Abrakadabra Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Rudzia jest w Azylu - niestety i muszę szukać jej domu. Selenga - Twoje ogłoszenia były piękne - masz jeszcze zdjęcia Rudzi? Ja zapłacę za Allegro, jesli wznowisz ogłoszenie. Tekst przeslę Ci na PW, dobrze? Acha.. i mam jeszcze jedno sliczne zdjęcie - podaj mi swój adres e-mail proszę. Quote
Selenga Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 no właśnie czekam na PW :) Ogłoszenie mam przygotowane tylko trzeba tekst uaktualnić mój mail [email protected] Quote
Abrakadabra Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Wysłałam Ci e-maila z uaktualnionym tekstem do ogłoszeń i jeszcze jedno zdjęcie Rudzi. Pamiętaj o nr konta. :razz: Czy już Ci mówiłam, że jesteś KOCHANA? :loveu: Quote
Selenga Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zaraz kochana... każdy pomaga jak może, ja się bezpośrednio do pomocy średnio nadaję, więc chociaż ogłoszeniami się przydam Lepiej zajrzyj do kokardek dla yorków :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/subscription.php?do=viewsubscription&folderid=2 Quote
Selenga Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 allegro Młodziutka, ruda sunia - idealna dla singla/ki (784762841) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Abrakadabra Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Selenga']allegro Młodziutka, ruda sunia - idealna dla singla/ki (784762841) - Aukcje internetowe Allegro Ochhhh... Jakie sliczne....:loveu: Bardzo, bardzo, bardzo dziekujemy :buzi:. Przelew już zrobiłam, a teraz lecę na bazarek! Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 świetny tekst. choc nadal uważam, ze para tez może ja przygranąć :razz:. i allegro bardzo fajne, przejrzyste... ale najładniejsza jest rudzia. wiecie, ja ją uwielbiam. bossska jest. niech żałuje ten, kto jej nie zna osobiście :eviltong: Quote
Abrakadabra Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 W niedzielę Rudzia pojechała do nowego Domciu. Mam nadzieję, że tym razem wszystko dobrze się skończy i nigdy nie wróci z adopcji. Powodzenia kochana Rudasiu... Quote
malagos Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 O, ale fajnie! Juz jej sie ten domek należy najlepszy ze wszystkich ;) Jakby co, mam na stanie Mikę, małą kudłatą jamnikowatą suczkę :cool3: Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 nie wiem, co sie stało, szukałam wątku i nie mogłam namierzyć, a mam w subskrybcji :cool1:. adopcja wygląda dobrze, tfu tfu, państwo rudzi wybierają się na szkolenie do tezeta mru, a i jeszcze wczoraj miał ich nawiedzić indywidualnie. rudzia jest przekochana i trzymajcie kciuki, żeby w końcu okazało się, ze to TEN dom. Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 mam info od mru o wczorajszej wizycie u rudzi: [QUOTE=mru Paweł był, mowi ze ludzie spoko jak najbardziej bardzo zaaferowani ;) w ogóle chcą się z nim spotykać i głębić wiedzę tajemną ogólnie naprawdę fajnie widać, że się przejmują Paweł im polecił też tę stronkę zwierzak-w-domu ;) przypomniałam mu i mówi, że się ucieszyli ;) aaa i suka na razie nie domaga się uwagi ani szczekaniem ani gryzieniem oczywiscie, musi się najpierw przyzwyczaić do nowych warunków, dopiero za jakies 2 tygodnie będzie ew. sobą :razz: hihi :multi: Quote
mru Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 no, ludzie dobrze rokują i wydają się naprawdę sensowni no i w razie co mamy rękę na pulsie ;) Quote
Abrakadabra Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Mru oraz tezecie Mru :razz: - bardzo dziękujemy za "rozpoznanie terenu". To juz nie pierwszy raz , kiedy pomagacie! [B]Kocham Was[/B].:loveu: Quote
