Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Ojej Joasiu jakie śliczne koteczki i na milusińskie wyglądają. Słodkości :)

Eliku, Wiolinka to moja pierwsza koteczka, którą miałam na tymczasie. Pojechała do cudownego domku do warszawy. Pani Dorota stale utrzymuje ze mną kontakt i podsyła zdjęcia cudnej koteczki. W czerwcu pani Dorota doadoptowała druga koteczkę, Sawę!

Posted
2 godziny temu, kado napisał:

Na wizytę umówiłam się z Panią na 16.08 na godz. 18.

Bardzo dziękuję, trzymam kciuki !

53 minut temu, elik napisał:

Tolu, a co z sunią z garaży ?:

Suni niestety nie ma :(

Nie pisałam wcześniej, bo czekałam, aż TZ podjedzie tam powtórnie.  I tez nic.

Byc moze ktoś z właścicieli garaży zabrał ja do siebie...

Posted
Teraz, Tola napisał:

...

Suni niestety nie ma :(

Nie pisałam wcześniej, bo czekałam, aż TZ podjedzie tam powtórnie.  I tez nic.

Byc moze ktoś z włąsccieli garazy zabrał ja do siebie...

A pani, która ją dokarmiała nic nie wie na ten temat ?

Właśnie przed chwilą zapytałam Cię o nią na PW.

Posted

Kociaki cudowne, wszystkie trafiły do równie cudownych domów !

Do grona szczęśliwych czworonogów dołącza moja Zulcia z wakacyjnymi pozdrowieniami

Więcej zdjęć na jej wątku  - zapraszamy

P1220174.JPG

P1220102.JPG

P1220108.JPG

Posted
Godzinę temu, Anula napisał:

A może sunię wyłapało Schronisko i teraz biedna w nim siedzi.

Rozmawiałam z Tolą i właśnie tak jest. Została złapana i jest na kwarantannie. Myślę, że jednak to lepsze niż koczowanie pod garażami.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Rozmawiałam z Tolą i właśnie tak jest. Została złapana i jest na kwarantannie. Myślę, że jednak to lepsze niż koczowanie pod garażami.

Dzisiaj znowu podjechaliśmy tam z TZ, znowu pusto, miseczek nie było.

Już mieliśmy odjeżdżać a tu nagle wyłania się nasz znajomy i to on opowiedział nam najwięcej o suczce - że śliczna, przylepka, wciąż nastawiała się do głaskania,  za dokarmiającymi ją osobami chodziła krok w krok, odprowadzała do bloków, nawet próbowała spać na klatce :(.

Jeden z panów chciał zabrać ją do domu, ale podobno żona nie pozwoliła...

Córka znajomego próbowała szukać pomocy dla malutkiej na FB, ale też bez rezultatu.

No i ktoś zadzwonił do schroniska :(

Posted

Wakacyjne pozdrowienia z Warszawy od Szarlotki - "siostry" Jego Wysokości  Maurycego ;)

Pani wciąż dziękuje za kocię ;)

V__DBD3(1).jpg

Dzwoniły tez dziewczyny z SOS Husky - jest DT w Olsztynie dla suni, której tak bardzo podobało się bieganie z Alaskan ;)

Dziewczyny mogą przejąć suczkę w czwartek lub piątek z Warszawy, szukam podwozu do stolicy  - jakby ktoś coś wiedział  to proszę o kontakt

P1210825.JPG

Posted

Baldo, o którym pisała wcześniej Alaskan - jest jednym z 7 psów pani kochającej zwierzaki, wszystkie psy są  przygarnięte lub uratowane  ( w tym jeden z Radys), ale samotnej kobiecie ciężko jest opiekować się taką gromadą.

Za zgodą Pani Krysi chcemy znależć Baldo nowy dom, bo   jako najmłodszy z całego stada ma największe szanse.

Psiak ma 2 lata, jest bardzo łagodny, pogodny, nastawiony na człowieka -  ma szansę. Chodzi na smyczy, mieszka w domu, wkrótce zostanie wykastrowany.

Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Baldo.