Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

aga,

Hmmm ... jakby Ci to powiedziec ;) Mam jeszcze pare Twoich i Cziki fotek. Wszystkie pierwotnie sa dosc duze (po ponad 2 MB, wiec doskonale nadaja sie do wydruku). Od jutra beda dostepne na moim serwerze ftp, wiec mozesz sobie je sciagnac :-)

pozdrawiam,

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Od jutra beda dostepne na moim serwerze ftp, wiec mozesz sobie je sciagnac :-)
A szczególnie mogłaby aga_ je sciągać gdybyś adresik podała :wink: .
Posted

Aga i Czika na torze :-)

_289636_n.jpg

Flaire,

Namiary ftp (login, pass i IP) tylko na priv. To tak dla bezpieczenstwa danych bo ftp postawilam na moim osobistym PC ;)

pozdrawiam,

Posted

Aga_O jak było w tunelu :wink: :lol:

Wind :D niezłe zdjęcia. Poproszę o takie, gdy właścicielka najpierw pokazuje psiakowi jak pokonać daną przeszkodę :wink: :lol:

Posted

Aga - pocalunek bardzo soczysty :lol: a z toru agility fotki sa fajowe - mam slabosc do tego sportu :wink:

Pani Bosmanka - wannowe ujecia wygladaja swietnie, tez gdzies mam Lane w pianie :D

Posted

Cześć, mam tu pare wakacyjnych fotek Fugi...

Suka Draculi...

_290303_n.jpg

Tu w roli kierowcy - bardzo przydatna umiejętność ...

_290304_n.jpg

Uwielbiamy kamyczki...

_290305_n.jpg

tyle zostało ze świnki, ustała....

_290307_n.jpg

Udało się ją usadzić - na chwilę...

_290306_n.jpg

Posted

Chcialm wstawic trzy zdjecia moich piechow ale za kazdym razem cos nie gra? Kurcze co robie zle? :evil: A moze mam ich nie wklejac? O.k Flaire wykasuj ten post, a ja nie bede juz probowac bo widze , ze nie ma sensu.

Posted

Terry :D -------nic nie kasuj, na emblemacie widać jakieś 3 psiska. Może wyślij foto do kogoś na @, a ta osoba wstawi? Tutaj wszyscy sobie pomagamy i ja też korzystałam ...taki ze mnie głąb :oops: . Pozdro!

Posted

Terry-bogula ma rację. Ja zeskanowane zdjątka wysyłam do dobrej

duszyczki ( zapytaj) kto może Ci pomóc. Potem odsyłają mi umieszczone juz na ich stronce i tylko wklejam.

Terry CZEKAM na Twoje zdjęcia jestem bardzo ciekawa - nie poddawaj sie musisz to zrobic dla swoich psiaków.

Posted
Chcialm wstawic trzy zdjecia moich piechow ale za kazdym razem cos nie gra? Kurcze co robie zle? :evil:
Terry, zanim możesz swoje zdjęcia tu wstawić, to muszą już istnieć na jakimś serwerze w necie... Można sobie założyć tu i ówdzie darmowe konto, gdzie pozwalają Ci powiesić ileśtam megabajtów; są również darmowe serwisy, które specjalizują się w "albumach" - możesz tam umieszczać swoje zdjęcia. Jak już masz zdjęcia w necie, to umieścić je tutaj jest prosto... więc zgaduję, że Twoich nie ma jeszcze w necie.

Jak wyślesz je do mnie na maila, to umieszczę na moim serwerze i stamtąd tutaj.

Posted

Mój pies przyjaźni się radośnie z "nieco" większą od siebie rodezjanką(rhodesian ridgeback)..określamy im mianem narzeczeństwa-małżeństwa z tego raczej nie będzie. Jest natomiast dużo zabawy i czasem drobne sprzeczki - jak widać na zdjeciach... oczywiście sprzeczka też była "na niby" - nikomu nic sie nie stało.. pozdrawiamy

73231.jpg

73232.jpg

73233.jpg

Posted

Flaire, te zdjecia sa juz dawno w necie , w koncu juz tu kiedys wstawilam jedno zdjecie z psiego przedszkola i wtedy wszystko poszlo gladko a teraz jest jakis problem.Ze zdjec powycinalam same psy i odpowiednio zmniejszylam wiec wielkosc tez nie powinna byc problemem ale jednak cos nie idzie.No ale sprobüje jeszcze raz.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...