Lidan Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Pręgowana ślicznotko napewno znajdziesz szybko miłego wlaściciela. Takie śliczności nie mogą zostać niezauważone :loveu: Quote
Brysio Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 dziewczyny przepraszam ale jestesmy w tragicznej sytuacji mamy czas do jutra!!!! www.dogomania.pl/forum/f28/wycienczona-40-kleszczy-potrzebny-dom-w-schronie-zginie-jest-za-slaba-pomocy-137446/ Quote
Marinka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Dlaczego uCiebie tygrysku tak pusto, chodź idziemy na spacerek :painting: Quote
Marinka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Dzień dobry Mili, brzydką dziś mamy pogodę, ale i tak na spacerek pójdziemy :painting: Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Co tam u malucha??? Może jakieś nowe fotki są ? Quote
Marinka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 marlenka napisał(a):Co tam u malucha??? Może jakieś nowe fotki są ? W czwartek będzie miała zabieg, fotki miała robione, ale jak zwykle nie wyszły...malutka jest istnym żywiołem :evil_lol: Mike i Morgan napisał(a):I co tam u małej są jacyś chętni :loveu: Miałam sms-a spod Wrocławia...kiedy poprosiłam o kontakt telefoniczny dostałam odpowiedź również sms-em, czy jest mozliwość dowozu Mili do Wrocławia...kiedy postanowiłam sama zadzwonić nikt nie odbierał telefonu :razz: Quote
Marinka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 marlenka napisał(a):o to ja myślę że jak ktoś na smsy próbuje sobie psa "nabyć " to nie warto sobie głowy zawracać . Trzeba małej znaleźć dobry i odpowiedzialny dom:loveu: Też tak myślę...i szukam dalej...dzisiaj w lubelskich Anonsach powinno się ukazać ogłoszenie ;) Quote
marlenka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 o to ja myślę że jak ktoś na smsy próbuje sobie psa "nabyć " to nie warto sobie głowy zawracać . Trzeba małej znaleźć dobry i odpowiedzialny dom:loveu: Quote
Marinka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Odnowiłam Miluni kokosy: http://www.kokosy.pl/ogloszenie/42237 Quote
2010 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 :loveu: jeszcze trochę cierpliwości i znajdzie się dla Mili ten najlepszy domek:loveu: Trzymamy mocno kciuki ! Quote
Marinka Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Wiem, że filmiki są kiepskiej jakości (kręcone aparatem telefonicznym), ale troszeczkę widać ;) ImageShack - Image Hosting :: smakoyki.flv ImageShack - Image Hosting :: zabawa.flv Wczoraj (jak widać) Mili i Dina bawiły się razem (obie są szczeniętami). Choć Milusia jest starsza o 4 miesiące od Dinki mam wrażenie, że jest odrobinę mniejsza :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Fajnie, że małe się poznają. Dobrze im to zrobi :loveu: Quote
Marinka Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Fajnie, że małe się poznają. Dobrze im to zrobi :loveu: Już im to dobrze zrobiło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na prawdę świetnie się bawiły, wybiegały się i zmęczone wróciły do boksów... z tym, że Dinka została na wystawce, dopiero ok. 21- ej zanieśliśmy ją do hoteliku Quote
Marinka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Mili przeszła dziś zabieg sterylizacji...nie może w nieskończoność przebywać w hotelu...potrzebny jej dom.:help1:..teraz dla potencjalnego adoptującego jest już "bezpieczna", bo po sterylce. Spokojniutko tu u Ciebie Miluniu, więc zabieram Cię na spacerek :painting:, a przy okazji podnoszę :cool3: Quote
Marinka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Brysio, właśnie z Twojego ogłoszenia na http://www.ojej.pl/615515/Lublin-LUBLIN-Znaleziona-25042009-tygryskowata-6-miesi%EF%BF%BD.html zgłosiła się do mnie osoba...nareszcie coś zaczyna drgać :cool3: Quote
Marinka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Milunia zabieg będzie miała dopiero dziś (wczoraj miałam napisać, ale byłam już padnięta), bo pani doktor nie wyrobiła się z zabiegami...były psiaki, które potrzebowały natychmiastowej pomocy chirurgicznej:placz:. Dla Mili nie ma to większego znaczenia, w czwartek, czy dzisiaj :cool3:. Wczoraj przez dwie godziny brykała z nami na dworze w towarzystwie innej naszej podopiecznej. I tak naprawdę tylko ona reaguje na swoje imię :evil_lol:. Jest niesamowicie wesoła i posłuszna, tylko raz, kiedy miała już wracać do boksu wyłamała się i zaczęła nam uciekać :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Marinka']Brysio, właśnie z Twojego ogłoszenia na LUBLIN Znaleziona 25.04.2009 tygryskowata 6 miesięczna Mili ojej.pl zgłosiła się do mnie osoba...nareszcie coś zaczyna drgać :cool3: No mam nadzieję, że się uda i to jak najszybciej :loveu: Quote
Recommended Posts