fizia Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Ma-y-m-ody-puszyty-PIKI-szuka-domu-W0QQAdIdZ135866823 Quote
Korciaczki Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 fizia napisał(a): Wreszcie znajdziemy ten DOmek ślicznoto :loveu: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
clo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 wreszcie sie zalogowalam... reniu ja ci chcialam nie zmiernie podziekowac z calego serca..za pomoc i cierpliowsc...ty czekalas..tak pieknie pikiego wyszykowalas...a coz pani ..hmm bez komentarza,,,stala wymowka...nie odebrala ani jedengo mojego tel..tylko napisala pod wieczor smsa ze nagle idzie do spzitala i psem nie bedzie sie jak zajac..ciekawe co wtakim razie stanie sie z jej sunia westie...ehhh:((tak sie ciesze ze pikus jest u ciebie i ma dobrze i nie wie,ze znow go wykiwano:(....ja wierze w to goraco dom sie znajdzie w koncu..tymczasem wciaz musimy pilnie chlopaka oglaszac..i bedzie dobrze..napewno musi byc.. Quote
clo Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 lidan czy piki bedzie mial u ciebie wciaz aktualne allegro? Quote
Lidan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Witam. Wróciłam w nocy i co widzę :???: Piłkarz nie pojechał do nowego domku :shock: A taką miałam nadzieję, myślałam o nim prawie przez cały czas... Czemu dosrośli ludzie są tacy nieodpowiedzialni, bezmyślni :niewiem: Dają nadzieję i zaraz się wycofują :bad-word: Allegro Piłkarza jest ważne do końca miesiąca. Potem postaram się przedłużyć...jeśli finansów mi starczy bo jeszcze za to nie zapłaciłam :oops: Quote
clo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 piki prosi o ogloszenia, deklaracje na hotelik,domek czy ktos moze pomoc? Quote
Energy Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Piłkarzyku nie spadaj, bo kto cię znajdzie:roll: Quote
clo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 kurcze allegro ma wyroznione przeciez itd i nadal aktualne prawda?i nic..ehh:(piki potrzebuje rowniez deklaracji cioteczki prosimy o wsparcie. i ogloszenia..przyda sie kazdy grosz..jak rowniez kazde ogloszenie...gumtree ,alegratka itd... Quote
Lidan Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ech...ludziskom się coś na oczy rzucilo czy co :roll: Zamiast psich ogłoszeń szukają ofert pracy albo wczasów :hmmmm: Leje, wszędzie leje... Nie czas na wyjazd, czas na oswajanie kudłatego pieska, czas na rzucanie Pikiemu piłeczki :Dog_run: Quote
clo Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 renia mu napewno rzuca;)a dom sie znajdzie w koncu kurka wodna i nei ma innej opcji! Quote
baldek2 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A moze tak Pilkarzyk w wolnej chwili zagra z Antosiem w noge ? Quote
Lionees Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 baldek2 napisał(a):A moze tak Pilkarzyk w wolnej chwili zagra z Antosiem w noge ? Witamy u Piłkarzyka:loveu: Wolnych chwil to chłopaki mają od groma,może kiedyś na łące zagrają,kto wie:cool3: Quote
fizia Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Cały czas zapraszamy na bazarek - przeznaczony min. na Piłkarza Są nowe rzeczy ;-) NOWE wspaniałości od TAKS - OBROŻE, SZELKI, SMYCZE oraz maskotki (do 31.08) Quote
Lidan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witaj Piłkarzyku :-) Jak się pieseczek miewa? Rozrabia czy śpi w tą smętną deszczeową sobotę? Quote
clo Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 pikus!twoje allegro wciaz wyroznione przydadza sie tez inne ogloszenia ja wiem ze w koncu ktos cie dostrzeze!:) Quote
Energy Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Piki twój domek na pewno się odezwie, musi:loveu: Quote
Lionees Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Lidan']Witaj Piłkarzyku :-) Jak się pieseczek miewa? Rozrabia czy śpi w tą smętną deszczeową sobotę? Tylko moje staruszki śpią,młodzież jak zwykle pełna życia;) Quote
Recommended Posts