bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kurde , to straszne co się stało:angryy: pijusy cholerne:angryy: , normalnie wszędzie są:shake: Trzymajcie się. Pozdrowionka Quote
agbar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 oz cholera....Pysia trzymaj sie i Karola usciskaj..... Quote
Pegaza Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam :p oj coś się teraz dzieje:mad: , psy by musiał zabierać ze sobą wszędzie, życze szybkiego powrotu syna do zdrowia i oby to się już nie przytrafiło a Ty też się trzymaj :calus: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Pysia']Dziękuję :loveu: Dziękuję Ci Haniu że byłaś akurat jak potrzebowała przyjaznego lekarza ;) Pomogłas mi nie umrzeć na zawał :loveu: Dziękuję Ci Alu za podtrzymywanie mnie na duchu :loveu: Jesteści mi mało znane ale jakże bliskie....Dziękuję Ci Magdo za troske :loveu: J.w. :loveu: Karol został około 21-wszej pobity...Poszedł do sklepu po...delicje ...Z kolegą...No i stanęli na drodze trzem pijusom :cool1: Karol stracił na chwile przytomność. Właściiel sklepu przywiózł go do domu. Kolega go wprowadził. Był z nim nikły kontakt. Nie potrafił się na nogach utrzymać i kręciło mu się w głowie....TZ pojechał do szpitala z nim a tam z powodu strajków kazali mu jechać gdzie indziej...Trafił w końcu na ludzi. RTG czaszki - złamany nos bez przemieszczenia. Potem laryngolog i tomograf. Umierałam w domu ze strachu... Na szczęście na tym się skończyło. Lekkie wstrząśnienie mózgu i złamany nos. Ma też rozwalone dziąsło nad górnymi zębami. Nos złamany tak że nawet nastawiać nie trzeba. Dostał równo z główki. Lekarz był tylko w szoku że zęby ma na miejscu...No ale on zawsze miał mocne zęby. Rano czeka go ogromny ból głowy i szok po spojrzeniu w lustro. A ja jestem starsza o 10 lat.... Pysiu...od poczatku, ciesze sie z robaczkowi nadal trzymam kciukaski.... a co do Karola, przerazilas mnie:crazyeye: ...rany koguta.....zycz mu prosze duzo zdroweczka.....i niech nie patrzy w lustro przez pare dni.....:loveu: a tych lobuzow zatrzymali chociaz??? w sensie policja?? Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No to mieliście przygodę:shake: Dużo zdrówka dla Was kochani... Quote
malawaszka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 cholera jak przeczytałam na gg co się stało to się kolana pode mną ugięły :shake: trzymajcie się!!!! a za Karola :kciuki: żeby szybko doszedł do siebie a na pewno tak będzie bo to twarda sztuka ;) Quote
Pysia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dzięki wszystkim za troske. Jestem nieco rozbita wewnętrznie. Nie mam humoru więc wybaczcie za brak wpisów tutaj.... Quote
Maga100 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Pysiu, przykro mi za ten podły świat. :shake: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:razz:Pysiulku ...jakby co ...to Jestem....[/FONT] Quote
Pysia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Z wrażenia kompletnie zapomniałam o psiakach.... Zmorka szaleje. Nadrabia tygodnie spokoju ;) Dostaje takiego *******ca że przestaję sie zastanawiać po kim maluchy odziedziczyły temperamencik :razz: Szelma chyba baaaaaaaaaardzo polubi Karola. Bo będzie mu służyła jako towarzyszka wszystkich spacerów .... Mnie pozostała Zmorka... Justynka dzwoniła do mnie. Dzięki Ci Justynko za słowa wsparcia :loveu: Małe bouviki przybywaja na wadze wszystkie :multi: Są silne :multi: Wandzia nareszcie zaczęła normalnie jeść a co za tym idzie pokarmu ma sporo :multi: Miałam dzisiaj do nich iść....Przepraszam Cię JUstynko że nie dałam rady :oops: Żałuję bo tak chciałam zobaczyć moje pupilki :loveu: I przestań się Justynko zamartwiać :cool3: Jutro bouviki skonczą tydzień :multi: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Pysia']Z wrażenia kompletnie zapomniałam o psiakach.... Zmorka szaleje. Nadrabia tygodnie spokoju ;) Dostaje takiego *******ca że przestaję sie zastanawiać po kim maluchy odziedziczyły temperamencik :razz: Szelma chyba baaaaaaaaaardzo polubi Karola. Bo będzie mu służyła jako towarzyszka wszystkich spacerów .... Mnie pozostała Zmorka... Justynka dzwoniła do mnie. Dzięki Ci Justynko za słowa wsparcia :loveu: Małe bouviki przybywaja na wadze wszystkie :multi: Są silne :multi: Wandzia nareszcie zaczęła normalnie jeść a co za tym idzie pokarmu ma sporo :multi: Miałam dzisiaj do nich iść....Przepraszam Cię JUstynko że nie dałam rady :oops: Żałuję bo tak chciałam zobaczyć moje pupilki :loveu: I przestań się Justynko zamartwiać :cool3: Jutro bouviki skonczą tydzień :multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]na takie wiadomości czekałam:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Pysia']Z wrażenia kompletnie zapomniałam o psiakach.... Zmorka szaleje. Nadrabia tygodnie spokoju ;) Dostaje takiego *******ca że przestaję sie zastanawiać po kim maluchy odziedziczyły temperamencik :razz: Szelma chyba baaaaaaaaaardzo polubi Karola. Bo będzie mu służyła jako towarzyszka wszystkich spacerów .... Mnie pozostała Zmorka... Justynka dzwoniła do mnie. Dzięki Ci Justynko za słowa wsparcia :loveu: Małe bouviki przybywaja na wadze wszystkie :multi: Są silne :multi: Wandzia nareszcie zaczęła normalnie jeść a co za tym idzie pokarmu ma sporo :multi: Miałam dzisiaj do nich iść....Przepraszam Cię JUstynko że nie dałam rady :oops: Żałuję bo tak chciałam zobaczyć moje pupilki :loveu: I przestań się Justynko zamartwiać :cool3: Jutro bouviki skonczą tydzień :multi: czadersko.... kciukaski sie przydaja:loveu: to nadal trzymamy zeby doszły juz zupełnie do siebie i mama i dzieciaki i Justyna z Tomkiem..... Pysiu i Karol tez niech sie do zdorwia szyko zbiera:loveu: tego mu zyczymy... Quote
Paula Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 O rany, to już tydzień minął :-o Zdrówka dla bouvików :loveu: Pozdrówka dla Was :loveu: Jak Karol? Quote
Vectra Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 o kurde Pysiu ,ale się dzieje paskudnie na tym świecie .............. Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Pysia napisał(a):Z wrażenia kompletnie zapomniałam o psiakach.... Zmorka szaleje. Nadrabia tygodnie spokoju ;) Dostaje takiego *******ca że przestaję sie zastanawiać po kim maluchy odziedziczyły temperamencik :razz: Szelma chyba baaaaaaaaaardzo polubi Karola. Bo będzie mu służyła jako towarzyszka wszystkich spacerów .... Mnie pozostała Zmorka... Justynka dzwoniła do mnie. Dzięki Ci Justynko za słowa wsparcia :loveu: Małe bouviki przybywaja na wadze wszystkie :multi: Są silne :multi: Wandzia nareszcie zaczęła normalnie jeść a co za tym idzie pokarmu ma sporo :multi: Miałam dzisiaj do nich iść....Przepraszam Cię JUstynko że nie dałam rady :oops: Żałuję bo tak chciałam zobaczyć moje pupilki :loveu: I przestań się Justynko zamartwiać :cool3: Jutro bouviki skonczą tydzień :multi: Dobre wieści, bardzo się cieszę:multi::multi: Quote
agnes1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj Pysiu:loveu: Mam nadzieję że z Karolem wszystko dobrze. Wiem że teraz masz tą piękną główkę zaprzątniętą innymi sprawami:shake:, ale chciałam przy okazji prosić cię o jakieś fotki ZmoroSzelm, a i maluszków jak takowe posiadasz:oops:. Tak mi się wydaje że "maluszki":-o to już nie bardzo pasuje do tych niedźwiedzi, ale to już z przyzwyczajenia:evil_lol: Quote
agbar Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 dzien dobry Pysiu:) jak samopoczucie Twoje i Karola?? Quote
Alicja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Arial]Pysiulku ...zaglądam tu trzymając kciukaski:razz:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witajcie :) Dzisiaj przyszedł mail od Bahati:) Dziewczynka zapełniła pustkę po zmarłej 15-letniej psinie...Cieszę się ze sprawia radość i wywołuje uśmiech na twarzach :loveu: Fotki wspomnieniowe... Behemot Zmoreczka z pajacem Z zajączkiem Ballada z zabawką Pajacyk Zmoreczka z...pajacykiem ;) Wygłupy Jaka matka taka córka :diabloti: Quote
clockwork Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Pysiulku- nie pisze nic, ale zagladam.. i mam nadzieje ze z Karolem juz lepiej... dowalcie tym skurwlom .. niech ich posadzom!!!! trzymam kciukasy Quote
Pysia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='clockwork']Pysiulku- nie pisze nic, ale zagladam.. i mam nadzieje ze z Karolem juz lepiej... dowalcie tym skurwlom .. niech ich posadzom!!!! trzymam kciukasy[/quote] Magdo ja jestem dużą dziewczynką i wiem że w Polsce Prawo i Sprawiedliwość istnieją tylko na plakatach....Ale w papierach nasram...Tylko nie wiem czy nie nasram w życie syna.... Trochę to wszystko skomplikowane.... Quote
malawaszka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 aaahhh zapomniałam, że i ja mam wspominki jak maluchi jedzą serek :loveu::loveu::loveu: :loveu: :lol: :evil_lol:w kagańcu u babci na rąsiach :lol: maleństwo serka nie ma ale pudełko też można zjeść Quote
Pysia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Łiiiiiiiiiiiiiiiiiii:multi::loveu: Ale cudne te fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Pysia']Magdo ja jestem dużą dziewczynką i wiem że w Polsce Prawo i Sprawiedliwość istnieją tylko na plakatach....Ale w papierach nasram...Tylko nie wiem czy nie nasram w życie syna.... Trochę to wszystko skomplikowane....[/quote] no i wlasnie ten bol... ze prawni i sprawiedliwi wygineli z dinozaurami i dziewicami... a ja i tak trzymam kciukasy zeby z Karolem bylo wpozo... rozumiem ze Anglia nie wchodzi w rahube?? Quote
Pysia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='clockwork']no i wlasnie ten bol... ze prawni i sprawiedliwi wygineli z dinozaurami i dziewicami... a ja i tak trzymam kciukasy zeby z Karolem bylo wpozo... rozumiem ze Anglia nie wchodzi w rahube??[/quote] Co do dziewic to się grubo mylisz :shake: Ja i Monika jestesmy dziewicami :diabloti: A do Anglii Karol miał jechać zarobić sobie w pierwszej połowie lipca....Teraz nie pojedzie bo sparawa będzie sie toczyć w koncu lipca :angryy: Quote
Recommended Posts