Jaaga Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 U Szyszuni coraz lepiej. Chodzi na spacerki bez problemu. 5 Quote
Gabi79 Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Dnia 7.12.2024 o 16:59, Jaaga napisał: U Szyszuni coraz lepiej. Chodzi na spacerki bez problemu. Wspaniale, wygląda na zadowoloną 1 Quote
Jaaga Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Dnia 7.12.2024 o 09:06, Nadziejka napisał: Moc pozdrowień Oczywiście czekamy serce czekamy ♡ Dziś w nocy dostałam takie zdjęcie. Quote
Jaaga Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Zarzekałam się, ale maluszek na łańcuchu jest ponad moją silną wolę. Na takie buractwo chyba mało kto ma wolę o odpowiedniej mocy. Przyjedzie. Nie wiem, gdzie go dam, ale trudno odmówić. Przyjedzie w nastepny weekend. Gdyby ktoś chciał mu tu pomóc, to będę wdzięczna. Quote
Poker Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Biedne maleństwo. A gdzie on jest? Zbieram kasę na moje dwie sunie, więc mogę wspomóc małym groszem. Quote
Jaaga Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Dziękuję. Już u Mariny, przyjadą razem. Dlatego jego zdjęcia dostałam, że jest jeszcze miejsce w transporcie. Po ostatnich dniach planowałam odczekać przynajmniej do końca roku, ale szkoda malucha. Może Tobiaszka dam na początek do córki, zanim Nataszka pojedzie do domu. Z takim podejściem większości ludzi tam, to nasze działania są jak syzyfowe prace 😞 Quote
Tola Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Wiadomość z domciu Szyszki - Witam! Szyszka odpoczywa po spacerku. Chodzi ładnie na smyczy. Dzisiaj była pierwszy raz poza ogrodem. Serdecznie pozdrawiam. 2 Quote
Poker Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Dnia 8.12.2024 o 12:57, Jaaga napisał: Z takim podejściem większości ludzi tam, to nasze działania są jak syzyfowe prace 😞 A u nas to nie? Quote
Jaaga Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Dnia 8.12.2024 o 16:13, Poker napisał: A u nas to nie? Chyba aż tak to nie. Szczeniak na łańcuchu to rzadkość, a jak ktoś wypatrzy, to zdjęcia obiegają internet i ludzie pomagają. Nie chodziło mi o samo rozmnażanie z bezmyślności, bo tu to też duży problem, ale podejscie ogólnie na pewno jest już zazwyczaj inne. Tam to dalej tragedia. Quote
Jaaga Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Tobiaszek jednak teraz nie przyjedzie, bo ma tylko jedno szczepienie i czeka na drugie, co poczatkowo źle odczytała Ola. Dopiero po angielsku zrozumiała, że czeka na drugie, a nie że ma dwa. Przyjedzie więc dopiero w drugiej połowie stycznia. Quote
Poker Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Szkoda. Oby dał radę.? Mam nadzieję, że jest zdjęty z łańcucha. Quote
Jaaga Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Dnia 9.12.2024 o 10:35, Poker napisał: Szkoda. Oby dał radę.? Mam nadzieję, że jest zdjęty z łańcucha. Tak, jest w schronisku. Też mi szkoda, ale mają tam problemy z chorobami, więc trzeba pomagać z rozsądkiem. Myślałam, żeby teraz wziąć innego, skoro jest wolne miejsce. Tylko obawiam się, że mogłabym szybko nie wyadoptowac i wtedy Tobiaszka nie miałabym jak wziąć. Quote
Jaaga Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Robię mydełka na psiaki i czekam na info, czy jest jakiś karzełek na już do drogi. Quote
Jaaga Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 Zrobiłam rozliczenie z bazarków na sunie, pozostało: 123,47 zł Quote
Jaaga Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Niestety z powodu choroby, jaką roznoszą psy ze schroniska, musiałam odmówić przyjęcia szczeniaczka w styczniu. Nie mogę ratować jednego kosztem swoich i co jakiś czas ponosić tak ogromne konsekwencje. Mam tylko nadzieję, że ktoś inny go zabierze. 1 Quote
Jaaga Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Dnia 10.12.2024 o 07:55, Jaaga napisał: Zrobiłam rozliczenie z bazarków na sunie, pozostało: 123,47 zł Z tych pieniędzy kupię coś do dezynfekcji. Quote
Poker Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 A co się panoszy? Nie mogę narażać psów u Anecik na jakieś paskudztwo. Quote
Jaaga Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Jest osobą, która opłaciłaby pobyt malucha w innym miejscu. Gdyby ktoś wiedział o takim, to proszę o informację. Quote
Tola Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 Rodzina, do której trafiła Szyszka, ma 4 koty. Jeden z nich, Czystek, zaprzyjaźnił się z suczką🙂 6 Quote
Tola Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Życzenia świąteczne od Szyszki i jej rodziny: Witam! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia , szczęścia, pomyślności, zdrowia i wiele udanych adopcji życzy Szyszka ze swoja nowa rodzinką🎄🎄🎄 1 Quote
Tola Posted December 21, 2024 Posted December 21, 2024 Wiadomość od pańci Szyszki: Szyszka skradla serca domownikow i sasiadów.❤️ Jest bardzo grzecznym pieskiem, ładnie chodzi na smyczy i uwielbia długie spacery. Chcemy jej jak najwięcej pokazać ciekawych miejsc póki widzi, ponieważ ma początki zaćmy. Koty bardzo szybko ją zaakceptowały, pozwala im spać w swoim legowisku. Po świętach chcemy ją doszczepić na pozostale psie choroby, a u lutym planuję badania krwi , żeby dokładnie ocenić stan zdrowia i niczego nie przegapicć. Mam nadzieje, ze Szyszka bedzie z nami co najmniej 7 lat ,a moze dłużej. Quote
Recommended Posts