Jump to content
Dogomania

CHOJRAK od dziecka w schronie, a teraz w domu! POJECHAŁ DO NIEMIEC! :)))

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on jest taki slodziutki, przybiega jeszcze ciagle do krat jak sie podejdzie do jego boksu....

jeszcze ciagle nie stracil nadziei...

tylko w dzisiejszym swiecie, wszystko musi byc piekne...
a Chojraczek taki piekny "inaczej".....

Posted

GoskaGoska napisał(a):
oj jaki on smutny na tym zdjeciu

jak patrzę na to zdjęcie to mam uczucie, że patrzy na mnie młody pies, któremu życie odebrało dzieciństwo. To taki maluch pozbawiony smaku bycia szczeniakiem.

Posted

Tak sobie myślę ,że dla Chojraczka lepszy byłby na początek DT,bo on nie zna życia poza schroniskiem i mogą być trudności z przystosowaniem do nowych warunków.Zle , by było jakby wrócił do schronu, ale może odpowiedzialny DS się znajdzie.
Do domku Chojraczku!!

Posted

[quote name='kikou']on jest taki slodziutki, przybiega jeszcze ciagle do krat jak sie podejdzie do jego boksu....

jeszcze ciagle nie stracil nadziei...

tylko w dzisiejszym swiecie, wszystko musi byc piekne...
a Chojraczek taki piekny "inaczej".....

a mnie sie on podoba ,ma cos takiego fajnego w sobie ,
ja ciagle wierze ,ze w koncu ktos go przygarnie.
A nad ogloszeniami Chojraka bede czuwac ,ciagle mu odswiezac i robic allegro,

A DT bylby swietnym rozwiazaniem ,tylko skad go wytrzasnac??

Posted

monika083 napisał(a):
[COLOR=#800080]A DT bylby swietnym rozwiazaniem ,tylko skad go wytrzasnac??

na pewno, tylko musimy uparcie szukać. Chojrak sam go nie znajdzie:shake:
Chojrak wskakujemy znowu na najwyższą półkę :multi:

Posted

A&S napisał(a):
marysiu, a może zdarzy się cud? ;)

A&S na tym portalu zdarzały sie juz takie cuda, których byłam świadkiem, że nic mnie już nie jest w stanie zdziwić. A kolejnym potwierdzeniem tego byłby wspaniały, fajny dom dla Chojraka:loveu:

Posted

Chojarecz wraz z innymi 13 psami jest zgłoszony do Fundacji Niemieckiej, nic to jeszcze pewnego - bo tak naprawdę 8 sierpnia będzie wiadomo, które jadą na 100% a które nie, w Nieczech szukają czegoś dla całej 14 i w praniu wyjdzie ktore pojadą, ale ze on młody i mały to ma szansę, nie cieszyc się - jedynie trzymać kciuki

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no i pojechal :loveu:

z jednej strony baaaardzo się cieszę, że opuścił schron ( taki był w nim samotny, że serce pękało) z drugiej strony żal , że nie znalazł domu tutaj. Och to zycie takie pokręcone:shake:. Bądź szczęśliwy Chojraku:loveu:

Posted

Boję się adopcji "takich" psów, ale tymbardziej się cieszę- to nie Polska- tam zawsze psy dobrze trafiają ;)

Tak, czy siak niecierpliwie czekam na jakiekolwiek wieści co z psem!!!

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']czy tam czy tu.. jakie to ma znaczenie? najwazniejsze ze z oblepionej gownem klatki wyszedl na ciepla trawke :loveu:
dla mnie ma znaczenie pomimo, że podobnie jak Ty cieszę się, że wyszedł jak to napisałaś z oblepionej gównem klatki. Jednak adopcja poprzez wolontariuszy tu na miejscu daje szansę na pewnego rodzaju kontrolę psa. Wiemy co sie z nim dzieje, mamy mozliwość otrzymania zdjęć. Takie rzeczy niby małe a cieszą i dają poczucie pewności. Ja bardzo wiążę się emocjonalnie z psem na którego wątek wchodzę i przy takim rozwiązaniu jak teraz (szczęśliwym rozwiązaniu dla psa) targają mną wewnętrzne sprzeczne emocje, a przede wszystkim żal , że nikt go nie dostrzegł tutaj na Dogo. Tak juz mam i pewnie to zostanie mi do końca życia i wcale nie chcę tego zmieniać.

Posted

psy sa wydawane poprzez specjalna fundacje, a warunki ktore trzeba spelniac aby go otrzymac sa o wiele bardziej rygorystyczne niz w Polsce.Dlatego ja sie nie martwie.I uwazam, ze mimo wszystko przecietny dom w Nieczech jest taki, jak bardzo dobry tutaj u nas.
Wiem cos o tym bo sama swojego czasu wspolpracowalam z dwiema organizacjami.

Posted

Chojraczek wreszcie się doczekał:multi:.Czy ktoś będzie mial kontakt z domkiem Chojraczka?Dobrze byłoby wiedziec jak psiak sobie radzi.