agbar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 eeee....czy ta sunia tylko od swieta chodzi na czterech lapach:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 czesc Pysiu.... miłego dzioneczka Tobie zycze :diabloti: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):eeee....czy ta sunia tylko od swieta chodzi na czterech lapach:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Moje Zmoroszelmy mają problem z nadąrzeniem za nią wzrokiem :evil_lol: Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Pysiu.... miłego dzioneczka Tobie zycze :diabloti: Cześć Agunia :multi: Tobie też zyczę miłego dzionka :) A tutaj TZ złapał mnie na gorącym uczynku czyli na...wypoczynku :crazyeye: I nimfa wodna :diabloti: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :multi::multi::multi: Nelly...zapłotna koleżanka Ozzulka;) cześć zapracowana kobietko:p Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi: Nelly...zapłotna koleżanka Ozzulka;) cześć zapracowana kobietko:p Boszzzzzzzzzzzz:crazyeye: :mdleje: Przeczytałam zapłodniona :crazyeye: :mdleje: :siara: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
agbar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Boszzzzzzzzzzzz:crazyeye: :mdleje: Przeczytałam zapłodniona :crazyeye: :mdleje: :siara: :megagrin: :megagrin: :megagrin: epidemia na dogo!!!! ja tez tak przeczytalam-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye: :diabloti: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):epidemia na dogo!!!! ja tez tak przeczytalam-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye: :diabloti: A w mediach twierdzą ze przez neta nie da się zarazić - KŁAMIĄ!!:mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Boszzzzzzzzzzzz:crazyeye: :mdleje: Przeczytałam zapłodniona :crazyeye: :mdleje: :siara: :megagrin: :megagrin: :megagrin: dealer napisał(a):epidemia na dogo!!!! ja tez tak przeczytalam-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:głodnemu chleb na myśli....:razz: Pysiu ......macie z Waszką wspólny strój:razz: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:głodnemu chleb na myśli....:razz: Pysiu ......macie z Waszką wspólny strój:razz: O właśnie - idę jeść :evil_lol: Task - mamy wspólny strój i się do fot przebieramy :diabloti: Jakby ktoś zapomniał jak moje Zmoroszelmy wyglądają to przypominam ;) Zmorka niesmiało wyzywająca :evil_lol: Pseswietliłam :oops: Zabawy wieczorowa porą Zmorka jak zwykle bardziej aktywna :evil_lol: Moje dwie dziewczynki :loveu: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dealer napisał(a):eeee....czy ta sunia tylko od swieta chodzi na czterech lapach:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: oooo... właśnie to samo przyszło mi na myśl.... byłaś szybsza :mad: Pysia napisał(a):Boszzzzzzzzzzzz:crazyeye: :mdleje: Przeczytałam zapłodniona :crazyeye: :mdleje: :siara: :megagrin: :megagrin: :megagrin: dealer napisał(a):epidemia na dogo!!!! ja tez tak przeczytalam-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye: :diabloti: i ja :oops: Pysia napisał(a):A w mediach twierdzą ze przez neta nie da się zarazić - KŁAMIĄ!!:mad: :evil_lol: no co Ty gadasz... przecież wciąż mówią że wirusy atakują poprzez internet:cool1: doberek Pysiata. Pozdrów Szelme- powiedz że ją kocham :loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a): i ja :oops: :crazyeye:...no masz ...następna niewyżyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co Ty gadasz... przecież wciąż mówią że wirusy atakują poprzez internet:cool1: czyli jak były dziecka z probówki tera bedą dziecka z serwera:evil_lol: doberek Pysiata. Pozdrów Szelme- powiedz że ją kocham :loveu::diabloti: ooo to masz te sama faworytę co Cezary;) Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a):oooo... właśnie to samo przyszło mi na myśl.... byłaś szybsza :mad: i ja :oops: no co Ty gadasz... przecież wciąż mówią że wirusy atakują