Jump to content
Dogomania

Black&white, czyli dwie 2mies. suczki docelowo duże.Domki w Zabrzu i Krakowie!

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

były trzy, w tym dwa forumowe: jeden chętnie weźmie Wenę, ale w sierpniu... tyle jej trzymać nie mogę...
drugi stwierdził, że sunia jednak wyrośnie za duża, bo zapowiada się na psa powyżej 30 kg
trzeci domek zapowiadał się super, trwały rozmowy o wizycie adopcyjnej i wszystko było ok, jednak przerwało połączenie, a dziś zapytałam, czy sprawa aktualna i dostałam sms, że pani wybiera się na operację i na razie musi zrezygnować... ma się odezwać potem...:roll:
ogłaszamy więc obie sunie...
martwię się, że będzie setka telefonów w sprawie Weny... a co będzie z Wegą?... od jutra zaczynam maraton sprawdzania prac... nie będe w stanie co chwila rozmawiać z kandydatami... a wiadomo, że poważnych kandydatów tak wielu znowu nie będzie...

Posted

Zabrze (woj. śląskie).
Dwie suczki ok. dwumiesięczne docelowo zapowiadające się na duże pieski (wielkości owczarka niemieckiego) szukają odpowiedzialnych opiekunów.
Biała łaciata Wena i jej czarna podpalana siostra Wega zostały wyciągnięte z miejsca, które powinno być przytuliskiem dla psów, a stało się ich koszmarem. Im się udało.
Były zagrożone wirusowymi chorobami, dostały więc surowicę i przejechały pół Polski do domu tymczasowego. Są pod stałą opieką weterynaryjną i w tej chwili nie zagraża im już niebezpieczeństwo. Zostały odrobaczone. Szczepione mogą być pod koniec maja, nie wychodzą jeszcze na spacerki i wymagają przyuczenia do czystości.
Obie są radosnymi ciamajdkami, lubiącymi zabawy i pieszczoty. W dt mają do towarzystwa psy i koty, są więc w pełni zsocjalizowane. Wiedzą do czego służy łóżko i zabawki.
Wena jest bardziej odważna i rozszczekana, Wega zaś po początkowej nieśmiałości zapowiada sie na psa bardzo zrównoważonego i wpatrzonego w swojego pana.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, której wzór znajduje się na stronie
[url=http://www.szara-przystan.pl/]

Kontakt z tymczasowym opiekunem: [email protected] lub tel. (proszę dzwonić po 17.00, w wekendy po 20.00) 793064211

Posted

Po prostu TEN DOM jeszcze Was nie zobaczył :crazyeye:. Pokazujemy się :cool3:. Pierwszy rudy przystojniak z lewej nie do wzięcia :eviltong:. Gotowa do wzięcia i kochania są CZARNA I BIAŁA kupka szczęścia :loveu:

Posted

A co Formica ma zrobić :roll: Będzie musiała. Najwyżej potem utopi komórkę, bo już teraz się nie ucisza w sprawie kotów.
Zaraz allegruje młode.

Posted

Formica napisał(a):
A co Formica ma zrobić :roll: Będzie musiała. Najwyżej potem utopi komórkę, bo już teraz się nie ucisza w sprawie kotów.
Zaraz allegruje młode.

Na pewno sajgon macie nieziemski, ale to dobrze, że jest oddew :multi:. Niech tak trwa !!! :p

Posted

Formica napisał(a):
Zaraz allegruje młode.

Oby jakieś sensowne domki z tego były :kciuki::kciuki::kciuki:.

Posted

Formica napisał(a):
Zaraz allegruje młode.

skarbie :loveu: bez Ciebie ani rusz ;) oszczędź telefon bo pewnie się przyda :diabloti:

Posted

Trzymaj sie Halbinko . Są gorsze rzeczy niż posrane podłogi :roll: Dzisiaj wracając ze wsi , widziałam wypadek samochodowy ...........................:shake:

Posted

halbina napisał(a):
dziś mam nastrój ciut lepszy, ale sił zupełnie nie mam... i jak tu posprzątać ten chlewik?... :oops:

Dasz rade , aby do przodu ;)

Posted

Dziewczyny, moze ktoras z Was pomoze? Doswiadczone jestescie i moze to blisko Was?

agneska j napisał(a):
Miałam pierwszy telefon w sprawie adopcji suni.
Pani z okolic Gliwic chciałaby jedną dziewczynkę, ma dom z dużym terenem. Czy mogłabym prosić kogoś z południa o pomoc w sprawdzeniu domu? :oops:

Chodzi o szczeniaka z Boguszyc, z pola.