aga_ostaszewska Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Ja sie tak staralam z robieniem zdjec (uchwycic spaica Czike to sztuka, bo stwor szybko sie budzi, gdy ktos jest nia zainteresowany) i Flaire tez sie przysluzyla do zdjecia z agility, a tu pochwaly tylko od Mokki... :(
pszym Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Witam, Czy jest może na forum ktoś, kto jest szczęsliwym posiadaczem foksterierka krótkowłosego? Pozdrawiam
aga_ostaszewska Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Wydaje mi sie, ze dosc duzo informacji moze udzielic ci tomek1906 i jego strona www.foksmaniak.pro.wp.pl .
INA Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Aga- Czikunia wygląda jak Aniołek :angel: To mi z wyliczeń wychodzi, że jeszcze roczku nie ma Zgadza się?
INA Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 aga- chcialam Ci przesłać Wiki i nie wiem ale do cholery nie mogę.. Co innego robie niz dawnej :roll:
aga_ostaszewska Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Ina: Wyglada jak aniolek jak spi :D , po obudzeniu to istny diabel wcielony :D A roczek zbliza sie ogromniastymi krokami... to juz 28 lipca!
czapla Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Tak sobie gadacie o urodzinach i wlasnie sobie uswiadomilam, ze moj Niunio konczy dzis 3 latka!!! :BIG: Musze go ucalowac w nochala i kupic kawal wolowinki :lol:
Flaire Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 INA, zdjęcie musi być na jakimś serwerze w necie, żeby można je było tutaj umieścić... Musisz sobie założyć gdzieś konto, które pozwala na umieszczanie zdjęć - np. onet. Dopiero jak zdjęcia są na serwerze gdzie indziej, można je umieścić na dogomanii.
INA Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Flaire- aaaaaaa... a ja myślałam, że jest juz umieszczone jak mi przysłalaś. Bo jak kiedyś wysłałam coztego to juz mi przysłała tak, że mogłam wkleić. Więc myślalam, że tak samo :oops: ale plama. :oops: :oops: Zresztą ja niekumata i nawet nie wiedziłabym jak to konto założyć a i szef za plechami sie kręci i tak mnewruje obrazem, że mi dogomania tylko miga przed oczami . Chyba z tym kontem trudno będzie.................... Flaire- TAK WOGÓLE TO CHCIALM CI PODZIĘKOWAĆ...... Czapla- wszystkiego najlepszego dla trzylatka :new-bday:
czapla Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Dziekuje w imieniu solenizanta za zyczenia - przekarze mu jak wroce do domku. I nawet go wysciskam choc jest brudny i smierdzacy, bo kapie sie w okolicznych bajorach, lata po lesie, a na dodatek mam tynkowanie domu, wiec jeszcze troche cementu ma na dokladke :lol: :lol: :lol: Jak przyjdzie mi go w koncu odchlewic, to bedzie to trudna praca.
jborowy Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 czapla - Niuńkowi samych pięknych snów o kotletach i wielkich gnatach. aga - zdjęcia Cziki przecudne. Mnie szlag trafia, bo dalej nie mam aparatu. Podobno już wysłany po naprawie.
aga_ostaszewska Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 jborowy: Czekamy czekamy na zdjecia :D , oby tym razem aparat okazal sie bezusterkowy i pstrykal piekne fotaski!
INA Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 DZIEKI FLAIRE ---UDAŁO SIĘ :lol: No to jesze wyśle Misia tak na polepszenie chumoru na początek tygodnia ( pracowitego :evil: )
INA Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Xeunduś rok temu - jego ulubiona pozycja do drzemki. :)
aga_ostaszewska Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Ina: Wreszcie sie udalo z tymi fotaskami! Wiki jest piekna dostojna pania, a Xendus cudo...
Wojtek Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Widzę, że te "łóżkowe pozycje" to jednak specjalność erdeli... Moja Fu jak śpi to też giczoły wywali w góre... :lol:
Flaire Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Widzę, że te "łóżkowe pozycje" to jednak specjalność erdeli... Moja Fu jak śpi to też giczoły wywali w góre... :lol:Brzuchem do góry śpią psy, które czują się pewne siebie i bezpieczne :P .Misia na łóżku sypia tak: Albo tak - zwróćcie uwagę na uśmiech :D : Albo tak: A w budzie sypia tak: Albo tak: Oczywiście wszystkie fotki z czasów, kiedy jeszcze miała kudły :cry: .
INA Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Flaire - :lol: :ylsuper: Dzwoniłam przed chwilą do Elizy :lol: Słyszałam przez słuchawkę prawie męski głos ANSELKA. :P Pomaga jej w pracy :wink: jest szczęśliwy i szybko się zadomowił. Eliza jest przesympatyczna : :D
Flaire Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Słyszałam przez słuchawkę prawie męski głos ANSELKA. Ale Ci zazdroszczę!!! A co mówił? :wink: Misia w ich wieku W OGÓLE nie szczekała!
INA Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Zaraz na samym początku gdy Eliza podniosła słuchawkę, usłyszałam dość odważne młodzieńcze szczeki :wink: i zaraz zapytałm czy to Anselek. Ona opowiedziała, że tak i że pomaga jej w pracy :wink: że jest teraz razem z nią. Po tonie wypowiedzi oraz lawine zachwytów stwierdziłam, że jest bardzo zadowolona z nowego członka jej licznej rodzinki. W połowie sierpnia zadzwoni do mnie ( po USG) i pewnie pojadę do niej pooglądać i pogadać.. No i odwiedzę Anselka przede wszystkim :D Już przygotuje rolkę filmu :D
aga_ostaszewska Posted July 26, 2004 Posted July 26, 2004 Flaire: Misia spi cudnie! Brzuchalem do gory! Cudna z niej panienka! Ina: Zaczynam dopatrywac sie plusow, ze mieszkasz nieco dalej od nas! Bede z niecierpliwoscia czekala za zdjecia Aselka!
Recommended Posts