ma Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='sangoma']u mnie na stronie jest już link do oferty, [url]www.sangoma.pl[/url] na dole pod menu jest ikonka Barf, po kliknięciu lista produktów z cenami. Produkty będą dostępne od połowy listopada.[/QUOTE] an wysylacie dalej, poza Warszawe, to mieso? Bo ja bym byla zainteresowana bardzo:) Quote
sangoma Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ty ze sląska jestes? To bliżej masz np Gliwice. Zajrzyj na strone producenta [url]www.barf-center.pl[/url] tam jest lista miejsc gdzie można kupić. Ja mam w tej chwili (poza kostaki barfa z warzywami i bez) mielonego strusia z kosćmi. Jesli będzie zainteresowanie koniną czy baraniną to też moge sprowadzić, nie ma problemu. Quote
ladybird Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 O, to ja się chyba zgłoszę po tego strusia :lol: Quote
Aysel Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Posłuchajcie, a dałoby się skołować jakiś kontakt do osoby, która wysłalaby te kostki do Białegostoku? Jest w ogóle taka możliwość? Ile taka wysyłka kosztuje? I w końcu czy gdzieś jest tych kostek cennik? Niestety barfu nikt w Białym nie rozprowadza a byłabym na prawdę zainteresowana jakimś ciekawym, mielonym mięchem. Quote
Aysel Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Najlepiej jakieś mieszanki, różne kombinacje. Najlepiej nie kurczak, bo moja cziłka ma uczulenie. A, no i mielone+kości, bo mam czilki 2kilogramowe i jest problem z gryzieniem większych kości :P Quote
sangoma Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 zajrzyj na naszą stronę [url]http://sangoma.pl/okolicznosciowe/barf/barf1.htm[/url] masz tam spis tego, co jest dostepne od ręki. Jesli potrzebujesz baraninę czy koninę, to też mogę sprowadzić na zamówienie. Wysyłka to chyba jedynie pociągiem jako przesyłka konduktorska, bo to wszystko jest mrożone :) Edyta Quote
Zabajka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Witam Mieszkam koło Kolbuszowej czyli rzeszowskie okolice. Gdyby ktoś w najbliższym czasie coś wysyłał/ przywoził w moim kierunku to chętnie bym się dorzuciła do zamówienia. Kontakt za mna najlepiej przez maila na stronie [URL="http://www.nowofundland.net"]www.nowofundland.net[/URL] lub sms 667676411 ( rzadko mam czas wgłębiać się w posty na dogo i odczytywać skrzynkę ). Pozdrawiam zabajka Quote
and-wi11 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 "ma" Czy ma też mięso drobiowe? Jeżeli tak daj mi namiary telefon lub adres.Z góry dziękuję.Pisz [email][email protected][/email] Quote
panbazyl Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 dostałam maila z ofertą od firmy produkującej mrożonki mięsne dla psów. Niestety w moim rejonie nie prowadzą sprzedaży. Nie mam ich adresu www tylko maila, moze komuś się przyda, bo ceny są ok. [email][email protected][/email]. (od razu mówię - nie jestem ich przedstawicielką ani innej firmy produkującej jakiekolwiek jedzenie dla psów, po prostu poszukuję czegoś dla swoich czworonogów i jak trafia się ciekawa oferta to informuję) Quote
Darianna Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 To od nich zamawia Aziza a my z nią :D Quote
panbazyl Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 jak Wam fajnie!!! Bo u nas nie prowadzą sprzedaży - nie ma dla kogo.... Za daleko wszędzie. Czyli, że produkty ok? To się cieszę, bo niepróbowane. Quote
Darianna Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jak najbardziej ok :) Bura nimi Igora też karmi :) Quote
sedna Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Witajcie.witajcie :) Czy ktoś orientuje gdzie we Wrocławiu można kupić surowe, najlepiej nie wypatroszone śledzie ?? Quote
panbazyl Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Darianna']Jak najbardziej ok :) Bura nimi Igora też karmi :)[/QUOTE] Moje na razie nie próbowały. Ale cieszę się, że dobre. Czyli sprawdzone! Quote
charlienewf Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Witam serdecznie, przepraszam, że niepokoję - poszukuję kurczaka mielonego razem z kością w duuuużych ilościach - dzienna dawka 1300 g. Czy ta hurtownia o której Pani pisała (na Okęciu) nadal funkcjonuje? Czy mogłabym prosić o jakiś bliższy namiar? Wkrótce moja rodzina powiększy się o nowofunlanda i wg hodowczyni kurczak jest istotnym elementem w jadlospisie niufa. pozdrawiam agnieszka&mateusz [quote name='Genia']Cześć Ludek.Na Okęciu są hurtownie drobiu i tam piekne mielone korpusy kupuję po 1.50 z kurcząt. :D :D[/QUOTE] Quote
zakla Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Niufek, nawet szczylowaty, bez problemu powinien porazić sobie z całymi korpusami i innymi kurzymi częściami :) Quote
panbazyl Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Surowe korpusy z kurczaka mają tak delikatne gnaty, ze nawet w palcach mozna je łamać. A szczeniaki potrafią dac sobie radę z niejednym sprzętem w domu, więc kurzy korpus to dla nich żaden problem :) Quote
Guciek Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Niemniej ja też bym się ucieszyła, jeśli ta hurtownia byłaby czynna nadal - mieszkam na Okęciu teraz, więc.. ;) A ceny korpusów zwykłych, niemielonych, są prawie dwa razy większe ;-) U mnie w mieście - Białobrzegi - jest hurtownia mięsna i tam można korpusy dostać teraz akurat po 80gr za kilo. Tam zaopatruję burki jak są na wsi, ale tu w W-wie nie mam gdzie takich ilości trzymać - aczkolwiek teraz balkon to chyba najlepsze wyjście :evil_lol: Quote
panbazyl Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 a napisz na mail jaki kilka postów wyżej napisałam - karma miram. Moze akurat w Twoich okolicach oni coś mają??? Ceny maja bardzo ok i ja też bardzo żaluję, że u mnie nie prowadzą sprzedaży, bo za daleko.... Ta karma jest w mrożonych kostkach - dpbra do pakowania w zamrażalniku. Karmię podobnymi mrożonkami, ale z innych firm. I trochę drożej. Quote
tamiska Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 W sklepie ekozwierzak mamy gotowe surowe mięsne mieszanki do diety B.A.R.F firmy Biosk :D Quote
Bura Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Darianna']Jak najbardziej ok :) Bura nimi Igora też karmi :)[/QUOTE] Tak, miałam ichnie kostki mięsne i mięsno kostne, teraz mieszane żywienie suche plus kostki i jest tak najlepiej. Ale znam takich co dają same kostki i ew warzywa. Polecam Miramowskie kostki bardzo. [quote name='panbazyl']a napisz na mail jaki kilka postów wyżej napisałam - karma miram. Moze akurat w Twoich okolicach oni coś mają??? Ceny maja bardzo ok i ja też bardzo żaluję, że u mnie nie prowadzą sprzedaży, bo za daleko.... Ta karma jest w mrożonych kostkach - dpbra do pakowania w zamrażalniku. Karmię podobnymi mrożonkami, ale z innych firm. I trochę drożej.[/QUOTE] Jeśli wybierasz się na wystawe w Reszowie to mogę Ci zostawić coś w zamrażalniku. :D Kupiłam nową lodówkę z 120 litrową zamrażarką w tym celu :) Quote
panbazyl Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 aj z tym Rzeszowem. Szukam nadal transportu. Jak juz będę pewna to dam znać, bo mam wielką ochotę na Rzeszów a bardziej na wyrwanie się choć chwilowe z domu :) A przy okazji z chęcią bym wzięła trochę kostek, moje futra by popróbowały. Ja swoje karmię też kostkami, ale z innej firmy, praktycznie same kostki + warzywa i oliwa z oliwek (z pierwszego tłoczenia, źle u mnie nie mają). Też mam mega zamrażarkę, taka wielką. Stoi w piwnicy. Na psie żarcie właśnie. Quote
Bura Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='panbazyl']aj z tym Rzeszowem. Szukam nadal transportu. Jak juz będę pewna to dam znać, bo mam wielką ochotę na Rzeszów a bardziej na wyrwanie się choć chwilowe z domu :) A przy okazji z chęcią bym wzięła trochę kostek, moje futra by popróbowały. Ja swoje karmię też kostkami, ale z innej firmy, praktycznie same kostki + warzywa i oliwa z oliwek (z pierwszego tłoczenia, źle u mnie nie mają). Też mam mega zamrażarkę, taka wielką. Stoi w piwnicy. Na psie żarcie właśnie.[/QUOTE] No to jak tylko będziesz wiedzieć to daj znać to Ci zamówię o odłożę - do około początku lutego będzie transport u Azizy. Ile by Cie interesowało?? 10 kilo?? Quote
Karilka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ja kupuje miesko drobiowe (m.in korpusy) i moge odsprzedawać bo u nas schodzi przez kupe czasu te 30kg i zamrażarka ledwo żyje. Kupuje po 3zł. Quote
sangoma Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A nie boicie się tak ciągle kurczakiem? Przecież tam jest pełno hormonów i antybiotyków. Moje psy w fazie samodzielnego barfowania, bardzo się drapały po drobiu. Quote
Recommended Posts