Katerinas Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 bosze... Pysiu... Brak mi słów. Mam nadzieję, że Karol czuje się dobrze. Ale ciarki mi po plecach przechodzą... Koszmar jakiś... :roll: Trzymam kciuki za jego powrót do zdrowia. Zaraz zerknę co tam jeszcze słychać u Zmorko-Szelm. Mam nadzieję, że czarnuszki mają się dobrze. :p Quote
aga1215 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj Edytko! Teraz dopiero wyczytałam o tym, co się Karolowi przydarzyło ..... Mam nadzieję, że już lepiej sie czuje ......... Boże, dobrze, że to tylko tak się skończyło.... Trzymaj się Pysiu :buzi: i pozdrów Karola :loveu: Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]Pysiu ...nie odpuszczaj ...walczcie z Karolem ...nie należy chować głowy w piasek . Wspominki słodkie:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Pysia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Mam nadzieje ze to jest koniec. Że smykowi nie przyjdą do głowy żadne głupie myśli....Za to ze podaliśmy go na policje.... To dość skomplikowane... Ale koniec z tym. Mam niejakiego doła ale wykaraskam się tylko że jestem zmęczona tym wszystkim poprostu. Potrzebny mi prawnik żeby dokopać gnojowi. Kurna bo z oskarżycielem z urzędu to sobie można. Kompletnie nie mam pojęcia jak sprawe prowadzić. Chciałabym też wyciągnąć jakieś korzyści dla Karola za strate pracy w Anglii i za ból i strach. Niech gnojek choc zapłaci szmalem. Ale do tego potrzebny prawnik...Kurna...Gdzie mam szukać taniego prawnika?? Na dodatek dobrego? :diabloti: Na plakacie? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witam Pysie:p wiesz ja ostatnio potrzebowałam porad i poszukałam na necie z tym, że ja mam inną sprawe, bo kolizje która ma finał w sądzie grodzkim ponieważ sprawczyni uchyliła się od zapłaty mandatu i wymigiwała się od tego a 3 miesiąc czekamy i nic nawet wezwania na przesłuchanie nie dostaliśmy:mad: więc radze uzbroic się w cierpliwość bo w naszym kraju nie ma sprawiedliwości:angryy: niewinny okaże się winnym eh może Wam się uda doprowadzić to do końca i wyrok bedzie po waszej stronie czego życze:p Quote
Maga100 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pysia']Co do dziewic to się grubo mylisz :shake: Ja i Monika jestesmy dziewicami :diabloti: i dlatego poluja na was smoki :diabloti: bo smoki polują tylko na dziewice :evil_lol: Pysiu, co będzie , to będzie. Kijem Wisły nie zawrócisz :cool1: ale najwazniejsze zawsze i wszędzie, to nie dać się zastraszyć :cool1: Quote
Vectra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pysia']Mam nadzieje ze to jest koniec. Że smykowi nie przyjdą do głowy żadne głupie myśli....Za to ze podaliśmy go na policje.... To dość skomplikowane... Ale koniec z tym. Mam niejakiego doła ale wykaraskam się tylko że jestem zmęczona tym wszystkim poprostu. Potrzebny mi prawnik żeby dokopać gnojowi. Kurna bo z oskarżycielem z urzędu to sobie można. Kompletnie nie mam pojęcia jak sprawe prowadzić. Chciałabym też wyciągnąć jakieś korzyści dla Karola za strate pracy w Anglii i za ból i strach. Niech gnojek choc zapłaci szmalem. Ale do tego potrzebny prawnik...Kurna...Gdzie mam szukać taniego prawnika?? Na dodatek dobrego? :diabloti: Na plakacie? :evil_lol:[/quote] Pysiu , dokop palantowi , by nie czuł się bezkarny.Takich trzeba zgniatać :cool1: Wiesz jaka to frajda ;) :loveu::diabloti: Quote
Paula Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj Pysiu :loveu: Trzymam za Was :kciuki: :D Cudne :loveu: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]Pysiu ...ja wiem że to walka z wiatrakami ...ale jeśli każdy z nas zawalczy chociaż o 1 skrzydło tego wiatraka to już coś znaczy ...jeśli zas wszyscy będziemy uciekać to swiat popadnie w ruinę ...Pysiu ze swej strony ...daję Ci wsparcie jedyne jakie mogę ci dać ,top że jestem z Wami...[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj Edytko Mam nadzieję, że Karol dzisiaj dużo lepiej sie czuje? A i Ty masz lepszy humor? :buzi: Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 mam jeszcze fotki Zmorkowo-dzieciaczkowe Zmoreczka :loveu: :loveu: i miłość:loveu::loveu::loveu: mamlanie fafelka :lol: odwzajemniony :loveu: szepnę Ci na uszko, że bardzo Cię kocham :loveu: Quote
