Jump to content
Dogomania

Black&white, czyli dwie 2mies. suczki docelowo duże.Domki w Zabrzu i Krakowie!

Recommended Posts

Posted

Gosiara napisałą na Miau:

A tak z innej beczki mam pieski do oddania
Dogomania coś nie działa,więc sobie pozwoliłam tutaj napisać...
Biały i brązowy to pieski a 2 czarne to sunie identyczne.Do wzięcia za 2 tygodnie,pomórzcie mi poszukać dla nich domku

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obie były bardzo dzielne... ładnie dreptały za swoim psim opiekunem i za mną, opierając się tylko co pewien czas... jak na pierwsze wyjście i wyprawę do weta, to spisały się super! trochę jeszcze niepewne odgłosów i niesmiałewobec przechodniów, choć to różnie... za niektórymi chciały biec, przed innymi próbowały uciec... a byliśmy na dwie tury, dlatego taka konfiguracja na fotach... Inka i Wega, Platon i Wena...

Posted

[quote name='halbina']Gosiara napisałą na Miau:

A tak z innej beczki mam pieski do oddania
Dogomania coś nie działa,więc sobie pozwoliłam tutaj napisać...
Biały i brązowy to pieski a 2 czarne to sunie identyczne.Do wzięcia za 2 tygodnie,pomórzcie mi poszukać dla nich domku

Znowu stajniane? ciekawe czy po tych samych rodzicach?

Posted

kuba123 napisał(a):
ona boska:loveu::loveu: jest
gdybym nie miała psicy stałabym pierwsza w kolejce

wcale nie :evil_lol: bo ja bym była pierwsza :eviltong:

Posted

halbina napisał(a):
jest chętny domek na Wegę... domek zapowiada sie super! jest w Opolu, z ogrodem, rodzina wielopokoleniowa i do towarzystwa 6-letni jamnik... :cool3:

Jak mają jamnika, to zniosą wszystko, tylko, czy się Wega nie zdziwi, że taki mały psiak będzie nią rządził :diabloti:.

Posted

DG32 napisał(a):
Jak mają jamnika, to zniosą wszystko, tylko, czy się Wega nie zdziwi, że taki mały psiak będzie nią rządził :diabloti:.

wychowana z kolosami to z takim pryszczem da sobie radę :evil_lol:

Posted

DG32--->Poprzednie psy nie były urodzone w stajni,tylko przygarnięte z opuszczonej budowy,teraz szczeniaki są po naszej suce,która była wzięta ze śląskiego schroni"ciachnięta"tak nas zapewniano...Jak tylko młode się odchowają mama będzie ciachnięta!

Posted

Trzymam za rozmowy :multi:. Wielopokoleniowy kochający dom, teren zielony, psie towarzystwo, czy mozna dla takiej pieknoty marzyc o czyms więcej.

Nie zapeszam, moooooocno trzymam !!! :thumbs:

Posted

Pięęękna ta Wega :oops: Po prostu cudo... Wena też, ale Weegaa :loveu:

Wiadomo jak wyglądali rodzice tych "maluszków"? ;) Doczytałam, że małe nie będą, faktycznie łapki solidne :cool3: