maciaszek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Glutofia napisał(a):Nie pękaj ogłoszenia dopiero jeden dzień lecą. Kiedy ja właśnie pękam i cały czas biję się z myślami... ;) Ale boję się, że Bazyl by ją zniszczył psychicznie, zanim by się dogadali... Glutofia napisał(a):Kto potrafi zrobić banerek dla Blusi?Ja niestety w tym temacie nędzna jestem... Quote
rufusowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 śliczna jest ta jamniodorka :loveu: Kasiu jak Cie korci, to zapoznaj ich na neutralnym gruncie...nie będziesz wiedziała dopoki sie nie przekonasz ;) jesli jest uległa to juz cos...tylko nie wiem czy jak ona jest taka przytulaśna, to zniosłaby kilka tygodni/miesięcy chłodu z Waszej strony...bo jesli nie dogadywaliby sie w kwestiach dzielenia sie Waszą uwagą, to trzeba by było ich nieco olać :cool1: Quote
maciaszek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='rufusowa']Kasiu jak Cie korci, to zapoznaj ich na neutralnym gruncie...Tylko właśnie o to chodzi, że na neutralnym gruncie to Bazyl by się nawet z nią bawił. Zero problemu. Gorzej w domu. A najgorzej jakby chciała do nas podejść, poprzytulać się, wejść na kolana. Wtedy kanał. No i przy jedzeniu i w ogóle w kuchni. Też kicha... Jak był u nas przez dwa jamniś, szczeniorek, to w białasie irytacja narastała i w końcu nie pozwalał mu nawet wchodzić do pokoju, w którym był i w którym byłam ja. Od razu startował. I każdy start był ostrzejszy :(. jesli jest uległa to juz cos...tylko nie wiem czy jak ona jest taka przytulaśna, to zniosłaby kilka tygodni/miesięcy chłodu z Waszej strony...No właśnie. I dlatego jej nie biorę. Bo mi jej żal. Cała ta sytuacja najbardziej odbiłaby się na niej. I boję się, że zanim by się pogodzili, to ona byłaby strzępkiem nerwów. A do tego w ogóle mam teraz stresującą sytuację w domu. To nie jest chyba dobry moment na psa. Choć stwierdzam to z wielkim bólem, bo zakochałam się w tej pannicy... Quote
rufusowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Nie martw sie Kasiu...znajdziemy jej najcudowniejszy domek pod słonkiem trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemow Quote
Glutofia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Kurcze jaka szkoda ze twój pies nie chce zaakceptowac towarzystwa. Wyjątkowo pasujecie do siebie z Blue.. Moje też jej pokazały gdzie ma miejsce. Brydzia ją oburczała przy misce :) a Hien jak mu rano skakała po głowie to ją capnął:evil_lol: Tyle ze moje diabły są nieszkodliwe.. Juz wiem po co jamnik taki dlugi- żeby mógł kraść z kredensu w kuchni. Ale juz nie kradnie, juz sie dowiedziała ze to przywilej Brydzi która co prawda nie ruszy ale będzie pysk tam trzymac ,ślinić się i opędzac od konkurencji Quote
Isadora7 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Glutofia']Nie pękaj ogłoszenia dopiero jeden dzień lecą. Ja juz rozpuściłam wici. Sąsiadki pytają w pracy itd.. Blusia czeka na ten ostateczny domek!!! Kto potrafi zrobić banerek dla Blusi? Już robie banerek ślicznocie. Quote
rufusowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Glutofia']Juz wiem po co jamnik taki dlugi- żeby mógł kraść z kredensu w kuchni. Ale juz nie kradnie, juz sie dowiedziała ze to przywilej Brydzi która co prawda nie ruszy ale będzie pysk tam trzymac ,ślinić się i opędzac od konkurencji :roflt::roflt: Quote
maciaszek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Nie martw sie Kasiu...znajdziemy jej najcudowniejszy domek pod słonkiemNo, ja innego w ogóle nie biorę pod uwagę :eviltong:. trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemow Dziękować? Nie dziękować (żeby nie zapeszyć)...? A podziękuję, co mi tam ;). [quote name='Glutofia']Kurcze jaka szkoda ze twój pies nie chce zaakceptowac towarzystwa. Wyjątkowo pasujecie do siebie z Blue..Nie dobijaj mnie :placz:. Mnie już serce pęka... Moje też jej pokazały gdzie ma miejsce. Brydzia ją oburczała przy misce :) a Hien jak mu rano skakała po głowie to ją capnął:evil_lol: Tyle ze moje diabły są nieszkodliwe..Mój też jeszcze nigdy nie ugryzł tymczasowicza. Obślinił, przygniótł do ziemi i poryczał do ucha, to i owszem ;), ale, żeby krzywdę poważną zrobić to nie. Bardziej się boję o krzywdę psychiczną Blue i nasze nerwy. Ja się nie bardzo nadaję do takich stresów (przy tymczasowiczach wymiękałam po 2 dniach), a TZ teraz na pewno mi nie pomoże. Ech... Quote
Glutofia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 A wiesz co moje robią? Jak ktoś puka do drzwi to oczywiscie wszystkie biegną tyle ze Bryda I Hien po drodze jeszcze "kąsają" Blusię, niby nieszkodliwie ale do drzwi ją dopuśćić nie chcą, po czym idę ja i ścierą okładam towarzystwo torując sobie przejście bo to MOJE drzwi. Sama Blusia nic sobie z tego nie robi jak juz Bryda głośniej ryknie to się przypłaszczy i za chwilę sama po niej skacze. Quote
maciaszek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Śliczne banerki. Bardzo dziękujemy :loveu: :multi:. Quote
danka1234 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 jeszcze kilka ogłoszeń dla ślicznotki. interpress ojej przygarnij zwiarzaka szukaj zwiarzaka nasi pupile ogloszenia olx Quote
danka1234 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 bardzo prosze:lol: dobrze by było te linki do ogloszeń i banerki umieścic w 1 poście żeby były widoczne dla chcacych jeszcze cos dorobić.;) Quote
maciaszek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 danka1234 napisał(a):dobrze by było te linki do ogloszeń i banerki umieścic w 1 pościeNo fakt, zaćmiło mnie... Już umieszczone :). Quote
vena&vivi Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Banerek już mam i podnosze Blu:multi::loveu: Quote
HebaNova Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 LABRADOR w ciele JAMNIKA, jamnikowata, łagodna, młoda - FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT kącik małej na stronce fundacji Quote
Glutofia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :multi: właśnie miałam prosić o umieszczenie jej na stronce dzieki. Quote
vena&vivi Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Blu na pierwszą biegnie :) Interesował się ktoś małą?? Quote
maciaszek Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 HebaNova, wielkie dzięki :). vena&vivi, do mnie nikt się nie odzywał w sprawie ślicznotki. Glutofia, jakie wieści z frontu? Quote
Glutofia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Niestety zero chętnych na adopcję..rozpuszczam wici nieustająco Kolacja... Quote
maciaszek Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 No ładnie, chyba muszę ją jednak zabrać. Toż u Was istne mordy odchodzą. Brygida chce moją ślicznotkę zabić... Aaaaa... :evil_lol: http://images43.fotosik.pl/114/c14aef86e5ab9674med.jpg - Czy Twoja mina wyraża coś w stylu "RATUNKUUU"??!!! :evil_lol: A czy Wy wyjeżdżacie na ten weekend? A tu, na tym zdjęciu (w tle), dobrze widać jaką musiałam przyjąć pozę, czyli jak zjechać z krzesła, żeby Bluśka się zmieściła :evil_lol:. Quote
Recommended Posts