Jump to content
Dogomania

koniec_rozliczam_Bazarek dla Sabinki i Korabek-kosmetyki Ziaji, torby zakupowe hand made,ksiazki, wianuszek na groby.... do 23.10 g.15

Recommended Posts

Posted

Ech, właśnie znalazłam, dlatego wyedytowałam post... Te wymiary takie pograniczne... Czy zgodziłabyś się ewentualnie na taką opcję, że wzięłabym je na kt (razem ze smyczką), podjechałabym do Ciebie z piesem na przymierzenie i jeśli będą OK, to OK, a gdyby jednak były za małe, to weźmie je Koja, tak, jak licytuje?

Posted
Dnia 22.10.2024 o 23:22, Martello napisał:

Asiu okazalo sie ze nie mam juz z nr 2 -6. mam zel pod prysznic o zapachu kokosa lub waniliowy. Kokos jest delikatniejszy. daj znac czy ktorys Ci odlozyc zamiast tego kwiatowego czy rezygnujesz. inne probki odlozylam.

Niestety nie lubię owocowych zapachów. Będzie bez żelu.

Posted
Dnia 23.10.2024 o 08:07, sunnynight napisał:

Ech, właśnie znalazłam, dlatego wyedytowałam post... Te wymiary takie pograniczne... Czy zgodziłabyś się ewentualnie na taką opcję, że wzięłabym je na kt (razem ze smyczką), podjechałabym do Ciebie z piesem na przymierzenie i jeśli będą OK, to OK, a gdyby jednak były za małe, to weźmie je Koja, tak, jak licytuje?

tak, oczywiscie

Posted

Bardzo dziękuję za zaproszenie, próbek kosmetyków mam jeszcze bardzo dużo, bo zaszalałam na poprzednim bazarku 😅, ale powidła śliwkowe chętnie capnę 😋 Za wywoławczą poproszę.

• Martello changed the title to koniec_rozliczam_Bazarek dla Sabinki i Korabek-kosmetyki Ziaji, torby zakupowe hand made,ksiazki, wianuszek na groby.... do 23.10 g.15
Posted
Dnia 23.10.2024 o 13:37, agat21 napisał:

Bardzo dziękuję za zaproszenie, próbek kosmetyków mam jeszcze bardzo dużo, bo zaszalałam na poprzednim bazarku 😅, ale powidła śliwkowe chętnie capnę 😋 Za wywoławczą poproszę.

Bardzo dziekuje za odwiedziny i licytacje. Sliwki smazone doc dlugo w zeliwnym garczku, bez dodatku cukru...mam nadzieje ze beda smakowaly.

powidla_gar_male.jpg

Posted
Dnia 23.10.2024 o 13:37, agat21 napisał:

Bardzo Ci dziekuje za odwiedziny na bazarku Dobry Duchu  i licytacje.

Posted
Dnia 24.10.2024 o 00:45, Martello napisał:

Bardzo dziekuje za odwiedziny i licytacje. Sliwki smazone doc dlugo w zeliwnym garczku, bez dodatku cukru...mam nadzieje ze beda smakowaly.

powidla_gar_male.jpg

Na pewno będą boskie! 😋😀