mru Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 my Was też :oops: jakby coś to zawsze do nas uderzajcie :cool3: aaa, wiecie co? Rudka teraz ma jednak na imię Sara ;) Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 boszszsz... ten postrzeleniec ma na imię sara :crazyeye:?? absolutnie do niej nie pasuje, jej by lepiej fijołek pasowało :evil_lol: oczywiście jak dla mnie to się może nazywac i burek i azor i hermenegilda albo i nawet klawiatura, to nieistotne, ale akurat w tym przypadku - to szacowne imię aż skrzypi w połączeniu z tą akurat sunią. Quote
Abrakadabra Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='sleepingbyday']boszszsz... ten postrzeleniec ma na imię sara :crazyeye:?? absolutnie do niej nie pasuje, jej by lepiej fijołek pasowało :evil_lol: oczywiście jak dla mnie to się może nazywac i burek i azor i hermenegilda albo i nawet klawiatura, to nieistotne, ale akurat w tym przypadku - to szacowne imię aż skrzypi w połączeniu z tą akurat sunią.[/QUOTE] Sleep. Muszę się z Tobą zgodzić. Sara?! :mdleje: Aleeeeeeeeeeeeeee - Pani powiedziała mi dzisiaj, że rudzieńswo przyswoiło nowe imię w ciągu 5-ciu minut! I niech już będzie Sarą , nawet przez najbliższe 15 lat :) Bardzo się pilnuje i nie spuszcza nowych ludzi z oczu. Nawet jak szaleje z patyczkiem to jest to szaleństwo kontrolowane :cool3:. Tak jakby chciała byc pewna, że jej nie zostawią... Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 dokładnie, sara czy konstantynopolitańczykowianeczka - niewazne, byle maiła to imie jak najdłużej i zawsze u tej rodziny :cool3:. niech się pilnuje, bardzo dobrze. a jak rozmowa? jak o niej mówią? zadowoleni? ucza się? co mówili o spotkaniu z pawłem? zachęcili się? często jakiś trick polecony zahcwyca, jka działa i skłąnia do dalszej pracyz psem. tzn ja wiem, ze oni chca, ale sukcesy dopingują. Quote
mru Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 już podobno się bardzo cuieszyli, jak usiadła :eviltong: bo narzekali, że ona nie chce a po prostu nagródkę za wysoko trzymali i ona sakakała :evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='mru']już podobno się bardzo cuieszyli, jak usiadła :eviltong: bo narzekali, że ona nie chce a po prostu nagródkę za wysoko trzymali i ona sakakała :evil_lol:[/QUOTE] Łaaaa.....ł Co do skoków tej rudej strzygi - to mówiłam Pani, że powinna dostać tytuł mistrzyni świata (Rudzia. Nie Pani). Ona pokonuje 2-metrowe wysokości :roll:.. A wracając do siadania - Mru - skąd wiesz, że wreszcie usiadała :razz: i skąd wiesz, że nagródka była za wysoko :razz: ? Quote
mru Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 no, bo Paweł dał jej nisko i usiadła :D :cool3: :evil_lol: a wiecie co? :oops: pomyliłam wszystko, ona nie jest Sara tylko Saba teraz... :roll: Quote
Abrakadabra Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 SA-BA? :shocked!: Dżizusssss. No cóż... Niechaj będzie Saba ... W końcu nawet Sienkiewicz.. Staś, Nel, Słoń, Kali... i Konstyntanopolitańczykowianeczka... Nieważne.. Mru - to znaczy, że Twój CUDOWNY :cool3: TZ był u ludzi raz jeszcze? Quote
mru Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 aaaaaaaaaaa właśnie sie dowiedziałam, że nie Saba a Sara jednak :wallbash::stupid::splat::drinking:aaa przepraszam :cool3: Sara hihi nie Saba :eviltong: boże ale wstyd :evil_lol::oops: tak, cudowny TZ był jeszcze raz u nich i teraz w czwartek będzie :cool3: aaa jeszcze raz dziewczyny: SARA! przepraszam :D:splat: Quote
mru Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiecie, jaki Paweł miał ze mnie ubaw... :oops: Quote
Recommended Posts