gonia66 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nie...no....i znów Ci zazdroszcze....Ty to masz wesołe życie kochana SZczeniakowa Mamuśko....wielki szacun za Twoje ogromne serducho:loveu::loveu::loveu: A Pisuchy,,...chyba musialabym się zwolnic z pracy- te brzdące to tylko do całowania i tulenia...Halbinko...a na nie nie pzysługuje Ci macierzyski jakiś???:lol::lol::lol: Quote
halbina Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 no przydałby się i urlopik... i zasiłek pielęgnacyjny... hi hi... witamy! Quote
halbina Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 no to utrwalamy nabyte wiedzę i umiejętności... Quote
halbina Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 wujciu... dlaczego ty masz takie wielkie zęby?... żeby cię... zjeść... jeszcze, jeszcze... Quote
halbina Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Wega jest pilną uczennicą, wciąż by ćwiczyła tę metodę usta - usta... Quote
halbina Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 ale żeby język instruktorowi pokazywać?... ech... a może ona chce się już całować z języczkiem... no coś Ty, Pańciu... też coś... :roll: Quote
halbina Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 dlaczego już nie ćwiczymy tej pierwszej pomocy?... szkoda, że to koniec kursu... dobranoc... Quote
psiama Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Halbina, jak Ty umiesz fotomat utrzymac jak tam u Ciebie sie takie komedie dzieja ? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to ma niby być ten spokój co to mi wmawiają, że u Halbiny jest :turn-l: :eviltong::eviltong::eviltong: a tak na serio to ahhh cudnie :loveu: Quote
Erica Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ja je już od wczoraj podziwiam :loveu: Pokazałam już białą rodzince i wygląda na to, że stała się faworytką, bo to młode i " ładnej wielkości krówka z niej będzie" i "przynajmniej jeden pies w domu nie będzie czarny, bo już teraz oczopląsu można dostać" ( cytuję za członkami rodziny) :evil_lol: Pytania techniczne: 1. Rozumiem, że sunia jest do adopcji "na już"? Zależy mi na czasie, ponieważ moja poprzednia sunia odeszła za TM w zeszłym tygodniu i Laara już jest w nienajlepszym stanie psychicznym. Jak szybko byłabyś w stanie załatwić kogoś do wizyty przedadopcyjnej? 2. Jak z transportem? Musiałabym po suńkę przyjechać sama czy istnieje możliwość podzielenia się trasą ( do Zabrza mam 200km)? Quote
halbina Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Witaj, Erico! Sytuacja wygląda następująco: Jest osoba - pani z okolic Żywca zainteresowana Weną, czyli blondynki mają wzięcie... :roll: Teoretycznie wolimy domki forumowe, bo to zawsze miło mieć kontakt i fotki na bieżąco, podobnie świadomość zobowiązań typu: zgoda na wizytę przedadopcyjną, umowę etc. Jak czytam, masz też już doświadczenie z psami i chyba jakieś psiaki są nawet do towarzystwa. O tamtej pani na razie wiem niewiele, pisała mi tylko ogólnie o warunkach (dom z terenem), zapoznała sie ze stroną i umową adopcyjną. Zgoda na te warunki jest. Warunki adopcji Umowa adopcyjna Tamta pani deklaruje gotowość odbioru Weny bezpośrednio ode mnie i też chce jak najszybciej. Wizyta przedadopcyjna jednak jest konieczna. Poszukamy więc kogoś z Wrocławia (może Bianka podpowie) i z Żywca i zrobimy mały konkursik. Mnie też zależy, by małe szybko znalazły domki, bo naprawdę nie sa takie małe te ich kałuże i kupki... no i Wena jest szczekliwa, a moi sąsiedzi mało wyrozumiali. Osobiście bardziej "kocham" Wegę, zapowiada się na świetnego psa i zrównoważonego, takiego całym sercem wpatrzonego w człowieka, ale rozumiem, że urok osobisty i oryginalna uroda Weny przyciąga. Najlepiej będzie, jeśli pogadasz na razie z naszą szefową: kontakt U mnie trwa szaleństwo maturalne, właśnie pytam i sprawdzam matury, więc trudno mi w pełni się zaangażować w wybór domku (zresztą nie do końca jestem obiektywna i zdystansowana). Informacji dodatkowych na temat zdrowia psiaków też może udzielić Formica, ona je w końcu prowadzi weterynaryjnie. No i wiesz już co nieco z wątku. Quote
halbina Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Suczki zostały dzis drugi raz odrobaczone. Kupki juz niezłe, uformowane, wolałabym jednak twardsze... łatwiej się zbiera.. :diabloti: apetyty dopisują, humory również... jedzą, sikają, kupkają, rozrabiają, śpią... i w tym cyklu żyjemy... w zasadzie w ośmiu do dziesięciu takich cyklach... :roll: Quote
Anna_33 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Widze, ze cos sie kroi...Chwile maluchy tylko widzialam, ale juz sie cala czujna robie)) Co dopiero Halbina musi przezywac wydajac maluchy do domow... Nie martw sie Halbino, znajdziemy Ci nastepne..:diabloti: zeby lzy obetrzec. W czwartek od nas jedzie znowu dwojeczka na Slask)) Jeszcze 4 zostaja )) Quote
niufek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Jak zwykle wspaniala sesja zdjeciowa .Halbina ,ty jak cos u siebie ulokujesz i obfocisz ,to masakra .Zdjecia cudne jak zwykle :loveu: i pewnie niedlugo pojda one do domkow . Quote
halbina Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Anna_33 napisał(a):Widze, ze cos sie kroi...Chwile maluchy tylko widzialam, ale juz sie cala czujna robie)) Co dopiero Halbina musi przezywac wydajac maluchy do domow... Nie martw sie Halbino, znajdziemy Ci nastepne..:diabloti: zeby lzy obetrzec. W czwartek od nas jedzie znowu dwojeczka na Slask)) Jeszcze 4 zostaja )) :diabloti: spokojnie... :p Quote
Anna_33 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Tylko tak strasze :evil_lol: Wszystkie juz maja dt ) Quote
halbina Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffff... :evil_lol: Quote
Anna_33 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ale przy mamie jeszcze podobno cztery starsze lataja :cool1: bedziemy lapac w weekend :lol: Quote
jolek68 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 wiedziałam że zaczną się bić domki o "kremówkę" :evil_lol: Quote
psiama Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Obydwie krówki są wspaniałe :loveu:. Ale ja oglądając zdjęcia mimowolnie ciągle szukam czarnego pychola. Ale ja jestem 'inna', ja mam ciągoty do czarnego :diabloti:, u mnie wszystkie sztuk trzi to czarne bydło :cool3:. Trzymam mocno i jeszcze mocniej za debaty :thumbs:. Quote
Formica Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nic nie słychać, domek zrezygnował. Jesli o tę sprawę chodzi. Przepraszam za spam, ale sprawa pilna: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-przyjechala-autobusem-ma-czas-do-19ej-potem-schron-137775/ Quote
Recommended Posts