Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, mogę go tylko przetrzymać do jutra pisałam do Rodziców Maciusia ale jeszcze się nie odzywają - zdjęcie bardziej mogę wysłać telefonem - do Osy nie pisałam

Posted

[quote name='Marlena:)']Czy wiadomo może, co z tą sunią? Może miałabym dla niej DT/DS...

[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/6880/p1050499j.jpg[/IMG][/QUOTE]
Może Tola pojawi się na wątku to coś powie o tej suni, bo na tym zdjęciu to wygląda jakby była jeszcze na kwarantannie...:-(

Posted

[quote name='agada']Może Tola pojawi się na wątku to coś powie o tej suni, bo na tym zdjęciu to wygląda jakby była jeszcze na kwarantannie...:-([/QUOTE]

Jeśli mnie wzrok nie myli to Mona obecnie Masza, która grzeje już dupkę we własnym domku!!!

Posted

[quote name='Marlena:)']Napewno inna Aguś, kwestia tylko tego, czy jeszcze jest, bo tam w Zamościu najładniejsze znika odrazu (do pseudo):razz:[/QUOTE]

To jest nowa sunia na kwarantannie - konczy ja w sobotę.
Jest mniejsza Mony:cool3:

Posted

[quote name='Agnezia']Pręgowana bokserka właśnie w drodze do DT. Przepraszam Emir za zamieszanie :)[/QUOTE]

Wszystko ok; ciesze sie, ze boksia juz w DT. Dziękuję.
Soema - dzięki, ze wypatrzylas sunię na tym wątku.
A to szczęsciara, o która bylo troche zamieszania z transportem:cool3:
[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/7759/p1050509j.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Madallena']Tola. a zdjecia chociaz mozesz robic?[/QUOTE]
Zdjęcia mozna robic.
I psy zabierac tez, tylko w inny sposób:cool3:

Posted

wrzuciłam szczeniorki na adopcje.org na e-zwierzaki i na bloga wyborczej. nie pisałam, że są poza Krakowem, jak ktoś sensowny zadzwoni to poczeka, nie będziemy im od razu odbierać szansy informacją o Zamościu;) dałam też info o wymogu sterylki i zwrot za szczepienia 40zł, nie ma za darmo

Posted

[quote name='jogi']wrzuciłam szczeniorki na adopcje.org na e-zwierzaki i na bloga wyborczej. nie pisałam, że są poza Krakowem, jak ktoś sensowny zadzwoni to poczeka, nie będziemy im od razu odbierać szansy informacją o Zamościu;) dałam też info o wymogu sterylki i zwrot za szczepienia 40zł, nie ma za darmo[/QUOTE]

Dzięki
Chcialabym, zeby jakas psinka pojechala do domu, bo ostatnio przestoj w adopcjach.

Posted

Mam pytanie, bo mam zaklepany dt dla Nutki, która jest u Murki. Czy ona przyjedzie od mnie, czy mogę wziać inną sunię z kolejki? Na razie nie mam zadnego potwierdzenia, tylko wczesniejsza rozmowa telefoniczna, sprzed 2-3 tyg. A chcę być uczciwa.

Posted

[quote name='malagos']Mam pytanie, bo mam zaklepany dt dla Nutki, która jest u Murki. Czy ona przyjedzie od mnie, czy mogę wziać inną sunię z kolejki? Na razie nie mam zadnego potwierdzenia, tylko wczesniejsza rozmowa telefoniczna, sprzed 2-3 tyg. A chcę być uczciwa.[/QUOTE]
Malagos - Jak tylko Nutka dojdzie do siebie po streylce to szukamy transportu, tak jak rozmawialysmy:cool3: