lussi&saba Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja też długo nie miałam czasu zaglądać, więc teraz chwilka. Ja niestety nie mogę pieska wziąć.. bo tata jeszcze się nie zastanowił i pewnie jak już się zgodzi to minie, więc już będzie mieć pewnie nowy domek.. :( ale to dobrze dla niej :) może ktoś by zapewnił jej lepsze warunki niż ja bo ja ogrodu nie mam :D mimo że po dwie godziny jestem codziennie na dworze z psem i 0,25 hektara działkę mam. Uśpiliśmy ostatnio owczarka.. ale dziadek nie chce Sity.. on chce owczarka ;/ i dupa.. a mi się ona tak podoba.. bu. :roll: :shake: :-( Quote
Gisic87 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 A ja przybiegam z informacją że Siciak idzie się dzisiaj pokazać chętnemu domkowi. Zaczepiła mnie znajoma w sklepie że szuka dla ojca psa najlepiej szczeniaka który jako dorosły nie urośnie duży i ma być suczka. Ojciec na emeryturze mieszka 2 bloki ode mnie:lol:. Więc zaczęłam mówić o Sicie. bo przecież młoda nie duża już nie urośnie i już w domku wychowana jako tako i talon na sterylkę będzie etc. No zobaczymy czy coś z tego wyjdzie a jak nie to będziemy szukać szczeniaka. Ale nie zapeszajmy i trzymajmy kciuki:loveu: Quote
__Lara Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Gisic87 napisał(a):A ja przybiegam z informacją że Siciak idzie się dzisiaj pokazać chętnemu domkowi. Zaczepiła mnie znajoma w sklepie że szuka dla ojca psa najlepiej szczeniaka który jako dorosły nie urośnie duży i ma być suczka. Ojciec na emeryturze mieszka 2 bloki ode mnie:lol:. Więc zaczęłam mówić o Sicie. bo przecież młoda nie duża już nie urośnie i już w domku wychowana jako tako i talon na sterylkę będzie etc. No zobaczymy czy coś z tego wyjdzie a jak nie to będziemy szukać szczeniaka. Ale nie zapeszajmy i trzymajmy kciuki:loveu: O, super, to trzymam kciuki :loveu: Quote
JOMA Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Kciuki trzymane :thumbs: :thumbs: :thumbs: Gdyby spodobała się domkowi to daj znać. Zbliża się akcja w Silesii i każde wolne miejsce na wagę złota :p - dlatego trzymam kciuki potrójnie :lol: Czekamy na wieści. Quote
maciaszek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 To i ja trzymam kciuki oraz czekam na wieści! Quote
Ola la Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Gisicku! trzymam kciuki!i super dla SItki by bylo i miejsce np dla Prinsiątka by sie zwolnilo:placz: jego watek:http://www.dogomania.pl/forum/f28/princ-walal-sie-jak-smiec-po-ulicy-juz-bezpieczny-szczeniak-szuka-ds-137656/index9.html Quote
Gisic87 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Z Siciakiem idziemy dopiero dziś. Od kilku dni znowu mam problemy zdrowotne a wczoraj wieczorem już tak mnie zmogło że nie byłam się w stanie ruszyć, całą noc nie spałam wstałam dziś o 4 w trochę lepszym stanie niż wczoraj więc zafundowałam chociaż psiakom wczesno poranny spacer. Ehh chyba pierwszy raz tak wcześnie na dogo zaglądam Quote
Ola la Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Gisic87 napisał(a):Z Siciakiem idziemy dopiero dziś. Od kilku dni znowu mam problemy zdrowotne a wczoraj wieczorem już tak mnie zmogło że nie byłam się w stanie ruszyć, całą noc nie spałam wstałam dziś o 4 w trochę lepszym stanie niż wczoraj więc zafundowałam chociaż psiakom wczesno poranny spacer. Ehh chyba pierwszy raz tak wcześnie na dogo zaglądam O kurczaki:( to ja Ci zdrówka zycze a Sitce domku ! Quote
Gisic87 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Niestety domek chcę mniejszego psiaka chociaż Siciak się im spodobał ale jest za duża. ni szukają gabarytowo małego takiego jakby "niskopodłogowego" psiaka coś w stylu Telmy albo mniejszego. Zaprosiłam ich na akcje w Silesii powiedzieli że się zjawią, jutro mają jechać jeszcze do schronu w Chorzowie i jeśli nic "malutkiego" nie znajdą to na akcji mają być b na pewno jakieś szczeniorki będą wiec jeśli nie Sita to przynajmniej może jakiś psiak skorzysta a ja będę go mieć na oku bo pan mieszka na tej samej ulicy co ja tylko 2 bloki dalej:lol: Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Gisic87 napisał(a):Niestety domek chcę mniejszego psiaka chociaż Siciak się im spodobał ale jest za duża. ni szukają gabarytowo małego takiego jakby "niskopodłogowego" psiaka coś w stylu Telmy albo mniejszego. Zaprosiłam ich na akcje w Silesii powiedzieli że się zjawią, jutro mają jechać jeszcze do schronu w Chorzowie i jeśli nic "malutkiego" nie znajdą to na akcji mają być b na pewno jakieś szczeniorki będą wiec jeśli nie Sita to przynajmniej może jakiś psiak skorzysta a ja będę go mieć na oku bo pan mieszka na tej samej ulicy co ja tylko 2 bloki dalej:lol: No szkoda :( taki ładny pies, a dla jednych za mały, dla drugich za duży :( miejmy nadzieję, że wpadnie komuś w oko w Silesii :) Quote
maciaszek Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Gisic87']Niestety domek chcę mniejszego psiakaW katowickim schronisku jest kilka małych piesków (takich do 30 cm w kłębie): adopcja - adopcje - psy - 481/09 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 350/09 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 1394/08 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 1248/08 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 362/08 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 818/08 - Schronisko Dla Zwierząt Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='maciaszek']W katowickim schronisku jest kilka małych piesków (takich do 30 cm w kłębie): adopcja - adopcje - psy - 481/09 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 350/09 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 1394/08 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 1248/08 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 362/08 - Schronisko Dla Zwierząt adopcja - adopcje - psy - 818/08 - Schronisko Dla Zwierząt maciaszek, świetnie, że podałaś te psiaki :) Gisic, możesz je podsunąć Państwu, którzy chcieli małego pieska? :) Quote
Gisic87 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Ale oni chcą szczeniaka:roll: pisałam to we wcześniejszym poście . Tzn myślę że taki do pół roku może być Quote
Paola06 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Gisic-w schronie Mysłowickim jest szczenie w typie nufka:( Póki co jeszcze jest... Quote
Gisic87 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Paola06 napisał(a):Gisic-w schronie Mysłowickim jest szczenie w typie nufka:( Póki co jeszcze jest... Ale oni chcą szczeniaka który w przyszłości urośnie nie duży taki jak pisałam niskopodłogowy. i ma być suczka najlepiej. Ale jeśli możesz i są zdjęcia proszę o link mam słabość do czarnych długowłosych psiaków:oops: Quote
Ola la Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Gisic87']Ale oni chcą szczeniaka który w przyszłości urośnie nie duży taki jak pisałam niskopodłogowy. i ma być suczka najlepiej. Ale jeśli możesz i są zdjęcia proszę o link mam słabość do czarnych długowłosych psiaków:oops: hihihi to jak zobaczysz naszego Princa to sie zakochasz:evil_lol:http://www.dogomania.pl/forum/f28/princ-walal-sie-jak-smiec-po-ulicy-juz-bezpieczny-szczeniak-szuka-ds-137656/index16.html#post12329819 Quote
__Lara Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Glutofia napisał(a):Donoszę ze znalazła dom!! Serio? Suuuuuuuuuuuuuuuuuuper:loveu: Quote
maciaszek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Glutofia napisał(a):Donoszę ze znalazła dom!!:multi: :multi: :multi: Super !!!! To ciekawe, którą psinę Gisic wzięła na dt :diabloti:? Mam pewien typ ;). Quote
JOMA Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Czy ktoś się jeszcze łudzi, że Gisic po akcji wraca do do mu bez psiaka :diabloti: Myślę, że sama się nam pochwali :p Quote
maciaszek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Hmmm, mój typ padł, bo znalazł domek :). Mam zatem nową koncepcję ;). Quote
Gisic87 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Nowa koncepcja do niedoblu:evil_lol: Ale tak Siciak znalazł fajny domek. będzie mieszkać niedaleko lecznicy na Brynowie. Rodzinka to rodzice i 4 starszych dzieci w tym córka 13 letnia podobno totalnie zakręcona na punkcie psów, nie miała własnego to z psami sąsiadów wychodziła ale teraz będzie już mieć Siciaka. Strasznie się cieszę że znalazła dobry domek a te moje łzy to żeby nie było ze szczęścia tylko ja tak zawsze:loveu: Quote
Recommended Posts