Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahaha łańcuszek??? tu trzeba frontline kupić :evil_lol:

aaahahahah umarłam ze śmiechu - i TY chcesz z nią na wystawe jechać??? :turn-l: :turn-l: :turn-l:

:eek2: to niufy mają sterowanie oczu pod językiem???

Kupiliśmy ale po spotkaniu z Lunkai Bolusiem musze to powtórzyć:eviltong:
Nie wiesz że braki sąniewskazane a nadmiar - owszem? Oczywiscie chodzi mi o psy :evil_lol:
Tak ;) Jak poszperasz pod językiem to oczy sie przekręcaja ;) Nie wiesz ze niufy sa E klasse ?:evil_lol: Mają full wypas :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Kupiliśmy ale po spotkaniu z Lunkai Bolusiem musze to powtórzyć:eviltong:
Nie wiesz że braki sąniewskazane a nadmiar - owszem? Oczywiscie chodzi mi o psy :evil_lol:
Tak ;) Jak poszperasz pod językiem to oczy sie przekręcaja ;) Nie wiesz ze niufy sa E klasse ?:evil_lol: Mają full wypas :evil_lol:

sugerujesz, że U MNIE NA WSI JEST WIĘCEJ PCHLICH PRZYJACIÓŁ NIŻ U CIEBIE NA WSI??!! :mad:

:hmmmm: u ludzi nadmiar jest jak najbardziej niewskazany :shake:

hahaha no to przerąbane są te niufy - moje psy to mają sterowanie oczu w mózgu :razz: :evil_lol: :hmmmm: może to dlatego Boluś jest ślepy?? :roll:

Posted

fotki obejrze jak zwykle w domu ;) ,chciałam tylko powiedzieć,że we wtorek miałam wycieczkę do Poznania,pojechałam po psa do schroniska,dzwoniłam z koleżanką od piątku do poniedziałku(w tym schronisko w pon. było zamknięte) i pies był..we wtroek schronisko było otwarte od 10 a ja byłam o 11.30--oczywiście psa już nie było..:-( :-( :-( :-( jestem zawiedziona,tak bardzo wierzyłam,że ona będzie z nami że to aż nie możliwe,ale "kamienna kobieta"(inaczej bym ja nazwała ale nie będę się poniżać do jej poziomu) wydała psa komuś innemu,jak ona to stwierdziła to po psa była kolejka od 10 rano...:placz: :placz: :placz: :placz: mimo iż od piątku nikt psem się nie interesował to we wtroek była kolejka..nie podoba mi się to wogóle..ale kij jej w oko...ja już nigdy nie będę tak wierzyła,ehhh szkoda,że fotek niewidze mogłabym nacieszyć oko..:shake: a tu nic..mam takiego doła od wtorku,że aż nie możliwe,że ktoś potrafi być aż tak nie ludzki...ja tą sucz to już pokochać zdążyłam...:placz: :placz: :placz: jeśli ma już swój dom to mam nadzieję,że ma się tam dobrze..:-(

Posted

Ania-k napisał(a):
fotki obejrze jak zwykle w domu ;) ,chciałam tylko powiedzieć,że we wtorek miałam wycieczkę do Poznania,pojechałam po psa do schroniska,dzwoniłam z koleżanką od piątku do poniedziałku(w tym schronisko w pon. było zamknięte) i pies był..we wtroek schronisko było otwarte od 10 a ja byłam o 11.30--oczywiście psa już nie było..:-( :-( :-( :-( jestem zawiedziona,tak bardzo wierzyłam,że ona będzie z nami że to aż nie możliwe,ale "kamienna kobieta"(inaczej bym ja nazwała ale nie będę się poniżać do jej poziomu) wydała psa komuś innemu,jak ona to stwierdziła to po psa była kolejka od 10 rano...:placz: :placz: :placz: :placz: mimo iż od piątku nikt psem się nie interesował to we wtroek była kolejka..nie podoba mi się to wogóle..ale kij jej w oko...ja już nigdy nie będę tak wierzyła,ehhh szkoda,że fotek niewidze mogłabym nacieszyć oko..:shake: a tu nic..mam takiego doła od wtorku,że aż nie możliwe,że ktoś potrafi być aż tak nie ludzki...ja tą sucz to już pokochać zdążyłam...:placz: :placz: :placz: jeśli ma już swój dom to mam nadzieję,że ma się tam dobrze..:-(

Przestań się zamartwiać :loveu: Idź do któregokolwiek schroniska. Wybierzesz sobie psa jaki Ci się wymarzy....

Posted

malawaszka napisał(a):
sugerujesz, że U MNIE NA WSI JEST WIĘCEJ PCHLICH PRZYJACIÓŁ NIŻ U CIEBIE NA WSI??!! :mad:

:hmmmm: u ludzi nadmiar jest jak najbardziej niewskazany :shake:

hahaha no to przerąbane są te niufy - moje psy to mają sterowanie oczu w mózgu :razz: :evil_lol: :hmmmm: może to dlatego Boluś jest ślepy?? :roll:

Jest więcej bo u mnie są odpchlane hurtowo :eviltong:
Zgadzam sie z nadmiarem ludzi ( własnym oczom nie wierzę ze pisze iz sie z Malawaszka zgadzam:-o )
Czyzbyś sugerowała że Boluś nie ma mózgu ????:-o

Posted

Pysia napisał(a):
Sami macie zeza :mad: Moja biedna Zmorka2 ...Zobacz jak Cię oczerniają :evil_lol:

Pysia ale spójrz na to z tej strony, że może teraz w końcu COŚ nas będzie łączyło!!! :sweetCyb: Ty przychołubiłaś se zezowatą a ja ślepego :PROXY5:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:dalej chora :shake:
TAK !! Byłam kiedyś na jakimś topicu i mi się udzieliło :mad: Ale do Głogowa pojadę !!
Chyba że moja konkurencja dała w łape żeby nas tam nie było bo do dziś nie mam potwierdzenia... :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia ale spójrz na to z tej strony, że może teraz w końcu COŚ nas będzie łączyło!!! :sweetCyb: Ty przychołubiłaś se zezowatą a ja ślepego :PROXY5:

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: No teraz to umarłam ze smiechu:mdleje: A wiesz że cos w tym jest ?:sweetCyb:

Posted

[quote name='Pysia']TAK !! Byłam kiedyś na jakimś topicu i mi się udzieliło :mad: Ale do Głogowa pojadę !!
Chyba że moja konkurencja dała w łape żeby nas tam nie było bo do dziś nie mam potwierdzenia... :evil_lol: :cool1: uparta bestyjka ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1: uparta bestyjka ;)
Nie popuszczę ;) Juztyle przeszłam przez tą wystawe :mad: TZ marudził że ABSOLUTNIE MOWY NIE MA. Waszka straszy sankami, zaniemówiłam ( krtań chyba albo urok konkurencji ;) ), TZ znowu zgrzędzi ( pojedzie ale Waszka nie chce z nami jechać i TZ zgrzędzić będzie całą drogę :placz: ) a teraz mam stresa bo potwierdzenia nie ma :mad:
Ktoś chyba zapomniał że ze Zmorami ma do czynienia ;) :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Widzisz ? :shake: Sama się śmiesza ...ale czemu mnie też:placz:
Tak wpatruję sie w lustro ( bo ponoć jaki pan taki kram ) i nie widze zem zezowata :hmmmm: Bo Malawaszka slepa często bo ludzi i psów znajomych na dworze nie widzi....:evil_lol:

Posted

[quote name='XXL']super dwie kulki :)
Które kulki ??:-o Że niby kto? Dwie Zmorki czy Waszka i Luneta ?:-o
Witaj XXL u nas w zwariowanym świecie dąbrowianek które często jeżdzą na wiochy :lol:

Posted

Teraz trochę fotek Zmorek :)
Moja kochana łapka

I pycholek

Na boczku lepiej

Padnięta Zmoreczka

Dwie Zmoreczki i ZMOR

Razem lepiej się leży

Pocałunki dla ZMORA

Ojejejeje ZMOR nasz się śmieje :evil_lol:

Aż Zmoreczka uradowana

Coraz mniej go widać