halbina Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 nie bardzo wiem... psy były głównie zdegustowane, że to białe wychodzi na spacerek z pańcią, a one zostają... odrowadziłam Wenę (trochę się opierała bez towarzystwa i popiskiwała, ale jakoś udało nam się dotrzeć przed 9.00), o 9.00 miałam być w pracy, ale zdążyłam jeszcze poznać panią Wenki (imię chyba się nie ostoi) i uwiecznić pierwsze spotkanie i tylunie... Pani wzięła "maleństwo" ma rączki i odgrażała się, że zaniesie je do domu... hmmm ja tam do słabeuszy nie należę, ale puchłam przenosząc ją przez ulicę...Zdjęć jednak nie zobaczycie tak szybko, bo Wena kabelek nadgryzła i trzeba kupić nowy! wymieniłam z panią kilka zdań i musiałam zmykać do pracy, adopcję przeprowadziła formalnie Formica. a po powrocie Wega przywitała mnie z resztą stadka, jakby nigdy nic... jest kochana, mięciutka jak misio i zaczyna się robić całuśna... A! i są telefony... tylko jak na razie nie do końca odpowiadają mi kandydaci. Dwa razy dzwoniono w sprawie Wegi jako psa stróżującego, pilnującego podwórza, czyli nie na kanapę, tylko do budy... co prawda nie ma mowy o łańcuchu, ale tłumaczę państwu, że choć Wega wyrośnie na dużego psa, to nie ma aż tak gęstego futerka, żeby miała w zimie np siedzieć w budzie (swoją drogą, futerko zmienia i być może nawet zgęstnieje, ale to już inna bajka... a argument jest!) czekamy więc na wspaniały dom z terenem, ale też na państwo, które szuka towarzysza rodziny i kanapowca... nieprawdaż?... Quote
Bjuta Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Prawdaż! Kanapa się psu bezwzględnie należy! Tak trzymać! Quote
jolek68 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 nie dziwię się że Wega nie tęsknini za siostrą :shake: masz takie świetne stadko że rozrywki jej nie brak ;) to czekamy na kabelek a potem na fotki :evil_lol: Quote
jolek68 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 powinno być Pani :evil_lol: poprawiłaś mi humor, jak zwykle ;) Quote
psiama Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 To WENA już w nowym swoim domciu :multi:. Życzymy wszystkiego NAJ. Czekamy na piewrsze info ... :cool3:. A WEGA jest ciągle wydzwaniana, ale halbina surowo wybiera kandydatów. Prawidłowo :p. Popieramy. DOm ma dostać NaJlEpSzY !!! :lol: Quote
halbina Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 znów telefon, z Żywca... pani miała 17 lat psa, bardzo chciałaby Wegę... jako psa stróżującego, czyli teren do biegania i buda... no i towarzystwo kur i indyków... Quote
jolek68 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 no nie wiem czy to odpowiedni domek :hmmmm: brak mi tu kanapy ;) a za dużo ptaków ;) Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ubywa tymczasików :lol:A jak matury . Dzieciaki wystarczająco naumiane ? Quote
jolek68 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 teraz matury to pikuś :shake: za moich czasów to trzeba było naprawdę dużo umieć :shake: Quote
Formica Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A pani od Weny odezwała się? Czy mała przestała być już grzeczniutkim psiorkiem i stała się na powrót lubiącym kabelki cyklonem zniszczenia? :diabloti: Quote
halbina Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 odezwała, napisała sms... uwielbia ją! :cool3: Quote
halbina Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 też już mam sygnał na ten temat... czekam na telefon od forumowiczki... :cool3: Quote
Formica Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Domek dla Wegi też się do Ciebie odezwie :cool3:. Do mnie się już odezwał :eviltong: Quote
Alicja Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [FONT=Arial]:razz: to chyba ten sam fon co u mnie :p szczymam[/FONT] :kciuki: Quote
jolek68 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 widzę że coś się kroi ;) to ja też mocniutko :thumbs: Quote
malawaszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ohohoho jakas niespodzianka się tu szykuje - zaciskam :kciuki: Quote
halbina Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 mamy 2 wielkie nadzieje... albo Bielsko-Biała, albo Kraków-Sosnowiec... :cool3: trzymać kciuki zaciśnięte!!! Quote
Alicja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [FONT=Arial]przecie trzymamy :razz::razz:[/FONT] Quote
psiama Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [CENTER] O ! :thumbs: I o ! :thumbs::thumbs: I o o ! :thumbs::thumbs::thumbs:[/CENTER] Quote
Anna_33 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Noo ile mozna trzymac )))mi sa obie rece bardzo potrzebne) Halbina, napisz cos :diabloti: Quote
Recommended Posts