Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
a ja sobie zaglądnęłam do Rufusa nocną porą. Kolorowych snów pieseczku, nawet nie wiesz co ci ciotki szykują :roll: pewnie nie spałbyś tak spokojnie :evil_lol:

Marysiu, widzę, że z Ciebie (jak i większości Ciotek ;)) nocny marek :cool3: A ja za to ranny ptaszek jestem :smile:

Tak Rufusie, nawet biedaku nie wiesz, co cię czeka... już za kilka dni :cool3:

Posted

a wszystko dla Twojego dobra :loveu:
na pewno Twoim nowym kochającym ludziom przeszkadzać nie będzie że ich nie masz :evil_lol: a i Tobie nic między łapami plątać się nie będzie :evil_lol:
Tylko gdzie ten nowy domek z kanapą :mad::cool3:

Posted

jako urodzony 'nocny marek' (mój mąż nazywa mnie borsukiem lub nietopetrzem-nie wiem dlaczego :evil_lol:) zaglądam do Rufuska nocną porą. Rufusek tylko delikatne mizianko za uchem tak żeby cie nie obudzić :lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
jako urodzony 'nocny marek' (mój mąż nazywa mnie borsukiem lub nietopetrzem-nie wiem dlaczego :evil_lol:) zaglądam do Rufuska nocną porą. Rufusek tylko delikatne mizianko za uchem tak żeby cie nie obudzić :lol:

Po nocnym mizianku,pora na żywiołowe...dzieeeeeeeńdoooobry Ruuuufiku!:loveu:
Wielu nowych i ciekawych zapaszków...wielu fajnych kumpli do wspólnej zabawy(?)...miłego dnia psiaku!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Czesc Rufus,

No to powodzenia chlopie!

MyrkurDagur, wlasnie wyslalam ostatniego mail'a. Paczke wysle okolo srody, zreszta zamelduje to na watku :p.

Pozdrawiam cala ekipe. Freya

Posted

Jak sie czuje nasz pupil? Jak samopoczucie?

Myrkurku, paczke wyslalam dzisiaj po 17.(second class, recorded)
(3 do 7 dni pracujacych).
Jesli potrzebujesz dodatkowych informacji na temat produktow sluze pomoca.

Dobrej nocy.

Freya

Posted

[quote name='agata51']Myrkurku, ja swoją sierpniową deklarację wpłacę na dniach. Razem z wrześniową. Trochę mi się wpłaty skumulowały. Przepraszam.

Dobrze Agatko :loveu: Dziękuję Ci :loveu:

[quote name='Kaja i Aza']Czy Rufus juz po zabiegu?

Napisałam do jamora. Jak tylko dostanę odpowiedź, dam znać. Chyba że jamor sam zostawi nam tu jakąś wiadomość w sprawie Rufusa.

[quote name='Marinka']Co nowego słychać u Rufusa:loveu: ?
Wyświetleń na allegro sporo, a obserwator jakiś się trafił?
Powodzenia psiaku :loveu::loveu::loveu:

Zuzlik mówiła, że jakiś obserwator jest, ale na razie nie dzwonił :roll:

[quote name='Freya73']Jak sie czuje nasz pupil? Jak samopoczucie?

Myrkurku, paczke wyslalam dzisiaj po 17.(second class, recorded)
(3 do 7 dni pracujacych).
Jesli potrzebujesz dodatkowych informacji na temat produktow sluze pomoca.

Dobrej nocy.

Freya

Dziękuję :loveu: ...i czekam na paczkę :cool3: W razie problemów będę o wszystko pytać ;)

Posted

Na razie jamor nie odpisał, ale zauważyłam, że miałam pełną skrzynkę, więc może dlatego nic nie przyszło.

W przyszłym tygodniu trzeba będzie dokonać kolejnej wpłaty za hotelik Rufusa.

Posted

Napisał Magdina
.................słuchajcie ja mam kontakt z fundacja z zagranicy,

Napisał monika083
Magdina,to ta fundacja co ze schronu psiaki zabrala??

Napisał wellington
Czy mozna wiedziec jaka fundacja zabrala 12 pieskow ?

dana napisał(a):
Czy można prosić o więcej konkretnych informacji na temat tej fundacji ?

No to ja jeszcze raz zapytam o jaka fundacje chodzi ?

Posted

Randa napisał(a):
Mało wiadomości o Rufusie,a ja jestem o niego spokojna, w przeciwieństwie do jego poprzedniego,,ds".Przelałam kasę na wrzesień.Pozdro ciotki:lol:

Dziękuję Rando :loveu: Pieniążki dotarły :multi:

izulkabu napisał(a):
i ja się dorzucę, chociaż kilka złotych

Dziękuję Ci :loveu:

U Rufusa wszystko w porządku, a dodatkowo dobry chłopak się z niego zrobił :cool3: Pozwolę sobie zacytować jamora:

Rufus nie interesuje sie panienkami, przestał zaczepiac inne psy. Jest facet 1 klasa

:smile:

A teraz sprawa kastracji Rufusa... Zabiegu jeszcze nie było i musimy zdecydować, czy powinien być... Nie wiem, czy śledzicie wątek hotelu jamora, ale z jednym z "jego" psiaków po kastracji było bardzo źle... Jamor obawia się kolejnych zabiegów, dlatego wolałby w tym nie uczestniczyć...

Musimy zdecydować co dalej w przypadku Rufusa. Proszę o Wasze opinie.

Posted

Jeśli chodzi o pieniążki dla Rufusa ode mnie - tak jak do tej pory będę opłacać jego wyróżnione allegro. A piszę o tym ponieważ wspominałam, że we wrześniu spróbuję określić jakąś stała deklarację - niestety nadal u mnie nieciekawie z finansami i na razie będę musiała pozostać tylko przy opłacaniu allegro :oops:

Będę czekać na Wasze opinie w sprawie kastracji Rufusa.