Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarny jest łagodny,wesoły i trzeba pamiętać,że to wulkan energii,on lubi pobiec np.za zającem,nie dla niego spacery na smyczy:shake:on musi się wyganiać,potem grzecznie wraca i może iść do domku,myślę,że idealny byłby dla niego dom z ogrodem,ale nie koniecznie,rodzina lubiąca ruch na świeżym powietrzu także,rodzina która wychodzi z psem 3 razy dziennie dookoła bloku odpada:shake:

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Papryczko zgadzam się z Tobą w 100%,że ten pies już dawno powinien grzać dupkę w super domku.
Jeżeli możesz o nim napisać,nagłosnić jego historię to bardzo fajnie,dziekuję ci za pomoc.:loveu:
Przyjaciela na pewno nie oddamy byle komu,domek będzie musiał zgodzić się na wizyty przed i po-adopcyjne,w tym schronisku gdzie jest Czarny każdy musi podpisać także umowę adopcyjną

super :multi:
w takim razie potrzebuję nawet na priv dane kontaktowe do osoby, która będzie mogła powiedziec co i jak i poprowadzic sprawę Czarnego - ale to juz mam :cool3: wybiorę jakieś fajne zdjęcie i postaram się to zrobic dzisiaj wieczorem, bo mam straszny sajgon w pracy i nie mam jak teraz.
jak macie pomysły na fajny tekst to super :)

aha, proszę o wyrozumiałośc bo jeszcze nigdy się tym nie zajmowałam ;)

Posted

Dziewczyny a ile kosztowałby fryzjer dla Przyjaciela ?? bo on wygląda jak sznaucerek i myślę że jakby był obstrzyżony to szybciuto znajdzie właściciela nawet przez allegro. Wiadomo że ludzie wolą ładne i zadbane pieski nawet jesli jest to tylko " przykrywka " schroniskowej bidy...
Czy jeśli znalazłyby się pieniążki na fryzjera jesteście w stanie go zorganizowac ?? Albo same obstrzyc i wykąpac ??

Posted

Byłoby super gdyby udało sie zorganizowac metamorfoze dla przystojniaka :) jakby trzeba było to ja mogę dorzucic troszkę forsy na fryzjera , wiem jak sie polepsza humor po dobrym strzyżonku :) i domek się szybciutko znajdzie :)

Posted

Dzięki za uznanie:)))

Czy możecie podać, gdzie ogłaszałyście Przyjaciela? Na tych stronach psich jest tak trudno przebrnąć przez masę już istniejących ogłoszeń a przecież nie ma sensu dublować.
Będę wdzięczna

Posted

a ja mam nadzieję, w poniedziałek będzie Czarny w metrze. dam znać :)

dałam następujące ogłoszenie (wzorując się na tym z allegro ;) )

Czarny

To wspaniały przyjazny pies, bez cienia agresji, radosny i towarzyski. Uwielbia spacery i jest spragniony kontaktu z ludźmi. Wyrzucony brutalnie z domu, po zimie przeżytej dzięki łasce dobrych ludzi, trafił do schroniska. Teraz czeka na prawdziwy dom. Jeśli lubisz takie kudłate pieski i masz ochotę pomóc skontaktuj się, dzwoniąc na komórkę: tel. 693960672 lub 602347426, mail: [email protected] lub [email protected].

Mam nadzieję, ze jest ok ;)

Głupio mi, że dopiero teraz dałam to ogłoszenie, ale mam jakiś sajgon w pracy w ostatnich dniach i ciągle nie miałam kiedy do tego siąść...

Posted

Dziewczyny,dziękuję:Rose:
PapryczkoChili,ja mam to samo,sajgon w pracy,brak czasu i dlatego jestem wam wdzięczna za pomoc,bo samemu to zbyt wiele się nie zdziała.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Dziewczyny,dziękuję:Rose:
PapryczkoChili,ja mam to samo,sajgon w pracy,brak czasu i dlatego jestem wam wdzięczna za pomoc,bo samemu to zbyt wiele się nie zdziała.

razem zdecydowanie lepiej i więcej można zdziałać:multi:

Posted

lilo napisał(a):
Byłoby super gdyby udało sie zorganizowac metamorfoze dla przystojniaka :) jakby trzeba było to ja mogę dorzucic troszkę forsy na fryzjera , wiem jak sie polepsza humor po dobrym strzyżonku :) i domek się szybciutko znajdzie :)

Lilo,dzięki za chęć pomocy:loveu:dam znac kiedy pójdziemy do fryzjera,na razie pogoda marna:shake:

Posted

Na pewno warto psiaka ostrzyc, jak trzeba, dołożę grosik. Ale co do zdjęć- najlepszy efekt dają chyba zdjęcia robione z bliska. Tam, gdzie widać całą mordkę i jej wyraz. Jakże często to właśnie powoduje zainteresowanie.
Dziś spróbuję jeszcze go poogłaszać w kilku miejscach.

Posted

Tak, sądzę, że lekki lifting poprawiłby szanse naszego przystojniaka:). Jak na razie jest na allegro 102 osoby. A wiec proszę o informację dotyczące kosztów zabiegu i nowe zdjęcia Przyjaciela.

Posted

Wczoraj Czarny uciekł,pobiegł za zającem i zniknął,ale....dzisiaj sam przyszedł pod schronisko:evil_lol:
Myślę,że to z jednej strony dobry znak,wrócił,a to dobrze,a uciekł bo on potrzebuje ruchu i jeden spacer to dla niego za mało.Chłopak się wybiegał i przyszedł do swoich.

Fryzjer we wtorek i sesja;)