Alicja Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:to były dwa domki i teraz żaden [/FONT]:shake: Quote
halbina Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 były trzy, w tym dwa forumowe: jeden chętnie weźmie Wenę, ale w sierpniu... tyle jej trzymać nie mogę... drugi stwierdził, że sunia jednak wyrośnie za duża, bo zapowiada się na psa powyżej 30 kg trzeci domek zapowiadał się super, trwały rozmowy o wizycie adopcyjnej i wszystko było ok, jednak przerwało połączenie, a dziś zapytałam, czy sprawa aktualna i dostałam sms, że pani wybiera się na operację i na razie musi zrezygnować... ma się odezwać potem...:roll: ogłaszamy więc obie sunie... martwię się, że będzie setka telefonów w sprawie Weny... a co będzie z Wegą?... od jutra zaczynam maraton sprawdzania prac... nie będe w stanie co chwila rozmawiać z kandydatami... a wiadomo, że poważnych kandydatów tak wielu znowu nie będzie... Quote
halbina Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Zabrze (woj. śląskie). Dwie suczki ok. dwumiesięczne docelowo zapowiadające się na duże pieski (wielkości owczarka niemieckiego) szukają odpowiedzialnych opiekunów. Biała łaciata Wena i jej czarna podpalana siostra Wega zostały wyciągnięte z miejsca, które powinno być przytuliskiem dla psów, a stało się ich koszmarem. Im się udało. Były zagrożone wirusowymi chorobami, dostały więc surowicę i przejechały pół Polski do domu tymczasowego. Są pod stałą opieką weterynaryjną i w tej chwili nie zagraża im już niebezpieczeństwo. Zostały odrobaczone. Szczepione mogą być pod koniec maja, nie wychodzą jeszcze na spacerki i wymagają przyuczenia do czystości. Obie są radosnymi ciamajdkami, lubiącymi zabawy i pieszczoty. W dt mają do towarzystwa psy i koty, są więc w pełni zsocjalizowane. Wiedzą do czego służy łóżko i zabawki. Wena jest bardziej odważna i rozszczekana, Wega zaś po początkowej nieśmiałości zapowiada sie na psa bardzo zrównoważonego i wpatrzonego w swojego pana. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej, której wzór znajduje się na stronie [url=http://www.szara-przystan.pl/] Kontakt z tymczasowym opiekunem: [email protected] lub tel. (proszę dzwonić po 17.00, w wekendy po 20.00) 793064211 Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Cholercia , noooooooo ..................:shake: Myślałam że domek już jest . Quote
psiama Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Po prostu TEN DOM jeszcze Was nie zobaczył :crazyeye:. Pokazujemy się :cool3:. Pierwszy rudy przystojniak z lewej nie do wzięcia :eviltong:. Gotowa do wzięcia i kochania są CZARNA I BIAŁA kupka szczęścia :loveu: Quote
halbina Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 i o tej porze będę w stanie zaglądać dopiero... w domu mam stajnię Augiasza... a siły do jej sprzątania nie mam. Quote
DG32 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 alegratka kupiepsa adopcjapsa gumtree pajęczyna kokosy dwukropek szerlok przygarnijzwierzaka olx pineska Quote
jolek68 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 halbink, może np Formica będzie miała czas by rozmawiać z ewentualnymi domkami do czasu aż się "wymaturzysz" ;) to tylko taka delikatna rada...:oops: Quote
Formica Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 A co Formica ma zrobić :roll: Będzie musiała. Najwyżej potem utopi komórkę, bo już teraz się nie ucisza w sprawie kotów. Zaraz allegruje młode. Quote
Formica Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Wena i Wega szukają domów! Będą duże, 2 mieś (637565336) - Aukcje internetowe Allegro Quote
psiama Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Formica napisał(a):A co Formica ma zrobić :roll: Będzie musiała. Najwyżej potem utopi komórkę, bo już teraz się nie ucisza w sprawie kotów. Zaraz allegruje młode. Na pewno sajgon macie nieziemski, ale to dobrze, że jest oddew :multi:. Niech tak trwa !!! :p Quote
DG32 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Formica napisał(a):A co Formica ma zrobić :roll: Będzie musiała. Najwyżej potem utopi komórkę, bo już teraz się nie ucisza w sprawie kotów. Zaraz allegruje młode. Oby jakieś sensowne domki z tego były :kciuki::kciuki::kciuki:. Quote
halbina Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Dziękuję za ogłoszenia... mam totalnego doła... :roll: Quote
Anna_33 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Nie martw sie Halbino :-) Ja bym czarna wziela, gdybym szukala psiaka. Jest taka..no nie wiem pocieszna:-) I chyba wieksza bedzie. Bedzie dobrze. Musi byc. Quote
jolek68 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Formica napisał(a):A co Formica ma zrobić :roll: Będzie musiała. Najwyżej potem utopi komórkę, bo już teraz się nie ucisza w sprawie kotów. Zaraz allegruje młode. skarbie :loveu: bez Ciebie ani rusz ;) oszczędź telefon bo pewnie się przyda :diabloti: Quote
psiama Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Halbinko, nos do góry :calus:. Black and white pokazujcie się !!!! :multi: Quote
halbina Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 dziś mam nastrój ciut lepszy, ale sił zupełnie nie mam... i jak tu posprzątać ten chlewik?... :oops: Quote
BIANKA1 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Trzymaj sie Halbinko . Są gorsze rzeczy niż posrane podłogi :roll: Dzisiaj wracając ze wsi , widziałam wypadek samochodowy ...........................:shake: Quote
niufek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 halbina napisał(a):dziś mam nastrój ciut lepszy, ale sił zupełnie nie mam... i jak tu posprzątać ten chlewik?... :oops: Dasz rade , aby do przodu ;) Quote
jolek68 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ja dziś też miałam jazdy :shake: dla moich chorych sąsiadów nasze luksfery to okno :crazyeye: Quote
Anna_33 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dziewczyny, moze ktoras z Was pomoze? Doswiadczone jestescie i moze to blisko Was? agneska j napisał(a):Miałam pierwszy telefon w sprawie adopcji suni. Pani z okolic Gliwic chciałaby jedną dziewczynkę, ma dom z dużym terenem. Czy mogłabym prosić kogoś z południa o pomoc w sprawdzeniu domu? :oops: Chodzi o szczeniaka z Boguszyc, z pola. Quote
halbina Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 najlepiej byłoby poprosić Maggie1971... tylko coś jej nie widuję na dogo... zaszczepiłyśmy szczylki... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffff... Quote
Recommended Posts