Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witam :p
oj coś się teraz dzieje:mad: , psy by musiał zabierać ze sobą wszędzie,
życze szybkiego powrotu syna do zdrowia i oby to się już nie przytrafiło
a Ty też się trzymaj :calus:

Posted

[quote name='Pysia']Dziękuję :loveu: Dziękuję Ci Haniu że byłaś akurat jak potrzebowała przyjaznego lekarza ;) Pomogłas mi nie umrzeć na zawał :loveu: Dziękuję Ci Alu za podtrzymywanie mnie na duchu :loveu: Jesteści mi mało znane ale jakże bliskie....Dziękuję Ci Magdo za troske :loveu: J.w. :loveu:

Karol został około 21-wszej pobity...Poszedł do sklepu po...delicje ...Z kolegą...No i stanęli na drodze trzem pijusom :cool1: Karol stracił na chwile przytomność. Właściiel sklepu przywiózł go do domu. Kolega go wprowadził. Był z nim nikły kontakt. Nie potrafił się na nogach utrzymać i kręciło mu się w głowie....TZ pojechał do szpitala z nim a tam z powodu strajków kazali mu jechać gdzie indziej...Trafił w końcu na ludzi. RTG czaszki - złamany nos bez przemieszczenia. Potem laryngolog i tomograf. Umierałam w domu ze strachu... Na szczęście na tym się skończyło. Lekkie wstrząśnienie mózgu i złamany nos. Ma też rozwalone dziąsło nad górnymi zębami. Nos złamany tak że nawet nastawiać nie trzeba. Dostał równo z główki. Lekarz był tylko w szoku że zęby ma na miejscu...No ale on zawsze miał mocne zęby. Rano czeka go ogromny ból głowy i szok po spojrzeniu w lustro. A ja jestem starsza o 10 lat....

Pysiu...od poczatku, ciesze sie z robaczkowi nadal trzymam kciukaski....

a co do Karola, przerazilas mnie:crazyeye: ...rany koguta.....zycz mu prosze duzo zdroweczka.....i niech nie patrzy w lustro przez pare dni.....:loveu:

a tych lobuzow zatrzymali chociaz??? w sensie policja??

Posted

cholera jak przeczytałam na gg co się stało to się kolana pode mną ugięły :shake: trzymajcie się!!!! a za Karola :kciuki: żeby szybko doszedł do siebie a na pewno tak będzie bo to twarda sztuka ;)

Posted

Z wrażenia kompletnie zapomniałam o psiakach....
Zmorka szaleje. Nadrabia tygodnie spokoju ;) Dostaje takiego *******ca że przestaję sie zastanawiać po kim maluchy odziedziczyły temperamencik :razz:
Szelma chyba baaaaaaaaaardzo polubi Karola. Bo będzie mu służyła jako towarzyszka wszystkich spacerów .... Mnie pozostała Zmorka...

Justynka dzwoniła do mnie. Dzięki Ci Justynko za słowa wsparcia :loveu:
Małe bouviki przybywaja na wadze wszystkie :multi: Są silne :multi: Wandzia nareszcie zaczęła normalnie jeść a co za tym idzie pokarmu ma sporo :multi: Miałam dzisiaj do nich iść....Przepraszam Cię JUstynko że nie dałam rady :oops: Żałuję bo tak chciałam zobaczyć moje pupilki :loveu: I przestań się Justynko zamartwiać :cool3:

Jutro bouviki skonczą tydzień :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Z wrażenia kompletnie zapomniałam o psiakach....
Zmorka szaleje. Nadrabia tygodnie spokoju ;) Dostaje takiego *******ca że przestaję sie zastanawiać po kim maluchy odziedziczyły temperamencik :razz:
Szelma chyba baaaaaaaaaardzo polubi Karola. Bo będzie mu służyła jako towarzyszka wszystkich spacerów .... Mnie pozostała Zmorka...

Małe bouviki przybywaja na wadze wszystkie :multi: Są silne :multi: Wandzia nareszcie zaczęła normalnie jeść a co za tym idzie pokarmu ma sporo :multi: Miałam dzisiaj do nich iść....Przepraszam Cię JUstynko że nie dałam rady :oops: Żałuję bo tak chciałam zobaczyć moje pupilki :loveu: I przestań się Justynko zamartwiać :cool3:

Jutro bouviki skonczą tydzień :multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]na takie wiadomości czekałam:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']Z wrażenia kompletnie zapomniałam o psiakach....

czadersko....
kciukaski sie przydaja:loveu:
to nadal trzymamy zeby doszły juz zupełnie do siebie i mama i dzieciaki i Justyna z Tomkiem.....
Pysiu i Karol tez niech sie do zdorwia szyko zbiera:loveu: tego mu zyczymy...

Posted

Pysia napisał(a):
Z wrażenia kompletnie zapomniałam o psiakach....

Dobre wieści, bardzo się cieszę:multi::multi:

Posted

Witaj Pysiu:loveu: Mam nadzieję że z Karolem wszystko dobrze. Wiem że teraz masz tą piękną główkę zaprzątniętą innymi sprawami:shake:, ale chciałam przy okazji prosić cię o jakieś fotki ZmoroSzelm, a i maluszków jak takowe posiadasz:oops:. Tak mi się wydaje że "maluszki":-o to już nie bardzo pasuje do tych niedźwiedzi, ale to już z przyzwyczajenia:evil_lol:

Posted

Witajcie :)
Dzisiaj przyszedł mail od Bahati:) Dziewczynka zapełniła pustkę po zmarłej 15-letniej psinie...Cieszę się ze sprawia radość i wywołuje uśmiech na twarzach :loveu:

Fotki wspomnieniowe...

Behemot

Zmoreczka z pajacem

Z zajączkiem

Ballada z zabawką

Pajacyk Zmoreczka z...pajacykiem ;)

Wygłupy

Jaka matka taka córka :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']Pysiulku- nie pisze nic, ale zagladam.. i mam nadzieje ze z Karolem juz lepiej... dowalcie tym skurwlom .. niech ich posadzom!!!! trzymam kciukasy[/quote]
Magdo ja jestem dużą dziewczynką i wiem że w Polsce Prawo i Sprawiedliwość istnieją tylko na plakatach....Ale w papierach nasram...Tylko nie wiem czy nie nasram w życie syna....
Trochę to wszystko skomplikowane....

Posted

aaahhh zapomniałam, że i ja mam wspominki jak maluchi jedzą serek :loveu::loveu::loveu:

:loveu:

:lol:

:evil_lol:w kagańcu

u babci na rąsiach :lol: maleństwo

serka nie ma ale pudełko też można zjeść

Posted

[quote name='Pysia']Magdo ja jestem dużą dziewczynką i wiem że w Polsce Prawo i Sprawiedliwość istnieją tylko na plakatach....Ale w papierach nasram...Tylko nie wiem czy nie nasram w życie syna....
Trochę to wszystko skomplikowane....[/quote]

no i wlasnie ten bol... ze prawni i sprawiedliwi wygineli z dinozaurami i dziewicami...

a ja i tak trzymam kciukasy zeby z Karolem bylo wpozo...
rozumiem ze Anglia nie wchodzi w rahube??

Posted

[quote name='clockwork']no i wlasnie ten bol... ze prawni i sprawiedliwi wygineli z dinozaurami i dziewicami...

a ja i tak trzymam kciukasy zeby z Karolem bylo wpozo...
rozumiem ze Anglia nie wchodzi w rahube??[/quote]
Co do dziewic to się grubo mylisz :shake: Ja i Monika jestesmy dziewicami :diabloti:

A do Anglii Karol miał jechać zarobić sobie w pierwszej połowie lipca....Teraz nie pojedzie bo sparawa będzie sie toczyć w koncu lipca :angryy: