ihabe Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ale ja jeszcze nie skończyłam prób znalezienia Frelci domu:loveu: Nie na szkolnej ale przecież tam nie kończy się świat. Ludzie, którzy temu psiakowi odmawiają miłości i schronienia na stare lata na 100% nie zaznają spokoju na swoje stara lata. Jestem zła:angryy: Jestem totalnie nie powiem co:angryy: Mieć takie warunki , patrzeć w te oczęta ( kto nigdy jeszcze widział spojrzenia Freli nie będzie wiedział o co mi chodzi) i nie chcieć jej zostawić? Nie będę tego już komentować. Ale ja i tak znajdę tych prawdziwych ludzi, nawet jeśli zajmie to mi jeszcze trochę czasu. Quote
ihabe Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zrobiłam tej wspaniałej istocie allegro Mix owczarka, w jesieni życia prosi o twój gest (651879614) - Aukcje internetowe Allegro Quote
peate Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ależ ja nie zwątpiłam ani przez chwilkę w to, że Ty będziesz szukać Frelci nowego domu :loveu: tak tylko trochę żal mi się zrobiło, że taki wielki ogród będzie się marnował ;) a allego super! no i juz kilkanaście osób go odwiedziło :cool3: :thumbs: Quote
ihabe Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 peate napisał(a): tak tylko trochę żal mi się zrobiło, że taki wielki ogród będzie się marnował ;) :thumbs: wiesz ten ogród niech sobie wsadzą w.......:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: znajdziemy jej większy i ładniejszy:loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ihabe napisał(a):wiesz ten ogród niech sobie wsadzą w.......:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: znajdziemy jej większy i ładniejszy:loveu::loveu: I trzymajmy się tej wersji o jeszcze większym i ładniejszym ogrodzie :lol: ;) Quote
togaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ihabe...zdrowiej nam prędziutko!:loveu: Jak Ty sobie radzisz z całym stadem...? Przeciez trzeba wychodzić.? Może Frela pojedzie na troche do Bielska ? Quote
Gisic87 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 A ja cały czas zaglądam i czytam co u Frelci słychać mimo że nic nie piszę. Cieszę się że Frelcia jest u was chociaż wiadomo kolejny psiak to więcej obowiązków ale jak już ktoś pisał dla Freli kilka dni spędzone w domku wśród ludzi zamiast w klinice to ogromne szczęście Quote
ihabe Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 togaa napisał(a):ihabe...zdrowiej nam prędziutko!:loveu: Jak Ty sobie radzisz z całym stadem...? Przeciez trzeba wychodzić.? Może Frela pojedzie na troche do Bielska ? Kochana Togaa:loveu: Tylko Ty się troszczysz o moje stadko:oops::loveu: Dajemy radę i to bardzo dobrze, Piotrus i Monia spisują się na medal. Jeden zwierzak juz odszedł ale nie za TM tylko do sowjego właściciela:loveu: Jamniczka odnzalazła Pana:loveu: Więc znów względny spokój. Frelcia całymi dniami śpi i jest spokojna, ale jak jest głodna albo poczuje jakis zapach to jak taran, co stanie na jej drodze , wdeptane jest w piach ( o przepraszam, ciagle wycieram podłoge więc nie ma pisaku). Najczęściej jest to biedny Pixelek, teraz już uważam na niego bardzo. POnieważ jestem bardzo proekologiczna i robimy recycling, Frela bardzo często wyciąga mi z kosza z plastikami pudełka po szynce lub innym mięsiwie. A robi to tak umiejętnie, że czapki z głów za zręczność i pomusłowość:loveu: Niech jeszcze pobędzie w tym stadku:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Zapraszam na nowy bazarek z ekologicznymi torbami "Pokochaj Psa Lub Kota Ze Schroniska"!!! Dochód m.in.na Frelę :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/torby-pokochaj-psa-kota-ze-schroniska-kup-teraz-na-zywiec-do-05-07-a-139232/ :multi: :multi: :multi: Quote
ihabe Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Frelcia podobno dziś u Pani Halinki nie była grzeczna:angryy::angryy: Kocica też:angryy: Któraś z nich dostanie cieczkę:angryy: Oby nie Frela bo nasz dziadzio dostanie zawału, ma takie słabe serduszko:evil_lol: Quote
togaa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dziadziowi w takim przypadku zdecydowanie sie polepszy....;) Blisko zawału mogą byc domownicy /tfu...odpukać..!/ :evil_lol: Quote
Doda_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nie bylam dlugo na dogo :oops: Jak sie czula kochana Frela po rehabilitacji ?? Quote
ihabe Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Frelacia to psiak pomimo wielkich gabarytów, najspokojniejszy jakiego można spotkać. Dość dobrze chodzi, dziś nawet dłuzszy spacerek był:loveu: Ale jeszcze potrezbna rehabilitacja oj potrezbna....:loveu: Quote
ihabe Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Proszę bądźcie ze mną na tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kat-ofiara-jak-daleko-siega-ludzkie-okrucienstwo-skatowany-psiak-blaga-o-pomoc-139327/#post12408727 Quote
Doda_ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Cieszę się ze z Frelą jest już o wiele lepiej.. ;) Quote
ihabe Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Doda_ napisał(a):Cieszę się ze z Frelą jest już o wiele lepiej.. ;) dziś całą noc miała biegunkę:-( Dostała już zastrzyk i tabletki. Może dziś będzie spokojniej Quote
ihabe Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Nikt już nie kocha Freli:-(:-(:-( oprócz nas? Odwiedzajcie babcię, nie zapominakcie o niej Quote
peate Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 cały czas pamiętamy o Freli :loveu: tych oczu nie da się zapomnieć :cool3: jak Wam minęła noc? biegunka przeszła? mam nadzieje, że to była tylko chwilowa niedogodność i Frela miewa się już lepiej :roll: Quote
_bubu_ Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 mało osób tu zagląda, niedobrze :shake: wyśle ją do kroniki, może ktoś się zlituje. z ogłoszeń niestety nikt nie dzwoni. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Tak tu cicho, fakt... I nawet nikt grosikiem nie sypnie... :-( Quote
togaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jestem w końcu u mojej kochanej dziewczynki !!! Kochana, łagodna, domowa......Frela! Bez nowych bazarków ciężko będzie ! Quote
ihabe Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Frelcia zmienia futerko, dlatego musimy się wyczesywać:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_bubu_ Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Ale śliczne zdjęcia !! cudo :loveu::loveu: dziękujemy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ihabe, śliczne zdjęcia! Jaka ona jest piękna i pełna życia! :loveu: Quote
Recommended Posts