IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 cioteczki jest problem!!!! PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy... http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587 [FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!! 85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy! [/FONT] Quote
Tola Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 IVV napisał(a):cioteczki jest problem!!!! PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy... http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587 [FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy![/FONT] Rozesłałam, kolejna psia tragedia:-( Quote
Tola Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Dzisiaj do swojego domu pojechala Nutka:p Quote
Tola Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 IVV napisał(a):super!!!!! to zwolnilo sie miejsce? Miejsca nie ma, bo jedna zamojska sunia była nadprogramowo. Czekamy w kolejce i do Murki i malagos:cool3: A jutro trzymajcie kciuki w godz od 11.... Quote
leni356 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Zaproszę na bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/184528-Daj-szans%C4%99-swojemu-bezdomnemu-pupilowi-Og%C5%82oszenia!-Na-DT-Dafne-i-Fizi.-%28Do-15.05%29 Widzieliście Bajkę ze swoją panią? Widziałam się z Bajką w niedzielę, jest tak słodka że do zacałowania :) Zdjęcie by Andzike: Quote
marta0731 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wybaczcie ale szukamy wszedzie Szczotka ma w piatek operacje, panstwo ja adoptowali ze schronu ale ich nie stac na taki zabieg, bardzo ja kochaja, nie chcemy by ja oddali http://www.dogomania.pl/threads/174158-Kudłata-i-malutka-Szczotka-w-ds-potrzebuje-pieniędzy-na-operację Quote
Tola Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Pamiętacie wątek naszej zamojskiej suni i jej 7 szczeniaków http://www.dogomania.pl/threads/141069-SUKA-I-JEJ-7-SZCZENIAKÓW-WYRZUCONE-Z-AUTA!-Wszyscy-już-w-swoich-domach-) 6 maluchów znalazlo super domy, dostaję zdjęcia Dzisiaj dostalam zdjecie Atosa Teraz wyglada tak Quote
Tola Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 I Gajka http://www.dogomania.pl/threads/147025-Piękna-4mies.-ONka-GAJA-wyjechała-po-szczęście-do-Warszawy! Quote
funia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ale ten Atos smieszny....Piekne szczęsliwe psiaki .Jakby nie było pierwsza miałam okazje je dotykac i zabrac w bezpieczne miejsce .Tym bardziej się ciesze .Dzięki za foty . Quote
Tola Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 To jeszcze Atos troche wczesniej:cool3: Quote
sonia71 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 wszystkie piękności ,ale wyrośnięte i szczęśliwe :) Quote
Tola Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 IVV napisał(a):od 11??? cos sie kroi?? Bylismy dzisiaj w schronie - zabralismy Lusię do hoteliku do Brzyscia; pobyt sponsoruje agusiazet:loveu: zabralismy tez onkę dla beki:loveu: Agada - dziękujemy:loveu:. Mam zdjęcia kolejnycgh bid, ale aparat pojechał z onka i TZ do Lublina, wstawię wieczorem. Dzisiaj okazalo się, ze ja mogę kupic psa(byc moze po raz ostatni) a zakaz kupowania psów ma zadra, moj TZ i funia:roll: Quote
mshume Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 W schronie wisi tablica ze zdjęciami: 'Tych Państwa nie obsługujemy'?:evil_lol: Quote
IVV Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Tola napisał(a):Bylismy dzisiaj w schronie - zabralismy Lusię do hoteliku do Brzyscia; pobyt sponsoruje agusiazet:loveu: zabralismy tez onkę dla beki:loveu: Agada - dziękujemy:loveu:. Mam zdjęcia kolejnycgh bid, ale aparat pojechał z onka i TZ do Lublina, wstawię wieczorem. Dzisiaj okazalo się, ze ja mogę kupic psa(byc moze po raz ostatni) a zakaz kupowania psów ma zadra, moj TZ i funia:roll: ten kretynizm przerasta najsmielsza wyobraznie:angryy: Trzeci Swiat:shake: Quote
LadyS Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jak chcecie coś "kupować" w weekend majowy, to chętnie się przejadę i "kupię" w ramach czyny społecznego :evil_lol: Quote
Tola Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 mshume napisał(a):W schronie wisi tablica ze zdjęciami: 'Tych Państwa nie obsługujemy'?:evil_lol: To juz byłaby jakas logika:evil_lol: Na razie czekamy na odpowiedz p dyr. i uzasadnienie decyzji (cały czas ustnej) ADzisiaj pismo wyslała zadra, bo to jej odmówiono sprzedazy psa. Quote
Tola Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 ladySwallow napisał(a):Jak chcecie coś "kupować" w weekend majowy, to chętnie się przejadę i "kupię" w ramach czyny społecznego :evil_lol: Na pewno kiedys skorzystamy:cool3: Quote
Tola Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Ktos pytał o tę sunię; jest w schroinie i juz w boksach ogólnych:-( Quote
Madallena Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 na zakupy dziewczyny! na zakupy :D malutki sunie prosze mi pokazac :) Quote
zadra Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Tola napisał(a):To juz byłaby jakas logika:evil_lol: Na razie czekamy na odpowiedz p dyr. i uzasadnienie decyzji (cały czas ustnej) ADzisiaj pismo wyslała zadra, bo to jej odmówiono sprzedazy psa. Niestety ŻADNA świadomość a na dodatek szkodliwe dzialania na rzecz psów ze schroniska.Paranoja,ale musimy działać zgodnie z procedurami.Myślę,że najwyzszy czas żeby za decyzje niezgodne z prawem "poleciały glowy" Quote
Tola Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Madallena napisał(a):na zakupy dziewczyny! na zakupy :D malutki sunie prosze mi pokazac :) Zrobilam zdjecia, czekam na aparat. Quote
Recommended Posts