Marinka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Strasznie trudno ją fotografować:eviltong:, za każdym razem, kiedy brałam aparat do ręki Mili robiła uniki :evil_lol: Dziękuję Paulinko za poprawę jakości zdjęć :lol: Nie wiem, czy kiedykolwiek uda mi się oddać na fotografii urodę pysia Mili Ten psiak, to prawdziwy żywioł, wszędzie jej pełno :evil_lol::eviltong: Nie za bardzo lubi chodzić na smyczce, ale powoli się przyzwyczaja. Wczoraj byliśmy na polance obok Kliniki więc pozwoliłam jej się wybiegać :eviltong: na każde zawołanie natychmiast wracała :multi:. Jeśli będzie taka możliwość sprawdzę jak wyglądają jej relacje z dziećmi. Quote
Marinka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Marinko - ależ ona fajniusia i zabawna jest :lol: :loveu: Bardzo dobre zdjęcia ;) Tylko te cztery udało mi się zrobić :eviltong:, inne nie wyszły, bo obejmowały a to ogonek, a to plecki :oops::eviltong::lol: Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Marinko - ależ ona fajniusia i zabawna jest :lol: :loveu: Bardzo dobre zdjęcia ;) Quote
Ulka18 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 SLICZNA TA SUCZYNKA :loveu: taki pregowany jamniczek z genialnymi uszami. Ostatnie zdjecia sa naprawde dobre, nic tylko dawac do ogloszen. Quote
Marinka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 agata51 napisał(a):Jak jej mogę pomóc? Mili potrzebuje przede wszystkim ciepłego i kochającego domku:lol: W tej chwili pieniążków na utrzymanie w hotelu i na sterylizację Quote
Marinka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Opis Mili:loveu: Mili jest malutka:) nie sięga nawet połowy łydki. Jest półroczną sunią, o umaszczeniu w typie tygryska (pręgowana). Została znaleziona w południe 25 kwietnia. Prawdopodobnie również porzucona:( Była zapchlona i zarobaczona. A także mocno wychudzona:( Przemiła, wesoła i bardzo ruchliwa (wszędzie jej pełno) - istny żywioł. Mimo młodego wieku bardzo posłuszna, wystarczy jedno odwołanie. Mimo krótkich "jamnikowatych" łapek uwielbia biegać. Bardzo lubi, jest wręcz spragniona pieszczot i kontaktu z człowiekiem. W stosunku do innych psiaków jest bardzo towarzyska [jednak unika dużych piesków, ale nie szczeka na nie (w ogóle do tej pory nie słyszałam jej głosu)] W miarę nowych informacji i obserwacji mili będę ten post edytować- link do tego posta dodałam w pierwszym poście Quote
Basia1968 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Genialne zdjęcie:loveu::loveu: cudowna Milunia:loveu::loveu: Quote
Marinka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Zdjęcia zrobione z innego aparatu :lol: Quote
2010 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Sliczne fotki . ALe psiak za kazdym razem jakis inny:evil_lol: Quote
Marinka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 ick napisał(a):Sliczne fotki . ALe psiak za kazdym razem jakis inny:evil_lol: Przekażę jej te pochwały :cool3: może wówczas chętniej będzie się fotografować:eviltong::evil_lol: Quote
Marinka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 MartynaP napisał(a):zrobie jej wieczorem kilka ogloszen Dziękuję :loveu: Witam na wątku :Rose::bye: Quote
MartynaP Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Marinka napisał(a):Dziękuję :loveu: Witam na wątku :Rose::bye: przybyłam skoro mnie zaprosiłaś :eviltong: Quote
Marinka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 MartynaP napisał(a):przybyłam skoro mnie zaprosiłaś :eviltong: I słusznie Cię zaprosiłam - obiecałaś zrobić kilka ogłoszeń :cool3::eviltong: Quote
Poker Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ja też jestem . Mała słodka .Sama już nie wiem komu pomagać. Chyba trzeba będzie jakis bank załatwić :evil_lol: Nie wiem tez co spowodowało,że codziennie kilka osób zwraca się do mnie z prosbą o pomoc :roll:,a ja już nie mam tylu środków finansowych :shake:, więc mogę teraz tylko podnieść na duchu :lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Mam nadzieję, że zdjęcia w porządku :cool3: Trzeba ją poogłaszać po Lublinie, na pewno znajdą się chętni. Ja mogę pomóc ale dopiero w następnym tygodniu, bo dziś jadę do domu. Quote
agata51 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Finansowo nie mogę wesprzeć, przykro mi. Dopiero jak któryś z "moich" psiaków do domku pojedzie. Ale jeśli przyda wam się moje wsparcie duchowe - służę. Sunia prześliczna, młoda, na pewno szybko znajdzie domek. Życzę jej tego z całego serca. Quote
2010 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :loveu:DZIEKUJEMY ZA ODWIEDZINY :Rose: i WSPARCIE DUCHOWE Cioteczek Quote
Marinka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ick napisał(a)::loveu:DZIEKUJEMY ZA ODWIEDZINY :Rose: i WSPARCIE DUCHOWE Cioteczek Dziękujemy:Rose::Rose: i Witamy :thumbs::Rose::Rose: Quote
MartynaP Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Marinka napisał(a):I słusznie Cię zaprosiłam - obiecałaś zrobić kilka ogłoszeń :cool3::eviltong: no i nie zrobiłam :shake: teraz chcialam...ale niemam danych kontaktowych albo nie widze na watku :roll: Quote
Marinka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 MartynaP napisał(a):no i nie zrobiłam :shake: teraz chcialam...ale niemam danych kontaktowych albo nie widze na watku :roll: Martynko masz ode mnie pw :cool3: Quote
Recommended Posts