Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted
Ale prędzej pewnie spotkamy się gdzie indziej... Tak tu sobie obserwuję jeden topik po sąsiedzku... I macie klasę small...
:D :D :D :multi:
  • Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja też muszę się choć trochę pochwalić.

W czasie urlopu pierwszy raz w życiu pływałam kajakiem.

Zresztą nie tylko ja, Wikusia także. :wink:

No---- ja to mialam pożyczony z wypożyczalni :wink:

Ale pływało się super! Tylko Wiki na początku musiałam trzymać za kołnierz :wink: bo na okrągło wypatrywała kaczek, mewek i innego ptactwa, a jak juz wypatrzyła to gotowa była rzucić się na szeroką wodę

i płynąć wpław. Oprócz tego tak niesamowicie denerwowała się jak zobaczyła ptaka, że trzęsła całym kajkiem ....

Trzeciego dnia już pływała w kajaku jak stara.

Posted

Zdjęcia mam w aparacie.

Aparacik niestety zwykły a zostało jeszcze trochę filmu ( część zachowałam na wystawę i część na wizytę u Elizy :P :D )

Acha chyba złapałam bakcyl wystawowy. Eliza opowiadała, że to sama przyjemność wystawiac swojego pupila.

Bacznie przyglądałam się wszystkim psiakom i właścicielom.

Zawsze uważłam, że zwierzak przechodzi straszne katusze w czasie wystaw......

Posted

Na Wisłę? Hmmm.... Może się kiedyś umówimy na psie kajakowanie....?

Chętnie!

... Ale prędzej pewnie spotkamy się gdzie indziej... Tak tu sobie obserwuję jeden topik po sąsiedzku... I macie klasę small...

:klacz: zapraszamy!

Posted

No własnie od przygotowań począwszy- wystawiana jest na próbę psia cierpliwość 8) :) a same wystawy... czasami długa droga samochodem

i czekanie na prezentacje czasami w upale czasmi w deszczu tłum ludzi,

psi sąsiedzi poszczekujący nerwowo co może lekliwego psa- szczególnie nowicjusza doprowadzić do szału a jeszcze podenerwowany własciciel...

Jednak w niedziele była taka fajna atmosfera- oczywiście stałam koło ringu dla terierów miedzy serdelkami.

Poznałam kilku fajnych właścicieli serdelków ( niestety nie dogomanaków)

Fajnie... :P

Mam zdjątko grupowe. Jak będzie gotowe to pokaże :P

Posted

Czy wszyscy Dogomaniacy to kajakomaniacy :lol:

Nie ma jak kajaki!!! :)

Ale nie wyobrażam sobie, jak na razie pływania z Kreską... Może jak wydorośleje... hmmm

Ale widziałam na spływach ludzi z pieskami i bardzo im zazdrościłam. 8)

Posted
Eeee tam. Misia wystawy lubi. Gorzej z przygotowaniami... :lol:

Przygotowania Czika znosi 9przynajmniej jak do tej pory) calkie calkiem, bo u Flaire na stoliku trymerskim spedzila 6 godz... a wszystko to dlatego, ze pancia jest nieporadna! Zobaczymy jak bedzie na samej wystawie... :hmmmm:

Posted

Dziś jest DZIEŃ MOJEGO MISIA.

Jako że na galerii zbyt sie rozgadałam to wkleje zdjątko z poprzednich wakacji na wsi.

_299296_n.jpg

Misiu i Wikusia

_299301_n.jpg

Misiu prawie dorosły - zaloty do Wikusi.

Posted

INA: Zatrzymaj Misia gleboko w serduszku i wspominaj te cudne chwile, ktore razem przezyliscie, ale szykuj tez miejsce na nowa mala istotke ktora przydreptado Waszego domku. Zobaczysz, rozpromieni kazdy kat! Pisz o tym czesciej! :D

Posted

Pieścimy te swoje terierki, a potem dziwimy się, że nam na głowę wchodzą 8)

Popieram AGĘ - witaj BEBE w galerii i prosimy o więcej :D

Posted

A teraz cos bardziej aktualnego.Niestety mam ograniczony wybor zdjec

bo wiekszosc jest za duza na foto.onet i musze pozmniejszac.

A demcio nie ma oczywiscie takich zoltych oczu tylko sliczne,brazowe.

_320739_n.jpg

Posted

No to ja Wam pokaże śmieszne zdjecie. To jest ulubiona pozycja siedząca Samanty. Nie patrzcie tylko na to ze jest potargana, bo właśnie jest przed czesaniem, no i muszę jej znaleśc dobrego fryzjera, bo sama sobie nie radzę. Chciaąłbym żeby była ładniejsza. Ale wydanie 170 zł za wytrymowanie jej jest dla mnie trochę za dużo.

_320931_n.jpg

Posted

Bosmanka to rzeczywiście duża płacisz za trymowanie b ja za mojego sznaucerka miniaturke płace W Krakowie 70 zł :roll:

Ale jej poza jest poprostu super :lol:

Posted

A tu niespodzianka! Zdjęcie niby normalne: Pani Borowa z pieskiem Astorem, przedzierają się przez haszcze Bieszczadów. Jest jednak coś niezwykle intrygującego w tym ujęciu, pomijając oczywiście wrodzony urok Pani Borowej i psa Astora. Płaskość głębi ostrości spowodowała bardziej "urokliwy" klimat zdjęcia.

Fotka została zrobiona aparatem zenit E, kupionym na giełdzie za kwotę 17,50 zł, pstrykałem z odległości ponad 1000 m !!!! przy zastosowaniu obiektywu Zeiss Sonar 180 + telekonwerter x2 i filmu kodak V200. To co widzicie jest skanem (wtórną fotką) zrobioną aparatem Medion wprost z negatywu. Cyfrowo jest "czyste" czyli , że nic nie jest zbajerowane. Wstawiam to zdjęcie dla przypomnienia, że naturalne zawsze jest lepsze od wirualnego, czegokolwiek by to dotyczyczyło.

_323372_n.jpg

Posted

Hejka - wpadam do Was w biegu -

Poza tym pozdrowienia dla WAS i waszych pociech

Oto jedna mała fotka z ostatniego wypadu. W Kiri obudził się instynkt myśliwski - czatowała na tego kota z 2 godziny. :wink: w końcu musieliśmy gościa wyprosić za ogrodzenie i był spokój.

kot.jpg

Posted

KIRI - skąd ja znam te myśliwską pasję i cierpliwośc....... :wink: przy cztatowaniu na ofiarę.... :wink: :wink:

Ach te nasze terierki :D :D kochane.

Posted

Witam Skibi jak tam ma się Alpi ? jakie osiagniecia ? Nie będę w Legionowie za daleko . Nam zostały tylko międzynarodówki Wrocław i Poznań .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...