Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 29.11.2023 o 20:51, Grażka123 napisał:

Też jestem ciekawa, wygląda na sójkę.

Ile śniegu na tych zdjęciach, u nas nie ma 5 cm.

Martyna i limonka80 potwierdziły, że sójka, nazywa się Puszaczek 

Posted
Dnia 29.11.2023 o 20:24, Gabi79 napisał:

Jakie cudne fotki, a co to za ptaszek na pierwszym?

Sójka. Są jeszcze dwie wrony, a jedna z nich to nasz Wronek Bronek po amputacji skrzydła. 

Posted
Dnia 29.11.2023 o 20:37, Tola napisał:

Nadal nie zrobiłam nowego olx Kminkowi, brak mi czasu, może jutro. Wiem, że b-b chce pomóc przy ogłaszaniu,a mnie bardzo na tym zależy  😢

Daj mi znać na PW,że już mam robić :)

Posted
Dnia 30.11.2023 o 21:07, b-b napisał:

Daj mi znać na PW,że już mam robić 🙂

Jak można to poproszę na Kraków, bo widzę, że starego już nie ma. 

Posted

A ja Martusiu prosiłam o aktualizację ogłoszenia tego ostatniego psiaczka z ukraińskiej rodziny, bo jednak DS nie został zaakceptowany, czy może zrezygnował.          

Posted
Dnia 1.12.2023 o 23:37, elik napisał:

A ja Martusiu prosiłam o aktualizację ogłoszenia tego ostatniego psiaczka z ukraińskiej rodziny, bo jednak DS nie został zaakceptowany, czy może zrezygnował.          

Bardzo dziękuję:).

DS adoptował pieska z wrocławskiego schroniska.

Posted

Wczoraj Bambosz był na badaniu krwi i szczepieniu. Z uchem lepiej, wyniki krwi w normie. Bambosz dostał szampon leczniczy, bo na skórze rany, trzeba było wygolić tylne łapki i tył, żeby się lepiej goiło. 

Dzisiaj kąpiel, a po 06.12. spróbuję poszukać kogoś, kto jedzie do Katowic i zabrałby chłopaka.

IMG-20231202-WA0022.jpg

IMG-20231202-WA0024.jpg

IMG-20231202-WA0021.jpg

Posted
Dnia 2.12.2023 o 14:52, Aska7 napisał:

Faraony z odzysku ???

Tak, z jakiejś likwidowanej nielegalnej hodowli chyba w Londynie. Były w bardzo złym stanie, leczone. W domu są jeszcze dwa dachówce, min. koteczka Kosteczka, też w tragicznym stanie przywieziona z Londynu. 

• Like 1
Posted
Dnia 2.12.2023 o 15:07, Tola napisał:

Tak, z jakiejś likwidowanej nielegalnej hodowli chyba w Londynie. Były w bardzo złym stanie, leczone. W domu są jeszcze dwa dachówce, min. koteczka Kosteczka, też w tragicznym stanie przywieziona z Londynu. 

Ma szczęście Lucynka. Trafiła do wspaniałych ludzi, mega empatycznych  ❤️  ❤️  ❤️   

Posted
Dnia 2.12.2023 o 20:01, Aska7 napisał:

Jak by go ostrzyc i odpicować, to poszedłby jak świeża bułka

Też tak myśle, tylko na razie ma wygolony grzbiet i wycięte prozdrowotnie filce na pupie i łapach. Tyle wiem od Toli. No i waży swoje, bo 20 kg 😉 Na szybko staramy się go już ogłosić, bo może akurat ktoś go wypatrzy i zaadoptuje. Wszystkie psiaczki juz porozwoziłaś, a on musiał przejść w tym czasie kwarantannę, więc się na wspólny transport nie załapał. Może stanie się cud i Mikołaj przyniesie mu własną rodzinę w prezencie.

Posted
Dnia 2.12.2023 o 20:19, Grażka123 napisał:

Zrobione

Dziekujemy 🙂 

Teraz tylko trzymać kciuki. Zdjęcia do ogłoszeń troszkę poprzerabiałam, zmniejszyłam, to serwis nie powinien usunąć.

Posted
Dnia 2.12.2023 o 20:28, Aska7 napisał:

Tam jest trzech parówkowo-niskopodłogowych od co najmniej 2016. Trochę za długo. Przeglądałam stare zdjęcia 😧

Ostatnio właśnie było mi smutno, bo widać było tego kumpla Wikarego na zdjęciach. Wikary tak długo domowy, a tamten dalej na betonie.

Posted

Te trzy niskopodłogowe psiaki to są Trzej Muszkieterowie, koledzy Lucjusza. Lucjusz już w DS od ponad

dwóch lat. Niestety Piksel zablokował miejsce w hotelu.

Przy okazji zapraszam na bazarki na zamojskie psiaki. Link w podpisie.

• Like 1