Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gagata napisał(a):
Marinka,sprobuj wukorzystać tą fotę z 51 postu i wydrukuj tak ze 20 zwyklych papierowych ogloszen do porozwieszania..Nie każda emerytka zagląda w internet...

Już zrobiłam ogłoszenia wywieszane :cool3:

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry dzionek Mili!
odnowilam cafeanimala tygrysiczce(ja to namolny mol jestem:evil_lol:).

Już zrobiłam ogłoszenia wywieszane

no no Mili to ma dobrze.

Posted

[quote name='Rybka_39']A alegratkę ma?

Ma, oczywiście dzięki kochanej Olala:eviltong::loveu:
Przepraszam Olu, wcześniej przeoczyłam :oops:, dodałam już link w pierwszym poście

Posted

Ola la napisał(a):
Marinko nio ma ma z tym ,ze niestety ja sie na tym wyróżnianiu alegragratek to ja sie nie znam:(

Ja też całkiem zielona jestem...ale może nam dziewczyny pomogą :evil_lol::eviltong:

Posted

jesli chodzi o wyroznioną allegratkę to nalezy wysłac sms z kodem, osoba, ktora robiła ogłoszenie bedzie wiedziała o co chodzi, akie wyroznienie trwa chyba tydzien

Posted

Brysio napisał(a):
Marianko uzupełnij prosze w 1 ogłoszenia hienki;) nie trzeba bedzie szukac przy odnawianiu;)

Ależ wszystkie ogłoszenia są w pierwszym poście :cool3:

Posted

[quote name='Marinka']Ależ są:) :

#56 (permalink)

(to jest w pierwszym poście):)

a no widzisz to na moj mały mozdzek za cięzkie było:oops: nie wiedziała, ze tak to zostało zrobione heh pseplasiam:oops:

Posted

[quote name='Brysio']a no widzisz to na moj mały mozdzek za cięzkie było:oops: nie wiedziała, ze tak to zostało zrobione heh pseplasiam:oops:

Oj, nic się przecież nie stało...zrobiłam ogłoszenia zrobione przez Ciebie w linku, ponieważ było ich bardzo dużo :loveu:i jakoś dziwnie zlewały mi się linki.
Nie pomyślałam, aby napisać, czyje ogłoszenia to są:oops:, zrobiłam to znacznie później :eviltong:

Posted

[quote name='Marinka']Oj, nic się przecież nie stało...zrobiłam ogłoszenia zrobione przez Ciebie w linku, ponieważ było ich bardzo dużo :loveu:i jakoś dziwnie zlewały mi się linki.
Nie pomyślałam, aby napisać, czyje ogłoszenia to są:oops:, zrobiłam to znacznie później :eviltong:

Alez mi w ogóle nie chodziło aby pisac kto zrobil ogloszenia, to jest najmniejwazne;) wazne, ze są i nie trzeba ich szukac;)

Posted

Brysio napisał(a):
Alez mi w ogóle nie chodziło aby pisac kto zrobil ogloszenia, to jest najmniejwazne;) wazne, ze są i nie trzeba ich szukac;)

Właściwie wciąż się uczę :eviltong:...i powoli zaczynam mieć duszę księgowej :evil_lol::cool3: