Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
ożesz kurczę, trzebaby tą białą wyciągnąć i sterylkę aborcyjną zrobić, bo kolejne ileś tam bid dojdzie!!!

Nie mam gdzie jej zabrac.
Moze jakby Fiszka gdzies poszla do innego DT...

Posted

ożesz kurczę, trzebaby tą białą wyciągnąć i sterylkę aborcyjną zrobić, bo kolejne ileś tam bid dojdzie!!!

Ja myślałam ze chodzi o brzuch tej czarnej co jest obok. Brzucha białej nie widac..

O oneczce nic nie słychac?

Posted

...a gdzyby ja wziasc na ta sterylke teraz to mialybysmy przynajmniej tydzien-pies w klinice- na poszukanie jakiego hoteliku...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Tola czy masz może fotki większych suń z ostatniej wizyty ?

Niestety nie mam, ale w boksie, gdzie są onkowate - bez zmian - dalej te sunie, ktore były

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Czy możesz jakoś określić które ONki czekają.

Za moment poszukam na wątku i wrzucę zdjecia.
Bylam dzisiaj w hoteliku w Brzysciu, mam zdjecia naszego onka Barnaby, wrzucę mu na jego watek i juz jestem

Posted

Dziewczyny, wyciagnijcie ja. Ona szybciutko domek znajdzie. Ludziska lubia male biale, do mnie co chwile telefony o biszkoptowa Pchelke, ktora ma juz dom. Wysylam ludzion inne mikropsiaki.

Posted

mshume napisał(a):
Dziewczyny, wyciagnijcie ja. Ona szybciutko domek znajdzie. Ludziska lubia male biale, do mnie co chwile telefony o biszkoptowa Pchelke, ktora ma juz dom. Wysylam ludzion inne mikropsiaki.

Naprawde ja nie mam gdzie:-(.
Mamy Fiszkę, ktora musi zmienic Dt i Lady - sunie Saluki - od prawie 3 miesiecy szuka domu.
Jak ktoras z nich znajdzie dom to dopiero zwolni się miejsce w Dt:roll:

W schronie jest taka na pewno sunia, widzialam ją w czwartek

Jest tez ten pies

Nie jestem pewna co do tej suczki - czy to Dama...

Jak będę znowu w schronie to porobię zdjecia.

Posted

A jest chociaż szansa na lepsze zdjecia tej suni? Moglabym ją podeslac chetnym domkom na mikro sunie... No i wrzuccie ją na mikropsiaki z opisem,ze DT na cito.

Posted

mshume napisał(a):
A jest chociaż szansa na lepsze zdjecia tej suni? Moglabym ją podeslac chetnym domkom na mikro sunie... No i wrzuccie ją na mikropsiaki z opisem,ze DT na cito.

Oczywiscie, moze w niedzielę, chyba ze komus uda sie szybciej podjechac do schronu.

A teraz zobaczcie co znalazlam przegladając watek; czy wg Was to ta sama sunia?

Pierwsze zdjecie robione bylo przez funię 14.02; te kolejne - 5.03 - wtedy sunie zabrałam z zadrą ze schronu.
Meliska była w zaawansowanej ciązy...
Skoro 14 02 byla juz w boksach ogolnych, po kwarantannie to znaczy ze w ciązę zaszla w schronie.
Dobrze liczę?

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Czy to jest sunia która maiła trafić do beki ale uciekła ?

A Dama czy jest ? W jakim może być wieku ?

Nie, do beki miala trafic ta sunia

Te sunie, ktore pozostały maja powyzej 3 - 4 lat.

Posted

mshume napisał(a):
Tak, to ta sama sunia. A kiedy robilas te foty?

Pierwsze zdjecie robila funia 14,02, a dwa kolejne zrobilam ja 5 03 - jak zabieralam sunie ze schronu

Posted

*Gajowa* napisał(a):
A czy ta sunia której fotę wstawiłam jest jescze ? może nazwijmy ją Aza .

Nie ma jej - widzilam ja na kwarantannie i potem juz nie.

Posted

ta sunia w ciaży jest w 100% tą ,która Tola pokazała na zdjęciach z zimy .....Musiała tam zajśc no bo jak inaczej ...Ciaża trwa około 2 miesięcy .Zdjęcie robiłam 14 lutego .No to wychodzi ,ze ''skoczek zadziałał ''.