Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']buuu... za pozno!!!! qrde... i co ja teraz biedna zrobie?? bede pozywka dla czeresniakow?? robali sie znaczy... buuuuuu

powstan!!!\
Nie matrw się ;) Zjedzą Cie bezboleśnie :diabloti:

[quote name='clockwork']padnij!!

mozesz... ja jak chce tlko to sie puszczam.. mimo ze nie trzymam sie juz wcale

jupi!! czyli to znaczy zeze szczurkami sprawa uregulowana
Ja nie wiem czy ja chcę się puszczać :shake::evil_lol:
Ze szczurkami będzie sprawa uregulowana w wieku 6 tyg......

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:oj ja też na zwolnionych obrotach....ale dzielnie klikam w klawiaturkę:evil_lol:
no to kciukaski teaz za dobre wieści;)
[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:powstałam ...byłam tu przed tobą:evil_lol:[/FONT]
Moje obroty zwolnione przez kostke :mad: A tu końca roboty nie widać :placz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:weź no się zdecyduj ...bo mnie od tych komend już wsio boli:eviltong:[/FONT]
Nie słuchaj jej poprostu :diabloti:

[quote name='anetta']Hej, nagadane ze glowa mala :mdleje: Przeczytalam po lebkach i co nie co juz wiem.
Bouvik :kciuki: wszystko bedzie dobrze.
Pysia, gratuluje sciaci atrawy :lol: Wracaj do zdrowka!!!
Czeresnie uwielbiam :lol: ale robali to juz nie koniecznie :evil_lol:
Bo one nic tylko blablabla :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Ale nagadałyście gadatliwe babiszony:loveu:
Och ta co nie gada się zgłosiła :evil_lol:

[quote name='dbsst']czesc pionierko rózu :loveu: :lol:
To ja :multi: To j :multi:Różowy teraz na dogo przysłowiowy :multi: Przejdę do historii :evil_lol:

Dzwoniła Justynka. Maluchy poobrastały w futerka :loveu: S coraz ruchliwsze i trudno juz je przy cycach upilować ...Robia zadymy nieustannie :multi:
Bahiya jedzie na szczepienie i na wszelki wypadek Big Uruz też na kontrole.

Posted

[FONT=Arial];)nadal ściskam paluchi / teraz w nogach bo mam spro klikania:razz:/ ale trzymam ...za Bahiye żeby nie płakala;)..i Big Uruza ...za kontrolę na +;)[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']to po prostu sa czeresnie z duza iloscia bialka pochodzenia zwierzecego:cool1:

i dodam ,ze za to dodatkowe biało..nie dopłacasz...dostajesz w gratisie z czeresniami,wiec moze by tak bez narzekania????:eviltong: hmmm??docen to co dostajesz...kobito:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:weź no się zdecyduj ...bo mnie od tych komend już wsio boli:eviltong:[/FONT]

wcale sie nie dziwe Alu...padnij, powstan, i znow padnij...co ta Klockowa w tej Angli robie ze taka zdyscyplinowana z musztra sie stała????:cool3:

[quote name='dealer']dzien dobry ...to sie ciesze ze dobre wiesci....ale trzymam dalej:p

czesc Pysiu..i ja tez sue ciesze z dobrych wiesci, kciukasy nadal trzymamy i niech w siłe rosna robaczki..a dziadki sie trzymaja? znaczy sie Babcia i dziadek???I oczywiscie pomiziaj te swoje dwie królewny ZmoroSzelmoskie.....:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
\

Dzwoniła Justynka. Maluchy poobrastały w futerka :loveu: S coraz ruchliwsze i trudno juz je przy cycach upilować ...Robia zadymy nieustannie :multi:

:multi::multi::multi:cudne wieści :loveu:

a co do robali w czereśniach - nie trzeba po prostu zaglądać do środka, nie myśleć o robalach i delektować się witaminkami z odrobiną protein :loveu::loveu::loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
KCM :loveu: Co do mojego zdrowia to trzymm się trzymam ino się puścić nie moge :evil_lol:

Nie puszczaj się, bo Ju rogi wyrosną ;)

clockwork napisał(a):
powstan!!!

clockwork napisał(a):
padnij!!

