clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Pysiu ...trzymam i tzrymam ...... za Klocusia też .... ....trzymajta co by Ozzy też przestał mnie straszyć:diabloti: a na czerechy zrobiłas mi smaczka .......tyle ze Magda ma rację :razz:...w czereśniach są takie białe ...przystojne robalki:loveu: [/FONT] dlatego kochaniutka nie nalezy zagladacdo wnetrza pysznych, soczystych slodziutkich czeresniusi:loveu: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Pysiu ...trzymam i tzrymam ......[/FONT] [FONT=Arial]za Klocusia też ....[/FONT] [FONT=Arial]....trzymajta co by Ozzy też przestał mnie straszyć:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]a na czerechy zrobiłas mi smaczka .......tyle ze Magda ma rację :razz:...w czereśniach są takie białe ...przystojne robalki:loveu:[/FONT] to po prostu sa czeresnie z duza iloscia bialka pochodzenia zwierzecego:cool1: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']strongmenka... :cool1: cieszkam ze juz lepiej z maluchami, jednak nadal zaciskam kciuki... matko... skad ja mam wziac 2000 kciukow na wszystkie te potrzebujace psy.. a wy za klocka trzymajcie coby nie ushnal z tesknoty P.S. w czeresniach sarobale... szczegolnie w tych czerwonych i czarnych, w bialych tez ale w tych nie widac:cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Pysiu ...trzymam i tzrymam ...... za Klocusia też .... ....trzymajta co by Ozzy też przestał mnie straszyć:diabloti: a na czerechy zrobiłas mi smaczka .......tyle ze Magda ma rację :razz:...w czereśniach są takie białe ...przystojne robalki:loveu: [/FONT] [quote name='clockwork']dlatego kochaniutka nie nalezy zagladacdo wnetrza pysznych, soczystych slodziutkich czeresniusi:loveu:Wredna baby a ja Wam powiem że w takich zrywanych prosto z drzewa nie ma :eviltong::eviltong::eviltong: Nie wiem jak to się dzieje ale w takich kupnych zawsze są :crazyeye: A może u nas nie ma bo TZ pryskał je 2x na robale ...Najpierw jak kwiaty przekwitły i potem znowu....Może dlatego nie ma? Ja za Ozulka calutki czas rzymam kciukasy. I radzę Ci Alu zacząć podawać mu Nutriplant albo coś w tym stylu bo to może być brak flory bakteryjnej w układzie trawiennym. Sporo psom to pomogło a weci na to nie wpadli.... Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Pysia']Wredna baby a ja Wam powiem że w takich zrywanych prosto z drzewa nie ma :eviltong::eviltong::eviltong: Nie wiem jak to się dzieje ale w takich kupnych zawsze są :crazyeye: A może u nas nie ma bo TZ pryskał je 2x na robale ...Najpierw jak kwiaty przekwitły i potem znowu....Może dlatego nie ma? Ja za Ozulka calutki czas rzymam kciukasy. I radzę Ci Alu zacząć podawać mu Nutriplant albo coś w tym stylu bo to może być brak flory bakteryjnej w układzie trawiennym. Sporo psom to pomogło a weci na to nie wpadli....[FONT=Arial];)jak pryskał to jest szansa ze robalków nie ma... zapisałam sobie i uderzam do apteki;) [/FONT] Quote
Maga100 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Pysia']Mój Sarnów-net jest też beznadziejny :angryy: wróć do bloku :diabloti: witaj, odchudzona Pysiu - tu jeszcze chudsza Maga :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Maga100']wróć do bloku :diabloti: Nie będziesz musiała kosić , nie będzie jeży :cool3: :cool3: same plusy :evil_lol: Quote
