Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka napisał(a):
Co tam u malucha??? Może jakieś nowe fotki są ?

W czwartek będzie miała zabieg, fotki miała robione, ale jak zwykle nie wyszły...malutka jest istnym żywiołem :evil_lol:

Mike i Morgan napisał(a):
I co tam u małej są jacyś chętni :loveu:

Miałam sms-a spod Wrocławia...kiedy poprosiłam o kontakt telefoniczny dostałam odpowiedź również sms-em, czy jest mozliwość dowozu Mili do Wrocławia...kiedy postanowiłam sama zadzwonić nikt nie odbierał telefonu :razz:

Posted

marlenka napisał(a):
o to ja myślę że jak ktoś na smsy próbuje sobie psa "nabyć " to nie warto sobie głowy zawracać . Trzeba małej znaleźć dobry i odpowiedzialny dom:loveu:

Też tak myślę...i szukam dalej...dzisiaj w lubelskich Anonsach powinno się ukazać ogłoszenie ;)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Fajnie, że małe się poznają. Dobrze im to zrobi :loveu:

Już im to dobrze zrobiło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na prawdę świetnie się bawiły, wybiegały się i zmęczone wróciły do boksów... z tym, że Dinka została na wystawce, dopiero ok. 21- ej zanieśliśmy ją do hoteliku

Posted

Mili przeszła dziś zabieg sterylizacji...nie może w nieskończoność przebywać w hotelu...potrzebny jej dom.:help1:..teraz dla potencjalnego adoptującego jest już "bezpieczna", bo po sterylce.
Spokojniutko tu u Ciebie Miluniu, więc zabieram Cię na spacerek :painting:, a przy okazji podnoszę :cool3:

Posted

Milunia zabieg będzie miała dopiero dziś (wczoraj miałam napisać, ale byłam już padnięta), bo pani doktor nie wyrobiła się z zabiegami...były psiaki, które potrzebowały natychmiastowej pomocy chirurgicznej:placz:. Dla Mili nie ma to większego znaczenia, w czwartek, czy dzisiaj :cool3:.
Wczoraj przez dwie godziny brykała z nami na dworze w towarzystwie innej naszej podopiecznej. I tak naprawdę tylko ona reaguje na swoje imię :evil_lol:.
Jest niesamowicie wesoła i posłuszna, tylko raz, kiedy miała już wracać do boksu wyłamała się i zaczęła nam uciekać :evil_lol: