Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, on ma jakieś ogłoszenia?

Co za ludzie :angryy::angryy::angryy: pies do nich wrócił, a oni go jak śmiecia znowu przywieźli do schroniska :angryy::angryy::angryy:

Posted

Mnie te ogłoszenia idą jak krew z nosa, a co sie przy tym wkurzam:angryy:, bo albo nie tak, albo czegos dodać zapomnę,a my nie mamy czasu, musimy szybko znaleść dom dla Rambusia...:shake:

Posted

Rambuś potrzebowałby banerka i allegro...Ani jednego ani drugiego robić nie umiem....:placz::placz::placz:
Co do ogłoszeń to robie pomału ale systematycznie, także ilość Rambusiów w sieci rośnie :) W pierwszym poście są wszystkie aktualne ogłoszenia :)
Rambuś taki kochany przecież jest :loveu::loveu::loveu:

Posted

OlaLola napisał(a):
Mnie te ogłoszenia idą jak krew z nosa, a co sie przy tym wkurzam:angryy:, bo albo nie tak, albo czegos dodać zapomnę,a my nie mamy czasu, musimy szybko znaleść dom dla Rambusia...:shake:

Mam już tyle ogłoszeń do zrobienia... ale postaram się chociaż trochę porobić.

Posted

__Lara napisał(a):
Mam już tyle ogłoszeń do zrobienia... ale postaram się chociaż trochę porobić.

Każde ogłoszenie jest na wagę złota, zwłaszcza że jestem teraz chora i nie bardzo mam siły na siedzienie na kompie....:placz::placz::placz:
Dodatkowo wydaje mi sie że mam jakieś antytalencie do robienie tych ogłoszeń:angryy::angryy::angryy:
Rambuś to wspaniały codowny piesek:loveu::loveu:, mam nadzieję że ktos da mu szanse i pozwoli sie pokochać Rambusiowi :loveu::loveu:

Posted

Zaglądam do wszystkich waszych psiaków ,serce mi pęka,:placz: ale nie wiem jak mogę wam pomóc:shake:
Nie umiem robić ogłoszeń a przygarnąć jeszcze jednego nie mogę:shake:Przepaszam..

Posted

Kochana nie masz za co PRZEPRASZAĆ!!!!
Ważne że jesteś z nami !!!!
Zrobiłaś wspaniałą rzecz pokochałaś Aresika, adoptowałaś go mimo jego wieku i choroby. :loveu::loveu::loveu: Więcej takich ludzi nam trzeba ;);) Powinnaś dawać przykład :)
A jak możesz pomóc... Trzymaj kciuki i nadal bądz z nami :loveu::loveu:

Posted

Dziękuje dziewczyny!!!! :loveu::loveu::loveu:
banerek jest przepiekny :);):):):):)
Też mam nadzieję że banerek spowoduję hmmm większą popularność Ramba...:)
Jeszcze raz dziękuje :loveu::loveu: