Rodzice Maciusia :) Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 ożesz kurczę, trzebaby tą białą wyciągnąć i sterylkę aborcyjną zrobić, bo kolejne ileś tam bid dojdzie!!! Quote
sonia71 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 biedna malutka :( ten łepek oparty o beton łapie za serce :( Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 IVV napisał(a):kurcze i dalej nic.... Dalej nic:-( Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ożesz kurczę, trzebaby tą białą wyciągnąć i sterylkę aborcyjną zrobić, bo kolejne ileś tam bid dojdzie!!! Nie mam gdzie jej zabrac. Moze jakby Fiszka gdzies poszla do innego DT... Quote
beka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ożesz kurczę, trzebaby tą białą wyciągnąć i sterylkę aborcyjną zrobić, bo kolejne ileś tam bid dojdzie!!! Ja myślałam ze chodzi o brzuch tej czarnej co jest obok. Brzucha białej nie widac.. O oneczce nic nie słychac? Quote
IVV Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 ...a gdzyby ja wziasc na ta sterylke teraz to mialybysmy przynajmniej tydzien-pies w klinice- na poszukanie jakiego hoteliku... Quote
*Gajowa* Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Tola czy masz może fotki większych suń z ostatniej wizyty ? Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 *Gajowa* napisał(a):Tola czy masz może fotki większych suń z ostatniej wizyty ? Niestety nie mam, ale w boksie, gdzie są onkowate - bez zmian - dalej te sunie, ktore były Quote
IVV Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 czy Onki maja swoj watek tak jak inne rasy? moze zalozyc watek ONKI w potrzebie... Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 *Gajowa* napisał(a):Czy możesz jakoś określić które ONki czekają. Za moment poszukam na wątku i wrzucę zdjecia. Bylam dzisiaj w hoteliku w Brzysciu, mam zdjecia naszego onka Barnaby, wrzucę mu na jego watek i juz jestem Quote
mshume Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dziewczyny, wyciagnijcie ja. Ona szybciutko domek znajdzie. Ludziska lubia male biale, do mnie co chwile telefony o biszkoptowa Pchelke, ktora ma juz dom. Wysylam ludzion inne mikropsiaki.Rodzice Maciusia :) napisał(a):ożesz kurczę, trzebaby tą białą wyciągnąć i sterylkę aborcyjną zrobić, bo kolejne ileś tam bid dojdzie!!! Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 mshume napisał(a):Dziewczyny, wyciagnijcie ja. Ona szybciutko domek znajdzie. Ludziska lubia male biale, do mnie co chwile telefony o biszkoptowa Pchelke, ktora ma juz dom. Wysylam ludzion inne mikropsiaki. Naprawde ja nie mam gdzie:-(. Mamy Fiszkę, ktora musi zmienic Dt i Lady - sunie Saluki - od prawie 3 miesiecy szuka domu. Jak ktoras z nich znajdzie dom to dopiero zwolni się miejsce w Dt:roll: W schronie jest taka na pewno sunia, widzialam ją w czwartek Jest tez ten pies Nie jestem pewna co do tej suczki - czy to Dama... Jak będę znowu w schronie to porobię zdjecia. Quote
mshume Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 A jest chociaż szansa na lepsze zdjecia tej suni? Moglabym ją podeslac chetnym domkom na mikro sunie... No i wrzuccie ją na mikropsiaki z opisem,ze DT na cito. Quote
*Gajowa* Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Czy to jest sunia która maiła trafić do beki ale uciekła ? A Dama czy jest ? W jakim może być wieku ? Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 mshume napisał(a):A jest chociaż szansa na lepsze zdjecia tej suni? Moglabym ją podeslac chetnym domkom na mikro sunie... No i wrzuccie ją na mikropsiaki z opisem,ze DT na cito. Oczywiscie, moze w niedzielę, chyba ze komus uda sie szybciej podjechac do schronu. A teraz zobaczcie co znalazlam przegladając watek; czy wg Was to ta sama sunia? Pierwsze zdjecie robione bylo przez funię 14.02; te kolejne - 5.03 - wtedy sunie zabrałam z zadrą ze schronu. Meliska była w zaawansowanej ciązy... Skoro 14 02 byla juz w boksach ogolnych, po kwarantannie to znaczy ze w ciązę zaszla w schronie. Dobrze liczę? Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 *Gajowa* napisał(a):Czy to jest sunia która maiła trafić do beki ale uciekła ? A Dama czy jest ? W jakim może być wieku ? Nie, do beki miala trafic ta sunia Te sunie, ktore pozostały maja powyzej 3 - 4 lat. Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 mshume napisał(a):Tak, to ta sama sunia. A kiedy robilas te foty? Pierwsze zdjecie robila funia 14,02, a dwa kolejne zrobilam ja 5 03 - jak zabieralam sunie ze schronu Quote
*Gajowa* Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 A czy ta sunia której fotę wstawiłam jest jescze ? może nazwijmy ją Aza . Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 *Gajowa* napisał(a):A czy ta sunia której fotę wstawiłam jest jescze ? może nazwijmy ją Aza . Nie ma jej - widzilam ja na kwarantannie i potem juz nie. Quote
funia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 ta sunia w ciaży jest w 100% tą ,która Tola pokazała na zdjęciach z zimy .....Musiała tam zajśc no bo jak inaczej ...Ciaża trwa około 2 miesięcy .Zdjęcie robiłam 14 lutego .No to wychodzi ,ze ''skoczek zadziałał ''. Quote
mshume Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ale to chyba w tym schronie nie dziwi, ze tam zaszla w ciąże :( Quote
Recommended Posts