Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

sytuacja skomplikowała się w schronisku. nie rozmawiałam jeszcze o wydaniu stiviego do dt ale ludzie bardzo się sparzyli, bo mieliśmy ogromne problemy z jednym dt i nadal mamy z drugim, bo potraktowały nasze psy przedmiotowo:(( boje się,że nie będą chcieli wydać Stiviego czy też jakiegokolwiek innego psa.
mogę pogadać ale niczego nie obiecuję, z dt również nie rozmawiałam więc nie wiem czy to miejsce się zwolniło

Posted

martka1982 napisał(a):
sytuacja skomplikowała się w schronisku. nie rozmawiałam jeszcze o wydaniu stiviego do dt ale ludzie bardzo się sparzyli, bo mieliśmy ogromne problemy z jednym dt i nadal mamy z drugim, bo potraktowały nasze psy przedmiotowo:(( boje się,że nie będą chcieli wydać Stiviego czy też jakiegokolwiek innego psa.
mogę pogadać ale niczego nie obiecuję, z dt również nie rozmawiałam więc nie wiem czy to miejsce się zwolniło

........................no właśnie tego się obawiałam...:(

Posted

[SIZE=3][B][COLOR=Red]Mamy już datę kiedy miejsce w dt zwolni się specjalnie dla Stiviego. Jeśli uda się nam uzbierać 300zł Stivi pojedzie do Lioness (wcześniej Renata5) do Sochaczewa pod koniec stycznia 2011:smile:
Będzie miał za towarzyszkę tylko wiekową onkę oraz 30 metrowe ocieplane pomieszczenie dla siebie plus oczywiście podwórko i spacerki!
Teraz to czy zmieni schroniskową budę na ciepełko i dużo miłości od Reni zależy tylko od nas!!!
Pomóżcie![/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='ollalaa']Moja deklaracja jest nadal aktualna.[/QUOTE]

dziękuje! pozostałe cioteczki również zdeklarowały,że nadal chcą wspierać Stiviego. a zatem mamy 85 zł deklaracji stałych, a Ketunia opłaci mu 2 pierwsze miesiące pobytu.
dt jest bardzo tani bo wynosi tylko 300zł. Renia obniżyła nam kwotę byleby tylko Stivi mógł jechać. brakuje nam zatem 215zł. szkoda by było aby taka szansa przeszła Stiviemu koło nosa:(((
schronisko już go powoli szykuje - tzn chcą go wykastrować przed wyjazdem, bo ma problemy z prostatą

kto pomoże Stiviemu?
czy ktoś potrafi zrobić banerek?

będę wdzięczna za wszystko, łącznie z podnoszeniem wątku

Posted

[quote name='martka1982']dziękuje! pozostałe cioteczki również zdeklarowały,że nadal chcą wspierać Stiviego. a zatem mamy 85 zł deklaracji stałych, a Ketunia opłaci mu 2 pierwsze miesiące pobytu.
dt jest bardzo tani bo wynosi tylko 300zł. Renia obniżyła nam kwotę byleby tylko Stivi mógł jechać. brakuje nam zatem 215zł. szkoda by było aby taka szansa przeszła Stiviemu koło nosa:(((
schronisko już go powoli szykuje - tzn chcą go wykastrować przed wyjazdem, bo ma problemy z prostatą

kto pomoże Stiviemu?
czy ktoś potrafi zrobić banerek?

będę wdzięczna za wszystko, łącznie z podnoszeniem wątku[/QUOTE]Na razie nie mam za bardzo głowy, wiec tylko podniosę...ale wierze ze się uda..mamy na to dzięki ketunii cale 2 miesiace:):)

Posted

[quote name='martka1982']ma allegro ale przez 2 tygodnie w miesiacu, bo kolezanka ma za duzo aukcji ale ja moge mu zrobic allegro non stop
innych ogloszen poki co nie ma[/QUOTE]

To jak się wyrobię w robocie to pomogę.

Posted

[quote name='gonia66']Na razie nie mam za bardzo głowy, wiec tylko podniosę...ale wierze ze się uda..mamy na to dzięki ketunii cale 2 miesiace:):)[/QUOTE]

gonia, Stivi nie pojedzie bez kompletu deklaracji...niestety. musi mieć przejrzystą sytuację

Posted

[quote name='martka1982']gonia, Stivi nie pojedzie bez kompletu deklaracji...niestety. musi mieć przejrzystą sytuację[/QUOTE]
OJ..no to kurcze...trochę kiepsko:(....sie to wydłuży w czasie, bo teraz deklaracje zbiera się duzo wolniej niz kiedys..:( Wszystko zapsione...

Posted

[quote name='martka1982']póki co nikogo nie udało mi się namówić:(( są oczywiście dziewczyny, które już długo wcześniej się zdeklarowały.
jutro ponownie porozsyłam pw[/QUOTE]

Martuś,damy radę:)
A jak nie damy,to też damy:) W sensie,że damy radę:razz:
Będzie dobrze,nie ma innej opcji,ważne,żeby Stivi wyszedł ze schronu,nawet jak ma wyjść 'na wariackich papierach',to tez damy radę:)

Posted

[quote name='Lionees']Martuś,damy radę:)
A jak nie damy,to też damy:) W sensie,że damy radę:razz:
Będzie dobrze,nie ma innej opcji,ważne,żeby Stivi wyszedł ze schronu,nawet jak ma wyjść 'na wariackich papierach',to tez damy radę:)[/QUOTE]Reniu...Ty wiesz, ze Cie kofffaaaaaammm:D:D:D