Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tolu, jest Fundacja zajmująca się shar pei:

http://www.fundacja-sharpei.pl/
https://www.facebook.com/pg/Fundacja-Pomarszczone-Szczęście-299869340115478/

Wiem, że prężnie działają - i jak nikt inny mają doświadczenie w tej trudnej rasie.

Tutaj masz namiary - może uda Ci się zadzwonić i poprosić o pomoc dla suni? Mogłabym napisać do nich na FB, ale wydaje mi się, że lepiej będzie zadzwonić do nich.

Kontakt:
fundacja.shar_pei [małpka] interia.pl

Jessica:602763368
Kasia:792424962

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Tolu, jest Fundacja zajmująca się shar pei:

http://www.fundacja-sharpei.pl/
https://www.facebook.com/pg/Fundacja-Pomarszczone-Szczęście-299869340115478/

Wiem, że prężnie działają - i jak nikt inny mają doświadczenie w tej trudnej rasie.

Tutaj masz namiary - może uda Ci się zadzwonić i poprosić o pomoc dla suni?

Kontakt:[email protected]
Jessica:602763368
Kasia:792424962

Dzięki bardzo, jutro zadzwonię, dzisiaj padam.

A na FB możesz  ją u nich pokazać ?

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Dzięki bardzo, jutro zadzwonię, dzisiaj padam.

A na FB możesz  ją u nich pokazać ?

Mogę napisać do nich prywatną wiadomość. 

• Upvote 1
Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

Mogę napisać do nich prywatną wiadomość. 

To bardzo proszę, a ja jutro spróbuje dzwonić, to pilna sprawa:(

Przepraszam, ze ja tak proszę, ale z Guciem mamy problem, a u jeszcze  2 kolejne psy:(

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

To bardzo proszę, a ja jutro spróbuje dzwonić, to pilna sprawa:(

Przepraszam, ze ja tak proszę, ale z Guciem mamy problem, a u jeszcze  2 kolejne psy:(

To za chwilkę skrobnę :)

Nie przepraszaj, nie prosisz przecież dla siebie. Wszystkie psiaki nasze są - czy jakoś tak to leciało ;)

Posted

Mnie Fundacja nic nie odpisała, nawet nie odczytała wiadomości jeszcze - no ale wczoraj było już późno jak napisałam. Mam nadzieję, że Tola się dzisiaj dodzwoni.

Posted
23 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Już napisałam. Nie wiem czy odczytają do jutra... ale może akurat.

9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Mnie Fundacja nic nie odpisała, nawet nie odczytała wiadomości jeszcze - no ale wczoraj było już późno jak napisałam. Mam nadzieję, że Tola się dzisiaj dodzwoni.

Niestety  - dzwoniłam parokrotnie i nikt nie odbiera ani  nie oddzwania:(

Nie wiem, co dalej będzie z sunią:(

Dziękuję bardzo, ze chciałaś  pomóc.

Posted

A tutaj  Jasiek i hasiowe braciaki - chłopaki 1 maja kończyły 2 lata, był tort i prezenty:)

A pod koniec czerwca Jasiu będzie miał  swoją imprezę:)

V__916B.jpg

V__EE47.jpg

• Like 1
Posted

Jasiu jest niezwykły; jego zwinność, szybkość jest niesamowita, wszędzie wskoczy, wszędzie go pełno.

Ostatnio Szaman miał zatrucie pokarmowe i potrzebował tygodnia, aby dojść do siebie - przez cały ten czas  Jasiu  nie spuszczał z niego oka, cały czas siedział przy psie. 

Posted
14 godzin temu, Tola napisał:

Ostatnio Szaman miał zatrucie pokarmowe i potrzebował tygodnia, aby dojść do siebie - przez cały ten czas  Jasiu  nie spuszczał z niego oka, cały czas siedział przy psie. 

Wspaniała ta psio-kocia przyjaźń <3. Jasiulek opiekun, felinoterapeuta <3

Wolne dni, zbiórka na Gucia słabo idzie, udostępniłam dodatkowo na konkursach, itp. A jak on?

• Like 1
Posted

Tolu te smsy dwuzłotówkowe to przede wszystkim od konkursowiczów dla Gucia :-). Jestem im wdzięczna, bo ziarnko do ziarnka, a jeszcze niewielu było na forum, mam nadzieję, że kolejni zasilą Gucia smsami :-)

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, kajtek napisał:

Tolu te smsy dwuzłotówkowe to przede wszystkim od konkursowiczów dla Gucia :-). Jestem im wdzięczna, bo ziarnko do ziarnka, a jeszcze niewielu było na forum, mam nadzieję, że kolejni zasilą Gucia smsami :-)

Bardzo Ci dziękuję, bardzo23.gif

Gutek jest cudownym psiaczkiem, zapatrzonym w ludzi, którzy zajmują się nim na co dzień.

Ma apetyt, jest energiczny, pełen wigoru. Tylko trzeba unikać sytuacji, kiedy jest podekscytowany, bo ma wtedy problemy z oddychaniem.

Nadal czekamy na wynik z histopatologii, ze strachem, ale i z nadzieją...

Posted

Druga sunia, znaleziona przez siostrę mojej synowej, znalazła przystań u jej rodziców, czyli teściów mojego syna.. Będziemy z TZ pomagać w wyprowadzaniu, bo tam u nich tez spory zwierzyniec...

Suczka ma ok. roku, początek cieczki; jest spokojna, łagodna, sporo wystraszona całą sytuacją.

Do innych psów łagodna, zaczepia do zabawy, z kotami tez na razie ok.

Dostała na imię Ori, Oreo - trzeba chyba powolutku przymierzać się do szukania dobrego domu, bo pomimo ogłoszeń nikt dziewczyny nie szuka:(.

• Like 1