malawaszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 clockwork napisał(a): Pysiaczku... czy Ty tez wybierasz sie do Ustronia?? weszka - namow ja.... nie mogę jej namawiać, bo dziś zmieniłam przeca plany i jutro wyjeżdżam za granicę na zawsze :diabloti: Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 malawaszka napisał(a):nie mogę jej namawiać, bo dziś zmieniłam przeca plany i jutro wyjeżdżam za granicę na zawsze :diabloti: no to my sie spotkamy tu :p.... pooprowadzam cie po pubach- wez duzo szmalu A ty Pysiu cho do Ustronia!!!!!!! cho!!!! Quote
aga1215 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Pysia']Witajcie Wszystkie baby jagi pamiętające o mojej wymierającej galerii :loveu::loveu::loveu: Z powodu bardzo silnej choroby na tle wirusowym mego już jakże w pewnej części zabytkowego kompa nie mogę sobie pobiegać po dogo....Nie mogę nic w sumie robić....Trudność sprawia mi nawet wpisanie czegokolwiek...Sterowników brak, Menager urządzeń znikł, wsio poznikało...Poprostu masakra:angryy: Jutro oddajemy go do szpitala na reanimacje bo inaczej zaginą śmiercią tragiczną me foty i dokumenty które od niejakiego czasu nie miałam kiedy na płyty zgrać... Jak to?? Nie wiesz komu? :diabloti: Weszka powiedziała dzisiaj do mnie w sklepie: " Mamo!! Froszę taki 2 x " :mdleje: [quote name='malawaszka']Fcale się nie boję :diabloti: jutro wyjeżdżam za granicę - przebukowałam bilet - tylko w jedną stronę - drugi (powrotny) oddałam :diabloti: [quote name='malawaszka']nie mogę jej namawiać, bo dziś zmieniłam przeca plany i jutro wyjeżdżam za granicę na zawsze :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Pysia']Jutro lekarz będzie reanimował ;) Bouviki moje kochane :loveu: Big Boy w 9 dobie podwoił wage urodzeniowa :multi: Big Girl podwoiła swoją wage urodzeniową :multi: Reszta jest blisko :loveu: Fioletowy tez :multi: Tfu tfu ... tfu..tfu... trzymamy kciukaski za robaczki..........:loveu: za Ciebie tez.....i za Karola.....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='malawaszka']aha!! jutro nie przyjadę :obrazic: :diabloti: BA!!! już NIGDY nie przyjadę :diabloti: obiecanki cacanki........:eviltong: [quote name='malawaszka']nie mogę jej namawiać, bo dziś zmieniłam przeca plany i jutro wyjeżdżam za granicę na zawsze :diabloti: Ty sie chwalisz? czy zalisz???:diabloti: Quote
bonita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Byłam Pysiu, wczoraj też byłam:) Wszystko oglądałam i czytałam Tylko nic nie napisałam :grin: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Pysia']Magdo ja jestem dużą dziewczynką i wiem że w Polsce Prawo i Sprawiedliwość istnieją tylko na plakatach....Ale w papierach nasram...Tylko nie wiem czy nie nasram w życie syna.... Trochę to wszystko skomplikowane.... cześć Pysiu waśnie nadrobiłam wsio i wiem, co Ci sie przytrafiło:mad::angryy::angryy: powiem Ci jedno, prawo w Polszie jest dla gangsterów i typów spod ciemnej gwiazdy:cool1:. Przekonałam się o tym na własnej skórze, kiedy to.................pan sąsiad-gangster :angryy:najechał BMW na moja córkę siedzaca na chodniku ..........ruszając spod bloku..............:mad:wiesz..............podobno jej niewidział:angryy::angryy: Przezyła tylko dlatego, że................była drobna i zmieściła sie pomiędzy koło a rure wydechowa:-o i wiesz co??? co Panu gangsterowi zadano jako ....................karę??? sam sie poddał karze...............6 miechów w zawiasie..........zabór prawka które już miał od 3 lat zabrane.............za jazde na bani:angryy: nic nie zapłacił..................bo nie pracuje...............a z czego się utrzymuje??? z drobnych datków od rodziny:angryy::angryy::mad::angryy: 5 lat temu miała BMW warte................150 tys. kurde czemu mnoja rodzina nie daje mi takich datków:p trzym sie:loveu::multi: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Pysia']Jutro lekarz będzie reanimował ;) Bouviki moje kochane :loveu: Big Boy w 9 dobie podwoił wage urodzeniowa :multi: Big Girl podwoiła swoją wage urodzeniową :multi: Reszta jest blisko :loveu: Fioletowy tez :multi: Tfu tfu ... :multi::multi::kciuki: [quote name='malawaszka'] a Jej mąż udaje, że jest Lordem Vaderem :roflt: bardzo groźnym zresztą :evil_lol: Buhaha:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='BeaC']cześć Pysiu waśnie nadrobiłam wsio i wiem, co Ci sie przytrafiło:mad::angryy::angryy: powiem Ci jedno, prawo w Polszie jest dla gangsterów i typów spod ciemnej gwiazdy:cool1:. Przekonałam się o tym na własnej skórze, kiedy to.................pan sąsiad-gangster :angryy:najechał BMW na moja córkę siedzaca na chodniku ..........ruszając spod bloku..............:mad:wiesz..............podobno jej niewidział:angryy::angryy: Przezyła tylko dlatego, że................była drobna i zmieściła sie pomiędzy koło a rure wydechowa:-o i wiesz co??? co Panu gangsterowi zadano jako ....................karę??? sam sie poddał karze...............6 miechów w zawiasie..........zabór prawka które już miał od 3 lat zabrane.............za jazde na bani:angryy: nic nie zapłacił..................bo nie pracuje...............a z czego się utrzymuje??? z drobnych datków od rodziny:angryy::angryy::mad::angryy: 5 lat temu miała BMW warte................150 tys. kurde czemu mnoja rodzina nie daje mi takich datków:p trzym sie:loveu::multi: o rany ......tez słabo nie masz.... ale corcia juz ok???? powiedz ze tak...:loveu: A co do gangsterów to prawda....:angryy: dramtycznie sie to uklada i dramatycznie nic nie mozna osiagnac......:placz: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj Pysiu .....:multi::multi::multi: a i miałam napisać ze cieszkam że Justynkowe bouviki już oki Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o rany ......tez słabo nie masz.... ale corcia juz ok???? powiedz ze tak...:loveu: A co do gangsterów to prawda....:angryy: dramtycznie sie to uklada i dramatycznie nic nie mozna osiagnac......:placz: tak Agunia....z cór już oki.............nawet szybko do siebie doszła............ma tylko pare małowidocznych blizn:p Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pozdrowienia dla Pysi, rodzinki twej i bouvików:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='BeaC']tak Agunia....z cór już oki.............nawet szybko do siebie doszła............ma tylko pare małowidocznych blizn:p to ciesze sie ze wyszła z tego bez szwanku.... pozdrów prosze córe.:loveu: od cioci Agi... Quote
Pysia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ha baby!! W chwili obecnej siedzę przy kombajnie bizonie mego syna, któremu stanowczo poprawił się humor:loveu: Cholera....Chyba mu zaczęłam zazdraszczać :diabloti: Jutro mój już uleczony ale także chudszy o milion bardzo potrzebnych mi program ów komp wróci do swojej mamusi :bigok: Ach...To ostatnie sekundy dogo dzisiaj bo nie mogę by aż tak wredna i zabierać radość synowi ;) Acha ;) Viktor do mnie wrócił :evil_lol: Ale Karol ma zarąbisty komp ....Ech....Ale z drugiej strony nareszcie pozbyłam się szkodnika z kompa :diabloti: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :razz:wow ...no to ja ci zazdraszczam ....masz teraz swój osobisty kompecek:loveu:...ja se musze jeszcze poczekać:razz: i jak Wiktor :razz:...zadowolony z wizyty u Waszeczki;) Quote
Pysia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow ...no to ja ci zazdraszczam ....masz teraz swój osobisty kompecek:loveu:...ja se musze jeszcze poczekać:razz: i jak Wiktor :razz:...zadowolony z wizyty u Waszeczki;) Mam :multi: Co prawda nie jest to kombajn bizon ale m oj własny :loveu: Weszka jest wredna bo usun ela fotki z Viktora :placz: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Pysia']Mam :multi: Co prawda nie jest to kombajn bizon ale m oj własny :loveu: Weszka jest wredna bo usun ela fotki z Viktora :placz::evil_lol:musi intymne te fotki byli;) Quote
malawaszka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 qrde usunęłam bo nie chciałam Ci prywatą miejsca zajmować :oops: ale część Ci posłałam na maila :razz: Pysiu :Rose: dziękuję - to były cudowne chwile z Wiktorem :loveu::loveu::loveu: i teraz cierpię i knuję co by tu..... :placz: Quote
jo-jo Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='malawaszka'] Rany jak tu niebezpiecznie :shock: Cześć Pysiu :loveu: Quote
Vectra Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 malawaszka napisał(a):qrde usunęłam bo nie chciałam Ci prywatą miejsca zajmować :oops: ale część Ci posłałam na maila :razz: Pysiu :Rose: dziękuję - to były cudowne chwile z Wiktorem :loveu::loveu::loveu: i teraz cierpię i knuję co by tu..... :placz: knuj , knuj :cool3: :cool3: cześć Pyśka :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Mój komp nadal w reanimacji ale z powodu nie obecnosci marnotrawnego wsiadłam sobie na kombajn :diabloti: Mam nową klawiature...Taką normalną...W tamtej spacja była krótsza i alt znacznie bliz ej...Teraz zamiast robic polski znaczyki to robię przerwy w słowach...Chyba muszę zacząc patrzec co pisze ;) Wyczytałam kilka odmian loginu Pysia :evil_lol: Weszka wysłała mi foty na maila spakowane w RARu a ja nie mam RARu :angryy: Ten komp jest świerzutki i nawet gg w nim nie ma... W moim też nie będzie...RARu tez nie....I sto lat minie zanim uda mi się go znowu zapchac potrzebnymi mi programami :placz: Idę bo muszę ciut sprzątnąc ...Teśc do nas zaraz przyjedzie :roll: Quote
Recommended Posts