marysia55 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 a ja sobie zaglądnęłam do Rufusa nocną porą. Kolorowych snów pieseczku, nawet nie wiesz co ci ciotki szykują :roll: pewnie nie spałbyś tak spokojnie :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 marysia55 napisał(a):a ja sobie zaglądnęłam do Rufusa nocną porą. Kolorowych snów pieseczku, nawet nie wiesz co ci ciotki szykują :roll: pewnie nie spałbyś tak spokojnie :evil_lol: Marysiu, widzę, że z Ciebie (jak i większości Ciotek ;)) nocny marek :cool3: A ja za to ranny ptaszek jestem :smile: Tak Rufusie, nawet biedaku nie wiesz, co cię czeka... już za kilka dni :cool3: Quote
izulkabu Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 a wszystko dla Twojego dobra :loveu: na pewno Twoim nowym kochającym ludziom przeszkadzać nie będzie że ich nie masz :evil_lol: a i Tobie nic między łapami plątać się nie będzie :evil_lol: Tylko gdzie ten nowy domek z kanapą :mad::cool3: Quote
marysia55 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 jako urodzony 'nocny marek' (mój mąż nazywa mnie borsukiem lub nietopetrzem-nie wiem dlaczego :evil_lol:) zaglądam do Rufuska nocną porą. Rufusek tylko delikatne mizianko za uchem tak żeby cie nie obudzić :lol: Quote
zuzlikowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 marysia55 napisał(a):jako urodzony 'nocny marek' (mój mąż nazywa mnie borsukiem lub nietopetrzem-nie wiem dlaczego :evil_lol:) zaglądam do Rufuska nocną porą. Rufusek tylko delikatne mizianko za uchem tak żeby cie nie obudzić :lol: Po nocnym mizianku,pora na żywiołowe...dzieeeeeeeńdoooobry Ruuuufiku!:loveu: Wielu nowych i ciekawych zapaszków...wielu fajnych kumpli do wspólnej zabawy(?)...miłego dnia psiaku!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
gibon301 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 no to klamka zapadła! nie mart się Rufus nie ty pierwszy i nie ostatni - będzie dobrze! Quote
Freya73 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Czesc Rufus, No to powodzenia chlopie! MyrkurDagur, wlasnie wyslalam ostatniego mail'a. Paczke wysle okolo srody, zreszta zamelduje to na watku :p. Pozdrawiam cala ekipe. Freya Quote
zuzlikowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Myrkurku...piemiążki dotarły i allegro dla Rufuska też jest wystawione...na 14dni...wyróżnione! RUFUS_Piękny elegant szuka domu_Wyżeł_Sznaucer? (729256142) - Aukcje internetowe Allegro Powodzenia chłopiku/eleganciku!!!:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='zuzlikowa']Myrkurku...piemiążki dotarły i allegro dla Rufuska też jest wystawione...na 14dni...wyróżnione! RUFUS_Piękny elegant szuka domu_Wyżeł_Sznaucer? (729256142) - Aukcje internetowe Allegro Powodzenia chłopiku/eleganciku!!!:loveu: Dziękuję Zuzliku !!! :Rose: Quote
MyrkurDagur Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Freya73'] (...) MyrkurDagur, wlasnie wyslalam ostatniego mail'a. Paczke wysle okolo srody, zreszta zamelduje to na watku :p. (...) Mail dotarł :smile: Będę czekać na przesyłkę ;) Quote
agata51 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Myrkurku, ja swoją sierpniową deklarację wpłacę na dniach. Razem z wrześniową. Trochę mi się wpłaty skumulowały. Przepraszam. Quote
Marinka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Co nowego słychać u Rufusa:loveu: ? Wyświetleń na allegro sporo, a obserwator jakiś się trafił? Powodzenia psiaku :loveu::loveu::loveu: Quote
Freya73 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jak sie czuje nasz pupil? Jak samopoczucie? Myrkurku, paczke wyslalam dzisiaj po 17.(second class, recorded) (3 do 7 dni pracujacych). Jesli potrzebujesz dodatkowych informacji na temat produktow sluze pomoca. Dobrej nocy. Freya Quote
MyrkurDagur Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='agata51']Myrkurku, ja swoją sierpniową deklarację wpłacę na dniach. Razem z wrześniową. Trochę mi się wpłaty skumulowały. Przepraszam. Dobrze Agatko :loveu: Dziękuję Ci :loveu: [quote name='Kaja i Aza']Czy Rufus juz po zabiegu? Napisałam do jamora. Jak tylko dostanę odpowiedź, dam znać. Chyba że jamor sam zostawi nam tu jakąś wiadomość w sprawie Rufusa. [quote name='Marinka']Co nowego słychać u Rufusa:loveu: ? Wyświetleń na allegro sporo, a obserwator jakiś się trafił? Powodzenia psiaku :loveu::loveu::loveu: Zuzlik mówiła, że jakiś obserwator jest, ale na razie nie dzwonił :roll: [quote name='Freya73']Jak sie czuje nasz pupil? Jak samopoczucie? Myrkurku, paczke wyslalam dzisiaj po 17.(second class, recorded) (3 do 7 dni pracujacych). Jesli potrzebujesz dodatkowych informacji na temat produktow sluze pomoca. Dobrej nocy. Freya Dziękuję :loveu: ...i czekam na paczkę :cool3: W razie problemów będę o wszystko pytać ;) Quote
MyrkurDagur Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Melduję, że dotarły pieniążki od Zacharego (miesięczna deklaracja) i Asiaczka (z bazarku Gibon i Moniki). Dopisałam te wpłaty w pierwszym poście. Dziękuję Wam !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Na razie jamor nie odpisał, ale zauważyłam, że miałam pełną skrzynkę, więc może dlatego nic nie przyszło. W przyszłym tygodniu trzeba będzie dokonać kolejnej wpłaty za hotelik Rufusa. Quote
Randa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mało wiadomości o Rufusie,a ja jestem o niego spokojna, w przeciwieństwie do jego poprzedniego,,ds".Przelałam kasę na wrzesień.Pozdro ciotki:lol: Quote
izulkabu Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 i ja się dorzucę, chociaż kilka złotych Quote
Randa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 izulkabu napisał(a):i ja się dorzucę, chociaż kilka złotych :loveu::loveu::loveu: Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Napisał Magdina .................słuchajcie ja mam kontakt z fundacja z zagranicy, Napisał monika083 Magdina,to ta fundacja co ze schronu psiaki zabrala?? Napisał wellington Czy mozna wiedziec jaka fundacja zabrala 12 pieskow ? dana napisał(a):Czy można prosić o więcej konkretnych informacji na temat tej fundacji ? No to ja jeszcze raz zapytam o jaka fundacje chodzi ? Quote
MyrkurDagur Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Randa napisał(a):Mało wiadomości o Rufusie,a ja jestem o niego spokojna, w przeciwieństwie do jego poprzedniego,,ds".Przelałam kasę na wrzesień.Pozdro ciotki:lol: Dziękuję Rando :loveu: Pieniążki dotarły :multi: izulkabu napisał(a):i ja się dorzucę, chociaż kilka złotych Dziękuję Ci :loveu: ************ U Rufusa wszystko w porządku, a dodatkowo dobry chłopak się z niego zrobił :cool3: Pozwolę sobie zacytować jamora: Rufus nie interesuje sie panienkami, przestał zaczepiac inne psy. Jest facet 1 klasa :smile: ************ A teraz sprawa kastracji Rufusa... Zabiegu jeszcze nie było i musimy zdecydować, czy powinien być... Nie wiem, czy śledzicie wątek hotelu jamora, ale z jednym z "jego" psiaków po kastracji było bardzo źle... Jamor obawia się kolejnych zabiegów, dlatego wolałby w tym nie uczestniczyć... Musimy zdecydować co dalej w przypadku Rufusa. Proszę o Wasze opinie. Quote
MyrkurDagur Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Jeśli chodzi o pieniążki dla Rufusa ode mnie - tak jak do tej pory będę opłacać jego wyróżnione allegro. A piszę o tym ponieważ wspominałam, że we wrześniu spróbuję określić jakąś stała deklarację - niestety nadal u mnie nieciekawie z finansami i na razie będę musiała pozostać tylko przy opłacaniu allegro :oops: ***************** Będę czekać na Wasze opinie w sprawie kastracji Rufusa. Quote
Recommended Posts