poprzez internet:cool1: doberek Pysiata. Pozdrów Szelme- powiedz że ją kocham :loveu::diabloti: Szelma właśnie znalazła sobie kolejne dziecko :angryy: Mojego kapcia :mad: A ja go poszukiwałam ...:cool1: Alicjarydzewska napisał(a):ooo to masz te sama faworytę co Cezary;) Faworyta dzisiaj została przeprana :diabloti: Łałok i podwozie....Chciałam ją podgolić na łałoku ale kolejny raz dostała drżączki jak usłyszała maszynke :mad: Jednak pójdzie do fryza :diabloti: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):Szelma właśnie znalazła sobie kolejne dziecko :angryy: Mojego kapcia :mad: A ja go poszukiwałam ...:cool1: :razz:chyba czas na szczeniorki.... Faworyta dzisiaj została przeprana :diabloti: Łałok i podwozie....Chciałam ją podgolić na łałoku ale kolejny raz dostała drżączki jak usłyszała maszynke :mad: Jednak pójdzie do fryza :diabloti:oj i zrobiło się dramatycznie ...utulkaj Szelmusię ...:loveu: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):oj i zrobiło się dramatycznie ...utulkaj Szelmusię ...:loveu: No i stało się :placz: Byłam w stanie wszystko wytrzymać byleby do tego nie doszło :placz: Piski, wycia nocne itd....Robiłam wszystko aby nie dostała pokarmu przy tym:razz: Nawet ją głodziłam a ona....:placz: Właśnie odkryłam mleko w sutkach :placz: :placz: :placz: Odstawiam jedzenie Odstawiam picie ( minimalną ilość tylko zostawiam) Zero głaskania Zero pieszczot nawet słownych Topienie wzmożone Spacery do utraty tchu ( jej bo ja pewnie padnę pierwsza :cool1: ) I poszukiwanie jeża aby się zajęła złością..... Quote
malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 to i tak późno to mleko - Luna miała od razu jak tylko sobie uroiła :shake: Quote
anetta Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.107-1.jpg :mdleje: Uuuuuuuu Szelma, nie moglas sobie uroic czegos innego :mad::shake: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 malawaszka napisał(a):to i tak późno to mleko - Luna miała od razu jak tylko sobie uroiła :shake: Bo ja od razu przedsięwzięłam srodki przeciwko ...Ale i tak to nic nie dało :angryy: anetta napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.107-1.jpg :mdleje: Uuuuuuuu Szelma, nie moglas sobie uroic czegos innego :mad::shake: Zmorka robi własnie takie miny.... Mogłaby sobie uroić np ze jest aniołem :loveu: Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 TZ wygolił łałok Szelmie :crazyeye: Jestem w szoku :crazyeye: Ponoć nawet nie uciekała a wręcz przeciwnie - była spokojna :cool1: Kota też wygolił bo jego niechęć do czesania jest tak ogromna jak wielka jest moja szrama od pazurów na ręce :angryy: Postawił go na warsztacie i poprostu ogolił :crazyeye: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):TZ wygolił łałok Szelmie :crazyeye: Jestem w szoku :crazyeye: Ponoć nawet nie uciekała a wręcz przeciwnie - była spokojna :cool1: Kota też wygolił bo jego niechęć do czesania jest tak ogromna jak wielka jest moja szrama od pazurów na ręce :angryy: Postawił go na warsztacie i poprostu ogolił :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:BRAWO dla JU... Quote
beria Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pysia napisał(a):TZ wygolił łałok Szelmie :crazyeye: Jestem w szoku :crazyeye: Ponoć nawet nie uciekała a wręcz przeciwnie - była spokojna :cool1: Kota też wygolił bo jego niechęć do czesania jest tak ogromna jak wielka jest moja szrama od pazurów na ręce :angryy: Postawił go na warsztacie i poprostu ogolił :crazyeye: Pokaż wygolonego kotecka :cool3: Będziesz w niedzielę na wystawie w Będzinie ??? Quote
Pysia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:BRAWO dla JU... No nie wiem czy brawo...Nie widziałaś efektów :evil_lol: beria napisał(a):Pokaż wygolonego kotecka :cool3: Będziesz w niedzielę na wystawie w Będzinie ??? Nie pokażę bo jemu jest tak wstyd ze padłby trupem na miejscu ....:diabloti: Quote
Recommended Posts