Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ick napisał(a):
Może kiedyś będa jej fotki, aby zobaczyć szczęśliwą mordkę :loveu: Mili

Na pewno będą, jak tylko znajdę troszkę czasu (państwo, którzy adoptowali Mili niestety nie mają internetu). Zrobili już małej masę zdjęć.

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
O kurczaki kolejny szczesliwy watek!:multi:

super niespodzianke mi Mili zrobila:evil_lol:

Ta niespodzianka, to za sprawą Twojego ogłoszenia :cool3:(dowiedziałam się o tym od państwa, którzy adoptowali Mili) - jesteś więc współautorką tej niespodzianki :cool3::cool3::cool3:

Posted

Milunia miała ostatnio problemy zdrowotne (przypominam, że była silnie zarobaczona), ale państwo, którzy ją adoptowali troskliwie się nią opiekują i poddają opiece weterynaryjnej.
Milunia:loveu: ma u nich cudowny, troskliwy i oddany dom :loveu:.

Posted

Marinka napisał(a):
Milunia miała ostatnio problemy zdrowotne (przypominam, że była silnie zarobaczona), ale państwo, którzy ją adoptowali troskliwie się nią opiekują i poddają opiece weterynaryjnej.
Milunia:loveu: ma u nich cudowny, troskliwy i oddany dom :loveu:.

Jakże miło jest czytać, że Mili ma naprawdę dobry dom :loveu: Tygrysku, trzymamy kciuki za Twoje zdrowie ;)

Posted

Milunia ma się znacznie lepiej...rozdrapywane wciąż uszko ładnie się goi...państwo, którzy ją adoptowali bardzo troskliwie się nią zajmują...śmiali się ostatnio, że taka ich uroda, że za każdym razem trafia się im piesek, który ma jakieś problemy zdrowotne (ich poprzednia jamniczka chorowała na serduszko)

• 1 month later...
Posted

Troszkę mniej mnie ostatnio na Dogo i straszne zaległości cały czas mam... :shake: :oops: A tu zdjęcie prześlicznej Miluni czeka :loveu: Zmieniła się dziewczynka... Marinko, a dlaczego "całkiem dobrze" się miewa? Co się dzieje?

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Troszkę mniej mnie ostatnio na Dogo i straszne zaległości cały czas mam... :shake: :oops: A tu zdjęcie prześlicznej Miluni czeka :loveu: Zmieniła się dziewczynka... Marinko, a dlaczego "całkiem dobrze" się miewa? Co się dzieje?

Milusia miała troszkę kłopotów zdrowotnych, przeszła masę badań, strasznie gubiła sierść, podejrzewano, że ma jakieś pasożyty, albo wirusa...na szczęście okazało się, że jest zwykłym uczuleniowcem i nawet zdiagnozowano, co to uczulenie wywołuje- chodzi o pokarm jaki dostawała....sierść odrosła, Milusia wypiękniała:loveu:
Moje stwierdzenie "całkiem dobrze" faktycznie jest trochę niefortunne...chodziło mi o to, że bardzo nas niepokoiła wypadająca w takich ilościach sierść...Mili nie wyglądała ładnie, a jednak Państwo, którzy ją adoptowali kochali ją jeszcze bardziej i jeszcze usilniej starali jej się pomóc...powinnam raczej napisać, że Milusia ma cudowny dom i cudownych ludzi :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Basia1968']prześliczna sunieczka!!!:loveu::loveu: to umaszczenie i te ucholeczki cudowne - zdróweczka kochaniuśka:loveu:[/quote]

Ja też uwielbiam jej uszka :loveu:...[B]najważniejsze, że jest bardzo kochana, bardzo szczęśliwa i niczego jej nie brakuje :multi::multi::multi:[/B]