Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cioteczki jest problem!!!!
PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy...

http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587

[FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!!
85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy!
[/FONT]

Posted

IVV napisał(a):
cioteczki jest problem!!!!
PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy...

http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587

[FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy![/FONT]

Rozesłałam, kolejna psia tragedia:-(

Posted

IVV napisał(a):
super!!!!! to zwolnilo sie miejsce?

Miejsca nie ma, bo jedna zamojska sunia była nadprogramowo.
Czekamy w kolejce i do Murki i malagos:cool3:
A jutro trzymajcie kciuki w godz od 11....

Posted

Ale ten Atos smieszny....Piekne szczęsliwe psiaki .Jakby nie było pierwsza miałam okazje je dotykac i zabrac w bezpieczne miejsce .Tym bardziej się ciesze .Dzięki za foty .

Posted

IVV napisał(a):
od 11??? cos sie kroi??

Bylismy dzisiaj w schronie - zabralismy Lusię do hoteliku do Brzyscia; pobyt sponsoruje agusiazet:loveu:
zabralismy tez onkę dla beki:loveu:
Agada - dziękujemy:loveu:.
Mam zdjęcia kolejnycgh bid, ale aparat pojechał z onka i TZ do Lublina, wstawię wieczorem.
Dzisiaj okazalo się, ze ja mogę kupic psa(byc moze po raz ostatni) a zakaz kupowania psów ma zadra, moj TZ i funia:roll:

Posted

Tola napisał(a):
Bylismy dzisiaj w schronie - zabralismy Lusię do hoteliku do Brzyscia; pobyt sponsoruje agusiazet:loveu:
zabralismy tez onkę dla beki:loveu:
Agada - dziękujemy:loveu:.
Mam zdjęcia kolejnycgh bid, ale aparat pojechał z onka i TZ do Lublina, wstawię wieczorem.
Dzisiaj okazalo się, ze ja mogę kupic psa(byc moze po raz ostatni) a zakaz kupowania psów ma zadra, moj TZ i funia:roll:

ten kretynizm przerasta najsmielsza wyobraznie:angryy:
Trzeci Swiat:shake:

Posted

mshume napisał(a):
W schronie wisi tablica ze zdjęciami: 'Tych Państwa nie obsługujemy'?:evil_lol:

To juz byłaby jakas logika:evil_lol:
Na razie czekamy na odpowiedz p dyr. i uzasadnienie decyzji (cały czas ustnej)
ADzisiaj pismo wyslała zadra, bo to jej odmówiono sprzedazy psa.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Jak chcecie coś "kupować" w weekend majowy, to chętnie się przejadę i "kupię" w ramach czyny społecznego :evil_lol:

Na pewno kiedys skorzystamy:cool3:

Posted

Tola napisał(a):
To juz byłaby jakas logika:evil_lol:
Na razie czekamy na odpowiedz p dyr. i uzasadnienie decyzji (cały czas ustnej)
ADzisiaj pismo wyslała zadra, bo to jej odmówiono sprzedazy psa.

Niestety ŻADNA świadomość a na dodatek szkodliwe dzialania na rzecz psów ze schroniska.Paranoja,ale musimy działać zgodnie z procedurami.Myślę,że najwyzszy czas żeby za decyzje niezgodne z prawem "poleciały glowy"