Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudzia jest w Azylu - niestety i muszę szukać jej domu.

Selenga - Twoje ogłoszenia były piękne - masz jeszcze zdjęcia Rudzi?
Ja zapłacę za Allegro, jesli wznowisz ogłoszenie. Tekst przeslę Ci na PW, dobrze?
Acha.. i mam jeszcze jedno sliczne zdjęcie - podaj mi swój adres e-mail proszę.

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

świetny tekst. choc nadal uważam, ze para tez może ja przygranąć :razz:.

i allegro bardzo fajne, przejrzyste... ale najładniejsza jest rudzia. wiecie, ja ją uwielbiam. bossska jest. niech żałuje ten, kto jej nie zna osobiście :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

nie wiem, co sie stało, szukałam wątku i nie mogłam namierzyć, a mam w subskrybcji :cool1:.
adopcja wygląda dobrze, tfu tfu, państwo rudzi wybierają się na szkolenie do tezeta mru, a i jeszcze wczoraj miał ich nawiedzić indywidualnie. rudzia jest przekochana i trzymajcie kciuki, żeby w końcu okazało się, ze to TEN dom.

Posted

mam info od mru o wczorajszej wizycie u rudzi:

[QUOTE=mru
Paweł był, mowi ze ludzie spoko jak najbardziej

bardzo zaaferowani ;) w ogóle chcą się z nim spotykać i głębić wiedzę tajemną

ogólnie naprawdę fajnie widać, że się przejmują

Paweł im polecił też tę stronkę zwierzak-w-domu ;) przypomniałam mu i mówi, że się ucieszyli ;)

aaa i suka na razie nie domaga się uwagi ani szczekaniem ani gryzieniem
oczywiscie, musi się najpierw przyzwyczaić do nowych warunków, dopiero za jakies 2 tygodnie będzie ew. sobą :razz: hihi

:multi:

Posted

boszszsz... ten postrzeleniec ma na imię sara :crazyeye:?? absolutnie do niej nie pasuje, jej by lepiej fijołek pasowało :evil_lol:

oczywiście jak dla mnie to się może nazywac i burek i azor i hermenegilda albo i nawet klawiatura, to nieistotne, ale akurat w tym przypadku - to szacowne imię aż skrzypi w połączeniu z tą akurat sunią.

Posted

[quote name='sleepingbyday']boszszsz... ten postrzeleniec ma na imię sara :crazyeye:?? absolutnie do niej nie pasuje, jej by lepiej fijołek pasowało :evil_lol:

oczywiście jak dla mnie to się może nazywac i burek i azor i hermenegilda albo i nawet klawiatura, to nieistotne, ale akurat w tym przypadku - to szacowne imię aż skrzypi w połączeniu z tą akurat sunią.[/QUOTE]

Sleep. Muszę się z Tobą zgodzić. Sara?!
:mdleje:

Aleeeeeeeeeeeeeee - Pani powiedziała mi dzisiaj, że rudzieńswo przyswoiło nowe imię w ciągu 5-ciu minut!
I niech już będzie Sarą , nawet przez najbliższe 15 lat :)
Bardzo się pilnuje i nie spuszcza nowych ludzi z oczu. Nawet jak szaleje z patyczkiem to jest to szaleństwo kontrolowane :cool3:.
Tak jakby chciała byc pewna, że jej nie zostawią...

Posted

dokładnie, sara czy konstantynopolitańczykowianeczka - niewazne, byle maiła to imie jak najdłużej i zawsze u tej rodziny :cool3:.

niech się pilnuje, bardzo dobrze.

a jak rozmowa? jak o niej mówią? zadowoleni? ucza się? co mówili o spotkaniu z pawłem? zachęcili się? często jakiś trick polecony zahcwyca, jka działa i skłąnia do dalszej pracyz psem. tzn ja wiem, ze oni chca, ale sukcesy dopingują.

Posted

już podobno się bardzo cuieszyli, jak usiadła :eviltong: bo narzekali, że ona nie chce a po prostu nagródkę za wysoko trzymali i ona sakakała :evil_lol:

Posted

[quote name='mru']już podobno się bardzo cuieszyli, jak usiadła :eviltong: bo narzekali, że ona nie chce a po prostu nagródkę za wysoko trzymali i ona sakakała :evil_lol:[/QUOTE]

Łaaaa.....ł
Co do skoków tej rudej strzygi - to mówiłam Pani, że powinna dostać tytuł mistrzyni świata (Rudzia. Nie Pani). Ona pokonuje 2-metrowe wysokości :roll:..

A wracając do siadania - Mru - skąd wiesz, że wreszcie usiadała :razz: i skąd wiesz, że nagródka była za wysoko :razz: ?

Posted

no, bo Paweł dał jej nisko i usiadła :D :cool3: :evil_lol:

a wiecie co? :oops: pomyliłam wszystko, ona nie jest Sara tylko Saba teraz... :roll:

Posted

SA-BA? :shocked!:
Dżizusssss. No cóż... Niechaj będzie Saba ...
W końcu nawet Sienkiewicz.. Staś, Nel, Słoń, Kali... i Konstyntanopolitańczykowianeczka...
Nieważne..

Mru - to znaczy, że Twój CUDOWNY :cool3: TZ był u ludzi raz jeszcze?

Posted

aaaaaaaaaaa

właśnie sie dowiedziałam, że nie Saba a Sara jednak

:wallbash::stupid::splat::drinking:aaa przepraszam :cool3:

Sara hihi nie Saba :eviltong: boże ale wstyd :evil_lol::oops:

tak, cudowny TZ był jeszcze raz u nich i teraz w czwartek będzie :cool3:

aaa jeszcze raz dziewczyny: SARA! przepraszam :D:splat: