Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarny w piątek został pogryziony przez innego psa z boksu,ma ranę na głowie,nodze,rozerwane ucho,ranę na jajkach:-(jak go zobaczyłam w sobotę całego wytarzanego w błocie z podkulonym ogonem to myślałam,że serce mi pęknie.Zabrałam go od razu do pani fryzjerki,bo wiedziałam,że ona ma delikatne szampony,które można stosować na rany,doprowadziłyśmy go do ładu,rany spryskałysmy preparatem z antybiotykiem przyspieszającym gojenie.Czarny cały czas był bardzo smutny,ale co mu się dziwić,jak wszystko go na pewno bolało.Pani fryzjerka przejęła się losem Czarnego i nie wzięła od nas pieniążków;)Potem zadzwoniłam do państwa z Warszawy i powiedziałam o zaistniałej sytuacji i usłyszałam:proszę się nie martwić,zabierzemy go do dobrego lekarza:loveu:

Niedziela godzina 10.00,zajeżdżamy na umówione miejsce,państwo już czekają,na widok Czarnego mają mokre oczy,pan przywiózł cały album zdjęć poprzednich piesków,dużo opowiadają,są oczarowani Czarnym i wzruszeni,że tak bardzo przypomina im ich ukochanego Marsa.Moim zdaniem ludzie rewelacyjni.Pan przekazuje na karmę dla schroniska 200 zł.
Myslę,że Czarny lepiej trafić nie mógł.
Państwo obiecali zdjęcia z nowego domu jak już Czarny się zadomowi:loveu:

Cioteczki odwaliłyscie kawał dobrej roboty:multi:

Posted

[quote name='MARCHEWA']Czarny w piątek został pogryziony przez innego psa z boksu,ma ranę na głowie,nodze,rozerwane ucho,ranę na jajkach:-(jak go zobaczyłam w sobotę całego wytarzanego w błocie z podkulonym ogonem to myślałam,że serce mi pęknie.Zabrałam go od razu do pani fryzjerki,bo wiedziałam,że ona ma delikatne szampony,które można stosować na rany,doprowadziłyśmy go do ładu,rany spryskałysmy preparatem z antybiotykiem przyspieszającym gojenie.Czarny cały czas był bardzo smutny,ale co mu się dziwić,jak wszystko go na pewno bolało.Pani fryzjerka przejęła się losem Czarnego i nie wzięła od nas pieniążków;)Potem zadzwoniłam do państwa z Warszawy i powiedziałam o zaistniałej sytuacji i usłyszałam:proszę się nie martwić,zabierzemy go do dobrego lekarza:loveu:

Niedziela godzina 10.00,zajeżdżamy na umówione miejsce,państwo już czekają,na widok Czarnego mają mokre oczy,pan przywiózł cały album zdjęć poprzednich piesków,dużo opowiadają,są oczarowani Czarnym i wzruszeni,że tak bardzo przypomina im ich ukochanego Marsa.Moim zdaniem ludzie rewelacyjni.Pan przekazuje na karmę dla schroniska 200 zł.
Myslę,że Czarny lepiej trafić nie mógł.
Państwo obiecali zdjęcia z nowego domu jak już Czarny się zadomowi:loveu:

Cioteczki odwaliłyscie kawał dobrej roboty:multi:

Czyli udało mu się w ostatniej chwili. Gdyby nie nowy dom to co by się stało dalej z Czarnym ?

A tak to jest bezpieczny i mam nadzieję, że będzie bardzo kochany :lol:.

Posted

oj, bardzo smutne wydarzenie :( strasznie szkoda i Czarnego i tych piesków, które tam zostają :(
ale faktycznie, wygląda na to, że Czarnemu trafił się najlepszy domek :multi: będziemy czekac na zdjęcia, nie zapomnij ich wkleic jak będziesz miała :cool3: i pisz koniecznie wszystkie informacje na jego temat :)
strasznie się cieszę, ze to ogłoszenie okazało się dla niego szczęśliwe, bo bardzo zapadł mi w serce ten kudłatek :) :loveu:

Posted

Wczoraj zadzwoniłam do nowego domku Czarnego zapytać jak minęła pierwsza noc i jak się chłopak czuje w nowym miejscu.Pan odpowiedział,że wszystko jest dobrze,że byli u weta i Czarny dostaje antybiotyki,ponieważ jedna rana(ta na łapie jest głęboka)i że Czarny już weselszy jest,nawet obszczekał sąsiada:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Wczoraj Pan Czarnego vel Marsa zadzwonił do mnie,aby zdać relacje jak miewa się nasz bohater.Dowiedziałam się,że przytył,że lubi kiedy się go czesze,że z Wenus dogadał się wspaniale,a jego ulubionym zajęciem jest łowienie rybek w stawie:evil_lol:
Czekam na obiecane fotki;)

• 1 month later...
Posted

PapryczkaChili napisał(a):
już Ci wyślę numer tel :D koniecznie pokaż :D

Papryczko,wysłałm ci fotkę;)Czarny ma nową fryzurę,ciekawe czy go poznasz:evil_lol:na zdjęciu jest z panią i z Wenus(sunia także została przygarnięta)

Posted

Dziękuję Papryczko:loveu:

Faktycznie,Czarny troszkę niewyraźny,poproszę o jeszcze jedną fotkę.Mimo wszystko widać,że psiaki zadowolone,a Wenus wygląda jak mała kuleczka:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

PapryczkaChili napisał(a):
nie ma sprawy :D do usług :D
jakby się dało więcej zdjęć - to byłoby super :)

Wczoraj miałam telefon z domku Czarnego z najnowszymi relacjami:loveu:poprosiłam o następną fotkę,która własnie otrzymałam i przesłałam PapryczceChili;)i myslę,że zaraz wszyscy zobaczymy naszego bohatera w pełnej krasie:evil_lol: