Tola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']to imiennego zakazu się doczekaliście?:-) na papirze?:-) bo słownym to już raz któremuś pracownikowi powiedziałam co sobie może zrobić :-)[/QUOTE] W Tobie min teraz nadzieja:cool3: Quote
Tola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='jogi']wyślij mi zdjęcia tego szczeniaka, szybciutko:) Nie zrobilam zdjecia. Jest bardzo podobny podobny do Loli, moze bardziej biszkoptowy no i mniejszy Quote
Tola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 A ten nie moze byc? Chlopak, ma 9 miesiecy Quote
sacred PIRANHA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Tola']W Tobie min teraz nadzieja:cool3:[/QUOTE] Ty...ale oni mnie też nie lubią...nie wiem czy jak sie pojawie to ja też nie dostane zakazu hihihi...ale cóż przeciez wszyscy mamy sąsiadów, znajomych, ostatecznie da się komuś na piwo hahaha paranoja w tym schronisku, ale dawno byłam to mogę sobie pojeździć, jakby co moj numer znacie, dzwoncie będziemy sie umawiac na wycieczki:-) Quote
stonka1125 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No to witamy w wariatkowie! A ciekawe czy argumenty były takie same jak w Radlinie, czyli "nie bo nie". Ja to się nawet z mediów lokalnych dowiedziałam,że psy kazałam usypiać i jeszcze jakieś gorsze rzeczy, ale nikt o tym nawet głośno nie mówi bo to takie starszne było. Tylko psy ucierpią z powodu tych kretyńskich decyzji................. Quote
Tola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']Ty...ale oni mnie też nie lubią...nie wiem czy jak sie pojawie to ja też nie dostane zakazu hihihi...ale cóż przeciez wszyscy mamy sąsiadów, znajomych, ostatecznie da się komuś na piwo hahaha paranoja w tym schronisku, ale dawno byłam to mogę sobie pojeździć, jakby co moj numer znacie, dzwoncie będziemy sie umawiac na wycieczki:-)[/QUOTE] Paranoja. Jedziesz po psa, zeby zabrac go ze schronu i nie wiesz co cię czeka. Na nudę nie mozna narzekac. A jeszcze zapomnialam - zwiększono kwotę za psa - trzeba bedzie teraz placic za czip i szczepienie:crazyeye: Dowiedzialam sie tez , ze do tej pory mialam nizszą po znajomosci.:cool3: Na pytanie, ze przeciez Miasto oplaca szcepienie p/ wsciekliznie i czip - nie uzyskalam odpowiedzi Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Tola, a na jakiej podstawie oni dali Wam zakaz? przeciez nie spisuja zadnych umow.... skad moga wiedziec ile psw wzieliscie. Nie ma ewidencji nie ma niczego. Pirania! mam Twojego szczeniora! Ale piszczy i szczeka! rany!!! Quote
Tola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Mają zeszyst z nr czipów; jak pies wychodzi ze schronu to go odczytują i w zeszycie wpisuja datę wyjscia i adres zabierajacego. Jak chce podac dane osoby, do ktorej pies jedzie, to nie chcą, bo slyszę, ze ich to nie obchodzi. No i wpisują dane osoby zabierajacej. Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ale nie spisuja z dowodu, tylko to co powie im czlowiek... ;> Quote
funia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No nie jak to przeczytałam to sie wkurwiłam ,jakby co dzwoncie do mnie jak mnie nie zechcą wydac ( pewnie też bo sporo zabrałam pstatnio no i dalej nas łacza jako organizację ) to ja zzadzwonie po policje .Takich jaj jeszcze nie było chyba w całej Polsce .Ja bym z tego straszny kwas zrobiła .Jak oni śmieli cos takiego wymyślec ,nie po prostu nie chce się dobijac .Ręce i gacie oopadają ...... Moze coś wymyślimy bo mnie nosi ? Moze do TVN zadzwonimy ,nie wiem UWAGI ?.albo Expresu Reportera ?Nie mozna tego tak zostawić ,na kazdego psa mamy podkładkę ,dobry dom ,sterylki ,badania ,szczepienia ,masa własnych nerwóww i wyrzeczeń ....Nie naprawdę zróbmy coś !!!! Quote
Tola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='funia']No nie jak to przeczytałam to sie wkurwiłam ,jakby co dzwoncie do mnie jak mnie nie zechcą wydac ( pewnie też bo sporo zabrałam pstatnio no i dalej nas łacza jako organizację ) to ja zzadzwonie po policje .Takich jaj jeszcze nie było chyba w całej Polsce .Ja bym z tego straszny kwas zrobiła .Jak oni śmieli cos takiego wymyślec ,nie po prostu nie chce się dobijac .Ręce i gacie oopadają ...... Moze coś wymyślimy bo mnie nosi ? Moze do TVN zadzwonimy ,nie wiem UWAGI ?.albo Expresu Reportera ?Nie mozna tego tak zostawić ,na kazdego psa mamy podkładkę ,dobry dom ,sterylki ,badania ,szczepienia ,masa własnych nerwóww i wyrzeczeń ....Nie naprawdę zróbmy coś !!!![/QUOTE] Moze wlasnie o to chodzi, ze szlak ich trafia, ze psom sie udaje i ze to nie ich zasluga. Moze juz tez przektroczylas limit:roll: Napisalam do E - S, czekam na odpowiedz, będziemy myslec. Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oni nie maja prawa tak zrobic. To bezpodstawne. Mozesz wyadoptowac tyle psow ile Ci sie podoba! Bedzie dobrze...mam nadzieje.... Quote
E-S Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Madallena']Ale nie spisuja z dowodu, tylko to co powie im czlowiek... ;>[/QUOTE] I tu się mylisz, mnie ostatnio spisali z dowodu. Ewa Quote
E-S Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jakieś mają ??? Zdaje się, że "zasady" ustalane są ad hoc. Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 zasad brak, dlatego zdziwilam sie, ze Ciebie z dowodu spisywali. Mnie na gebe. A i pargon fiskalny dostalam :D Quote
Marlena:) Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A ja z krzesła spadam za każdym Waszym postem :mad: Ze śmiechu :evil_lol: Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 e tam Przeciez to powazne sprawy ;) a paragon zgubilam! cholera... Quote
agada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To transakcja nieważna i kierownik po sądach może ciągać:evil_lol:, coraz ciekawiej:lol: Quote
E-S Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Marlena:)']A ja z krzesła spadam za każdym Waszym postem :mad: Ze śmiechu :evil_lol:[/QUOTE] Ale tu o cyckach nie będzie nic a nic. Tylko o paragonach - bo Madallena, kurka, mnie nie dali .... (przez te cycki ????) Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 mi dali :) duuuuzo paragonow ;) a Tobie nic. Wiesz, wszystko od cyckow zalezy :P:P wez se wypchaj nastepnym razem, to moze jeden bedziesz miala :D ej, jak to nie dostalas paragonu za zakupy??? a reklamacje to na jakiej podstawie bedziesz skladac!! Quote
E-S Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wsadzę pod bluzę pod jedną pachę Bugolca, pod drugą Zdrapkę, psom i pracownikom szczeny opadną i w ogóle całą kasę fiskalną dostanę. Reklamacji za Henia składać nie będę, no co Ty, wiesz jak wyprzystojniał chłopaka ? Tylko się homo okazał, wiesz, teges, puka panów. Przynajmniej usiłuje. Kończy się w fazie usiłowania nieudolnego :) Quote
Recommended Posts