Alaskan malamutte Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Dnia 30.03.2022 o 09:34, Aska7 napisał: Łaciata, duża suczka, mały, czarny pies. Jak duża? Jak Cudna? Quote
Jaaga Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Dnia 30.03.2022 o 09:14, Aska7 napisał: Ten pierwszy bardzo podobny do Amely. Nią było duże zainteresowanie jak przyjechała, dopóki nie wyszło, że zaburzona. Drugi jest śliczny, taki proporcjonalny. Wygląda jak figurka, tylko to wyczekiwanie w spojrzeniu... Quote
Aska7 Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Dnia 30.03.2022 o 09:38, Alaskan malamutte napisał: Jak duża? Jak Cudna? Tak Quote
Aska7 Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Dnia 30.03.2022 o 10:48, Jaaga napisał: Ten pierwszy bardzo podobny do Amely. Nią było duże zainteresowanie jak przyjechała, dopóki nie wyszło, że zaburzona. Drugi jest śliczny, taki proporcjonalny. Wygląda jak figurka, tylko to wyczekiwanie w spojrzeniu... Na pierwszym pies, na drugim suczka. Quote
Alaskan malamutte Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Dnia 30.03.2022 o 11:11, Aska7 napisał: Na pierwszym pies, na drugim suczka. Jak Cudna znajdzie domek to chciałabym zabrać jednego z tych co pokazałaś.... 1 Quote
Tola Posted March 30, 2022 Author Posted March 30, 2022 Te dwa malce trafiły razem do schroniska, mam jeszcze takie fotki Quote
Tola Posted March 30, 2022 Author Posted March 30, 2022 Młodziutka Łajka z gminnego kojca pojechała w sobotę do hoteliku pod opiekę fundacji Skrzydlaty Pies🙂To młodziutka, bardzo kontaktowa dziewczyna, świetnie się klimatyzuje🙂 1 Quote
Nesiowata Posted March 30, 2022 Posted March 30, 2022 Dnia 30.03.2022 o 17:03, Tola napisał: Jest jeszcze ten maluszek Trochę podobny do mojego Miśka... 1 Quote
Tola Posted March 30, 2022 Author Posted March 30, 2022 Na konto ZEA wpłynęło 300 zł od Figuni, pięknie dziękuję Całą kwotę przeznaczam na maluszki z lisiej nory WĄTEK Quote
Jaaga Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Dnia 30.03.2022 o 17:00, Tola napisał: Te dwa malce trafiły razem do schroniska, mam jeszcze takie fotki Jaki on jest cudny. Podobny do Brawurki, tylko umaszczenie inne. Jak taki maluch ma sobie poradzić w schronisku 😞 Quote
Tola Posted April 1, 2022 Author Posted April 1, 2022 Jest szansa dla tytułowych szczeniaków i ich matki, które nadal czekają na wsi na pomoc. Jeśli uda się szybko znależć domy dla kolejnych szczeniaków, które są u Jagny, to psia rodzina będzie mogła znależc schronienie w hoteliku. Psy przebywają 70 km od Zamościa, przy samej granicy. W następnym tyg. planujemy zaszczepić maluchy, ale będą musiały wrócić na tą wieś, bo pomimo poszukiwań, nie mam gdzie ich przechować do wyjazdu do Jagny. Czy ktoś chciałby wspomóc psią rodzinkę i zaopiekować szczeniaka? Quote
Tola Posted April 4, 2022 Author Posted April 4, 2022 Dzisiaj suczka i maluchy były w lecznicy w Zamościu, szczeniaki miały być zaszczepione, ale niestety z powodu ogromnego zarobaczywienia trzeba było najpierw podać środek na robale. Nadal poszukuję miejsca, gdzie psia rodzina może spokojnie poczekać na kolejną wizytę i potem na wyjazd do Jaaga, bo tam na wsi nie jest w pełni bezpieczna. Quote
Poker Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 To ja wezmę pod opiekę ostatniego piesia , który jest w kolorach tyćkowowo podobny 🙂 Oby tylko nie był taki szczekliwy. Wszystkie są słodkie , na czele z mamusią. Ile lat może ona mieć i czy jest bardzo dzika? 1 Quote
Jaaga Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Tolu, chyba trzeba założyć im wątek, żeby uporządkować pomoc dla nich i juz pisać na bieżąco informacje, które na ogólnym mogą być może widoczne. Mama będzie pod opieką osób z FB, ciemna sunia Poker. Została do zaopiekowania jasna suczka i chlopczyk tricolor. Quote
Tola Posted April 5, 2022 Author Posted April 5, 2022 Dnia 5.04.2022 o 03:06, Poker napisał: To ja wezmę pod opiekę ostatniego piesia , który jest w kolorach tyćkowowo podobny 🙂 Oby tylko nie był taki szczekliwy. Wszystkie są słodkie , na czele z mamusią. Ile lat może ona mieć i czy jest bardzo dzika? Mamusia jest słodka, łagodna, troszkę przestraszona, maluchy bardzo przestraszone. Dnia 5.04.2022 o 08:57, Jaaga napisał: Tolu, chyba trzeba założyć im wątek, żeby uporządkować pomoc dla nich i juz pisać na bieżąco informacje, które na ogólnym mogą być może widoczne. Mama będzie pod opieką osób z FB, ciemna sunia Poker. Została do zaopiekowania jasna suczka i chlopczyk tricolor. Tak, założę, może jutro mi się uda. Chcę, żeby wątek był wtedy, kiedy już będzie pewność, ze rodzinka jedzie, na razie to wszystko może się zdarzyć;( Quote
Jaaga Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Znowu kolejne przypadki trudne do przejścia obok nich: Okruszek czeka w schronisku na nowy dom! Prosimy o udostępnianie To maleńki (ok 3kg) starszy już piesek Okruszek został znaleziony w Zamościu, przywiązany i zapomniany? Porzucony? Nikt go nie odebrał A Okruszek tęskni, nie rozumie, boi się, nie daje się dotknąć, ani wyprowadzić na spacer... To starszy już psiak, nic nie wiemy o jego przeszłości... Wiemy, że jest maleńki i barrrdzo zestresowany Zainteresowanych adopcją Okruszka prosimy o kontakt bezpośrednio ze schroniskiem (stronę schroniska na fb prowadzą wolontariusze) Quote
Jaaga Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Szczeniak (dziewczynka) czeka w schronisku na nowy dom! Prosimy o udostępnianie To około 4 miesięczna dziewczynka średniej wielkości Sunia jest bardzo nieśmiała w stosunku do obcych ludzi (chowa się, ucieka, ale nie jest agresywna) Quote
Jaaga Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Tola wypatrzyła szczeniorke na profilu schroniskowym, a ja jak weszłam to dziadzia pinczerka. Okruszek jest bardzo biedny. Straszny los mu człowiek zgotował na starość... Gdyby dostały pomoc,to ZEA poprosiłaby o ich zaszczepienie, bo są w kojcu, gdzie były Stefcia i Tolcia. Quote
Jaaga Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Dnia 6.04.2022 o 15:47, Poker napisał: Ile lat ma Okruszek? To są wszystkie informacje, jakie były na profilu wolontariatu schroniskowego. Quote
Tola Posted April 6, 2022 Author Posted April 6, 2022 Dnia 6.04.2022 o 14:50, Jaaga napisał: Znowu kolejne przypadki trudne do przejścia obok nich: Okruszek czeka w schronisku na nowy dom! Prosimy o udostępnianie To maleńki (ok 3kg) starszy już piesek Okruszek został znaleziony w Zamościu, przywiązany i zapomniany? Porzucony? Nikt go nie odebrał A Okruszek tęskni, nie rozumie, boi się, nie daje się dotknąć, ani wyprowadzić na spacer... To starszy już psiak, nic nie wiemy o jego przeszłości... Wiemy, że jest maleńki i barrrdzo zestresowany Zainteresowanych adopcją Okruszka prosimy o kontakt bezpośrednio ze schroniskiem (stronę schroniska na fb prowadzą wolontariusze) Dostałam info od wolontariuszki, że mikrusek jutro jedzie do swojego domu, pani ma już jednego mikropsa i postanowiła dać dam jeszcze jednemu. 5 Quote
Recommended Posts