MARCHEWA Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Czarny w piątek został pogryziony przez innego psa z boksu,ma ranę na głowie,nodze,rozerwane ucho,ranę na jajkach:-(jak go zobaczyłam w sobotę całego wytarzanego w błocie z podkulonym ogonem to myślałam,że serce mi pęknie.Zabrałam go od razu do pani fryzjerki,bo wiedziałam,że ona ma delikatne szampony,które można stosować na rany,doprowadziłyśmy go do ładu,rany spryskałysmy preparatem z antybiotykiem przyspieszającym gojenie.Czarny cały czas był bardzo smutny,ale co mu się dziwić,jak wszystko go na pewno bolało.Pani fryzjerka przejęła się losem Czarnego i nie wzięła od nas pieniążków;)Potem zadzwoniłam do państwa z Warszawy i powiedziałam o zaistniałej sytuacji i usłyszałam:proszę się nie martwić,zabierzemy go do dobrego lekarza:loveu: Niedziela godzina 10.00,zajeżdżamy na umówione miejsce,państwo już czekają,na widok Czarnego mają mokre oczy,pan przywiózł cały album zdjęć poprzednich piesków,dużo opowiadają,są oczarowani Czarnym i wzruszeni,że tak bardzo przypomina im ich ukochanego Marsa.Moim zdaniem ludzie rewelacyjni.Pan przekazuje na karmę dla schroniska 200 zł. Myslę,że Czarny lepiej trafić nie mógł. Państwo obiecali zdjęcia z nowego domu jak już Czarny się zadomowi:loveu: Cioteczki odwaliłyscie kawał dobrej roboty:multi: Quote
monika55 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Biedak. Ale najwazniejsze zakonczenie. Mam nadzieje, ze bedzie szczesliwy.:loveu: Quote
Onaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='MARCHEWA']Czarny w piątek został pogryziony przez innego psa z boksu,ma ranę na głowie,nodze,rozerwane ucho,ranę na jajkach:-(jak go zobaczyłam w sobotę całego wytarzanego w błocie z podkulonym ogonem to myślałam,że serce mi pęknie.Zabrałam go od razu do pani fryzjerki,bo wiedziałam,że ona ma delikatne szampony,które można stosować na rany,doprowadziłyśmy go do ładu,rany spryskałysmy preparatem z antybiotykiem przyspieszającym gojenie.Czarny cały czas był bardzo smutny,ale co mu się dziwić,jak wszystko go na pewno bolało.Pani fryzjerka przejęła się losem Czarnego i nie wzięła od nas pieniążków;)Potem zadzwoniłam do państwa z Warszawy i powiedziałam o zaistniałej sytuacji i usłyszałam:proszę się nie martwić,zabierzemy go do dobrego lekarza:loveu: Niedziela godzina 10.00,zajeżdżamy na umówione miejsce,państwo już czekają,na widok Czarnego mają mokre oczy,pan przywiózł cały album zdjęć poprzednich piesków,dużo opowiadają,są oczarowani Czarnym i wzruszeni,że tak bardzo przypomina im ich ukochanego Marsa.Moim zdaniem ludzie rewelacyjni.Pan przekazuje na karmę dla schroniska 200 zł. Myslę,że Czarny lepiej trafić nie mógł. Państwo obiecali zdjęcia z nowego domu jak już Czarny się zadomowi:loveu: Cioteczki odwaliłyscie kawał dobrej roboty:multi: Czyli udało mu się w ostatniej chwili. Gdyby nie nowy dom to co by się stało dalej z Czarnym ? A tak to jest bezpieczny i mam nadzieję, że będzie bardzo kochany :lol:. Quote
PapryczkaChili Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 oj, bardzo smutne wydarzenie :( strasznie szkoda i Czarnego i tych piesków, które tam zostają :( ale faktycznie, wygląda na to, że Czarnemu trafił się najlepszy domek :multi: będziemy czekac na zdjęcia, nie zapomnij ich wkleic jak będziesz miała :cool3: i pisz koniecznie wszystkie informacje na jego temat :) strasznie się cieszę, ze to ogłoszenie okazało się dla niego szczęśliwe, bo bardzo zapadł mi w serce ten kudłatek :) :loveu: Quote
Onaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='MARCHEWA']Czarny w drodze do Warszawy; Jaki on cudny :lol:. Quote
Kaas1 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 I miał biedak szczęście.. w nieszczęściu...będziemy czekali na wieści z nowego domku. Na pewno będzie dobrze..... Quote
MARCHEWA Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Wczoraj zadzwoniłam do nowego domku Czarnego zapytać jak minęła pierwsza noc i jak się chłopak czuje w nowym miejscu.Pan odpowiedział,że wszystko jest dobrze,że byli u weta i Czarny dostaje antybiotyki,ponieważ jedna rana(ta na łapie jest głęboka)i że Czarny już weselszy jest,nawet obszczekał sąsiada:evil_lol: Quote
PapryczkaChili Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 hahaha to wspaniale :) już się czuje jak u siebie :) Quote
MARCHEWA Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Wczoraj Pan Czarnego vel Marsa zadzwonił do mnie,aby zdać relacje jak miewa się nasz bohater.Dowiedziałam się,że przytył,że lubi kiedy się go czesze,że z Wenus dogadał się wspaniale,a jego ulubionym zajęciem jest łowienie rybek w stawie:evil_lol: Czekam na obiecane fotki;) Quote
PapryczkaChili Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 fajne wieści :) cieszę się, że znalazł domek :loveu: i też czekamy na zdjęcia :) Quote
MARCHEWA Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Mam fotkę z nowego domku w komórce,ale nie mogę jej wstawić,chyba,że ktoś może to wyślę mu mms-a:cool3: Quote
PapryczkaChili Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='MARCHEWA']Mam fotkę z nowego domku w komórce,ale nie mogę jej wstawić,chyba,że ktoś może to wyślę mu mms-a:cool3:[/QUOTE] już Ci wyślę numer tel :D koniecznie pokaż :D Quote
MARCHEWA Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 PapryczkaChili napisał(a):już Ci wyślę numer tel :D koniecznie pokaż :D Papryczko,wysłałm ci fotkę;)Czarny ma nową fryzurę,ciekawe czy go poznasz:evil_lol:na zdjęciu jest z panią i z Wenus(sunia także została przygarnięta) Quote
orpha Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 sorki ze pcham sie z offem :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/brak-deklaracji-paluch-ratunku-wola-tramp-146899/ Quote
PapryczkaChili Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 tak, dostałam zdjęcie, już wklejam :D ale mało go widac :( i tak sobie myślę, że skoro ma jeszcze kompana, to to jest naprawdę najlepszy domek :D :multi: dobrzy ludzie i jeszcze psiór drugi Quote
MARCHEWA Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Dziękuję Papryczko:loveu: Faktycznie,Czarny troszkę niewyraźny,poproszę o jeszcze jedną fotkę.Mimo wszystko widać,że psiaki zadowolone,a Wenus wygląda jak mała kuleczka:evil_lol: Quote
PapryczkaChili Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 nie ma sprawy :D do usług :D jakby się dało więcej zdjęć - to byłoby super :) Quote
MARCHEWA Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 PapryczkaChili napisał(a):nie ma sprawy :D do usług :D jakby się dało więcej zdjęć - to byłoby super :) Wczoraj miałam telefon z domku Czarnego z najnowszymi relacjami:loveu:poprosiłam o następną fotkę,która własnie otrzymałam i przesłałam PapryczceChili;)i myslę,że zaraz wszyscy zobaczymy naszego bohatera w pełnej krasie:evil_lol: Quote
PapryczkaChili Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 no to wklejam zdjęcie Czarnego ;) ale ma kajdan na szyi - przystojniak się z niego zrobił :loveu: Quote
MARCHEWA Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Ale fryzura,ja nie mogę:crazyeye::evil_lol::loveu: Normalnie model:loveu: Quote
Onaa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Człowiek się cieszy jak takie piękne zdjecia ogląda i takie szczęśliwe psie historie czyta :lol:. Quote
Recommended Posts