beria Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):Nie będziesz musiała kosić , nie będzie jeży :cool3: :cool3: same plusy :evil_lol: Chyba też zostanę w bloku, przekonałaś mnie :p Dom wynajmę, ewentualnie wypcham :diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']dlatego kochaniutka nie nalezy zagladacdo wnetrza pysznych, soczystych slodziutkich czeresniusi:loveu:[FONT=Arial]:oops:ja tak jem ...nie zaglądając:eviltong:[/FONT] Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 beria napisał(a):Chyba też zostanę w bloku, przekonałaś mnie :p Dom wynajmę, ewentualnie wypcham :diabloti: zawsze możesz wypchac starociami , nie wynajmuj bo ci zniszczą taką fajną przechowalnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Maga100']wróć do bloku :diabloti: witaj, odchudzona Pysiu - tu jeszcze chudsza Maga :evil_lol: Magda !! :crazyeye: Tyś jest młodsza niż ja :crazyeye: Do Ciebie to embrion będę mówić :evil_lol: Skosiłam calutką trawe :multi: Podlałam wszystko dokładnie bo deszcz nie zechciał spaść :mad: Teraz to se może :razz: A nawet niech się nie waży :angryy: Bo TZ jutro ma malować basen co oznacza że może w tym roku jednak się w nim wykąpę :evil_lol: Jeszcze chcę Wam oznajmić że dzisiejszego dnia od rana nie czuję ani grama bólu i nawet nie łyknęłam nic przeciwbólowego az ...do teraz :cool1: Rozsadzała mnie energia i zrobiłam mase rzeczy ;) Nawe kluski na parze z truskawkami :loveu: Ale na koniec podlewania źle stanęłam w klapku i wykręciłam sobie noge w kostce :placz: Cholera!! Ałć!! To boli :angryy: Zabraniam kostce mieć kuku bo ja mam już przemyślane co będę jutro robić :mad: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']Nie będziesz musiała kosić , nie będzie jeży :cool3: :cool3: same plusy :evil_lol: No jasne :diabloti: Zamiast przebywać 16 godzin na dworze to będę słuchać plucia w kibel u sąsiada :diabloti: Najlepsza muzyka :evil_lol: [quote name='beria']Chyba też zostanę w bloku, przekonałaś mnie :p Dom wynajmę, ewentualnie wypcham :diabloti: Ja już dałam ogłoszenie w gratce :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:ja tak jem ...nie zaglądając:eviltong:[/FONT] Cichaj bo ja też i niech nikt nie waży się mówić o tym czymś bo ja mam wyobraźnie nadnaturalnie wybujałą i czeresnie szpaki zjedzą :cool1: [quote name='Vectra']zawsze możesz wypchac starociami , nie wynajmuj bo ci zniszczą taką fajną przechowalnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: A nie lepiej podpalić i robić fotki płonącego domu? Gosia zrobiłaby furore takimi fotami :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Pysia napisał(a):Wredna baby a ja Wam powiem że w takich zrywanych prosto z drzewa nie ma :eviltong::eviltong::eviltong: Nie wiem jak to się dzieje ale w takich kupnych zawsze są :crazyeye: A może u nas nie ma bo TZ pryskał je 2x na robale ...Najpierw jak kwiaty przekwitły i potem znowu....Może dlatego nie ma? Ja za Ozulka calutki czas rzymam kciukasy. I radzę Ci Alu zacząć podawać mu Nutriplant albo coś w tym stylu bo to może być brak flory bakteryjnej w układzie trawiennym. Sporo psom to pomogło a weci na to nie wpadli.... no jak nie ma w zrywanych z drzewa to w ktorych sa:roll: w tych zrywanych ze runa lesnego?? jak bede przekwitac poprosze pawcia niech mnie spryska- nie zezra mnie robale... ale czy to juz nie za pozno?? Pysiu... wymemlaj niufy Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 clockwork napisał(a):no jak nie ma w zrywanych z drzewa to w ktorych sa:roll: w tych zrywanych ze runa lesnego?? jak bede przekwitac poprosze pawcia niech mnie spryska- nie zezra mnie robale... ale czy to juz nie za pozno?? Pysiu... wymemlaj niufy Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kochana :diabloti: U Ciebie to już po ptokach :evil_lol: Nie dam rady wymemlać :shake::diabloti: Ale mogę zostać zaraz sama wymemlana :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']no jak nie ma w zrywanych z drzewa to w ktorych sa:roll: w tych zrywanych ze runa lesnego?? jak bede przekwitac poprosze pawcia niech mnie spryska- nie zezra mnie robale... ale czy to juz nie za pozno?? Pysiu... wymemlaj niufy[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i padłam .....[/FONT] Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i padłam .....[/FONT] A ile wypiłaś? Bo chciałabym wiedzieć ile Ci następnym razem mogę dać :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Pysia']A ile wypiłaś? Bo chciałabym wiedzieć ile Ci następnym razem mogę dać :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tylko .....i .......;)[/FONT] Quote
Paula Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witaj Pyśku :multi: To teraz za Twoje zdrówko potrzymam :kciuki: bo tak się troszczysz i martwisz o wszystkich, a sobie zapominasz ;) KCM :loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]...powstałam :razz:....dzień doberek z zachmurzonego Rybnika;)[/FONT] Quote
Pysia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tylko .....i .......;)[/FONT] :evil_lol: [quote name='paula_z']Witaj Pyśku :multi: To teraz za Twoje zdrówko potrzymam :kciuki: bo tak się troszczysz i martwisz o wszystkich, a sobie zapominasz ;) KCM :loveu: KCM :loveu: Co do mojego zdrowia to trzymm się trzymam ino się puścić nie moge :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...powstałam :razz:....dzień doberek z zachmurzonego Rybnika;)[/FONT] Ja tez powstałm już jakiś czas temu ale poruszam się jak żółw :angryy: Pierwszy rz Justynka nie dzwoniła rano :crazyeye: To dobre wieści :multi: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Pysia']Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kochana :diabloti: U Ciebie to już po ptokach :evil_lol: Nie dam rady wymemlać :shake::diabloti: Ale mogę zostać zaraz sama wymemlana :evil_lol: buuu... za pozno!!!! qrde... i co ja teraz biedna zrobie?? bede pozywka dla czeresniakow?? robali sie znaczy... buuuuuu [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i padłam .....[/FONT] powstan!!! Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...powstałam :razz:....dzień doberek z zachmurzonego Rybnika;)[/FONT] padnij!! [quote name='Pysia']:evil_lol: KCM :loveu: Co do mojego zdrowia to trzymm się trzymam ino się puścić nie moge :evil_lol: Pierwszy rz Justynka nie dzwoniła rano :crazyeye: To dobre wieści :multi: mozesz... ja jak chce tlko to sie puszczam.. mimo ze nie trzymam sie juz wcale jupi!! czyli to znaczy zeze szczurkami sprawa uregulowana Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Pysia']:evil_lol: KCM :loveu: Co do mojego zdrowia to trzymm się trzymam ino się puścić nie moge :evil_lol: Ja tez powstałm już jakiś czas temu ale poruszam się jak żółw :angryy: Pierwszy rz Justynka nie dzwoniła rano :crazyeye: To dobre wieści :multi:[FONT=Arial]:razz:oj ja też na zwolnionych obrotach....ale dzielnie klikam w klawiaturkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to kciukaski teaz za dobre wieści;) [/FONT] [quote name='clockwork']buuu... za pozno!!!! qrde... i co ja teraz biedna zrobie?? bede pozywka dla czeresniakow?? robali sie znaczy... buuuuuu [FONT=Arial]hi hi hi[/FONT] powstan!!![FONT=Arial]:razz:powstałam ...byłam tu przed tobą:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']padnij!![FONT=Arial]:diabloti:weź no się zdecyduj ...bo mnie od tych komend już wsio boli:eviltong:[/FONT] Quote
anetta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hej, nagadane ze glowa mala :mdleje: Przeczytalam po lebkach i co nie co juz wiem. Bouvik :kciuki: wszystko bedzie dobrze. Pysia, gratuluje sciaci atrawy :lol::lol: Wracaj do zdrowka!!! Czeresnie uwielbiam :lol: ale robali to juz nie koniecznie :evil_lol: Quote
Recommended Posts