Vogue Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj Pysiu!!!! Współczuję Karolowi i Tobie.Mam nadzieję, że czuje się już lepiej. Mój młodszy syn również został tak zaatakowany 3 lata temu. Nieznany osiłek w samo południe próbował mu wyrwać komórkę z ręki. Zrobił to tak sprytnie, że syn musiał mieć operowany palec (drutowany) Nacierpiał się bardzo. U nas niestety zgłoszenie na policję nic nie dało, bo ten chuligan był całkowicie obcy. Trzymam kciuki,żeby łobuza przygwozdzić!!!! Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Pysiu, oby nie uszło im to bezkarnie :kciuki: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']mam jeszcze fotki Zmorkowo-dzieciaczkowe Zmoreczka :loveu: :loveu: i miłość:loveu::loveu::loveu: mamlanie fafelka :lol: odwzajemniony :loveu: szepnę Ci na uszko, że bardzo Cię kocham :loveu: PRZESLICZNE.............:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 alllleeeee fotecki .... sie rozmarzylam i braklo mi slow... albo zas mi dilerowa wyciagla z ust :cool1: pozdroweczka misiu Pysiu Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='clockwork']alllleeeee fotecki .... sie rozmarzylam i braklo mi slow... albo zas mi dilerowa wyciagla z ust :cool1: pozdroweczka misiu Pysiu[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Fysiu dziękuję za fyszne czereśnie :evil_lol: brzuch mnie boli nie tylko z frzejedzenia ale i ze śmiefu :roflt: :roflt: :roflt: aaaa no i zgadnij co robią u mnie za oknem :angryy: szlifują coś!!! (nie szlipują :evil_lol:) :mad::mad::mad: aaaa no i jeszcze muszę Ci fowiedzieć, że przed chwilą sfrawdziłam po raz 19876545328955 ceny lustrzanek i nadal mnie nie stać :angryy::placz: Quote
Pysia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']Fysiu dziękuję za fyszne czereśnie :evil_lol: brzuch mnie boli nie tylko z frzejedzenia ale i ze śmiefu :roflt: :roflt: :roflt: aaaa no i zgadnij co robią u mnie za oknem :angryy: szlifują coś!!! (nie szlipują :evil_lol:) :mad::mad::mad: aaaa no i jeszcze muszę Ci fowiedzieć, że przed chwilą sfrawdziłam po raz 19876545328955 ceny lustrzanek i nadal mnie nie stać :angryy::placz:[/quote] Nie zganiaj na frzejedzenie tylko na jednego fana który mófił sforo i szywko :evil_lol: TZ jest frawie gotofy na kufno komfutera :diabloti: Karol zrobił mu fyszną kolacje nawet ;) Frzyjaciele :bigok: Frzybywajcie do nas :bigok::evil_lol: Fojeść czereśni :diabloti: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Pysia']Nie zganiaj na frzejedzenie tylko na jednego fana który mófił sforo i szywko :evil_lol: TZ jest frawie gotofy na kufno komfutera :diabloti: Karol zrobił mu fyszną kolacje nawet ;) Frzyjaciele :bigok: Frzybywajcie do nas :bigok::evil_lol: Fojeść czereśni :diabloti:[FONT=Arial]Fszybywam.....a komfuter JU tesz mi kufi:eviltong:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Fszybywam.....a komfuter JU tesz mi kufi:eviltong:[/FONT] Ju komfutera Ci nie kufi bo jak kufi Karolowi to jego fortfel stanie się fusty :diabloti: Frzywywaj :bigok: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Pysia']Ju komfutera Ci nie kufi bo jak kufi Karolowi to jego fortfel stanie się fusty :diabloti: Frzywywaj :bigok: [FONT=Arial]o mafff to JU ma za mały fartfel:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...kurde ja do frasy jefcze choze:diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 frzefraszam! fofroszę faczkę fafierosów :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']frzefraszam! fofroszę faczkę fafierosów :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fszy dzieciaf sie nie fali:eviltong: feść fafluniąca Fysiu:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts