elmira Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nikomu się Morys nie podoba? No nie wierzę! Quote
luka1 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 jeszcze słońce świeci ale już jest bardzo jesiennie - i gdzie ten domek dla Maurycego? Quote
Lilek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Maurycemu chyba przydałby się cylinder i mucha, bo imię ma całkiem przedwojenne i urodę stylową.Może ktoś lubi psich panów w dawnym stylu?:diabloti: Quote
elmira Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A jak można nie lubic takiego Maurycego??? Quote
łolkiee Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 elmira napisał(a):Pokazuj sie psina. I znowu....:roll: Quote
elmira Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 łolkiee napisał(a):I znowu....:roll: I jeszcze:shake: Quote
elmira Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Pies zdrowy, fajny, ofiaruje całe, swoje serduszko. Nikt nie chce??? Ludzie, co z Wami??? Quote
luka1 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Nie uwierzycie, ale Maurycy nadal szuka domu! Quote
Syla Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Witam.Dawno nikt tutaj nie zaglądał.Mój syn ma na imię Maurycy.To rzadkie, a takie piękne imię.Mój syn jest niepełnosprawny, ale nie wiążę tego akurat z imieniem.Znalazłam taki bazarek http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03 Jeżeli trzeba ogłoszeń dla Maurycego, to ja wyślę kasę.Najlepiej ten bazarek i jeszcze do tego wyróżnione Allegro.Niedawno dałam na ogłoszenie pewnego pieska w Dzienniku Zachodnim.To był krótki tekst i zdjęcie.Kastor za dwa dni znalazł domek.Radość niebywała.Gdyby coś to proszę o PW.Nie poruszam się jeszcze tutaj swobodnie, mało umiem.Dopiero co, nauczyłam się zdjęcia dawać, na wątku mojego dziadzia, a to już dla mnie i tak sukces.Pozdrawiam serdecznie. Quote
asiamm Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 podlinkowałam od nowa bannerek bo tamten już nie działa, wklej luka na 1ą stronę Quote
Syla Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Witam.Zapytam tylko jak się wkleja taki banerek.Tylko ze mną to tak krok, po kroku, inaczej coś pokręcę.Z góry dziękuję. Quote
asiamm Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Syla napisał(a):Witam.Zapytam tylko jak się wkleja taki banerek.Tylko ze mną to tak krok, po kroku, inaczej coś pokręcę.Z góry dziękuję. Wchodzisz w Ustawienia (na samej górze są), potem w Edytuj sygnaturę (po lewej stronie będzie) i w okienko wklejasz albo kod bannerka albo skopiowany myszką bannerek; żeby skopiować bannerek stajesz na niego, klikasz prawy przycisk myszy i wybierasz kopiuj; jeśli tak się nie da (bo nie we wszystkich przeglądarkach się da) to musisz wkleić kod Quote
luka1 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Faktycznie, watek troche sie mi zagubił. Jeśli masz srodki i chcesz pomóc to wykupienie ogłoszeń na bazarku jest doskonałym pomysłem. Na watku są zdjecia i właściwie tekst. Namiary na Fundacje Nero - www.nero.egonet.pl I napisz coś o swoim Murycym, chetnie go poznamy. Quote
asiamm Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 to jest kod do banerka Maurycego: [url= http://www.dogomania.pl/threads/136894-Sochaczew-Maurycy?p=14366859#post14366859 ] [ img] http://img364.imageshack.us/img364/4080/maurycy.jpg [ /img ] [ /url ] musisz w nim pokasować wszystkie spacje Quote
Syla Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Może macie jakiegoś innego psiaka w potrzebie.Preferuję staruszki i ślepaczki.Mogą być jeszcze dwa, ale proszę, aby ktoś inny je zgłosił do ogłoszeń.Boję się, że coś poknocę.Ja tylko wyślę pieniądze.Na konto Nero?czy inne?Do końca marca jest bazarek.Płacę na kilka piesków tutaj i proszę się nie bać, że się nie wywiążę.Jutro rano pójdzie przelew i tylko proszę o kwotę i to konto.Pozdrawiam i spadam z pieskami na dworek. Quote
luka1 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 A psina nadal siedzi i czeka na nowy dom Quote
asiamm Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 luka, wklej do pierwszego posta poprawiony banerek, bo stary nie odsyła do wątku ;) Quote
Recommended Posts