tomcug Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 I nadal nikt nie dostrzegł tej wspaniałej urody??? Quote
Ziutka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 tomcug napisał(a):I nadal nikt nie dostrzegł tej wspaniałej urody??? :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
tomcug Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 On taki merlaczek przepiękny, a ludzie to nie mają pojęcia, co jest piękne. :cool1: Quote
łolkiee Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 tomcug napisał(a):On taki merlaczek przepiękny, a ludzie to nie mają pojęcia, co jest piękne. :cool1: Oj tak.... nie moją pojęcia....:-( Quote
Lilek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Fakt, MAurycy jest naprawdę ładnym psem.A w ogóle chciałam wam opowiedzieć historię jego imienia, które, jak widzę, jest dość nietypowe.Nasz stary już wówczas Maks poczuł, że chciałby zostać tatusiem bardzo bardzo i na mamusię wybrał dopiero co przygarniętą Muśkę, która była 2 razy o niego większa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Z tego związku urodził się 1 maluch, a ponieważ Maks i Muśka brzmiało dla nas nieco przedwojennie w klimacie, nazwaliśmy małego Maurycy, w skrócie Moryś. Musia została później wysterylizowana, ale Maurycy już był na świecie.Był ślicznym srebrzystym szczeniakiem, a teraz jest dropiatkiem.I ma piękne ciemne oczyska. Quote
łolkiee Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 nika28 napisał(a):I nikt nie chce Maurycego..... :shake: nie wiem... ktoś go chce ale jeszcze o tym nie wie!!:evil_lol: Quote
luka1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 ciężki przypadek - albo ludziska ślepe:roll: Quote
luka1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Coś dawno nie słyszałam podczas rozmowy z Elą by sie na niego garła :evil_lol:- czyżby zrobił się aniołkiem? Quote
Lilek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Hmmm?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lukuś, ty cóś masz dobry humorek chiba:lol:.Ale nie jest źle.Aniołek Maurycy.:lilangel:To chiba wygląda jakoś tak? Quote
luka1 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Mauryce, cwany facet - gdzie jest willa z ogrodem? Quote
elmira Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Oryginalny psiak, a nikt go jeszcze nie wypatrzył. Quote
tomcug Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Może..................... wakacje się kończą, może oczy się ludziskom pootwierają. Quote
Lilek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A Morysiowi tylko spokój potrzebny i ludź, coby go głaskał i uczył różnych fajnych rzeczy.Ostatnio łapę mi daje tak sam z siebie i prosi o czesanko.:lol: Quote
łolkiee Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Lilek napisał(a):A Morysiowi tylko spokój potrzebny i ludź, coby go głaskał i uczył różnych fajnych rzeczy.Ostatnio łapę mi daje tak sam z siebie i prosi o czesanko.:lol: To podrap go po brzuszku ode mnie za to czesanko :loveu: Quote
elmira Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Moja durnota mnie gryzie jak chce go czesać. Quote
Recommended Posts