Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MyrkurDagur - ja dzisiaj wysłałam pieniazki dla Rufusa za miesiac listopad. Jak dostaniesz Kasiu to napisz ze wpłyneły. Czesto jest tak ze jak sie wysyła pieniazki przekazem pocztowym to poczta nie wpisuje logo tylko same imie i nazwisko. Mizianko dla Rufuska

Posted

[quote name='zuzlikowa']Myrkurku, przed momentem skończło się allegro Rufuska.
Daj znać co robić.

Rufusku...a Ty i tak znajdziesz wspaniały domek!!!:loveu:[/QUOTE]

Myrkurka nie ma i nie wiem co robić:oops:...wystawiać allegro Rufuska(wyróżnione),czy już nie trzeba...
Ciotki,co robić?

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Chyba wystaw, jak mozesz, bo wyglada na to, ze dalej potrzebne.[/QUOTE]

A co tam...wystawiam,szkoda zmarnować okres,gdy trochę ludzi może zasiądzie przed komputerami...moze akurat domek Rufuska!
Myrkurku...wystawiam!

Posted

Zuzliczku dobrze zrobiłas ze wystawilas allegro dalej. Myrkurek od kilku dni nie wchodzi na dogo -moze wyjechała? Cos mi sie wydaje ze nasz Rufusik to tak sie zadomowił u jamora ze nie mysli o domku:evil_lol: ale napewno miejmy nadzieje ze gdzies jest ten kochajacy domek, ktory czeka na naszego chłopaka

Posted

Zuzliku, dziekuje za Allegro dla Rufusa:Rose:. Wysylam pieniazki na wyroznienie ogloszenia. Wysle £10 i potwierdze Ci to mail'em.

Ja rowniez mam nadzieje, ze Rufus odnajdzie swoje szczescie, swoj dom i cieplo, ktorych nie dane mu bylo dotad zaznac.

Echhh ...

Pozdrawiam Was Cioteczki,

Freya

Posted

[quote name='Freya73']Zuzliku, dziekuje za Allegro dla Rufusa:Rose:. Wysylam pieniazki na wyroznienie ogloszenia. Wysle £10 i potwierdze Ci to mail'em.

Ja rowniez mam nadzieje, ze Rufus odnajdzie swoje szczescie, swoj dom i cieplo, ktorych nie dane mu bylo dotad zaznac.

Echhh ...

Pozdrawiam Was Cioteczki,

Freya

Freyu...jeśli wysyłasz,aż tyle to ja pójdę na całego i allegro zrobię wyróżnione z pogrubieniem i podświetleniem...niech chłopak ma już swój domeczek!!!...lecę pogrubiać i podświetlać!!!
Dzięki kochana!!!:loveu:

Posted

Już jestem, wróciłam.

Przede wszystkim - dziękuję zuzliku za Allegro :Rose: - w razie kolejnej takiej sytuacji, gdybym się nie odzywała, wystawiaj zuzliku wyróżnione - a ja zawsze podeślę Ci pieniążki. Przy czym, czytam, że teraz Freya przesłała pieniążki na to Allegro, przez tę ciszę z mojej strony :oops: Dziękuję za to wsparcie na Allegro Rufusa, Freya! :Rose:

Melduję także, że dotarły pieniążki dla Rufusa od: Randy, wellington i scorpio133. Dziękuję Wam! :Rose: Zaraz uzupełnię pierwszy post.

Posted

[quote name='Marinkaa']Nareszcie choć linki działają i dzięki temu odnalazłam przystojniaka...cafeanimala jednak cały czas odnawiam
Pozdrawiam
Marinka

Dziękuję Ci Marinko za pomoc i pamięć :Rose:

Posted

jaki piekny z niego chłopak a jaki szczesliwy- cos mi sie wydaje ze Rufusek nasz mysli ze jest juz u siebie w domu. Rufusku Ty nigdy nie byłes tak bardzo szczesliwy, ale do prawdziwego domku -to juz czs zmykac. Głaski dla Ciebie z rana