Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ja jeszcze nie skończyłam prób znalezienia Frelci domu:loveu: Nie na szkolnej ale przecież tam nie kończy się świat.
Ludzie, którzy temu psiakowi odmawiają miłości i schronienia na stare lata na 100% nie zaznają spokoju na swoje stara lata. Jestem zła:angryy: Jestem totalnie nie powiem co:angryy: Mieć takie warunki , patrzeć w te oczęta ( kto nigdy jeszcze widział spojrzenia Freli nie będzie wiedział o co mi chodzi) i nie chcieć jej zostawić? Nie będę tego już komentować.
Ale ja i tak znajdę tych prawdziwych ludzi, nawet jeśli zajmie to mi jeszcze trochę czasu.

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ ja nie zwątpiłam ani przez chwilkę w to, że Ty będziesz szukać Frelci nowego domu :loveu:
tak tylko trochę żal mi się zrobiło, że taki wielki ogród będzie się marnował ;)
a allego super!
no i juz kilkanaście osób go odwiedziło :cool3:
:thumbs:

Posted

peate napisał(a):

tak tylko trochę żal mi się zrobiło, że taki wielki ogród będzie się marnował ;)

:thumbs:

wiesz ten ogród niech sobie wsadzą w.......:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
znajdziemy jej większy i ładniejszy:loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
wiesz ten ogród niech sobie wsadzą w.......:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
znajdziemy jej większy i ładniejszy:loveu::loveu:

I trzymajmy się tej wersji o jeszcze większym i ładniejszym ogrodzie :lol: ;)

Posted

ihabe...zdrowiej nam prędziutko!:loveu:

Jak Ty sobie radzisz z całym stadem...? Przeciez trzeba wychodzić.?
Może Frela pojedzie na troche do Bielska ?

Posted

A ja cały czas zaglądam i czytam co u Frelci słychać mimo że nic nie piszę. Cieszę się że Frelcia jest u was chociaż wiadomo kolejny psiak to więcej obowiązków ale jak już ktoś pisał dla Freli kilka dni spędzone w domku wśród ludzi zamiast w klinice to ogromne szczęście

Posted

togaa napisał(a):
ihabe...zdrowiej nam prędziutko!:loveu:

Jak Ty sobie radzisz z całym stadem...? Przeciez trzeba wychodzić.?
Może Frela pojedzie na troche do Bielska ?

Kochana Togaa:loveu: Tylko Ty się troszczysz o moje stadko:oops::loveu:
Dajemy radę i to bardzo dobrze, Piotrus i Monia spisują się na medal. Jeden zwierzak juz odszedł ale nie za TM tylko do sowjego właściciela:loveu: Jamniczka odnzalazła Pana:loveu: Więc znów względny spokój. Frelcia całymi dniami śpi i jest spokojna, ale jak jest głodna albo poczuje jakis zapach to jak taran, co stanie na jej drodze , wdeptane jest w piach ( o przepraszam, ciagle wycieram podłoge więc nie ma pisaku). Najczęściej jest to biedny Pixelek, teraz już uważam na niego bardzo. POnieważ jestem bardzo proekologiczna i robimy recycling, Frela bardzo często wyciąga mi z kosza z plastikami pudełka po szynce lub innym mięsiwie. A robi to tak umiejętnie, że czapki z głów za zręczność i pomusłowość:loveu:
Niech jeszcze pobędzie w tym stadku:loveu:

Posted

Frelcia podobno dziś u Pani Halinki nie była grzeczna:angryy::angryy:
Kocica też:angryy:
Któraś z nich dostanie cieczkę:angryy:
Oby nie Frela bo nasz dziadzio dostanie zawału, ma takie słabe serduszko:evil_lol:

Posted

Dziadziowi w takim przypadku zdecydowanie sie polepszy....;)

Blisko zawału mogą byc domownicy /tfu...odpukać..!/ :evil_lol:

Posted

Frelacia to psiak pomimo wielkich gabarytów, najspokojniejszy jakiego można spotkać.

Dość dobrze chodzi, dziś nawet dłuzszy spacerek był:loveu:
Ale jeszcze potrezbna rehabilitacja oj potrezbna....:loveu:

Posted

Doda_ napisał(a):
Cieszę się ze z Frelą jest już o wiele lepiej.. ;)

dziś całą noc miała biegunkę:-( Dostała już zastrzyk i tabletki. Może dziś będzie spokojniej

Posted

cały czas pamiętamy o Freli :loveu:
tych oczu nie da się zapomnieć :cool3:
jak Wam minęła noc? biegunka przeszła?
mam nadzieje, że to była tylko chwilowa niedogodność i Frela miewa się już lepiej :roll:

Posted

Jestem w końcu u mojej kochanej dziewczynki !!!

Kochana, łagodna, domowa......Frela!

Bez nowych bazarków ciężko będzie !