Marinka Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 gagata napisał(a):Marinka,sprobuj wukorzystać tą fotę z 51 postu i wydrukuj tak ze 20 zwyklych papierowych ogloszen do porozwieszania..Nie każda emerytka zagląda w internet... Już zrobiłam ogłoszenia wywieszane :cool3: Quote
Ola la Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dobry dzionek Mili! odnowilam cafeanimala tygrysiczce(ja to namolny mol jestem:evil_lol:). Już zrobiłam ogłoszenia wywieszane no no Mili to ma dobrze. Quote
Marinka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Rybka_39']A alegratkę ma? Ma, oczywiście dzięki kochanej Olala:eviltong::loveu: Przepraszam Olu, wcześniej przeoczyłam :oops:, dodałam już link w pierwszym poście Quote
Ola la Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Marinko nio ma ma z tym ,ze niestety ja sie na tym wyróżnianiu alegragratek to ja sie nie znam:( Quote
Marinka Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Ola la napisał(a):Marinko nio ma ma z tym ,ze niestety ja sie na tym wyróżnianiu alegragratek to ja sie nie znam:( Ja też całkiem zielona jestem...ale może nam dziewczyny pomogą :evil_lol::eviltong: Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 jesli chodzi o wyroznioną allegratkę to nalezy wysłac sms z kodem, osoba, ktora robiła ogłoszenie bedzie wiedziała o co chodzi, akie wyroznienie trwa chyba tydzien Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Marianko uzupełnij prosze w 1 ogłoszenia hienki;) nie trzeba bedzie szukac przy odnawianiu;) Quote
Marinka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Brysio napisał(a):Marianko uzupełnij prosze w 1 ogłoszenia hienki;) nie trzeba bedzie szukac przy odnawianiu;) Ależ wszystkie ogłoszenia są w pierwszym poście :cool3: Quote
Marinka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Brysio napisał(a):a nie ma;) hehe Są pod zdjęciami (niektóre w formie linków do posta) :crazyeye: Quote
Marinka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Aukcja Cegiełka Życia - już tylko 2 dni - ZAPRASZAM: Pomoc dla Mili-Aukcja Charytatywna (625563360) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 tak ale nie wszystkie;) nie ma tych co ja zrobiłam;) a chodzi mi tylko o to aby nie dublowac i nie szukacx;) Quote
Marinka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Brysio']tak ale nie wszystkie;) nie ma tych co ja zrobiłam;) a chodzi mi tylko o to aby nie dublowac i nie szukacx;) Ależ są:) : #56 (permalink) (to jest w pierwszym poście):) Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Marinka']Ależ są:) : #56 (permalink) (to jest w pierwszym poście):) a no widzisz to na moj mały mozdzek za cięzkie było:oops: nie wiedziała, ze tak to zostało zrobione heh pseplasiam:oops: Quote
Marinka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Brysio']a no widzisz to na moj mały mozdzek za cięzkie było:oops: nie wiedziała, ze tak to zostało zrobione heh pseplasiam:oops: Oj, nic się przecież nie stało...zrobiłam ogłoszenia zrobione przez Ciebie w linku, ponieważ było ich bardzo dużo :loveu:i jakoś dziwnie zlewały mi się linki. Nie pomyślałam, aby napisać, czyje ogłoszenia to są:oops:, zrobiłam to znacznie później :eviltong: Quote
Marinka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Proszę o wsparcie finansowe na sterylizację dla Mili :cool3: Można kupować cegiełki na allegro (do środy 6 maja godz. 22:40): Pomoc dla Mili-Aukcja Charytatywna (625563360) - Aukcje internetowe Allegro lub wpłacać bezpośrednio na jej konto w Klinice (dane w pierwszym poście) Każdy grosz się liczy :eviltong: Quote
maarit Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Śliczna "tygrysiczka" - niestety totalnie spłukana jestem...:shake: Quote
Brysio Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Marinka']Oj, nic się przecież nie stało...zrobiłam ogłoszenia zrobione przez Ciebie w linku, ponieważ było ich bardzo dużo :loveu:i jakoś dziwnie zlewały mi się linki. Nie pomyślałam, aby napisać, czyje ogłoszenia to są:oops:, zrobiłam to znacznie później :eviltong: Alez mi w ogóle nie chodziło aby pisac kto zrobil ogloszenia, to jest najmniejwazne;) wazne, ze są i nie trzeba ich szukac;) Quote
Marinka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Brysio napisał(a):Alez mi w ogóle nie chodziło aby pisac kto zrobil ogloszenia, to jest najmniejwazne;) wazne, ze są i nie trzeba ich szukac;) Właściwie wciąż się uczę :eviltong:...i powoli zaczynam mieć duszę księgowej :evil_lol::cool3: Quote
Recommended Posts