Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.06.2023 o 20:09, Tola napisał:

Dzisiaj zadzwonił pan z Krakowa z ogłoszenia Elik w sprawie adopcji Żelki, byłaby drugim kotem w domu.

Ankieta podoba mi się, być może będzie wizyta, proszę o kciuki.

Ona akurat jest odważniejsza, więc nada się bardziej do domu z kotem. Z tym, że ich i tak prawie nie widać i nie słychać, jak mówiłaś.  Landrynek dopiero niedawno od przyjazdu położył się. Diabełek zaliczył już wszystko, łącznie z odbiciem się od siatki w oknie.

IMG_20230613_201506.jpg

• Like 1
Posted

Na konto ZEA wpłynęło 810 zł dla 8 szczeniaków, dzisiaj opłaciliśmy fakturę z lecznicy za szczepienie i czipy  w wysokości 850 zł - pięknie dziękuje za pomoc🌺🌹🌺🌹

IMG-20230613-WA0017.jpg

Posted
Dnia 13.06.2023 o 14:38, Jaaga napisał:

Już u nas są  wszyscy- sunia pod opieką Toli, Żelka, Lentilka i czarny kocurek po urazie z bilgorajskiego azylu. Sunia miła, kontaktowa, jest z moimi cavalierkami i dwoma kotami i jest zgoda. Od razu wpakowała się na kanapę ze Stellą. Niestety, może być w ciąży. 

Chciałam podziękować jak zawsze niezawodnej Toli, która wsparła naszych kocich tymczasowiczow dużym workiem suchej karmy I żwirku oraz reklamówką szarpaków. Zea też zrobiła kocim dziewczynkom testy i odrobaczyła.  Druga Marta zorganizowała zbiórkę na transport dla nich i też zrobiła test kocurkowi.

I tak dzięki wspólnej pomocy cztery istnienia zaczynają nowe życie 😀

Szarpaki dostaliśmy od firmy Neuca, robiły je dzieci z rodzicami na imprezie, którą co roku  organizuje ta firma na terenie całej Polski; rok temu TZ był na takiej uroczystości na naszym terenie🙂

Dostaliśmy taki list   wraz z przesyłką:)

IMG-20230612-WA0012.jpg

IMG-20230612-WA0013.jpg

• Upvote 1
Posted

Szykują się kolejne dwie wizyty PA dla szczeniaków - we Wrocławiu i w Kluczborku, potrzebne kciuki. Rodzina z Wrocławia wybiera się osobiście po maluszkę do Zamościa !

• Like 6
Posted

I jeszcze 6 kociaków w DT u p. Joanny:)

Dzisiaj na Fb poprosiłam o podarowanie lub zakup  drapaków dla maluszków i za parę godz. dostałam info od pani Kasi, że zamówiła 🙂

• Like 1
  • Tola changed the title to POTRZEBNY KTOŚ DO WIZYTY W PŁOCKU! Zamojskie psiaki szukają domów i miłości
Posted
Dnia 14.06.2023 o 23:00, Tola napisał:

Pilnie potrzebuje kogoś do wizyty PA w Płocku dla tego rocznego psiaka

received_186730314358634.jpeg

No już nieaktualne, pan zrezygnował.

• Tola changed the title to Zamojskie psiaki szukają domów i miłości
Posted
Dnia 14.06.2023 o 21:29, Tola napisał:

I jeszcze 6 kociaków w DT u p. Joanny:)

Ależ one rozrabiają  🙂  To znak, że są zdrowe i dobrze się czują  🙂  Super.

Posted
Dnia 15.06.2023 o 19:44, Tola napisał:

Czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu szczeniaków ? Stella  i Karmelek nie mają jeszcze ani jednego zapytania, czas płynie😢

Ja jutro zrobię ogłoszenie tej małej, co wysłałaś mi. Ciągle mi czasu brakuje. Jutro chce jeszcze pooglaszac tego starszego pieska z przytuliska, bo Tyska mi go podesłała, ale na FB najlepiej na weekend wstawiać. 

Ta mała to nie jest z tych, na które masz ankiety?

Posted
Dnia 15.06.2023 o 19:44, Tola napisał:

Czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu szczeniaków ? Stella  i Karmelek nie mają jeszcze ani jednego zapytania, czas płynie😢

A które to Stella i Karmelek? 

Posted
Dnia 15.06.2023 o 19:54, Jaaga napisał:

Ja jutro zrobię ogłoszenie tej małej, co wysłałaś mi. Ciągle mi czasu brakuje. Jutro chce jeszcze pooglaszac tego starszego pieska z przytuliska, bo Tyska mi go podesłała, ale na FB najlepiej na weekend wstawiać. 

Ta mała to nie jest z tych, na które masz ankiety?

Aurora ma szykowaną wizytę w Kluczborku 

received_484238477203921.jpeg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 15.06.2023 o 20:06, Tyśka) napisał:

Mogę zrobić im również na Kraków jak Franiowi i Heli (Eliotowi i Herze).

To bardzo proszę😘