Jo37 Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Zapraszam na bazarek m.in. dla zamojskich psiaków- Klary i Gucia. Quote
Tola Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 16 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Tola się wakacjuje, a ja mam super NIUSA :)Zamojska Aria ma dom <3 :))<3 Wakacjuję się, wakacjuję, ale i zagladam tutaj w poszukiwaniu m.in takich wspaniałych wieści - bardzo się cieszę! Quote
Tola Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 Życzę, aby i 2 starsze owczarki Fred i Largo? znalazły swoją przystań, wtedy być może stara oneczka z zamojskiego schroniska będzie miała szansę... Niestety Jaaga na razie nie może jej zabrać:( Mam też bardzo smutną wiadomość - przed chwilką dzwoniła wetka, że odszedł Pablo :(:( Nie wiem, co się stało, podobno jakiś wirus:( Jest mi bardzo smutno:( Pablo [*] Quote
Tola Posted August 16, 2018 Author Posted August 16, 2018 Pralinka, która jakiś czas temu znalazła DS w Warszawie, przesyła pozdrowienia z wakacji 2 Quote
b-b Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Biedny Pablo [*] A dziewczyny w swoich domkach i to jest wspaniałe! Quote
Havanka Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Nagła śmierć Pablo bardzo mnie zaskoczyła, tym bardziej, ze odszedł w gabinecie weta. Jeszcze dobrze nie zaczął życia a już musiał odejść. Strasznie mi przykro... Jeżynka widać, już sie zadomowiła, nie mówiąc o Pralince. Im się udało ! 1 Quote
Jo37 Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 W tym gabinecie odeszło ostatnio kilka kociaków. Quote
terra Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 Dobre wiadomości przeplatają się ze smutnymi, samo życie. Pablo ['] Quote
Tola Posted August 17, 2018 Author Posted August 17, 2018 15 godzin temu, terra napisał: Dobre wiadomości przeplatają się ze smutnymi, samo życie. Pablo ['] Nie ma tez już Vincenta Dzisiaj rano zadzwoniła wetka... Załamać się można Vincent [*] Quote
terra Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Nie ma tez już Vincenta Dzisiaj rano zadzwoniła wetka... Załamać się można Vincent [*] Oj, koteczku malutki Quote
Poker Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Coś nie tak w tym gabinecie. Powinni nie przyjmować nowych pacjentów tylko zrobić kwarantannę. Quote
Tola Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 Dnia 17.08.2018 o 14:47, b-b napisał: To w tym samym miejscu były? Tak, w tym samym gabinecie. Pabla TZ przywiózł tuz po 20 lipca, Vincenta chyba 6 sierpnia:( Nie mogę się z tym pogodzić:( Quote
Tola Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 Dnia 16.08.2018 o 20:36, terra napisał: Dobre wiadomości przeplatają się ze smutnymi, samo życie. Pablo ['] Smutne wiadomości przeplatają się z radosnymi... Tym razem trochę radosnych - o zwierzakach, które nie mają swoich wątków, a które pokazuję na chwilkę tutaj Quote
Tola Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 W piątek do swojego nowego domu w Warszawie pojechała Tekilka. Zamieszkała z 8 letnią mopsiczką Bubą, na razie jest wszystko ok. Zwierzki zostały nawet na trochę same w domu, a gdy pani wróciła, to Buba była cała;) Wciąż prosimy o kciuki, bo to trudna adopcja... Jaaga - bardzo dziękuję, bo ten DS to Twoja zasługa! Havanka, terra - bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach Tekilka w gabinecie Tekilka vel Tekla w DS 3 Quote
Tola Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 Dzisiaj do swojego nowego domu w Krakowie pojechała Malinka, mama malutkiej Jeżynki. Również bardzo dziękuję za pomoc w ogłoszeniach. Quote
Tola Posted August 19, 2018 Author Posted August 19, 2018 A jak wszystko pójdzie dobrze, to w sobotę Fiodorek, który już 2 miesiąc czeka w klateczce w gabinecie, pojedzie do DT do Jaaga:) Proszę o kciuki, aby się udało! Quote
b-b Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 No to trzymam za wszystkie koteczki kciuki! 1 Quote
terra Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Dobrze, że Tekilka znalazła domek, mam nadzieję, że dogada się z Bubą. Powodzenia koteńki, oby Fiodorek też szybko znalazł domek. Zapytam przy okazji, może ktoś wie o osobie, która szuka towarzysza dla swojego kotka FelV +, koteczka z mojego banerka już 8 miesięcy siedzi w klatce, a to miziasta, kochana kicia. Quote
Tola Posted August 20, 2018 Author Posted August 20, 2018 3 godziny temu, terra napisał: Dobrze, że Tekilka znalazła domek, mam nadzieję, że dogada się z Bubą. Powodzenia koteńki, oby Fiodorek też szybko znalazł domek. Zapytam przy okazji, może ktoś wie o osobie, która szuka towarzysza dla swojego kotka FelV +, koteczka z mojego banerka już 8 miesięcy siedzi w klatce, a to miziasta, kochana kicia. My mamy DT dla białaczkowych kotów, ale jest w nim teraz 2 kotki, pani nie da rady opiekowac się kolejnym :( Będę pytać... Quote
terra Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 9 godzin temu, Tola napisał: My mamy DT dla białaczkowych kotów, ale jest w nim teraz 2 kotki, pani nie da rady opiekowac się kolejnym :( Będę pytać... Tolu, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i polecam się Twojej pamięci Quote
Jaaga Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Tolu, jakie koty jeszcze zostały w gabinecie? Maluszków bardzo mi żal. Już Ci wspominałam, że u nas w zeszłym roku była taka pp bez typowych objawów. Kociaki przestawały jeść i gasły w oczach. Zanim ktokolwiek się zorientował i zrobił badania, to z szóstki kociat udało się surowicą uratować tylko naszego Szronika. Myślę, że do gabinetu w najbliższym czasie maluchy nie powinny trafiać. Jako że przewożę surowicę, to wiem, że u nas w okolicy stale gdzieś występuje pp. Jeszcze tylko prosiłabym, żeby z Fiodorkiem przekazać trochę karmy na początek, zanim po niego przyjadę do Katowic, bo trafi najpierw pod opiekę mojej mamy. Nie chciałabym mamie sprawiać kłopotu i wysyłać jej na kocie zakupy. 1 Quote
Tola Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 2 godziny temu, Jaaga napisał: Tolu, jakie koty jeszcze zostały w gabinecie? Maluszków bardzo mi żal. Już Ci wspominałam, że u nas w zeszłym roku była taka pp bez typowych objawów. Kociaki przestawały jeść i gasły w oczach. Zanim ktokolwiek się zorientował i zrobił badania, to z szóstki kociat udało się surowicą uratować tylko naszego Szronika. Myślę, że do gabinetu w najbliższym czasie maluchy nie powinny trafiać. Jako że przewożę surowicę, to wiem, że u nas w okolicy stale gdzieś występuje pp. Jeszcze tylko prosiłabym, żeby z Fiodorkiem przekazać trochę karmy na początek, zanim po niego przyjadę do Katowic, bo trafi najpierw pod opiekę mojej mamy. Nie chciałabym mamie sprawiać kłopotu i wysyłać jej na kocie zakupy. W gabinecie z kotów pod moja opieką jest tylko Fiodor, Malinka pojechała do DS w Krakowie w niedzielę, Jeżynka do Warszawy trochę wcześniej. Z tego co wiem, to w gabinecie pozostało jeszcze sporo kociąt z matkami. Ja tez mam zgłoszenie o kotce z małymi, ale jak zwykle - nie mam na razie gdzie jej zabrać:( Karmę oczywiście podam, w czwartek będę dzwoniła to wszystko obgadamy;) Quote
Recommended Posts