MARCHEWA Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Czarny jest łagodny,wesoły i trzeba pamiętać,że to wulkan energii,on lubi pobiec np.za zającem,nie dla niego spacery na smyczy:shake:on musi się wyganiać,potem grzecznie wraca i może iść do domku,myślę,że idealny byłby dla niego dom z ogrodem,ale nie koniecznie,rodzina lubiąca ruch na świeżym powietrzu także,rodzina która wychodzi z psem 3 razy dziennie dookoła bloku odpada:shake: Quote
PapryczkaChili Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 MARCHEWA napisał(a):Papryczko zgadzam się z Tobą w 100%,że ten pies już dawno powinien grzać dupkę w super domku. Jeżeli możesz o nim napisać,nagłosnić jego historię to bardzo fajnie,dziekuję ci za pomoc.:loveu: Przyjaciela na pewno nie oddamy byle komu,domek będzie musiał zgodzić się na wizyty przed i po-adopcyjne,w tym schronisku gdzie jest Czarny każdy musi podpisać także umowę adopcyjną super :multi: w takim razie potrzebuję nawet na priv dane kontaktowe do osoby, która będzie mogła powiedziec co i jak i poprowadzic sprawę Czarnego - ale to juz mam :cool3: wybiorę jakieś fajne zdjęcie i postaram się to zrobic dzisiaj wieczorem, bo mam straszny sajgon w pracy i nie mam jak teraz. jak macie pomysły na fajny tekst to super :) aha, proszę o wyrozumiałośc bo jeszcze nigdy się tym nie zajmowałam ;) Quote
lilo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dziewczyny a ile kosztowałby fryzjer dla Przyjaciela ?? bo on wygląda jak sznaucerek i myślę że jakby był obstrzyżony to szybciuto znajdzie właściciela nawet przez allegro. Wiadomo że ludzie wolą ładne i zadbane pieski nawet jesli jest to tylko " przykrywka " schroniskowej bidy... Czy jeśli znalazłyby się pieniążki na fryzjera jesteście w stanie go zorganizowac ?? Albo same obstrzyc i wykąpac ?? Quote
MARCHEWA Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Lilo też o tym myślałam,tylko czekam na lepsza pogodę. Quote
Onaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Widzę, że u Czrnego też coś się dzieje :lol:. Malutki Czarny psiaczku pędź po domek :). Quote
PapryczkaChili Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No trzeba rozkęcic akcję i Czarnego oddac do super domku, bo już tyle chłopak siedzi w schronisku, a z tego, co piszecie, to jest to super psiak :cool3::loveu: Quote
Kaas1 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wystawiłam Czarnego na 13 dni na allegro : 40% Sznaucera, 100% Przyjaciela (652771820) - Aukcje internetowe Allegro Quote
lilo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Byłoby super gdyby udało sie zorganizowac metamorfoze dla przystojniaka :) jakby trzeba było to ja mogę dorzucic troszkę forsy na fryzjera , wiem jak sie polepsza humor po dobrym strzyżonku :) i domek się szybciutko znajdzie :) Quote
MARCHEWA Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Kaas1']Wystawiłam Czarnego na 13 dni na allegro : 40% Sznaucera, 100% Przyjaciela (652771820) - Aukcje internetowe Allegro Kaas1,Allegro rewelacja:loveu: Quote
PapryczkaChili Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 super allegro :) jeśli mogę to wykorzystam w ogłoszeniach :) Quote
Kaas1 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dzięki za uznanie:))) Czy możecie podać, gdzie ogłaszałyście Przyjaciela? Na tych stronach psich jest tak trudno przebrnąć przez masę już istniejących ogłoszeń a przecież nie ma sensu dublować. Będę wdzięczna Quote
Kaas1 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dodałam dziś na adopcje.org, 4lapy.pl i kupiepsa, dziś jeszcze go powrzucam w różne miejsca Quote
PapryczkaChili Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 a ja mam nadzieję, w poniedziałek będzie Czarny w metrze. dam znać :) dałam następujące ogłoszenie (wzorując się na tym z allegro ;) ) Czarny To wspaniały przyjazny pies, bez cienia agresji, radosny i towarzyski. Uwielbia spacery i jest spragniony kontaktu z ludźmi. Wyrzucony brutalnie z domu, po zimie przeżytej dzięki łasce dobrych ludzi, trafił do schroniska. Teraz czeka na prawdziwy dom. Jeśli lubisz takie kudłate pieski i masz ochotę pomóc skontaktuj się, dzwoniąc na komórkę: tel. 693960672 lub 602347426, mail: [email protected] lub [email protected]. Mam nadzieję, ze jest ok ;) Głupio mi, że dopiero teraz dałam to ogłoszenie, ale mam jakiś sajgon w pracy w ostatnich dniach i ciągle nie miałam kiedy do tego siąść... Quote
MARCHEWA Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dziewczyny,dziękuję:Rose: PapryczkoChili,ja mam to samo,sajgon w pracy,brak czasu i dlatego jestem wam wdzięczna za pomoc,bo samemu to zbyt wiele się nie zdziała. Quote
PapryczkaChili Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 MARCHEWA napisał(a):Dziewczyny,dziękuję:Rose: PapryczkoChili,ja mam to samo,sajgon w pracy,brak czasu i dlatego jestem wam wdzięczna za pomoc,bo samemu to zbyt wiele się nie zdziała. razem zdecydowanie lepiej i więcej można zdziałać:multi: Quote
MARCHEWA Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 lilo napisał(a):Byłoby super gdyby udało sie zorganizowac metamorfoze dla przystojniaka :) jakby trzeba było to ja mogę dorzucic troszkę forsy na fryzjera , wiem jak sie polepsza humor po dobrym strzyżonku :) i domek się szybciutko znajdzie :) Lilo,dzięki za chęć pomocy:loveu:dam znac kiedy pójdziemy do fryzjera,na razie pogoda marna:shake: Quote
Kaas1 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Na pewno warto psiaka ostrzyc, jak trzeba, dołożę grosik. Ale co do zdjęć- najlepszy efekt dają chyba zdjęcia robione z bliska. Tam, gdzie widać całą mordkę i jej wyraz. Jakże często to właśnie powoduje zainteresowanie. Dziś spróbuję jeszcze go poogłaszać w kilku miejscach. Quote
MARCHEWA Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jutro podjadę do fryzjera i wypytam o cenę strzyżenia dla Czarnego,może w tym tygodniu zrobimy chłopaka na przystojniaka:evil_lol: Quote
Kaas1 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Tak, sądzę, że lekki lifting poprawiłby szanse naszego przystojniaka:). Jak na razie jest na allegro 102 osoby. A wiec proszę o informację dotyczące kosztów zabiegu i nowe zdjęcia Przyjaciela. Quote
MARCHEWA Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Wczoraj Czarny uciekł,pobiegł za zającem i zniknął,ale....dzisiaj sam przyszedł pod schronisko:evil_lol: Myślę,że to z jednej strony dobry znak,wrócił,a to dobrze,a uciekł bo on potrzebuje ruchu i jeden spacer to dla niego za mało.Chłopak się wybiegał i przyszedł do swoich. Fryzjer we wtorek i sesja;) Quote
Recommended Posts