Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też długo nie miałam czasu zaglądać, więc teraz chwilka.
Ja niestety nie mogę pieska wziąć.. bo tata jeszcze się nie zastanowił i pewnie jak już się zgodzi to minie, więc już będzie mieć pewnie nowy domek.. :(
ale to dobrze dla niej :) może ktoś by zapewnił jej lepsze warunki niż ja bo ja ogrodu nie mam :D mimo że po dwie godziny jestem codziennie na dworze z psem i 0,25 hektara działkę mam. Uśpiliśmy ostatnio owczarka.. ale dziadek nie chce Sity.. on chce owczarka ;/ i dupa..
a mi się ona tak podoba.. bu. :roll: :shake: :-(

Posted

A ja przybiegam z informacją że Siciak idzie się dzisiaj pokazać chętnemu domkowi. Zaczepiła mnie znajoma w sklepie że szuka dla ojca psa najlepiej szczeniaka który jako dorosły nie urośnie duży i ma być suczka. Ojciec na emeryturze mieszka 2 bloki ode mnie:lol:. Więc zaczęłam mówić o Sicie. bo przecież młoda nie duża już nie urośnie i już w domku wychowana jako tako i talon na sterylkę będzie etc. No zobaczymy czy coś z tego wyjdzie a jak nie to będziemy szukać szczeniaka. Ale nie zapeszajmy i trzymajmy kciuki:loveu:

Posted

Gisic87 napisał(a):
A ja przybiegam z informacją że Siciak idzie się dzisiaj pokazać chętnemu domkowi. Zaczepiła mnie znajoma w sklepie że szuka dla ojca psa najlepiej szczeniaka który jako dorosły nie urośnie duży i ma być suczka. Ojciec na emeryturze mieszka 2 bloki ode mnie:lol:. Więc zaczęłam mówić o Sicie. bo przecież młoda nie duża już nie urośnie i już w domku wychowana jako tako i talon na sterylkę będzie etc. No zobaczymy czy coś z tego wyjdzie a jak nie to będziemy szukać szczeniaka. Ale nie zapeszajmy i trzymajmy kciuki:loveu:

O, super, to trzymam kciuki :loveu:

Posted

Kciuki trzymane :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Gdyby spodobała się domkowi to daj znać. Zbliża się akcja w Silesii i każde wolne miejsce na wagę złota :p - dlatego trzymam kciuki potrójnie :lol:

Czekamy na wieści.

Posted

Z Siciakiem idziemy dopiero dziś. Od kilku dni znowu mam problemy zdrowotne a wczoraj wieczorem już tak mnie zmogło że nie byłam się w stanie ruszyć, całą noc nie spałam wstałam dziś o 4 w trochę lepszym stanie niż wczoraj więc zafundowałam chociaż psiakom wczesno poranny spacer. Ehh chyba pierwszy raz tak wcześnie na dogo zaglądam

Posted

Gisic87 napisał(a):
Z Siciakiem idziemy dopiero dziś. Od kilku dni znowu mam problemy zdrowotne a wczoraj wieczorem już tak mnie zmogło że nie byłam się w stanie ruszyć, całą noc nie spałam wstałam dziś o 4 w trochę lepszym stanie niż wczoraj więc zafundowałam chociaż psiakom wczesno poranny spacer. Ehh chyba pierwszy raz tak wcześnie na dogo zaglądam

O kurczaki:( to ja Ci zdrówka zycze a Sitce domku !

Posted

Niestety domek chcę mniejszego psiaka chociaż Siciak się im spodobał ale jest za duża. ni szukają gabarytowo małego takiego jakby "niskopodłogowego" psiaka coś w stylu Telmy albo mniejszego. Zaprosiłam ich na akcje w Silesii powiedzieli że się zjawią, jutro mają jechać jeszcze do schronu w Chorzowie i jeśli nic "malutkiego" nie znajdą to na akcji mają być b na pewno jakieś szczeniorki będą wiec jeśli nie Sita to przynajmniej może jakiś psiak skorzysta a ja będę go mieć na oku bo pan mieszka na tej samej ulicy co ja tylko 2 bloki dalej:lol:

Posted

Gisic87 napisał(a):
Niestety domek chcę mniejszego psiaka chociaż Siciak się im spodobał ale jest za duża. ni szukają gabarytowo małego takiego jakby "niskopodłogowego" psiaka coś w stylu Telmy albo mniejszego. Zaprosiłam ich na akcje w Silesii powiedzieli że się zjawią, jutro mają jechać jeszcze do schronu w Chorzowie i jeśli nic "malutkiego" nie znajdą to na akcji mają być b na pewno jakieś szczeniorki będą wiec jeśli nie Sita to przynajmniej może jakiś psiak skorzysta a ja będę go mieć na oku bo pan mieszka na tej samej ulicy co ja tylko 2 bloki dalej:lol:

No szkoda :( taki ładny pies, a dla jednych za mały, dla drugich za duży :( miejmy nadzieję, że wpadnie komuś w oko w Silesii :)

Posted
Posted

Paola06 napisał(a):
Gisic-w schronie Mysłowickim jest szczenie w typie nufka:(
Póki co jeszcze jest...

Ale oni chcą szczeniaka który w przyszłości urośnie nie duży taki jak pisałam niskopodłogowy. i ma być suczka najlepiej.
Ale jeśli możesz i są zdjęcia proszę o link mam słabość do czarnych długowłosych psiaków:oops:

Posted

[quote name='Gisic87']Ale oni chcą szczeniaka który w przyszłości urośnie nie duży taki jak pisałam niskopodłogowy. i ma być suczka najlepiej.
Ale jeśli możesz i są zdjęcia proszę o link mam słabość do czarnych długowłosych psiaków:oops:

hihihi to jak zobaczysz naszego Princa to sie zakochasz:evil_lol:http://www.dogomania.pl/forum/f28/princ-walal-sie-jak-smiec-po-ulicy-juz-bezpieczny-szczeniak-szuka-ds-137656/index16.html#post12329819

Posted

Nowa koncepcja do niedoblu:evil_lol:
Ale tak Siciak znalazł fajny domek. będzie mieszkać niedaleko lecznicy na Brynowie. Rodzinka to rodzice i 4 starszych dzieci w tym córka 13 letnia podobno totalnie zakręcona na punkcie psów, nie miała własnego to z psami sąsiadów wychodziła ale teraz będzie już mieć Siciaka. Strasznie się cieszę że znalazła dobry domek a te moje łzy to żeby nie było ze szczęścia tylko ja tak zawsze:loveu: