jolek68 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 kuba123 napisał(a):bombowe panny:evil_lol: zaznaczę wątek, bo warto tu całe stadko jest :evil_lol: a halbinka to najlepsze ma dt ;) Quote
DG32 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://lh6.ggpht.com/_-HrEA7-DXNU/SfzArPepKWI/AAAAAAAACuA/1X7p_QE7HQU/s640/P5020334.JPG No i kto tu rządzi :evil_lol:. Quote
maggie1971 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jakie one słodkie:loveu:, a ja ich jeszcze nie widziałam:-(, muszę Was Halbinko odwiedzić........... Quote
halbina Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 zapraszałam... ale teraz to już nie będzie takie proste... maturalny walec właśnie się wtacza na moją osobę... ustne - siedzenie w komisjach i to nie u siebie (muszę dojechać)... weekendy zupełnie z głowy (9.00 - 20)... półgodzinna przerwa obiadowa na spacer z psami... :roll: Quote
jolek68 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 halbina napisał(a):zapraszałam... ale teraz to już nie będzie takie proste... maturalny walec właśnie się wtacza na moją osobę... ustne - siedzenie w komisjach i to nie u siebie (muszę dojechać)... weekendy zupełnie z głowy (9.00 - 20)... półgodzinna przerwa obiadowa na spacer z psami... :roll: ło matko :crazyeye: się przerobisz a tu takie stadko jeszcze na głowie :shake: Quote
psiama Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 halbina napisał(a):zapraszałam... ale teraz to już nie będzie takie proste... maturalny walec właśnie się wtacza na moją osobę... ustne - siedzenie w komisjach i to nie u siebie (muszę dojechać)... weekendy zupełnie z głowy (9.00 - 20)... półgodzinna przerwa obiadowa na spacer z psami... :roll: No tak, moloch maturalny ruszył ... :roll:. Na szczescie potrwa i ... będzie po. A kasztanowce kwitną na potęgę jak na matury przystało :razz:. Quote
halbina Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 kwitną też bzy... :loveu: ale za dnia marne szanse, by je podziwiać... Pora wymyśleć suczydłom jakieś imiona... ciagle nie mam na nie pomysłu... Może białą nazwiemy... Wena, a czarną... Wega... Co Wy na to?... Quote
Anna_33 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f935/forumowiczka-w-potrzebie-pomaga-zwierzetom-teraz-sama-potrzebuje-wsparcia-137145/#post12246876 Wena mi sie podoba :-) Quote
Anna_33 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Wega tyz piknie, ale czy ona na pewno chce byc weganka ? ;) Quote
jolek68 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 halbina napisał(a):kwitną też bzy... :loveu: ale za dnia marne szanse, by je podziwiać... Pora wymyśleć suczydłom jakieś imiona... ciagle nie mam na nie pomysłu... Może białą nazwiemy... Wena, a czarną... Wega... Co Wy na to?... mam za daleko bo bym Ci podrzuciła bukiet bzów ;) Imiona oki ;) Quote
kuba123 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Anna_33 napisał(a):Wega tyz piknie, ale czy ona na pewno chce byc weganka ? ;) Weganka może nie, ale Wegusia brzmi dobrze:lol: Quote
Anna_33 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Wega to w koncu najasniejsza gwiazda ( a moze jedna z ))) A ktora psina bedzie Wega? Quote
psiama Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Imiona dumne :p. Pasuja do tych dziewczyn z podgardlami :cool3:. Halbina, trzymaj się ! Quote
Formica Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Cudnie. Widzę, że chrzest już się odbył. A kiedy urządzamy oblewanie chrztowe? :diabloti::razz: Quote
halbina Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Jest druga nad ranem, pani jeszcze nie śpi, ale nam już bardzo śpiąco... pani więc udaje, że śpi... i my udajemy... po to, by wszyscy zobaczyli, jak śpimy sobie stadkiem na rogówce... i na pańci... pańcia jest pod kołderką, my zaś na kołderce... trochę nam się robi ciasnawo na tej rogóweczce... na pańci to już w ogóle mało miejsca niezajętego zostało... może więc znacie jakieś inne pańcie, na których można by się było wygodniej położyć?... najlepiej dwie pańcie... bo nas jest dwie.. . Quote
Recommended Posts