Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Pysiu ...trzymam i tzrymam ......
za Klocusia też ....
....trzymajta co by Ozzy też przestał mnie straszyć:diabloti:

a na czerechy zrobiłas mi smaczka .......tyle ze Magda ma rację :razz:...w czereśniach są takie białe ...przystojne robalki:loveu:
[/FONT]

dlatego kochaniutka nie nalezy zagladacdo wnetrza pysznych, soczystych slodziutkich czeresniusi:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Pysiu ...trzymam i tzrymam ......[/FONT]
[FONT=Arial]za Klocusia też ....[/FONT]
[FONT=Arial]....trzymajta co by Ozzy też przestał mnie straszyć:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]a na czerechy zrobiłas mi smaczka .......tyle ze Magda ma rację :razz:...w czereśniach są takie białe ...przystojne robalki:loveu:[/FONT]

to po prostu sa czeresnie z duza iloscia bialka pochodzenia zwierzecego:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']strongmenka... :cool1:

cieszkam ze juz lepiej z maluchami, jednak nadal zaciskam kciuki... matko... skad ja mam wziac 2000 kciukow na wszystkie te potrzebujace psy..

a wy za klocka trzymajcie coby nie ushnal z tesknoty

P.S.
w czeresniach sarobale... szczegolnie w tych czerwonych i czarnych, w bialych tez ale w tych nie widac:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Pysiu ...trzymam i tzrymam ......
za Klocusia też ....
....trzymajta co by Ozzy też przestał mnie straszyć:diabloti:

a na czerechy zrobiłas mi smaczka .......tyle ze Magda ma rację :razz:...w czereśniach są takie białe ...przystojne robalki:loveu:
[/FONT]

[quote name='clockwork']dlatego kochaniutka nie nalezy zagladacdo wnetrza pysznych, soczystych slodziutkich czeresniusi:loveu:Wredna baby a ja Wam powiem że w takich zrywanych prosto z drzewa nie ma :eviltong::eviltong::eviltong: Nie wiem jak to się dzieje ale w takich kupnych zawsze są :crazyeye: A może u nas nie ma bo TZ pryskał je 2x na robale ...Najpierw jak kwiaty przekwitły i potem znowu....Może dlatego nie ma?

Ja za Ozulka calutki czas rzymam kciukasy. I radzę Ci Alu zacząć podawać mu Nutriplant albo coś w tym stylu bo to może być brak flory bakteryjnej w układzie trawiennym. Sporo psom to pomogło a weci na to nie wpadli....

Posted

[quote name='Pysia']Wredna baby a ja Wam powiem że w takich zrywanych prosto z drzewa nie ma :eviltong::eviltong::eviltong: Nie wiem jak to się dzieje ale w takich kupnych zawsze są :crazyeye: A może u nas nie ma bo TZ pryskał je 2x na robale ...Najpierw jak kwiaty przekwitły i potem znowu....Może dlatego nie ma?

Ja za Ozulka calutki czas rzymam kciukasy. I radzę Ci Alu zacząć podawać mu Nutriplant albo coś w tym stylu bo to może być brak flory bakteryjnej w układzie trawiennym. Sporo psom to pomogło a weci na to nie wpadli....[FONT=Arial];)jak pryskał to jest szansa ze robalków nie ma...
zapisałam sobie i uderzam do apteki;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']Mój Sarnów-net jest też beznadziejny :angryy:

wróć do bloku :diabloti:

witaj, odchudzona Pysiu - tu jeszcze chudsza Maga :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Nie będziesz musiała kosić , nie będzie jeży :cool3: :cool3: same plusy :evil_lol:

Chyba też zostanę w bloku, przekonałaś mnie :p Dom wynajmę, ewentualnie wypcham :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']dlatego kochaniutka nie nalezy zagladacdo wnetrza pysznych, soczystych slodziutkich czeresniusi:loveu:[FONT=Arial]:oops:ja tak jem ...nie zaglądając:eviltong:[/FONT]

Posted

beria napisał(a):
Chyba też zostanę w bloku, przekonałaś mnie :p Dom wynajmę, ewentualnie wypcham :diabloti:

zawsze możesz wypchac starociami , nie wynajmuj bo ci zniszczą taką fajną przechowalnie :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']wróć do bloku :diabloti:

witaj, odchudzona Pysiu - tu jeszcze chudsza Maga :evil_lol:
Magda !! :crazyeye: Tyś jest młodsza niż ja :crazyeye: Do Ciebie to embrion będę mówić :evil_lol:

Skosiłam calutką trawe :multi: Podlałam wszystko dokładnie bo deszcz nie zechciał spaść :mad: Teraz to se może :razz: A nawet niech się nie waży :angryy: Bo TZ jutro ma malować basen co oznacza że może w tym roku jednak się w nim wykąpę :evil_lol:
Jeszcze chcę Wam oznajmić że dzisiejszego dnia od rana nie czuję ani grama bólu i nawet nie łyknęłam nic przeciwbólowego az ...do teraz :cool1: Rozsadzała mnie energia i zrobiłam mase rzeczy ;) Nawe kluski na parze z truskawkami :loveu: Ale na koniec podlewania źle stanęłam w klapku i wykręciłam sobie noge w kostce :placz: Cholera!! Ałć!! To boli :angryy:

Zabraniam kostce mieć kuku bo ja mam już przemyślane co będę jutro robić :mad:

Posted

[quote name='Vectra']Nie będziesz musiała kosić , nie będzie jeży :cool3: :cool3: same plusy :evil_lol:
No jasne :diabloti: Zamiast przebywać 16 godzin na dworze to będę słuchać plucia w kibel u sąsiada :diabloti: Najlepsza muzyka :evil_lol:

[quote name='beria']Chyba też zostanę w bloku, przekonałaś mnie :p Dom wynajmę, ewentualnie wypcham :diabloti:
Ja już dałam ogłoszenie w gratce :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:ja tak jem ...nie zaglądając:eviltong:[/FONT]
Cichaj bo ja też i niech nikt nie waży się mówić o tym czymś bo ja mam wyobraźnie nadnaturalnie wybujałą i czeresnie szpaki zjedzą :cool1:

[quote name='Vectra']zawsze możesz wypchac starociami , nie wynajmuj bo ci zniszczą taką fajną przechowalnie :diabloti: :diabloti: :diabloti:
A nie lepiej podpalić i robić fotki płonącego domu? Gosia zrobiłaby furore takimi fotami :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wredna baby a ja Wam powiem że w takich zrywanych prosto z drzewa nie ma :eviltong::eviltong::eviltong: Nie wiem jak to się dzieje ale w takich kupnych zawsze są :crazyeye: A może u nas nie ma bo TZ pryskał je 2x na robale ...Najpierw jak kwiaty przekwitły i potem znowu....Może dlatego nie ma?

Ja za Ozulka calutki czas rzymam kciukasy. I radzę Ci Alu zacząć podawać mu Nutriplant albo coś w tym stylu bo to może być brak flory bakteryjnej w układzie trawiennym. Sporo psom to pomogło a weci na to nie wpadli....

no jak nie ma w zrywanych z drzewa to w ktorych sa:roll: w tych zrywanych ze runa lesnego??
jak bede przekwitac poprosze pawcia niech mnie spryska- nie zezra mnie robale... ale czy to juz nie za pozno??

Pysiu... wymemlaj niufy

Posted

clockwork napisał(a):
no jak nie ma w zrywanych z drzewa to w ktorych sa:roll: w tych zrywanych ze runa lesnego??
jak bede przekwitac poprosze pawcia niech mnie spryska- nie zezra mnie robale... ale czy to juz nie za pozno??

Pysiu... wymemlaj niufy

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kochana :diabloti: U Ciebie to już po ptokach :evil_lol:

Nie dam rady wymemlać :shake::diabloti: Ale mogę zostać zaraz sama wymemlana :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no jak nie ma w zrywanych z drzewa to w ktorych sa:roll: w tych zrywanych ze runa lesnego??

Pysiu... wymemlaj niufy[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i padłam .....[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i padłam .....[/FONT]
A ile wypiłaś? Bo chciałabym wiedzieć ile Ci następnym razem mogę dać :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A ile wypiłaś? Bo chciałabym wiedzieć ile Ci następnym razem mogę dać :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tylko .....i .......;)[/FONT]

Posted

Witaj Pyśku :multi: To teraz za Twoje zdrówko potrzymam :kciuki: bo tak się troszczysz i martwisz o wszystkich, a sobie zapominasz ;) KCM :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tylko .....i .......;)[/FONT]
:evil_lol:

[quote name='paula_z']Witaj Pyśku :multi: To teraz za Twoje zdrówko potrzymam :kciuki: bo tak się troszczysz i martwisz o wszystkich, a sobie zapominasz ;) KCM :loveu:
KCM :loveu: Co do mojego zdrowia to trzymm się trzymam ino się puścić nie moge :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...powstałam :razz:....dzień doberek z zachmurzonego Rybnika;)[/FONT]
Ja tez powstałm już jakiś czas temu ale poruszam się jak żółw :angryy:

Pierwszy rz Justynka nie dzwoniła rano :crazyeye: To dobre wieści :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kochana :diabloti: U Ciebie to już po ptokach :evil_lol:

Nie dam rady wymemlać :shake::diabloti: Ale mogę zostać zaraz sama wymemlana :evil_lol:

buuu... za pozno!!!! qrde... i co ja teraz biedna zrobie?? bede pozywka dla czeresniakow?? robali sie znaczy... buuuuuu

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i padłam .....[/FONT]

powstan!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...powstałam :razz:....dzień doberek z zachmurzonego Rybnika;)[/FONT]

padnij!!

[quote name='Pysia']:evil_lol:

KCM :loveu: Co do mojego zdrowia to trzymm się trzymam ino się puścić nie moge :evil_lol:

Pierwszy rz Justynka nie dzwoniła rano :crazyeye: To dobre wieści :multi:

mozesz... ja jak chce tlko to sie puszczam.. mimo ze nie trzymam sie juz wcale

jupi!! czyli to znaczy zeze szczurkami sprawa uregulowana

Posted

[quote name='Pysia']:evil_lol:

Ja tez powstałm już jakiś czas temu ale poruszam się jak żółw :angryy:

Pierwszy rz Justynka nie dzwoniła rano :crazyeye: To dobre wieści :multi:[FONT=Arial]:razz:oj ja też na zwolnionych obrotach....ale dzielnie klikam w klawiaturkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to kciukaski teaz za dobre wieści;)
[/FONT]

[quote name='clockwork']buuu... za pozno!!!! qrde... i co ja teraz biedna zrobie?? bede pozywka dla czeresniakow?? robali sie znaczy... buuuuuu

[FONT=Arial]hi hi hi[/FONT]

powstan!!![FONT=Arial]:razz:powstałam ...byłam tu przed tobą:evil_lol:[/FONT]

Posted

Hej, nagadane ze glowa mala :mdleje: Przeczytalam po lebkach i co nie co juz wiem.
Bouvik :kciuki: wszystko bedzie dobrze.
Pysia, gratuluje sciaci atrawy :lol::lol: Wracaj do zdrowka!!!
Czeresnie uwielbiam :lol: ale robali to juz nie koniecznie :evil_lol: