Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.11.2023 o 07:04, Gabi79 napisał:

Agatko, jesteś cudowna, bardzo się cieszę, że postanowiłaś wyciągnąć tego biedaka.

Mnie dopadły problemy zdrowotne, zaniedbałam wątek Gabuni, na szczęście Tola wszystko ogarnia i jest też wiele osób na wątku. Dochodzę do siebie po zabiegu, mam do dokończenia bazarek. Jak się z nim uporam zrobię kolejny dla tego biedaka, mam obiecane fanty od nina65.

Jezu, tyle lat zmarnowanych.......  To jest dla mnie szokujące, że żaden hotel nie chce go przyjąć...

Dzięki za dobre słowa, ale na razie nie mam gdzie go zabrać. 😔 A to warunek podstawowy. 

Przykro mi, że zdrowie Ci szwankuje, mam nadzieję, że idzie ku lepszemu, mocno trzymam za to kciuki 😘

• Like 1
Posted
Dnia 11.11.2023 o 11:49, agat21 napisał:

Jeśli przyjdzie Wam na myśl jakieś miejsce gotowe przyjąć tego starszego psiaka, może na ostatnie jego miesiące życia - dajcie znać proszę. 

Agatko jesteś niesamowita... Niestety nie znam miejsca, które mogłoby przyjąć staruszka, ale będę szukać. Ale może warto założyć mu wątek i pozbierać deklaracje? 

• Like 1
Posted
Dnia 9.11.2023 o 20:34, agat21 napisał:

Dzięki, mam już te informacje o psiaczku. Dzięki za gotowość transportu. 😘❤️Wygląda na to, że jeśli znajdę mu miejsce (a szukam, bo nikt nie zgłosił się by w tym pomóc), to i z całą organizacyjną resztą i odpowiedzialnością też zostanę sama.

Jedyne, co w mojej sytuacji mogę zaproponować, to prowadzenie finansów tego biedaka, tak jak prowadzę finanse Fado. Oczywiście jeśli Ci to odpowiada.

• Like 1
Posted
Dnia 11.11.2023 o 11:49, agat21 napisał:

Jeśli przyjdzie Wam na myśl jakieś miejsce gotowe przyjąć tego starszego psiaka, może na ostatnie jego miesiące życia - dajcie znać proszę. 

Będę chyba miała miejsce dla niego. Bardzo dobre miejsce. Cena 650zł za miesiąc z karmą. To wstępne ustalenie.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 12.11.2023 o 16:42, rozi napisał:

Będę chyba miała miejsce dla niego. Bardzo dobre miejsce. Cena 650zł za miesiąc z karmą. To wstępne ustalenie.

Dzięki ogromne!!! 😃🌻

Posted
Dnia 9.11.2023 o 18:21, Aska7 napisał:

Ma 14 lat, od 4 jest w schronie. Wykastrowany, zaszczepiony na wściekliznę i wirusówki. Mógłby wyjechać już, gdyby miał gdzie i za co. Transport ma u mnie gratis.

Asia, ale to aż pod Słupsk by było. Tam, gdzie Ogóś leżakował.

Posted
Dnia 12.11.2023 o 16:42, rozi napisał:

Dnia 12.11.2023 o 19:15, agat21 napisał:

Dzięki ogromne!!! 😃🌻

Trzymam kciuki za pomyślny rozwój wydarzeń👍

Posted

Tymczasem zapraszam do wsparcia zbiórki Drugiego. W piątek udało się tak ją wstawić,  że była wśród  10 innych zbiórek na 1 stronie przez cały weekend. Większość obecnych wpłat jest z portalu Ratujemy Zwierzaki.  Dzisiaj za moment będą wrzucane kolejne zbiórki i teraz bez udostępniania na FB i rozsyłania wśród znajomych będzie ciężko z wpłatami. 

Zbiórka Drugiego na Ratujemy Zwierzaki

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/en/niewidomydrugi

• Like 2
Posted
Dnia 13.11.2023 o 09:48, Tola napisał:

Tymczasem zapraszam do wsparcia zbiórki Drugiego. W piątek udało się tak ją wstawić,  że była wśród  10 innych zbiórek na 1 stronie przez cały weekend. Większość obecnych wpłat jest z portalu Ratujemy Zwierzaki.  Dzisiaj za moment będą wrzucane kolejne zbiórki i teraz bez udostępniania na FB i rozsyłania wśród znajomych będzie ciężko z wpłatami. 

Zbiórka Drugiego na Ratujemy Zwierzaki

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/en/niewidomydrugi

Wpłaciłam i udostępniłam.

Tolu kogo i gdzie pomóc ogłosić?

Posted
Dnia 13.11.2023 o 15:03, b-b napisał:

Wpłaciłam i udostępniłam.

Tolu kogo i gdzie pomóc ogłosić?

Tak, bardzo potrzeba, dziękuje Ci bardzo, ze proponujesz pomoc.

Na pewno trzeba Gabi - tutaj link do wątku:

Posted
Dnia 13.11.2023 o 17:18, elik napisał:

Kocio jeszcze czeka na dom  😞

wyr.kotek.png.4c11da0aee5a2dc2fee5743b87ba6858.png

Tak:( .

Dziękuję Elu, że pamiętasz.

I mały Kminek z zamojskiego wątku,  jego najnowsze zdjęcia są na str. 1334 trzeba tylko przyciąć.

Może uda się na Katowice zrobić, lub na Sosnowiec....

Kocio ma ok. 3.5  - 4 mies. testy ujemne, korzysta z kuwety, jest zaszczepiony i jest kotem niewychodzącym.

Jest spokojniejszy od braciszka Puzelka, który już dawno ma dom.

Posted
Dnia 13.11.2023 o 21:03, Tola napisał:

I mały Kminek z zamojskiego wątku,  jego najnowsze zdjęcia są na str. 1334 trzeba tylko przyciąć.

Też mam go ogłosić?

A Gabi na jakie miasto?