Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witam Pysie:p i jej czarne dziewczyny:loveu: wiesz jeśli chodzi o policjantów to też mam luz bo nieraz Soma idzie bez kagańca a oni nawet słówka nie piskną na ten temat:p ale ja naprawde żadko wychodze z nią na miasto ja mam pola i łąki pod nosem ta se lata spuszczona:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']JA JA JA JA ROBIłAM TE PIęKNE ZDJęCIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to zajrzyj do mnie poogladac i moje .......teraz.....:mad: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Pysiu:loveu: Zmorka jest śliczna,Elmo też niczego sobie pozdrów Karola;) zobaczysz da se chłopak rade Cześć :loveu: Szelma dzisiaj postanowiła że się czesać nie da :mad: A chciałam żeby też była śliczna :cool1: Pewnie czuje że jestem poddenerwowana bo ona jest wrazliwa na zmiany nastrojów człowieka....Pewnie że mogłabym na siłe ale wtedy zniszczyłabym to zaufanie które sobie u niej wypracowałam :shake: [quote name='madzia i medor']Nadrobiłam wszystko, wszystkkoooo:mdleje: Wasiu, przepiękne zdjęcia:diabloti: :turn-l: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-12.jpg Nie przesadzaj bo nie było tak dużo :eviltong: Następna co rży z mojej spokojnej i powaznej Zmoreczki :mad: [quote name='malawaszka']aa dziękuję dziękuję [quote name='madzia i medor']Cała przyjemność po mojej stronie:grins: Bez komentarza.... [quote name='clockwork']był gdzie miał być :diabloti:, i od razu zaznacze- nie JA szukałam qrde- Pysiaczku... powiedz Ju że to ważna misja do spełnienia!!!! ryż, makarony, słoiki z sosami, gołąbkami, pulpetami, sosy w proszkach, zupki, cukier, kawe jak pije bo tam drogie w h**- zawsze to bierzemy i nigdy nie było problemu. Odradzam wędline i sery... fajki na handel zdjęcia poogladane- pysk mi sie uśmiechnął przy tej mojej depresji pogodowej :multi: Nie TY szukałaś... :diabloti: Ile fajek może wziąść i jakie najlepiej? I po ile ma tam sprzedawać? A ser w kanapkach na podróż mu mogę dać? Bo wędlina się zepsuje a autokarem to 26 godzin jazdy :razz: [quote name='Alicjarydzewska'];)Pyśku słuchaj doświadczonych Ja słucham zawsze dobrych rad zwłaszcza jeżeli jestem zielona ;) [quote name='Pegaza']Witam Pysie:p i jej czarne dziewczyny:loveu: wiesz jeśli chodzi o policjantów to też mam luz bo nieraz Soma idzie bez kagańca a oni nawet słówka nie piskną na ten temat:p ale ja naprawde żadko wychodze z nią na miasto ja mam pola i łąki pod nosem ta se lata spuszczona:p Witam Pegaze :p Teraz to i my nie chodzimy do miasta bo i po co ;) Czasami Zmorka jedzie do dzieci do miasta ale wtedy jest na szczególnych przywilejach ;) I sprawia jej to wielką radość :loveu: Szelma z racji charakteru ma być spokojna i wyciszona - tak kazał pan treser. Zakazał też spacerów w nowe miejsca żeby dziewczyna się nie podniecała....Strasznie mi jej szkoda bo uważam że pies powinien mieć nowe atrakcje ale sama widzę ze innego wyjścia nie ma...Dla niej są tylko pobliskie łąki które juz dobrze zna. Ma zyć pod kloszem w zaciszu naszej spokojnej rodziny i wtedy jest wszystko ok. Słucham niechętnie tych poleceń ale widzę ze taka taktyka skutkuje i Szelmusia reaguje spokojnie na otoczenie. Jest radosna i spokojna :multi: Dzisiaj o 6 rano dostała mega goopawki i próbowała przestawić nam dom :evil_lol: Na szczęście jej nie wyszło bo jego usytuowanie na podwórku jest idealne ;) [quote name='Agunia-Pańciunia)']to zajrzyj do mnie poogladac i moje .......teraz.....:mad: To se zrób kobieto odnośnik bo od stu lat Cię znaleźć nie mogę!!!! Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pysia napisał(a): Bez komentarza.... :loveu::loveu: Właśnie, ze było dużo:obrazic: i się nie kłóć:diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Pysia']Cześć :loveu: Szelma dzisiaj postanowiła że się czesać nie da :mad: A chciałam żeby też była śliczna :cool1: Pewnie czuje że jestem poddenerwowana bo ona jest wrazliwa na zmiany nastrojów człowieka....Pewnie że mogłabym na siłe ale wtedy zniszczyłabym to zaufanie które sobie u niej wypracowałam :shake: może widziała Zmorke i... nie ma do ciebie zaufania kiedy zbliżasz sie z akcesoriami do czesania :eviltong::eviltong::eviltong: Nie TY szukałaś... :diabloti: Ile fajek może wziąść i jakie najlepiej? I po ile ma tam sprzedawać? A ser w kanapkach na podróż mu mogę dać? Bo wędlina się zepsuje a autokarem to 26 godzin jazdy :razz: jazdy nie zazdraszczam :mdleje: reszte porad dam ci na gie ;) Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Pysia']Ma zyć pod kloszem w zaciszu naszej spokojnej rodziny :lying::errrr::megagrin::turn-l::roflt: :scared: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 malawaszka napisał(a)::lying::errrr::megagrin::turn-l::roflt: :scared::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 malawaszka napisał(a)::lying::errrr::megagrin::turn-l::roflt: :scared: Alicjarydzewska napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :megagrin::megagrin: :grin::grin: :turn-l::turn-l::laugh2_2::laugh2_2::roflt::roflt: :stupid: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Pysia']Cześć :loveu: To se zrób kobieto odnośnik bo od stu lat Cię znaleźć nie mogę!!!! Pyska.... kurde moj banerek działa...wystarczy na niego kliknac i juz. przenosisz sie do naszej galeryjki...:diabloti: ..... no co Ty...:diabloti: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu: Właśnie, ze było dużo:obrazic: i się nie kłóć:diabloti: Ja się nigdy nie kłócę bo to nieeleganckie :) [quote name='Alicjarydzewska']:pto NIE MAGDA dowodu szukała:eviltong: No wiem że to nie ona :diabloti: [quote name='clockwork']jazdy nie zazdraszczam :mdleje: reszte porad dam ci na gie ;) Ja też nie zazdraszczam :cool1: Już lecę na gie ;) [quote name='malawaszka']:lying::errrr::megagrin::turn-l::roflt: :scared: Spadaj ale i tak Cię dorwę :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:roflt: Następna :) [quote name='clockwork']:megagrin: :grin::grin: :turn-l::turn-l::laugh2_2::laugh2_2::roflt: :stupid: O! Jeszcze jedna wesolutka :diabloti: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pyska.... kurde moj banerek działa...wystarczy na niego kliknac i juz. przenosisz sie do naszej galeryjki...:diabloti: ..... no co Ty...:diabloti: Może i działa ale ja go nie widzę :crazyeye: Muszę popatrzeć czy nie pokombinowałam w ustawieniach... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Pysia']Może i działa ale ja go nie widzę :crazyeye: Muszę popatrzeć czy nie pokombinowałam w ustawieniach... to prosze popatrzec......:mad: i nie grzebac za bardzo w ustawieniach...:diabloti: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pysiu ja na tej stronce juz kiedyś byłam zanim na blogu zaczełam pisać:evil_lol: jak ja otworzyłam to sie kapłam:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to prosze popatrzec......:mad: i nie grzebac za bardzo w ustawieniach...:diabloti: Już :) Ale popatrzę jak wrócę z zakupów.... [quote name='Pegaza']Pysiu ja na tej stronce juz kiedyś byłam zanim na blogu zaczełam pisać:evil_lol: jak ja otworzyłam to sie kapłam:evil_lol: Sama widzisz ;) Zapamiętałaś :eviltong: Jadę na zakupy............... Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Pysia']Ja się nigdy nie kłócę bo to nieeleganckie :) :ptak Pysiu ...masz rację No wiem że to nie ona :diabloti: hi hi a skąd:eviltong:wiesz...i kto to był?? Ja też nie zazdraszczam :cool1: Już lecę na gie ;) nogi se połamiesz jak się slizgniesz na tym GIE Spadaj ale i tak Cię dorwę :diabloti: Następna :) O! Jeszcze jedna wesolutka :diabloti:bo trzeba się uśmiechać:evil_lol: [quote name='Pysia']Już :) Ale popatrzę jak wrócę z zakupów.... Sama widzisz ;) Zapamiętałaś :eviltong: Jadę na zakupy...............:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ZNOWU zakupy Pysiulku ...i przestań że ty się denerwować ...zapomniałas jak mnie uspokajałaś abym dała na luz ..bo Kuba to chłopak i sam może se pojechać ;)....Karol też chłopak i to starsiejszy od Kuby ....Kubek dzis pojechał sobie pociągiem z Gliwic do Poznania ...posłał eska że dojechał ...czas puścić mamciną sukieneczkę ...Pyśku głowa do góry ...uśmiech na twarz ...KAROL da sobie rade ...BUZIORKI Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Pegaza']Pysiu kup mi cos fajnego:evil_lol: :cool1: Pistolet? Karabin? Kałacha? :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']bo trzeba się uśmiechać:evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ZNOWU zakupy No co Ty? Uśmiechać? A co to takiego? :diabloti: tak!! ZNOWU :mdleje: :grab: :stormy-sad: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jee myślałam o czyms milszym np kosmetyk albo coś słodkiego ooo:p a Ty zaraz kałacha...:mad: ja mam broń w domu jedną drugiej nie potrzebuje:lol: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wypcham Zmore :angryy: Poszła sobie do Karola do góry jak nas nie było i zeżarła: 1 kg. makaronu ( włoskiego) 3 zupki chińskie ( Knorra) 1kg. cukru ( Polska) 10 rosołków z kury ( Knorr) 10 kostek cebulowych ( Knorr) 25 dkg herbaty rozpuszczalnej ( owocowa) Napoczęła : 1 paczke ryżu w woreczkach 1 torebke barszczu czerwonego 1 torebke gorącego kubka ( Knorr żurek z grzankami) 1 kisiel A po naszym przyjeździe odstawiła taniec bo jej się pić chciało a wodę wypiła.... Wypcham !!!!! Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 o boziu ale się zabawiła nieżle Zmoreczka:evil_lol: dobrze że moja nic nie ściąga z półek:p dziś uważaj w nocy bo coś czuje że ją przeczyści:diabloti: Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Pysia a fotke zdążyłaś zrobić?:evil_lol: pobojowisko w kuchni:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Pegaza']o boziu ale się zabawiła nieżle Zmoreczka:evil_lol: dobrze że moja nic nie ściąga z półek:p dziś uważaj w nocy bo coś czuje że ją przeczyści:diabloti: Wszystko leżało na podłodze na poddaszu u Karola przyszykowane do zapakowania :mad: Nie na półkach :cool1: [quote name='anetta']:mdleje::boom: Teraz siedzi SAMOTNIE na dworze bo lepiej żeby mi w oczy nie wchodziła :diabloti: [quote name='Pegaza']Pysia a fotke zdążyłaś zrobić?:evil_lol: pobojowisko w kuchni:evil_lol: Kuffa nie dość że obżarła mi dziecko to jeszcze będę focić pobojowisko :angryy: Karol spakowany. Bartek spakowany. Jutro tylko podręczny bagaż :p Karola walizka waży 17 kg :) Bartka....23 :multi: Teraz zaczynam się martwić czy nie dostał za mało ciuchów :placz: Będa mieli ponoć pralke ale...No wiecie ;) Quote
Pegaza Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dołóż dołóż niech waży 25:evil_lol: no ja takie coś znam tylko z opowiadań więc chętnie bym to zobaczyła:evil_lol: Zmorka ma kare Quote
Recommended Posts