Nadziejka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Wielka modlitwa z serca i ulga i radości że jest ze bezpieczna dziękuję spokojnej nocy Quote
Nadziejka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Wielka modlitwa z serca i ulga i radości że jest ze bezpieczna dziękuję spokojnej nocy 1 Quote
Nadziejka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 przepraszam...nie dało się edytować.. Quote
Jaaga Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Muszę oddzielić Cudkę od Nataszki, bo nie dopuszcza jej do miski i ją gryzie. Nataszka skacze jak małpka. Dziś spała na oparciu kanapy. Wczoraj nie zdążyłam rozpakować walizki Lalicji i zastałam Nataszkę na stole w walizce z jej ciuszkami i kocykami. To taki jeszcze dzieciaczek. Są obie prawie w tym samym wieku. 1 Quote
Nadziejka Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Wszelka modlitwa za maliznę i braciszkowo Jagusiu za Was z kramiku mamy 70 zl ale jeszcze gramy kilka dni Quote
Jaaga Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Dnia 3.12.2024 o 08:36, Nadziejka napisał: Wszelka modlitwa za maliznę i braciszkowo Jagusiu za Was z kramiku mamy 70 zl ale jeszcze gramy kilka dni Dziękuję ślicznie Quote
Jaaga Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Jo37, dziękuję Ci bardzo za bazarek. Własnie zobaczyłam filmik ze schroniska i Nataszka zostawiła tam cały miot rodzeństwa. Ma więc ogromne szczęście, zewyjechała. Teraz już oby tylko udało się nam ją wysłac jak najszybciej do nowego domu. 2 Quote
Jaaga Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Chciałam podziekowac Toli za podesłanie namiarów do nas małżeństwu zainteresowanemu adopcją suczki. Państwo byli dziś poznać Szyszkę i są nią zauroczeni i zdecydowani. I chyba ze wzajemnoscią, bo Szyszka ich szukała, kiedy wyjechali. Pani "kupiła" ją pysznymi smaczkami 😉 Jeszcze zrobimy wizytę, ale wydaje się, że będzie miała dom. Dziś zrobiłam zdjęcia Nataszce. 4 Quote
Onaa Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 To powodzenia Szyszuniu 🍀. A Nataszka uroczo wygląda w tym fajnym ubranku. 2 Quote
Jaaga Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Dnia 4.12.2024 o 17:20, Onaa napisał: To powodzenia Szyszuniu 🍀. A Nataszka uroczo wygląda w tym fajnym ubranku. Bo jest urocza 😄 Ma krociutkie włoski, a te koszulki są rewelacyjnie mieciutkie i dopasowują sie. Kupiłam ich więcej, to te z najkrótsza sierści w nich chodzą. Jest wielkości mojej Lalicji, więc ma jej szafkę ciuchów do dyspozycji. Dziś przyszła różowa futerkowa kurteczka w serduszka, tylko mąż wstydził się z nią w tej kurteczce wyjść, bo byli u nas pracownicy z sąsiedniej wsi 😉 wczoraj od znajomej dostała skarpeteczki w świąteczne wzory. Ciuszki jej nie przeszkadzają, ale szelek już nie chciała. 4 Quote
Tola Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Jestem zakochana w Nataszce😍 A Szyszce życzę dużo miłości. To ta rodzina, która była zainteresowana niedużą suczką tolerującą koty; państwo na emeryturze, spokojni, więc Szyszka jak najbardziej powinna być tam szczęśliwa. Quote
Poker Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Szyszka znalazła dom ekspresowo. Super. Mój mąż też nie chciał wychodzić z gołą grzywaczką chińską w różowym ubranku. 1 Quote
Jaaga Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Wczoraj dotarły podkłady zamówione przez Jo37 dla dziewczyn- 150 szt. Dziękuję bardzo. Jo37, poproszę o ujęciu w rozliczeniu, ja od środków bazarkowych, odliczam 50 zł za szczepienie p. wściekliznie Szyszki. Quote
Gabi79 Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 A, tu jest info o Szyszuni, w której się zakochałam, cudo po prostu! 1 Quote
Jaaga Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Dnia 4.12.2024 o 19:10, Poker napisał: Mój mąż też nie chciał wychodzić z gołą grzywaczką chińską w różowym ubranku. No tak bywa 😉 Andrzej nie chciał wyjść z auta u neurologa, kiedy rozłożyłam spacerówkę Lalicji 😂 1 Quote
Jaaga Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Mam bardzo dobre wieści odnośnie obu dziewczyn. Dziś byliśmy z Szyszką na wizycie PA w Mesznej. Wszystko idealnie, Szyszka została. Niestety, bardzo się bała. Wpatrywała się we mnie i skomlała, skoczyło jej chyba ciśnienie. Bardzo się do mnie przywiązała i doskonale, że tak szybko pojechała do nowego domu. Powiedziałam, żeby dziś z nią nie wychodzić, tylko dac ręcznik w przedpokoju. Jutro Pani ma dzwonić, co słychać. Kupiłam jej szelki kamizelkę, żeby była zabezpieczona, zachipowalam i poprosiłam państwa o szybką rejestrację chipa. Państwo przekazali 200 zł -50 zł na koszt paliwa i dla psów. Jeśli Tola nie zadecyduje inaczej, to za te 150 zł ogarnęłabym weterynaryjne Cudkę i Albinkę. W poniedziałek chciałabym je zaszczepić. Druga wiadomość jest równie rewelacyjna 😃 Martyna i Jacek, ci od naszych krukowatych, zamojskich Tuptusia i Lucynki chcą adoptować Nataszkę. Wysłali 500 zł na jej sterylke i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to chcą po nią przyjechać już zabrać na święta. Martyna nią się zachwycała. Stwierdzili, że wygląda jak ich psy razem, a do tego jest tak mała, że mogą mieć je trzy. Wrzucam zdjęcia Szyszki z nowego domu i pierwsze zdjęcie Nataszki u nas, kiedy Andrzej mi ją podał po przywiezieniu, a ona objęła mi rękę i przykleiła się jak małpka, a nie piesek. 4 1 Quote
Gabi79 Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Biedna Szyszunia, taka przerażona, oby szybko zaufała Państwu i wszystko było ok. Cudownie, że Nataszce szykuje się taki wspaniały dom. Lepiej trafić nie mogła. Trzymam kciuki za obie sunieczki. Quote
Nadziejka Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Jagusiu stokrotnie za wszytko modlimy za najlepisutkie sunieczkom Cud nad cuda się dzieje ♡ 🍀 🍀 ♡ czarujemy kramik nowy dla Nataszki czy będzie potrzebny ? czy może na inną biedulinkę? Quote
Jaaga Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Dnia 7.12.2024 o 01:16, Nadziejka napisał: Jagusiu stokrotnie za wszytko modlimy za najlepisutkie sunieczkom Cud nad cuda się dzieje ♡ 🍀 🍀 ♡ czarujemy kramik nowy dla Nataszki czy będzie potrzebny ? czy może na inną biedulinkę? Nadziejko, nie będzie potrzebny, ale wstrzymaj się proszę, bo może inną wezmę. Dziś będę myśleć. Quote
Nadziejka Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Dnia 7.12.2024 o 07:23, Jaaga napisał: Nadziejko, nie będzie potrzebny, ale wstrzymaj się proszę, bo może inną wezmę. Dziś będę myśleć. Moc pozdrowień Oczywiście czekamy serce czekamy ♡ Quote
magenka1 Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Jakie dobre wiadomości !expresowe adopcje 1 Quote
Recommended Posts