Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

bosze... Pysiu...
Brak mi słów.
Mam nadzieję, że Karol czuje się dobrze. Ale ciarki mi po plecach przechodzą... Koszmar jakiś... :roll:
Trzymam kciuki za jego powrót do zdrowia.

Zaraz zerknę co tam jeszcze słychać u Zmorko-Szelm. Mam nadzieję, że czarnuszki mają się dobrze.
:p

Posted

Witaj Edytko!
Teraz dopiero wyczytałam o tym, co się Karolowi przydarzyło ..... Mam nadzieję, że już lepiej sie czuje .........
Boże, dobrze, że to tylko tak się skończyło.... Trzymaj się Pysiu :buzi: i pozdrów Karola :loveu:

Posted

Mam nadzieje ze to jest koniec. Że smykowi nie przyjdą do głowy żadne głupie myśli....Za to ze podaliśmy go na policje....
To dość skomplikowane...
Ale koniec z tym. Mam niejakiego doła ale wykaraskam się tylko że jestem zmęczona tym wszystkim poprostu. Potrzebny mi prawnik żeby dokopać gnojowi. Kurna bo z oskarżycielem z urzędu to sobie można. Kompletnie nie mam pojęcia jak sprawe prowadzić. Chciałabym też wyciągnąć jakieś korzyści dla Karola za strate pracy w Anglii i za ból i strach. Niech gnojek choc zapłaci szmalem. Ale do tego potrzebny prawnik...Kurna...Gdzie mam szukać taniego prawnika?? Na dodatek dobrego? :diabloti: Na plakacie? :evil_lol:

Posted

Witam Pysie:p
wiesz ja ostatnio potrzebowałam porad i poszukałam na necie z tym, że ja mam inną sprawe, bo kolizje która ma finał w sądzie grodzkim ponieważ sprawczyni uchyliła się od zapłaty mandatu i wymigiwała się od tego a 3 miesiąc czekamy i nic nawet wezwania na przesłuchanie nie dostaliśmy:mad:
więc radze uzbroic się w cierpliwość bo w naszym kraju nie ma sprawiedliwości:angryy: niewinny okaże się winnym eh
może Wam się uda doprowadzić to do końca i wyrok bedzie po waszej stronie czego życze:p

Posted

[quote name='Pysia']Co do dziewic to się grubo mylisz :shake: Ja i Monika jestesmy dziewicami :diabloti:

i dlatego poluja na was smoki :diabloti: bo smoki polują tylko na dziewice :evil_lol:

Pysiu, co będzie , to będzie. Kijem Wisły nie zawrócisz :cool1:
ale najwazniejsze zawsze i wszędzie, to nie dać się zastraszyć :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Mam nadzieje ze to jest koniec. Że smykowi nie przyjdą do głowy żadne głupie myśli....Za to ze podaliśmy go na policje....
To dość skomplikowane...
Ale koniec z tym. Mam niejakiego doła ale wykaraskam się tylko że jestem zmęczona tym wszystkim poprostu. Potrzebny mi prawnik żeby dokopać gnojowi. Kurna bo z oskarżycielem z urzędu to sobie można. Kompletnie nie mam pojęcia jak sprawe prowadzić. Chciałabym też wyciągnąć jakieś korzyści dla Karola za strate pracy w Anglii i za ból i strach. Niech gnojek choc zapłaci szmalem. Ale do tego potrzebny prawnik...Kurna...Gdzie mam szukać taniego prawnika?? Na dodatek dobrego? :diabloti: Na plakacie? :evil_lol:[/quote]
Pysiu , dokop palantowi , by nie czuł się bezkarny.Takich trzeba zgniatać :cool1:
Wiesz jaka to frajda ;) :loveu::diabloti:

Posted

[FONT=Arial]Pysiu ...ja wiem że to walka z wiatrakami ...ale jeśli każdy z nas zawalczy chociaż o 1 skrzydło tego wiatraka to już coś znaczy ...jeśli zas wszyscy będziemy uciekać to swiat popadnie w ruinę ...Pysiu ze swej strony ...daję Ci wsparcie jedyne jakie mogę ci dać ,top że jestem z Wami...[/FONT]

Posted

mam jeszcze fotki Zmorkowo-dzieciaczkowe

Zmoreczka :loveu:

:loveu:

i miłość:loveu::loveu::loveu:

mamlanie fafelka :lol:

odwzajemniony :loveu:

szepnę Ci na uszko, że bardzo Cię kocham :loveu:

Posted

Witaj Pysiu!!!!
Współczuję Karolowi i Tobie.Mam nadzieję, że czuje się już lepiej.
Mój młodszy syn również został tak zaatakowany 3 lata temu.
Nieznany osiłek w samo południe próbował mu wyrwać komórkę z ręki.
Zrobił to tak sprytnie, że syn musiał mieć operowany palec (drutowany)
Nacierpiał się bardzo. U nas niestety zgłoszenie na policję nic nie
dało, bo ten chuligan był całkowicie obcy.
Trzymam kciuki,żeby łobuza przygwozdzić!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']mam jeszcze fotki Zmorkowo-dzieciaczkowe

Zmoreczka :loveu:

:loveu:

i miłość:loveu::loveu::loveu:

mamlanie fafelka :lol:

odwzajemniony :loveu:

szepnę Ci na uszko, że bardzo Cię kocham :loveu:

PRZESLICZNE.............:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']alllleeeee fotecki .... sie rozmarzylam i braklo mi slow... albo zas mi dilerowa wyciagla z ust :cool1:

pozdroweczka misiu Pysiu[/quote]

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Fysiu dziękuję za fyszne czereśnie :evil_lol: brzuch mnie boli nie tylko z frzejedzenia ale i ze śmiefu :roflt: :roflt: :roflt:

aaaa no i zgadnij co robią u mnie za oknem :angryy: szlifują coś!!! (nie szlipują :evil_lol:) :mad::mad::mad:

aaaa no i jeszcze muszę Ci fowiedzieć, że przed chwilą sfrawdziłam po raz 19876545328955 ceny lustrzanek i nadal mnie nie stać :angryy::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']Fysiu dziękuję za fyszne czereśnie :evil_lol: brzuch mnie boli nie tylko z frzejedzenia ale i ze śmiefu :roflt: :roflt: :roflt:

aaaa no i zgadnij co robią u mnie za oknem :angryy: szlifują coś!!! (nie szlipują :evil_lol:) :mad::mad::mad:

aaaa no i jeszcze muszę Ci fowiedzieć, że przed chwilą sfrawdziłam po raz 19876545328955 ceny lustrzanek i nadal mnie nie stać :angryy::placz:[/quote]
Nie zganiaj na frzejedzenie tylko na jednego fana który mófił sforo i szywko :evil_lol: TZ jest frawie gotofy na kufno komfutera :diabloti: Karol zrobił mu fyszną kolacje nawet ;)
Frzyjaciele :bigok: Frzybywajcie do nas :bigok::evil_lol: Fojeść czereśni :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Nie zganiaj na frzejedzenie tylko na jednego fana który mófił sforo i szywko :evil_lol: TZ jest frawie gotofy na kufno komfutera :diabloti: Karol zrobił mu fyszną kolacje nawet ;)
Frzyjaciele :bigok: Frzybywajcie do nas :bigok::evil_lol: Fojeść czereśni :diabloti:[FONT=Arial]Fszybywam.....a komfuter JU tesz mi kufi:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Fszybywam.....a komfuter JU tesz mi kufi:eviltong:[/FONT]
Ju komfutera Ci nie kufi bo jak kufi Karolowi to jego fortfel stanie się fusty :diabloti:
Frzywywaj :bigok:

Posted

[quote name='Pysia']Ju komfutera Ci nie kufi bo jak kufi Karolowi to jego fortfel stanie się fusty :diabloti:
Frzywywaj :bigok:
[FONT=Arial]o mafff to JU ma za mały fartfel:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...kurde ja do frasy jefcze choze:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']frzefraszam! fofroszę faczkę fafierosów :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fszy dzieciaf sie nie fali:eviltong:
feść fafluniąca Fysiu:loveu::loveu::loveu: