scorpio133 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 MyrkurDagur - ja dzisiaj wysłałam pieniazki dla Rufusa za miesiac listopad. Jak dostaniesz Kasiu to napisz ze wpłyneły. Czesto jest tak ze jak sie wysyła pieniazki przekazem pocztowym to poczta nie wpisuje logo tylko same imie i nazwisko. Mizianko dla Rufuska Quote
zuzlikowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Myrkurku, przed momentem skończło się allegro Rufuska. Daj znać co robić. Rufusku...a Ty i tak znajdziesz wspaniały domek!!!:loveu: Quote
scorpio133 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 a co to u Fufuska taka cisza:crazyeye:. Mizianko kochany, a moze domek niebawem sie znajdzie dla Ciebie Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='zuzlikowa']Myrkurku, przed momentem skończło się allegro Rufuska. Daj znać co robić. Rufusku...a Ty i tak znajdziesz wspaniały domek!!!:loveu:[/QUOTE] Myrkurka nie ma i nie wiem co robić:oops:...wystawiać allegro Rufuska(wyróżnione),czy już nie trzeba... Ciotki,co robić? Quote
Kaja i Aza Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Chyba wystaw, jak mozesz, bo wyglada na to, ze dalej potrzebne. Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Kaja i Aza']Chyba wystaw, jak mozesz, bo wyglada na to, ze dalej potrzebne.[/QUOTE] A co tam...wystawiam,szkoda zmarnować okres,gdy trochę ludzi może zasiądzie przed komputerami...moze akurat domek Rufuska! Myrkurku...wystawiam! Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Allegro Rufuska... RUFUS_Piękny elegant szuka domu_Wyżeł_Sznaucer? (802075158) - Aukcje internetowe Allegro Jak teraz nie przyniesie skutku,wywalę wszystko o schronie, zagłodzeniu i skupię się na tym jaki jest wspaniały!!! Rufus...zmyknij już do domku...u jamora fajnie,ale w ciepluchnym,kochajacym domciu jeszcze lepiej! Quote
scorpio133 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zuzliczku dobrze zrobiłas ze wystawilas allegro dalej. Myrkurek od kilku dni nie wchodzi na dogo -moze wyjechała? Cos mi sie wydaje ze nasz Rufusik to tak sie zadomowił u jamora ze nie mysli o domku:evil_lol: ale napewno miejmy nadzieje ze gdzies jest ten kochajacy domek, ktory czeka na naszego chłopaka Quote
Freya73 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zuzliku, dziekuje za Allegro dla Rufusa:Rose:. Wysylam pieniazki na wyroznienie ogloszenia. Wysle £10 i potwierdze Ci to mail'em. Ja rowniez mam nadzieje, ze Rufus odnajdzie swoje szczescie, swoj dom i cieplo, ktorych nie dane mu bylo dotad zaznac. Echhh ... Pozdrawiam Was Cioteczki, Freya Quote
zuzlikowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Freya73']Zuzliku, dziekuje za Allegro dla Rufusa:Rose:. Wysylam pieniazki na wyroznienie ogloszenia. Wysle £10 i potwierdze Ci to mail'em. Ja rowniez mam nadzieje, ze Rufus odnajdzie swoje szczescie, swoj dom i cieplo, ktorych nie dane mu bylo dotad zaznac. Echhh ... Pozdrawiam Was Cioteczki, Freya Freyu...jeśli wysyłasz,aż tyle to ja pójdę na całego i allegro zrobię wyróżnione z pogrubieniem i podświetleniem...niech chłopak ma już swój domeczek!!!...lecę pogrubiać i podświetlać!!! Dzięki kochana!!!:loveu: Quote
jamor Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 nowe zdjecia w albumie rufusa. chłopak za duzo pije:mad: Quote
Randa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ciekawe czy Jamor razem z Rufusem się tak przewraca i skąd kasa na picie:evil_lol:. Quote
MyrkurDagur Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Już jestem, wróciłam. Przede wszystkim - dziękuję zuzliku za Allegro :Rose: - w razie kolejnej takiej sytuacji, gdybym się nie odzywała, wystawiaj zuzliku wyróżnione - a ja zawsze podeślę Ci pieniążki. Przy czym, czytam, że teraz Freya przesłała pieniążki na to Allegro, przez tę ciszę z mojej strony :oops: Dziękuję za to wsparcie na Allegro Rufusa, Freya! :Rose: Melduję także, że dotarły pieniążki dla Rufusa od: Randy, wellington i scorpio133. Dziękuję Wam! :Rose: Zaraz uzupełnię pierwszy post. Quote
Freya73 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Co slychac u Rufusa? Zuzliku, wielkie dzieki raz jeszcze. Myrkurku, milo Cie widziec na watku. Pzdr Freya Quote
Marinka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Nareszcie choć linki działają i dzięki temu odnalazłam przystojniaka...cafeanimala jednak cały czas odnawiam Pozdrawiam Marinka Quote
MyrkurDagur Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Marinkaa']Nareszcie choć linki działają i dzięki temu odnalazłam przystojniaka...cafeanimala jednak cały czas odnawiam Pozdrawiam Marinka Dziękuję Ci Marinko za pomoc i pamięć :Rose: Quote
scorpio133 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 rufusku mizianko dla Ciebie. Cos mało cioteczek zaglada do Ciebie Quote
Kaja i Aza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Rufus, Rufus, kiedy ty dom znajdziesz? Quote
agata51 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 O mamo, jaki ten Rufus jest śliczny! W didatku wariat! Quote
scorpio133 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 jaki piekny z niego chłopak a jaki szczesliwy- cos mi sie wydaje ze Rufusek nasz mysli ze jest juz u siebie w domu. Rufusku Ty nigdy nie byłes tak bardzo szczesliwy, ale do prawdziwego domku -to juz czs zmykac. Głaski dla Ciebie z rana Quote
Marinka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 RUFUS_Piękny elegant szuka domu_Wyżeł_Sznaucer? (3756) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
scorpio133 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 witamy naszego eleganta. Zmykaj juz do domku,ale chyba cos cisza w sprawie domku, Quote
Recommended Posts