Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frelcia się nudzi potrzebuje towarzystwa a tymczasem całymi dniami siedzi sama :( woła kiedy chce wyjść na spacer i mimo że ledwo stąpa podtrzymywana ręcznikiem to sprawia jej to przyjemność. Macha ogonkiem na inne napotkane po drodze pieski i cieszy się z każdego gestu skierowanego w jej stronę.

Posted

Doda_ napisał(a):
Frela jest w katowicach a gdzie dokladniej ?

Frelcia jest lecznicy w B-B a do Katowic przyjeżdża na zabiegi do Pani Halinki. Jeśli znasz jakiś DT, w którym przez tydzień Frela mogłaby się zatrzymać i z tamtąd ją przewoxić na rehab to prosze daj znać:loveu:

Posted

rachunek w lecznicy będzie do opłacenia dopiero na końcu miesiąca ale od poniedziałku będzie trzeba codziennie płacić za rehabilitację więc musimy zbierać pieniążki na bieżąco. Mam nadzieję , że się uda.
Frelcia jest taka kochana. Mimo , że nie chodzi, bardzo lubi towarzystwo człowieka. jeszcze ma 2 dni wylegiwania a potem trzeba brać się do roboty :evil_lol:

Posted

_bubu_ napisał(a):
rachunek w lecznicy będzie do opłacenia dopiero na końcu miesiąca ale od poniedziałku będzie trzeba codziennie płacić za rehabilitację więc musimy zbierać pieniążki na bieżąco. Mam nadzieję , że się uda.
Frelcia jest taka kochana. Mimo , że nie chodzi, bardzo lubi towarzystwo człowieka. jeszcze ma 2 dni wylegiwania a potem trzeba brać się do roboty :evil_lol:

uda się, musi się udać:loveu: A jak nie to wezmę kredyt w banku:cool3:

Posted

Bardzo trzymam kciuki za suczynke i za Was.
Upór we właściwym kierunku to podstawa.
Boję się tylko, że ze względu na wiek suczynki może to być trudna sprawa :shake:
Ale przyroda jest nieodgadniona i niejednokrotnie zaskakuje. Tego trzeba się trzymać.

Posted

ihabe, zapytam znajomej

a moglby ktos z was zadzwonic do hoteliku w Katowicach?

hotelik w Dąbrówce Małej koło Katowic przy ul. Milowickiej oraz w Szopienicach. Koszt pobytu zwierzęcia to 9 złoty dziennie. Podajemy telefony: hotelików w Dąbrówce Małej 032 256 61 15 oraz w Szopienicach 032 255 50 38.

9 zł to nie drogo, prosze, niech ktos zadzwoni.. Ja jestem osobą nieslyszaca:oops:

ps. a czy znalazlby sie ktos, kto bedzie mogl psinke zabierac z hoteliku na rehabilitacje i z powrotem?

Posted

Nie wiem, czy hotelik to dobra sprawa, lepiej gdy przy Freli ktoś jest cały czas, tak jak przez większość czasu w lecznicy. Zresztą, czy w hotelu podjęliby się opieki? Nie wiadomo, jak długo Frela będzie musiała tam zostać.

No i z BB siłą rzeczy trzeba Frelę na zabiegi zabrac. Nie wiem, czy w Katowicach znalazłby się ktoś, kto jeździłby regularnie.

Posted

dostałam na gg wiadomość od Dody więc znalazłam wątek i jestem.
Mam co prawda już jedną tymczasowiczkę w domu ale w razie czego mogę dziewczynę przetrzymać na czas rehabilitacji. Obecnie przez 2 tyg jestem cały czas w domu tylko muszę wiedzieć jak panienka jest nastawiona do innych psów no i na rehabilitacje musiałby nam ktoś pomóc w transporcie bo TZ nie zawsze ma możliwość mnie zawieźć. Aha i jakbyście jeszcze mi napisali bo nie doczytałam czy Frela w ogóle nie chodzi tylko ciągle leży jak to jest? Panią Halinkę znam bardzo dobrze sami chodziliśmy z naszą suką do niej na rehabilitację i nawet budkę na zimę dla kotów zrobiliśmy bo to straszna kociara jest:loveu:

Posted

Dowóz na rehab jest po naszej stronie, przyjedziemy po nią i odwieziemy.
Rany to super by było. Aż gęsiej skórki dostałam.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jak pisałam Dodzie na gg jak nam się uda w miarę możliwości to możemy dziewczynę zawozić 2-3 razy w tyg ale to zależy w jakich godzinach i nie wiem w jakie dni. No i poprosiłabym o wsparcie w postaci karmy bo nie ukrywam że nie stać mnie na jej zakup gdyż straciłam kilka dni temu pracę i ciężko będzie. Już z tą moją tymczasowiczką mam problem i prosiłam o wsparcie

Posted

Aha mam prośbę jeśli ktoś ma kontakt z Bubu to proszę o kontakt do niej. Jutro po południu jadę zawieźć psa do Częstochowy, w tamtych rejonach przebywa pies który jest do zabrania natychmiast i po prostu chciałabym wiedzieć na czym stoję jak najszybciej bo jeśli Frela ma znaleziony inny tymczas to zabieram tamtego psiaka jednak muszę wiedzieć co i jak by nie wyszło z tego zamieszanie Tak więc chciałabym jeśli to możliwe wiedzieć jeszcze dziś czy mam rezerwować tymczas dla Freli czy tamtego psiaka
Z góry dziękuję

Posted

Dopiero teraz znalazłam ten wątek dzieki banerkowi Pinczerki...!

Zbieg okolicznośći rzeczywiście wyjątkowo szczęśliwy....No to czekamy....