Marinka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 ick napisał(a):Może kiedyś będa jej fotki, aby zobaczyć szczęśliwą mordkę :loveu: Mili Na pewno będą, jak tylko znajdę troszkę czasu (państwo, którzy adoptowali Mili niestety nie mają internetu). Zrobili już małej masę zdjęć. Quote
Ola la Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 O kurczaki kolejny szczesliwy watek!:multi: super niespodzianke mi Mili zrobila:evil_lol: Quote
Marinka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Ola la napisał(a):O kurczaki kolejny szczesliwy watek!:multi: super niespodzianke mi Mili zrobila:evil_lol: Ta niespodzianka, to za sprawą Twojego ogłoszenia :cool3:(dowiedziałam się o tym od państwa, którzy adoptowali Mili) - jesteś więc współautorką tej niespodzianki :cool3::cool3::cool3: Quote
Marinka Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Milunia miała ostatnio problemy zdrowotne (przypominam, że była silnie zarobaczona), ale państwo, którzy ją adoptowali troskliwie się nią opiekują i poddają opiece weterynaryjnej. Milunia:loveu: ma u nich cudowny, troskliwy i oddany dom :loveu:. Quote
MyrkurDagur Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Marinka napisał(a):Milunia miała ostatnio problemy zdrowotne (przypominam, że była silnie zarobaczona), ale państwo, którzy ją adoptowali troskliwie się nią opiekują i poddają opiece weterynaryjnej. Milunia:loveu: ma u nich cudowny, troskliwy i oddany dom :loveu:. Jakże miło jest czytać, że Mili ma naprawdę dobry dom :loveu: Tygrysku, trzymamy kciuki za Twoje zdrowie ;) Quote
Marinka Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Milunia ma się znacznie lepiej...rozdrapywane wciąż uszko ładnie się goi...państwo, którzy ją adoptowali bardzo troskliwie się nią zajmują...śmiali się ostatnio, że taka ich uroda, że za każdym razem trafia się im piesek, który ma jakieś problemy zdrowotne (ich poprzednia jamniczka chorowała na serduszko) Quote
Marinka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Milunia :loveu: ma się całkiem dobrze i jest bardzo szczęśliwa :multi: Quote
MyrkurDagur Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Troszkę mniej mnie ostatnio na Dogo i straszne zaległości cały czas mam... :shake: :oops: A tu zdjęcie prześlicznej Miluni czeka :loveu: Zmieniła się dziewczynka... Marinko, a dlaczego "całkiem dobrze" się miewa? Co się dzieje? Quote
Marinka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Troszkę mniej mnie ostatnio na Dogo i straszne zaległości cały czas mam... :shake: :oops: A tu zdjęcie prześlicznej Miluni czeka :loveu: Zmieniła się dziewczynka... Marinko, a dlaczego "całkiem dobrze" się miewa? Co się dzieje? Milusia miała troszkę kłopotów zdrowotnych, przeszła masę badań, strasznie gubiła sierść, podejrzewano, że ma jakieś pasożyty, albo wirusa...na szczęście okazało się, że jest zwykłym uczuleniowcem i nawet zdiagnozowano, co to uczulenie wywołuje- chodzi o pokarm jaki dostawała....sierść odrosła, Milusia wypiękniała:loveu: Moje stwierdzenie "całkiem dobrze" faktycznie jest trochę niefortunne...chodziło mi o to, że bardzo nas niepokoiła wypadająca w takich ilościach sierść...Mili nie wyglądała ładnie, a jednak Państwo, którzy ją adoptowali kochali ją jeszcze bardziej i jeszcze usilniej starali jej się pomóc...powinnam raczej napisać, że Milusia ma cudowny dom i cudownych ludzi :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dziękuję za wyjaśnienie Marinko :loveu: Cieszę się, że sunia wydobrzała, a przede wszystkim, że jest w dobrych rękach ;) Mili :loveu: Quote
Marinka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Prawda, że śliczna ze mnie dziewczyna :cool3: Quote
Basia1968 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 prześliczna sunieczka!!!:loveu::loveu: to umaszczenie i te ucholeczki cudowne - zdróweczka kochaniuśka:loveu: Quote
Marinka Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Basia1968']prześliczna sunieczka!!!:loveu::loveu: to umaszczenie i te ucholeczki cudowne - zdróweczka kochaniuśka:loveu:[/quote] Ja też uwielbiam jej uszka :loveu:...[B]najważniejsze, że jest bardzo kochana, bardzo szczęśliwa i niczego jej nie brakuje :multi::multi::multi:[/B] Quote
MyrkurDagur Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [B]Marinko[/B], ależ piękne te zdjęcia Miluni! :crazyeye: :loveu: Zmieniła się dziewczynka, oj zmieniła :cool3: Patrzenie na nią, to sama przyjemność :loveu: Quote
Recommended Posts