Klockowa musztruje Alę :roflt:

Kciukasy nadal trzymane za bouvikowe zdrowie :kciuki:

Posted

Bahiya po szczepieniu :multi: Pchła ruchliwa :evil_lol:
Młe bouviki są coraz większe :loveu: Mój Big Boy przybył już 110 gram :multi::loveu: Zuch chłopak :loveu: Wszystkie przybywają :multi: Big Uruz był na kontroli i na razie ok ...Tfu tfu !! Ale tak naprawde czy wszystko ok będzie wiadomo za wiele dni :roll: Więc trzymajmy dalej :kciuki:
Ogólnie maluchy są coraz większe, cięższe i silniejsze:multi: Porastaja fajnym futerkiem :loveu: Bouviki są sliczne i małe i duże :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Młe bouviki są coraz większe :loveu: Mój Big Boy przybył już 110 gram :multi::loveu: Zuch chłopak :loveu: Wszystkie przybywają :multi: Big Uruz był na kontroli i na razie ok ...Tfu tfu !! Ale tak naprawde czy wszystko ok będzie wiadomo za wiele dni :roll: Więc trzymajmy dalej :kciuki:
Ogólnie maluchy są coraz większe, cięższe i silniejsze:multi: Porastaja fajnym futerkiem :loveu: Bouviki są sliczne i małe i duże :loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi:tfu tfu... nadal zacisniete kciuki

Pysiaczku. dziendobrywieczor.

Posted

[quote name='Pysia']Bahiya po szczepieniu :multi: Pchła ruchliwa :evil_lol:
[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:oj Pysiolku nie masz pojęcia jak się cieszę ...wytrwale zaciskam paluchi to tu to tam:razz:[/FONT]

Posted

Witaj Babciu Pysiu!
Twoja wnusia ma się dobrze, wizyta u weta w poniedziałek. Dalej przesypia całe noce, siusiu na trawkę, jedzonko rąbie jak maszyna. Ostatnio próbowała ściągnąć z krzesła Killusia za ogon. Nie podobało mu się to...:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Wiec trzymamy dalej:kciuki::kciuki::kciuki:Teraz już wszystko pójdzie z górki:kciuki:

Posted

[quote name='Vectra']uffffffff Pysiu , wypiję za małe bouviki piweczko , co by dalej zdrowo się chowały :)

dużo to się dzisiaj nie napiłaś :diabloti:
zdrowie bovików i biednej Vectry z pustą, bezpiwną lodówką :drinking:

Posted

[quote name='Maga100']dużo to się dzisiaj nie napiłaś :diabloti:
zdrowie bovików i biednej Vectry z pustą, bezpiwną lodówką :drinking:
złośliwiec :placz: :placz: :placz:

mam za to jeszcze ajerokniaczek :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']to ja wypilam za kazdego brzdaca po 1 szt.... i za kazdego blogasowego psa tez po 1 szt.... po 18tym padlam[FONT=Arial];)to teraz ......powstań ...jako i ja powstałam:razz:[/FONT]

Posted

Dziękuję :loveu: Dziękuję Ci Haniu że byłaś akurat jak potrzebowała przyjaznego lekarza ;) Pomogłas mi nie umrzeć na zawał :loveu: Dziękuję Ci Alu za podtrzymywanie mnie na duchu :loveu: Jesteści mi mało znane ale jakże bliskie....Dziękuję Ci Magdo za troske :loveu: J.w. :loveu:

Karol został około 21-wszej pobity...Poszedł do sklepu po...delicje ...Z kolegą...No i stanęli na drodze trzem pijusom :cool1: Karol stracił na chwile przytomność. Właściiel sklepu przywiózł go do domu. Kolega go wprowadził. Był z nim nikły kontakt. Nie potrafił się na nogach utrzymać i kręciło mu się w głowie....TZ pojechał do szpitala z nim a tam z powodu strajków kazali mu jechać gdzie indziej...Trafił w końcu na ludzi. RTG czaszki - złamany nos bez przemieszczenia. Potem laryngolog i tomograf. Umierałam w domu ze strachu... Na szczęście na tym się skończyło. Lekkie wstrząśnienie mózgu i złamany nos. Ma też rozwalone dziąsło nad górnymi zębami. Nos złamany tak że nawet nastawiać nie trzeba. Dostał równo z główki. Lekarz był tylko w szoku że zęby ma na miejscu...No ale on zawsze miał mocne zęby. Rano czeka go ogromny ból głowy i szok po spojrzeniu w lustro. A ja jestem starsza o 10 lat....

Posted

[FONT=Arial]Pysiu......czekałam na to info tutaj...
to jest paskudne ,że ktoś potrafi tak potraktować drugiego człowieka.Dobrze ,że znalazł się lekarz , który pomógł ...
Cóż mogę napisać ci jeszcze kiedy tak naprawdę brak słów....Pysiaczku ...będzie dobrze ...a Tobie wrócą Twoje latka:loveu:
Uściskaj Karola....tylko nie za mocno:razz:
[/FONT]