Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):

Pysiaczku... czy Ty tez wybierasz sie do Ustronia??
weszka - namow ja....

nie mogę jej namawiać, bo dziś zmieniłam przeca plany i jutro wyjeżdżam za granicę na zawsze :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie mogę jej namawiać, bo dziś zmieniłam przeca plany i jutro wyjeżdżam za granicę na zawsze :diabloti:

no to my sie spotkamy tu :p.... pooprowadzam cie po pubach- wez duzo szmalu

A ty Pysiu cho do Ustronia!!!!!!! cho!!!!

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie Wszystkie baby jagi pamiętające o mojej wymierającej galerii :loveu::loveu::loveu: Z powodu bardzo silnej choroby na tle wirusowym mego już jakże w pewnej części zabytkowego kompa nie mogę sobie pobiegać po dogo....Nie mogę nic w sumie robić....Trudność sprawia mi nawet wpisanie czegokolwiek...Sterowników brak, Menager urządzeń znikł, wsio poznikało...Poprostu masakra:angryy: Jutro oddajemy go do szpitala na reanimacje bo inaczej zaginą śmiercią tragiczną me foty i dokumenty które od niejakiego czasu nie miałam kiedy na płyty zgrać...

Jak to?? Nie wiesz komu? :diabloti:

Weszka powiedziała dzisiaj do mnie w sklepie: " Mamo!! Froszę taki 2 x " :mdleje:

[quote name='malawaszka']Fcale się nie boję :diabloti: jutro wyjeżdżam za granicę - przebukowałam bilet - tylko w jedną stronę - drugi (powrotny) oddałam :diabloti:

[quote name='malawaszka']nie mogę jej namawiać, bo dziś zmieniłam przeca plany i jutro wyjeżdżam za granicę na zawsze :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Jutro lekarz będzie reanimował ;)

Bouviki moje kochane :loveu:
Big Boy w 9 dobie podwoił wage urodzeniowa :multi:
Big Girl podwoiła swoją wage urodzeniową :multi:
Reszta jest blisko :loveu: Fioletowy tez :multi:
Tfu tfu ...

tfu..tfu...
trzymamy kciukaski za robaczki..........:loveu:

za Ciebie tez.....i za Karola.....:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']aha!! jutro nie przyjadę :obrazic: :diabloti: BA!!! już NIGDY nie przyjadę :diabloti:

obiecanki cacanki........:eviltong:

[quote name='malawaszka']nie mogę jej namawiać, bo dziś zmieniłam przeca plany i jutro wyjeżdżam za granicę na zawsze :diabloti:

Ty sie chwalisz? czy zalisz???:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Magdo ja jestem dużą dziewczynką i wiem że w Polsce Prawo i Sprawiedliwość istnieją tylko na plakatach....Ale w papierach nasram...Tylko nie wiem czy nie nasram w życie syna....
Trochę to wszystko skomplikowane....

cześć Pysiu
waśnie nadrobiłam wsio i wiem, co Ci sie przytrafiło:mad::angryy::angryy:

powiem Ci jedno, prawo w Polszie jest dla gangsterów i typów spod ciemnej gwiazdy:cool1:. Przekonałam się o tym na własnej skórze, kiedy to.................pan sąsiad-gangster :angryy:najechał BMW na moja córkę siedzaca na chodniku ..........ruszając spod bloku..............:mad:wiesz..............podobno jej niewidział:angryy::angryy:
Przezyła tylko dlatego, że................była drobna i zmieściła sie pomiędzy koło a rure wydechowa:-o
i wiesz co???
co Panu gangsterowi zadano jako ....................karę???
sam sie poddał karze...............6 miechów w zawiasie..........zabór prawka które już miał od 3 lat zabrane.............za jazde na bani:angryy:
nic nie zapłacił..................bo nie pracuje...............a z czego się utrzymuje???
z drobnych datków od rodziny:angryy::angryy::mad::angryy:
5 lat temu miała BMW warte................150 tys.

kurde czemu mnoja rodzina nie daje mi takich datków:p

trzym sie:loveu::multi:

Posted

[quote name='Pysia']Jutro lekarz będzie reanimował ;)

Bouviki moje kochane :loveu:
Big Boy w 9 dobie podwoił wage urodzeniowa :multi:
Big Girl podwoiła swoją wage urodzeniową :multi:
Reszta jest blisko :loveu: Fioletowy tez :multi:
Tfu tfu ...
:multi::multi::kciuki:
[quote name='malawaszka']
a Jej mąż udaje, że jest Lordem Vaderem :roflt:

bardzo groźnym zresztą :evil_lol:

Buhaha:evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']cześć Pysiu
waśnie nadrobiłam wsio i wiem, co Ci sie przytrafiło:mad::angryy::angryy:

powiem Ci jedno, prawo w Polszie jest dla gangsterów i typów spod ciemnej gwiazdy:cool1:. Przekonałam się o tym na własnej skórze, kiedy to.................pan sąsiad-gangster :angryy:najechał BMW na moja córkę siedzaca na chodniku ..........ruszając spod bloku..............:mad:wiesz..............podobno jej niewidział:angryy::angryy:
Przezyła tylko dlatego, że................była drobna i zmieściła sie pomiędzy koło a rure wydechowa:-o
i wiesz co???
co Panu gangsterowi zadano jako ....................karę???
sam sie poddał karze...............6 miechów w zawiasie..........zabór prawka które już miał od 3 lat zabrane.............za jazde na bani:angryy:
nic nie zapłacił..................bo nie pracuje...............a z czego się utrzymuje???
z drobnych datków od rodziny:angryy::angryy::mad::angryy:
5 lat temu miała BMW warte................150 tys.

kurde czemu mnoja rodzina nie daje mi takich datków:p

trzym sie:loveu::multi:

o rany ......tez słabo nie masz....
ale corcia juz ok????
powiedz ze tak...:loveu:

A co do gangsterów to prawda....:angryy:
dramtycznie sie to uklada i dramatycznie nic nie mozna osiagnac......:placz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o rany ......tez słabo nie masz....
ale corcia juz ok????
powiedz ze tak...:loveu:

A co do gangsterów to prawda....:angryy:
dramtycznie sie to uklada i dramatycznie nic nie mozna osiagnac......:placz:

tak Agunia....z cór już oki.............nawet szybko do siebie doszła............ma tylko pare małowidocznych blizn:p

Posted

Ha baby!! W chwili obecnej siedzę przy kombajnie bizonie mego syna, któremu stanowczo poprawił się humor:loveu:
Cholera....Chyba mu zaczęłam zazdraszczać :diabloti:
Jutro mój już uleczony ale także chudszy o milion bardzo potrzebnych mi program ów komp wróci do swojej mamusi :bigok:
Ach...To ostatnie sekundy dogo dzisiaj bo nie mogę by aż tak wredna i zabierać radość synowi ;)
Acha ;) Viktor do mnie wrócił :evil_lol:

Ale Karol ma zarąbisty komp ....Ech....Ale z drugiej strony nareszcie pozbyłam się szkodnika z kompa :diabloti:

Posted

:razz:wow ...no to ja ci zazdraszczam ....masz teraz swój osobisty kompecek:loveu:...ja se musze jeszcze poczekać:razz:
i jak Wiktor :razz:...zadowolony z wizyty u Waszeczki;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow ...no to ja ci zazdraszczam ....masz teraz swój osobisty kompecek:loveu:...ja se musze jeszcze poczekać:razz:
i jak Wiktor :razz:...zadowolony z wizyty u Waszeczki;)

Mam :multi: Co prawda nie jest to kombajn bizon ale m oj własny :loveu:
Weszka jest wredna bo usun ela fotki z Viktora :placz:

Posted

[quote name='Pysia']Mam :multi: Co prawda nie jest to kombajn bizon ale m oj własny :loveu:
Weszka jest wredna bo usun ela fotki z Viktora :placz::evil_lol:musi intymne te fotki byli;)

Posted

qrde usunęłam bo nie chciałam Ci prywatą miejsca zajmować :oops: ale część Ci posłałam na maila :razz: Pysiu :Rose: dziękuję - to były cudowne chwile z Wiktorem :loveu::loveu::loveu: i teraz cierpię i knuję co by tu..... :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
qrde usunęłam bo nie chciałam Ci prywatą miejsca zajmować :oops: ale część Ci posłałam na maila :razz: Pysiu :Rose: dziękuję - to były cudowne chwile z Wiktorem :loveu::loveu::loveu: i teraz cierpię i knuję co by tu..... :placz:

knuj , knuj :cool3: :cool3:

cześć Pyśka :loveu: :loveu:

Posted

Mój komp nadal w reanimacji ale z powodu nie obecnosci marnotrawnego wsiadłam sobie na kombajn :diabloti:
Mam nową klawiature...Taką normalną...W tamtej spacja była krótsza i alt znacznie bliz ej...Teraz zamiast robic polski znaczyki to robię przerwy w słowach...Chyba muszę zacząc patrzec co pisze ;)
Wyczytałam kilka odmian loginu Pysia :evil_lol:
Weszka wysłała mi foty na maila spakowane w RARu a ja nie mam RARu :angryy: Ten komp jest świerzutki i nawet gg w nim nie ma... W moim też nie będzie...RARu tez nie....I sto lat minie zanim uda mi się go znowu zapchac potrzebnymi mi programami :placz:
Idę bo muszę ciut sprzątnąc ...Teśc do nas zaraz przyjedzie :roll: