Jump to content
Dogomania

Black&white, czyli dwie 2mies. suczki docelowo duże.Domki w Zabrzu i Krakowie!

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszałam... ale teraz to już nie będzie takie proste... maturalny walec właśnie się wtacza na moją osobę... ustne - siedzenie w komisjach i to nie u siebie (muszę dojechać)... weekendy zupełnie z głowy (9.00 - 20)... półgodzinna przerwa obiadowa na spacer z psami... :roll:

Posted

halbina napisał(a):
zapraszałam... ale teraz to już nie będzie takie proste... maturalny walec właśnie się wtacza na moją osobę... ustne - siedzenie w komisjach i to nie u siebie (muszę dojechać)... weekendy zupełnie z głowy (9.00 - 20)... półgodzinna przerwa obiadowa na spacer z psami... :roll:

ło matko :crazyeye: się przerobisz a tu takie stadko jeszcze na głowie :shake:

Posted

halbina napisał(a):

No tak, moloch maturalny ruszył ... :roll:. Na szczescie potrwa i ... będzie po. A kasztanowce kwitną na potęgę jak na matury przystało :razz:.

Posted

kwitną też bzy... :loveu: ale za dnia marne szanse, by je podziwiać...
Pora wymyśleć suczydłom jakieś imiona... ciagle nie mam na nie pomysłu...
Może białą nazwiemy... Wena, a czarną... Wega... Co Wy na to?...

Posted

halbina napisał(a):
kwitną też bzy... :loveu: ale za dnia marne szanse, by je podziwiać...
Pora wymyśleć suczydłom jakieś imiona... ciagle nie mam na nie pomysłu...
Może białą nazwiemy... Wena, a czarną... Wega... Co Wy na to?...

mam za daleko bo bym Ci podrzuciła bukiet bzów ;)
Imiona oki ;)

Posted

Jest druga nad ranem, pani jeszcze nie śpi, ale nam już bardzo śpiąco... pani więc udaje, że śpi... i my udajemy... po to, by wszyscy zobaczyli, jak śpimy sobie stadkiem na rogówce... i na pańci... pańcia jest pod kołderką, my zaś na kołderce...

trochę nam się robi ciasnawo na tej rogóweczce... na pańci to już w ogóle mało miejsca niezajętego zostało... może więc znacie jakieś inne pańcie, na których można by się było wygodniej położyć?... najlepiej dwie pańcie... bo nas jest dwie.. .